Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

guber
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la guber » 31 maj 2011, 09:48

od totenhema nema nista doveli su friedela iz ville...
pare nisu problem para NEMA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 31 maj 2011, 09:56

ma cinjenica je da Begovicu ,pored kvaliteta, jos vecu cijenu u Engleskoj daje i to sto je Home grown igrac, a zna se da im je uvedeno to pravilo oko broja domacih igraca. isto tako je cinjenica da bi mu najpametnije bilo da jos godinu-dvije ne ide nigdje iz Stokea jer ce tu sigurno da brani, dok bi u ovim vecim timovima vjerovatno bio rezerva, mozda ne jedino u Totenhemu jer je Gomes nepouzdan, ali i tu bio poceo kao rezerva i morao da se dokazuje, tako da za sad je Stoke najbolja opcija.
Pa onda za 2 god u Totenhem ili Celzi otjerati Gomesa ili Ceha u penziju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 31 maj 2011, 10:54

velez_mostar je napisao/la:Eno najbogatiji klub na svijetu hoce da dovede Hasagica...

Uf, zajeb'o sam se, ipak hoce da dovede Begovica, onog tamo lijevog golmana iz premiershipa, iz Stoke-a, onai isti sto mocnom Susicu ne treba.buhahaha, koji paradoks!
Mostarac, druze, sta si vise ba zapeo? Nema od sikiracije hajra. I meni je krivo sto Begovic ne igra, no jednim dijelom je i sam zasluzan za to. Sve i da je beci dio krivice na Safetu, ni Asmir nije sav cist. Asmir je malo poglup, da je ostao jos 2 tekme u repki, siguran sam da bi stao na gol i da se vise Hasagic ne bi docepao jedinice. No on je donosio ishitrene odluke i sada svi ispastamo radi toga.

Ni meni se ne svidja sto ga nema, sto nema Papca, i mislim da je Pape mogao i morao bolje odraditi svoj posao u tom kontekstu, ali necu sada da pljujem po Papetu, vec mu zelim svu srecu, pa da izborimo ponovo barem taj baraz. No imam osjecaj da ti ne razmisljas kao ja?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 31 maj 2011, 13:38

Koji će klinac u MC-u, da grije klupu?
Jest naš, al pored Haerta može samo u Curling cup-u branit.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 01 jun 2011, 00:59

Begović mora braniti ako želimo išta konkretno da uradimo, ikada. Kakav god da je, posjeduje neosporan kvalitet i trenutno je najbolji golman koji nam je na raspolaganju a za koju godinu će biti i sami vrh evropskog golmana. Jest da je imao pogrešnih poteza ali i Sušić treba znati da je Asmir mlad čovjek i da nije odrastao na ovim prostorima pa da je tako vezan za našu reprezentaciju, treba fino sjesti i razgovarati s njim i dogovoriti se na obostrano zadovoljstvo.
Who dares, wins !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 jun 2011, 01:07

Nabijem ja i Asmira i slicne mu karaktere na neku stvar.
Ko je on da se oko njega ovoliko cijenka, da nije mozda Van der Sar ?
Obraz je cudo bola... arivedercci brate, koga nema bez njega se moze..
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 01 jun 2011, 01:13

Titova-Juga je napisao/la:Nabijem ja i Asmira i slicne mu karaktere na neku stvar.
Ko je on da se oko njega ovoliko cijenka, da nije mozda Van der Sar ?
Obraz je cudo bola... arivedercci brate, koga nema bez njega se moze..
A šta je to Asmir uradio toliko da roncate svi na njega ?
Who dares, wins !

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 01 jun 2011, 01:30

_dreamer_ je napisao/la:
velez_mostar je napisao/la:Eno najbogatiji klub na svijetu hoce da dovede Hasagica...

Uf, zajeb'o sam se, ipak hoce da dovede Begovica, onog tamo lijevog golmana iz premiershipa, iz Stoke-a, onai isti sto mocnom Susicu ne treba.buhahaha, koji paradoks!
Mostarac, druze, sta si vise ba zapeo? Nema od sikiracije hajra. I meni je krivo sto Begovic ne igra, no jednim dijelom je i sam zasluzan za to. Sve i da je beci dio krivice na Safetu, ni Asmir nije sav cist. Asmir je malo poglup, da je ostao jos 2 tekme u repki, siguran sam da bi stao na gol i da se vise Hasagic ne bi docepao jedinice. No on je donosio ishitrene odluke i sada svi ispastamo radi toga.

