FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

blavor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la blavor » 22 dec 2011, 21:10

Necu ti vise odgovarati, ali moram ti fakat cestitati jer jos nikog nisam upoznao da zaista iskreno misli kako je Ibrakovic dobar trener i istinski pedagog, ako mu nisi prijatelj ili rod to je zaista za svaku pohvalu :)

Vidjet cemo, mozda ja grijesim, meni tip djeluje kao potpuni demagog i floskulaš, i zaista smatram da to ovdje ne bi mogao nikom prosipati, bar ne dugo, mozda koji mjesec, no mozda si ti u pravu, i vidis nesto sto ne vidim ja, uglavnom, ako ti je zelja da Ibrakovic vodi Sarajevo neka ti se ispuni :)

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 22 dec 2011, 21:17

Čuj napisao knjigu i zbog toga stručnjak. Pa i Tin Ujević je imao knjige. Je li i on bio dobar trener? Uostalom njegovu knjigu su pisali vrli novinari, eno ih na slikama

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 22 dec 2011, 21:18

EnesBesic je napisao/la:Pa sto se Ibrakovica tice, jedino sto je pozitivno napravio u svojoj trenerskoj karijeri jeste to sto je Veleza ostavio u PL Sto se treniranja Celika tice, dosta toga nije do njega, ipak ostvario je uspjeh - finale KUP-a. Ali igra je bila katastrofalna opcenito posebno u proljetnom dijelu.
Slazem se da on ipak nije profil za trenera Sarajeva, ali je svakako bolji od Husnije Arapovica, bivseg trenera Sarajeva.

Vecina vas je bila protiv Varaesanovica, eto ja vam kazem da bih volio da on vodi Celika umjesto ovog Elvedina Beganovica.

Ne bih da vam se petljam, iako sam se vec upetljao, ali ne znam gdje vam je sad onaj Agim Nikolic, on je jako dobro vodio podmladak, a ne znam sta mislite o Nedzadu Selimovicu, bivsem treneru Travnika, covjek je ni kriv ni duzan otjeran sa klupe Travnika, mlad je i da ga pozovete zagrizao bi da se sto bolje pokaze. Jer on dok je vodio Travnik, takva ekipa je bila nezgodna i tvrd orah za svakoga.

Ibrakovic je sigurno promasaj, ali tako je vase celnistvo zvanicno odlucilo koga da odabere za kandidate. Bolje da dovedete onog Bracu iz Vrbanjuse(tako se valjda zove)
Quotiram samo zato sto si spomenuo Nedzada Selimovica. Npr. on bi po meni imao prednost prije Ibrakovica i mnogih nekih koji su se spominjali kao kandidati pa cak mozda i ispred Jovica mada ovdje naglasavam da to govorim na osnovu nekih subjektivnih misljenja , jednostavno Jovic mi se ne svidja ali razumijem i postujem to sto ga se svrstava (svrstavalo) na vrh liste kandidata.

Nedzad Selimovic , tip vodio odlicno Travnik i to poprilicno dugo za nase prilike pogotovo kada se uzme u obzir da se radi o "manjoj" ekipi i fakat mi nije jasno sto su ga smijenili.

Po meni je Uprava vec napravila veliku gresku i u mojim ocima dobila veliki minus sto je uopste uzimala u obzir protukandidate Husrefu Musemicu. Pogotovo sada kada je bez angazmana , kada je zeljan i zagrijan da preuzme i da "nastavi" gdje je stao.
Ako se ne daj Boze izabere neko drugi postavljam pitanje samo kako ce neko sutra opet imati obraza dovoditi Husrefa u vezu sa klupom Sarajeva u slucaju kad zatreba da se ona popuni?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 22 dec 2011, 21:19

Kad bi birao izmedju Redzepagica i Husrefa,normalno da bi izabrao Husrefa!

