EnesBesic je napisao/la:Pa sto se Ibrakovica tice, jedino sto je pozitivno napravio u svojoj trenerskoj karijeri jeste to sto je Veleza ostavio u PL Sto se treniranja Celika tice, dosta toga nije do njega, ipak ostvario je uspjeh - finale KUP-a. Ali igra je bila katastrofalna opcenito posebno u proljetnom dijelu.
Slazem se da on ipak nije profil za trenera Sarajeva, ali je svakako bolji od Husnije Arapovica, bivseg trenera Sarajeva.
Vecina vas je bila protiv Varaesanovica, eto ja vam kazem da bih volio da on vodi Celika umjesto ovog Elvedina Beganovica.
Ne bih da vam se petljam, iako sam se vec upetljao, ali ne znam gdje vam je sad onaj Agim Nikolic, on je jako dobro vodio podmladak, a ne znam sta mislite o Nedzadu Selimovicu, bivsem treneru Travnika, covjek je ni kriv ni duzan otjeran sa klupe Travnika, mlad je i da ga pozovete zagrizao bi da se sto bolje pokaze. Jer on dok je vodio Travnik, takva ekipa je bila nezgodna i tvrd orah za svakoga.
Ibrakovic je sigurno promasaj, ali tako je vase celnistvo zvanicno odlucilo koga da odabere za kandidate. Bolje da dovedete onog Bracu iz Vrbanjuse(tako se valjda zove)
Quotiram samo zato sto si spomenuo Nedzada Selimovica. Npr. on bi po meni imao prednost prije Ibrakovica i mnogih nekih koji su se spominjali kao kandidati pa cak mozda i ispred Jovica mada ovdje naglasavam da to govorim na osnovu nekih subjektivnih misljenja , jednostavno Jovic mi se ne svidja ali razumijem i postujem to sto ga se svrstava (svrstavalo) na vrh liste kandidata.
Nedzad Selimovic , tip vodio odlicno Travnik i to poprilicno dugo za nase prilike pogotovo kada se uzme u obzir da se radi o "manjoj" ekipi i fakat mi nije jasno sto su ga smijenili.
Po meni je Uprava vec napravila veliku gresku i u mojim ocima dobila veliki minus sto je uopste uzimala u obzir protukandidate Husrefu Musemicu. Pogotovo sada kada je bez angazmana , kada je zeljan i zagrijan da preuzme i da "nastavi" gdje je stao.
Ako se ne daj Boze izabere neko drugi postavljam pitanje samo kako ce neko sutra opet imati obraza dovoditi Husrefa u vezu sa klupom Sarajeva u slucaju kad zatreba da se ona popuni?
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black