RK Bosna

braco
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la braco » 30 jul 2012, 18:33

Oj Zule budala trener. :shock: :lol:

Bosno moja šta ti rade.

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 01 avg 2012, 22:58

Saopcenje iz RK Celika
Što se tiče odlaska igrača iz RK ,,Čelika'' - mi nemamo takvih najava i zahtjeva za ispisnicama i prelazak u druge klubove. Pročitali smo u štampi da neki igrači namjeravaju zatražiti ispisnice, kao recimo, naš juniorski reprezetativac Anes Bečić, koji navodno želi u RK Bosnu-Sarajevo, koja ponovo rovari u rukometnom sportu u Bosni i Hercegovini, a kako smo pročitali u nekim novinama – žele da okupe sve BiH juniorske reprezentativce u svoj klub. Što nisu ,,napravili'' juniorske reprezetativce u svom klubu - to bi bilo vrijedno hvale i respekta! Ta RK ,,Bosna-BH Telecom'' uvijek na neki način radi protiv BiH rukometa, ali im se to na kraju obije o glavu i dovede ih do rasula. U prošlom prvenstvu ,,uzeli'' su nam mladog Tarika Kasumovića bez ispisnice, kojeg su na kraju morali vratiti, a Bečić iako zatraži ispisnicu takođe je neće dobiti, jer ima stipendijski ugovor sa nama na četiri godine – kažu u saopštenju sa sjednice Upravnog odbora RK ,,Čelika''. - Ipisnica je, jedino, od strane v.d. direktora kluba.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 01 avg 2012, 23:07

rkbosna je napisao/la:Saopcenje iz RK Celika
Što se tiče odlaska igrača iz RK ,,Čelika'' - mi nemamo takvih najava i zahtjeva za ispisnicama i prelazak u druge klubove. Pročitali smo u štampi da neki igrači namjeravaju zatražiti ispisnice, kao recimo, naš juniorski reprezetativac Anes Bečić, koji navodno želi u RK Bosnu-Sarajevo, koja ponovo rovari u rukometnom sportu u Bosni i Hercegovini, a kako smo pročitali u nekim novinama – žele da okupe sve BiH juniorske reprezentativce u svoj klub. Što nisu ,,napravili'' juniorske reprezetativce u svom klubu - to bi bilo vrijedno hvale i respekta! Ta RK ,,Bosna-BH Telecom'' uvijek na neki način radi protiv BiH rukometa, ali im se to na kraju obije o glavu i dovede ih do rasula. U prošlom prvenstvu ,,uzeli'' su nam mladog Tarika Kasumovića bez ispisnice, kojeg su na kraju morali vratiti, a Bečić iako zatraži ispisnicu takođe je neće dobiti, jer ima stipendijski ugovor sa nama na četiri godine – kažu u saopštenju sa sjednice Upravnog odbora RK ,,Čelika''. - Ipisnica je, jedino, od strane v.d. direktora kluba.
Prekipilo ljudima :lol:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

goranBL

Post Postao/la goranBL » 18 avg 2012, 09:47

Moze li se znati kad se tacno igrala prijateljska utakmica Bosna - Gracanica??? Datum, satnica?!

D-mol
Kontakt:

Post Postao/la D-mol » 07 sep 2012, 21:57

RK "Vogošća" - RK "Bosna" Sarajevo 33:32 (16:15). Dobra utakmica tokom cijelog sustreta bilo je veceg vodstva i jedne i druge ekipe dosta preokreta. Ekipa Bosne ima dobre igrace samo s njima treba raditi i ulagati.. Pogotovo srednjak Feric 13 ako se ne varam...
Horde Zla

Noddesbo
Kontakt:

Post Postao/la Noddesbo » 13 sep 2012, 23:16

Bosna u Kupu dobila Žepčake.Valjda neće bit velikog razvaljivanja.Žepče prošlu sezonu odigralo za svaku pohvalu,drugi dio sezone samo poraz u Kaknju od istoimenog,al' Bosna je Bosna.Nisam vidio da itko piše za tu tekmu jer nije nešto zanimljiva većini,pa da ja nešto dopišem. :)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 sep 2012, 00:12