Husref Musemic jedan je od nas!
NON MOLLARE MAI

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 22 dec 2011, 21:19

Ljudi, JANJOŠ, MEHMED JANJOŠ

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 22 dec 2011, 21:22

aleksandar_veliki je napisao/la:
blavor je napisao/la:Necu ti vise odgovarati, ali moram ti fakat cestitati jer jos nikog nisam upoznao da zaista iskreno misli kako je Ibrakovic dobar trener i istinski pedagog, ako mu nisi prijatelj ili rod to je zaista za svaku pohvalu :)

Vidjet cemo, mozda ja grijesim, meni tip djeluje kao potpuni demagog i floskulaš, i zaista smatram da to ovdje ne bi mogao nikom prosipati, bar ne dugo, mozda koji mjesec, no mozda si ti u pravu, i vidis nesto sto ne vidim ja, uglavnom, ako ti je zelja da Ibrakovic vodi Sarajevo neka ti se ispuni :)
Ni rod ni pomoz Bog, no sta cemo s Osmanovicem, bijase jedan u Lukavcu cini mi se, Osmic - Osmanovic, strasni tandem
Jak si s argumentima, nema se šta, izvini što pogriješih u prezimenu, gotov sam, pobijedio si, nema tu više priče, pogriješio i vozdra, ne napisah Osmanagić, dzaba mi sad da ti kazem da sam Admir Velagić, nema mi vadione :)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 dec 2011, 21:22

Sta fali Ibrakovicu ??? Znalci hocete Agima Nikolica ili mozda Hadzialagica ... :roll:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

lakovic
Kontakt:

Post Postao/la lakovic » 22 dec 2011, 21:23

Evo, napisao je i knjigu i sad cemo mu svi ebati od do jer 'ta ce on knjigu pisati, glavonja jedan.[/quote]

Ti to spomenu kao našto zbog čega bi se trebali klanjati. Pisao je da zaradi, a ne aducira našu djecu. Zato njegova knjiga, njegova stvar

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 22 dec 2011, 21:24

FK Sarajevo ima poprilicno dobar izbor igraca. Ja znam da su svima nama iz BiH apetiti porasli gledajuci sve ove lige petice, lige prvaka itd. pa lako uvidjamo mane kod domacih fudbalera. Da nema solidan sastav Sarajevo n bi bilo u vrhu. Licnoga sam misljenja da Ibrakovic nije najbolje rjesenje za klupu Sarajeva. Ali nije toliko ni los koliko se prica po forumu.

Jedino sto mi se ne svidja kod njega je to sto kopira evropske trenere. Ali na cudan nacin pokusava da komplet njihjove taktike prebaci u PL BiH. Smijesno je kako je par put sam zbunio svoje igrace. Ne bitno da sad navodim taktike jer nisam takticar slabo se u to razumijem. Ali ljudi bliski njemu tvrde da sa interneta skida taktike i to cete moci procitati u njegovoj knjizi. Ja cu je kupiti cisto iz toga razloga.

Moje licno misljenje je da je Mirza Varesanovic veoma dobar trener. Sad to sto je bio umjesan u mnoge druge stvari mimo trenerskoga posla to ga je zajebalo. Ali koristim ga kao poredjenje Ibrakovicu. Varesanovic je dosta bolji. Ali eto bice zanimljivo vidjeti kako ce odraditi posao na klupi Sarajeva ako dobije posao.

Isto tako uvjeren sam da Sarajevo moze dovesti boljeg trenera. Koga? Eh to ja ne znam, ali Sarajevo je atraktivno ime i klub ali cini mi se da je uprava zakazala na mnogim poljima i ove sezone osim na fan shopu.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 dec 2011, 21:25

Ko vama odgovara , Agim , Pirija, Hadzialagic itd ... Slavite Ibrakovica jer ne cudite se ako sa njim propadne da vam se ovaj prvi ne nacrta na klupi ... :!:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 22 dec 2011, 21:36

Povraca mi se od same pomisli da bi ovaj Ibrakovic mogao na klupu sestrem...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 22 dec 2011, 21:41

Ma nema od vas nista.
Potpis!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 dec 2011, 21:43

Aldinn1 je napisao/la:Ma nema od vas nista.
Ne furaj ? :cry: :cry: Da se necemo raspast slucajno hahahahaha
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 dec 2011, 21:43

ponizavali ste pojedini zvijezdu i pljuvali je htjeli nam otet trenera a vidi sad belaja eto abdulaha moglo bi bit i strajka
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 dec 2011, 21:45

Hordas Doboj je napisao/la:Povraca mi se od same pomisli da bi ovaj Ibrakovic mogao na klupu sestrem...
Slazem se .. Fakat se konacno rijesili Pliseka koji je iskreno receno bio trener onakav kako mu ko naredi da igra i koliko da igra a nazalost ista prica ce ostati ako Ibrakovic dodje za trenera recimo od DZAFICA koji ce biti glavna zvijezda do preforsiranog Haskica, jos malo pa kapiten ekipe jer u dogledno vrijeme,valja ga prodati,kome uvalit,utrpati za 50 000 eurica i gotova prica !
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 22 dec 2011, 21:48, ukupno mijenjano 2 puta.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 22 dec 2011, 21:46

Vidim neki su jedva docekali , od Ibrakovica nema nista da odmah znate , Husref je trener 8-) laprdajte do sutra

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 22 dec 2011, 21:49

Ne mogu da vjerujem da se ovoliko priča o frajeru koji je izjavljivao " Igramo prebrzo, pa dobivamo previše kartona", to je vjerovatno u istoriji fudbala na svim meridijanima najjača izjava jednog trenera :D

Il pred utakmice Kupa sa Željom frajer ispali novu majstoriju "Željina igra ne liči ni na šta! Da je Željo bio prvak države, tada bi tek shvatili da je naša liga dotakla dno dna. Pa ljudi moji, nedavno u Zenici, u našem ligaškom okršaju trebalo je biti 8:0 za nas!"...i onda odigra dvije tekme u kupu, u prvoj na grbavici ni jednom na go ekipa njegova ne pogleda, a kamoli opuca, pa u Zenici primi tri gola od takvog Zelje, e sad zamisli kakav je on trener i kakva je njegova ekipa kad mu ekipa cija igra ne lici ni na sta razbije njegovu i kojoj u 180 minuta ne moze ni gola zabit :)

Jednom je rekao i kako igraci ne razumiju njegovu taktiku, posebno rezervni pa ne mogu da se naviknu na taj super ofanzivni fudbal koji gaji, bas za udzbenike isprazne demagogije, ovaj koga nalozi taj je bas za razgovora s psihijatrom :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 dec 2011, 21:49

Iskren je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:Povraca mi se od same pomisli da bi ovaj Ibrakovic mogao na klupu sestrem...
Slazem se .. Fakat se konacno rijesili Pliseka koji je iskreno receno bio trener onakav kako mu ko naredi da igra i koliko da igra a nazalost ista prica ce ostati ako Ibrakovic dodje za trenera recimo od DZAFICA koji ce biti glavna zvijezda do preforsiranog Haskica, jos malo pa kapiten ekipe jer u dogledno vrijeme,valja ga prodati,kome uvalit,utrpati za 50 000 eurica i gotova prica !
Preforsirani Haskic ? Nas drugi strijelac i treci strijelac lige ? :roll:

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 22 dec 2011, 21:54

Sarajlijc@ je napisao/la:
Iskren je napisao/la:
Preforsirani Haskic ? Nas drugi strijelac i treci strijelac lige ? :roll:
I ti da si minutazom forsiran kao ON bio bi najbolji strijelac lige prvaka a ne nase lige,budi malo realan koliko je On forsiran,preforsiran i on se sam u svemu tome izgubio a na kraju realno sta je pokazao??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Osim sto je ponekad malo trckarao,sto mozes i ti,sto mogu i Ja http://forum.sportsport.ba/posting.php? ... &p=1492710#" onclick="window.open(this.href);return false;

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 dec 2011, 21:56

Kralju aka BOOS jesi to ti ? :mrgreen: Da nije trebao forsirati tvog miljenika Handzica :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Evander, HyperOS, juka55, NazorUso, Sinfoc1986 i 72 gosta.