Nadam se da ce utakmica u Zepcu biti dosta zanimljiva,te da nece Bosna lako pobjediti :mrgreen:
Utakmica se igra 22.09 od 19h,a za one koje zanima cijena ulaznice je 2km.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 21 sep 2012, 13:22

Jel ima tko da prati Bosnu. Sutra igraju Kup sa nama u Zepcu, pa me zanima kakva su ekipa i ocekivanja? Ovi nasu si proslu sezonu imali dvije epizode. Prva je bila prva polusezona, treniranje na betonskom poligonu, igranje u Zavidovicima i zadnje mjesto na tablici. Druga epizoda je druga polusezona, treniranje i igranje u novoj dvorani u Zepcu, sve pobjede osim u Kaknju koji je zavrsio prvi sa svim pobjedama. Koliko pratim rukomet Bosna vise nije ono sto je bila i neki izvori kazu kako igraju samo juniori, pa eto, ako ima tko kakve informacije da javi, da znam cemu se nadat :mrgreen:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 21 sep 2012, 19:27

Ja sam ih skoro gledao u pripremnoj utakmici i po meni ove sezone su sredina tabele , imaju najmalađu ekipu u PL ... od ovih iz ere Smajlovića tu su golman Tatar , Elis Memić (desni bek) , Hasan Terza (pivot) pa i drugi golman Efendić ...doveli su iz Zrinjskog dobro lijevo krilo Vedrana Delića tu su još Hrbat , Bračković , Zulfić , Lilić , Jelačić , Davidović , Perić , Jusufović , Bečić , Dedajić , Halilović , Kecman , Ljuca , Alibegović , Korjenić ...

- po nekim mojim procjenama uz dužno poštovanje prema RK Žepču pobjeda Bosne od 6 do 10 razlike ...

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 22 sep 2012, 21:45

no rules je napisao/la:
- po nekim mojim procjenama uz dužno poštovanje prema RK Žepču pobjeda Bosne od 6 do 10 razlike ...
Bio si blizu :mrgreen:
Rezultat je na kraju glasio 32-15 za Sarajlije
NAPRIJED NARODE!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 23 sep 2012, 00:33

Oj utakmice drame :lol: . Ovakvo Zepce bi ispalo iz druge lige da postoji treca, ovako ce bit zadnji :lol: . Uzas, prosti uzas. Sarajevo je uradilo maksimalno sedam normalnih napada, maksimalno, bez nekih pretjerivanja, ono ostalo su sve bile kontre i brzi centri. Jednostavno se igraci Zepca ne vracaju nazad, kao da im je to nesto novo, kao da igraju nogomet. Bosna nije djelovala toliko mocno kako rezultat pokazuje, te kontre su rijesile utakmicu. Ona djeca koja su poslije usla bi s ovom Bosnom igrali barem poluvrijeme u egalu. Za koju godinu bi klub mogao licit na nesto ako nastave igrat ovako, a goldzija ima svijetlu buducnost. Eto, nek je Bosni sa srecom u PL, mada s ozbiljnim ekipama nece tek tako lako izac na kraj.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 23 sep 2012, 02:05

ovo je zepcu prva ozbiljnija utakmica, samo polako. zelim vam puno srece i uspjeha.

Noddesbo
Kontakt:

Post Postao/la Noddesbo » 29 sep 2012, 23:32

Gradačac - Bosna 42:28

Jest došo Damir Doborac al' 42:28,smiješno pričat ..

High

Post Postao/la High » 29 sep 2012, 23:40

Rasulo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 30 sep 2012, 00:58

Nije Bosna tolko losa, kolko je Gradacac dobar...

salihaga
Kontakt:

Post Postao/la salihaga » 07 okt 2012, 18:06

Na početku sezone kada je na čelo RK Bosne dosao mladi ambiciozni skolovani trener Korkaric a ne potencijali koji zive a ne rade u sarajevu bio sam skeptik.Razvoj situacije zavisio je od prve utakmice zbog teskog rasporeda i desila se najgora varijanta.Trenerkoji radi sa igračima 4 puta sedmično ne moze dati bolji rezultat. Ekipa ima tri trenera koji skupa kostaju vise nego jedan profesionalac. Nazalost klub nema uprave pa glavnu rijec vodi Zule e Bosno moja poharana..... :lol:

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 07 okt 2012, 18:51

Sta bi od onake ekipe,nemoze se krivit Zule on je dobar kao trener i covjek naucio je dosta djece da igraju rukomet.
Kada je krenula sezona bosna je zvala mnogo mladih talenata,ali niko od tih najpersektivni nada bh rukometa nije pristao jer zna da su u veoma losoj financiskoj situvaciji.Bosna je provikan klub zbog mnogi dugovanja prema bivsinm igracima zato niko ne zeli da rizikuje,rukomet u premijer ligi je postao rekreativni sport koji se igra za hranu i spavanje.Jedan Celik koje prije 3 godine nije mogao da ostane u premijer ligi,sa ekipom koja je po kvalitetu kao i sadasnja koja je favorit za prvaka dovoljno govori o kvalitetu sadasnje premijer lige,.zalosno

robi
Kontakt:

Post Postao/la robi » 07 okt 2012, 20:48

rkbosna je napisao/la:Sta bi od onake ekipe,nemoze se krivit Zule on je dobar kao trener i covjek naucio je dosta djece da igraju rukomet.
Kada je krenula sezona bosna je zvala mnogo mladih talenata,ali niko od tih najpersektivni nada bh rukometa nije pristao jer zna da su u veoma losoj financiskoj situvaciji.Bosna je provikan klub zbog mnogi dugovanja prema bivsinm igracima zato niko ne zeli da rizikuje,rukomet u premijer ligi je postao rekreativni sport koji se igra za hranu i spavanje.Jedan Celik koje prije 3 godine nije mogao da ostane u premijer ligi,sa ekipom koja je po kvalitetu kao i sadasnja koja je favorit za prvaka dovoljno govori o kvalitetu sadasnje premijer lige,.zalosno
zalosno je jedino to sto si ti neki primitivac iz neke selendre, i sto sebi dajes za pravo da ti nesto komentarises, bosna je super mlada i perspektivna ekipa pred kojom je buducnost i zelim im puno srece, ruku na srce celik dosta kvalitetniji.........svaki rad im se mora isplatiti............a ovi rukometni strucnjaci sa sela nek se prihvate stocarstva u cemu su najbolji.......

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 08 okt 2012, 00:16

Joj pa nisam vam ja sad kriv sto je mocna bosna postala ovo sto jeste.Vama strvarno niko nevalja kad je bio trener Smajlagic i on vam je bio nestrucan,a covjek dao hljed u ruke 15 momka,.To za Zuleta i polituku neznam niti me zanima samo znam da sa ovim igracima i uslovima i mnogo bolji strucnjaci nebi puno napravili.
Kazes imaju solidnu platu od 500 km,jadna je majka igracima koji su sa strane to im nemoze biti ni za kafe i cevapa.Vise imaju juniori u Ljubuskoj nego prvotici u bosni nazalost,.
To sto kazes selendre,jesi pomislio slucajno i na Zivinice ili Gradacac i to su manji gradovi koji bosnu stramote po 15 razlike,.Celik ti super jak,daj bolan budi ozbiljan mozda za nasu ligu.,Jedna po vama SELENDRA Capljina taj jaki Celik dobije bez veci problema i to sa domacim igracima.,
Zao mi one jake bosne,koja je dovodila najmocnije ekipe u sarajevo,.Ova sadasnja nazalost se moze samo boriti za opstanak u saban ligi,zato su najmanji krivi ovi momci koji sada nastupaju i treneri koji ih vode.,

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 13 okt 2012, 21:46

Bod iz Trebinja, nesretno primljen gol iz deveterca na kraju utakmice.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.