Ni meni se ne svidja sto ga nema, sto nema Papca, i mislim da je Pape mogao i morao bolje odraditi svoj posao u tom kontekstu, ali necu sada da pljujem po Papetu, vec mu zelim svu srecu, pa da izborimo ponovo barem taj baraz. No imam osjecaj da ti ne razmisljas kao ja?

Vidi, niko se ne sekira, samo mi je krivo sto ispastamo zbog budale koja nas vodi..i to je to.
Isto tako, sam kazes da ti se ne svidja sto ga nema, sto nema Papca, i to je sasvim logicno ovdje napisati, isto kao sto nije logicno podrzavati potez nepozivanja istih, zar ne??
Naravno da zelim svu srecu nasoj reprezentaciji, i Susicu dok je vodi, ali isto tako sam dovoljno bistar da postavim stvari onakve kakve jesu, a to je da nas vodi nesposobnjakovic koji neopravdano izostavlja ponajbolje igrace, i to je to..

I, mozda sam ja malo impulsivniji od tebe, ali razmisljam kao ti, a to je da cu podrzavati svoju repku bez obzira na sve, ali isto tako necu zatvarati oci pred ogromnim greskama politicki postavljenog anonimusa u trenerskom smislu, i osobu koja svoje frustracije lijeci preko toliko bitne stvari u nasim zivotima.

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 01 jun 2011, 21:58

Ma ova situacija sa Asmirom je najveca glupost u reprezentaciji,koja se moze zamisliti.Toliko vremena tragamo za dobrim golmanom,i onda kada konacno dodjemo do momka koji ce braniti za najvece timove Engleske lige, nevalja nam.Pa sta su ti menadjeri u Engleskoj budale,sta li .J.bo te pretpostavljati golmana koji brani za Istambul nekom koga trazi Celzi i Siti,mislim da je stvarno SMIJESNO.Pa golmani su nesa rak rana sve ove godine,ali mi necemo da pogledamo istini u oci.I upravu je momak sto nece da dolezi.Bio je toliko puta cekao svoju sansu,nije corav ,vidi da je za tri klase bolji od Hasagica,i niko ni ne pomislja da ga stavi na go.A on je trenutno poslije Edina najvrjedniji BH igrac.Bojim se samo da nam se bas golman ne razbije o glavu u ovim kvalifikacijama .I kukacemo onda svak ce nam biti kriv samo da nam onda ne bude kasno...I upravu je ovaj sto gore rece IMAMO MI SUPICA... :D
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 02 jun 2011, 15:07

nostradamus je napisao/la:Ma ova situacija sa Asmirom je najveca glupost u reprezentaciji,koja se moze zamisliti.Toliko vremena tragamo za dobrim golmanom,i onda kada konacno dodjemo do momka koji ce braniti za najvece timove Engleske lige, nevalja nam.Pa sta su ti menadjeri u Engleskoj budale,sta li .J.bo te pretpostavljati golmana koji brani za Istambul nekom koga trazi Celzi i Siti,mislim da je stvarno SMIJESNO.Pa golmani su nesa rak rana sve ove godine,ali mi necemo da pogledamo istini u oci.I upravu je momak sto nece da dolezi.Bio je toliko puta cekao svoju sansu,nije corav ,vidi da je za tri klase bolji od Hasagica,i niko ni ne pomislja da ga stavi na go.A on je trenutno poslije Edina najvrjedniji BH igrac.Bojim se samo da nam se bas golman ne razbije o glavu u ovim kvalifikacijama .I kukacemo onda svak ce nam biti kriv samo da nam onda ne bude kasno...I upravu je ovaj sto gore rece IMAMO MI SUPICA... :D
mi njega hocemo al on nece da dodze, pravi se vazan... eh onda bolje neka hasagic brani i tacka..
BLUE NATION.

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 02 jun 2011, 16:18

Ma da mi njega stvarno hocemo, kao sto se to pokusava plasirati ,Asmir bi vec 20 tekmi stajao na golu reprezentacije a ne bi grijao klupu.Ovo je sasvim jednostavna stvar ,ne treba puno pameti.ASMIR BEGOVIC JE NAJBOLJI BH GOLMAN I TREBA DA BRANI,sve ostalo su izvlacenja iz drugih razloga.I nek covjeku neko obeca da ce braniti doci ce odmah.Ja da sam na njegovom mjestu ne bi dolazio ako cu sjediti na klupi .Jbte dobijemo golmana za 15 godina superkvalitetnog,po ocjenama svih strucnjaka jednog od najperspektivnijih na svijetu i nesto pametujemo.Ma daj...
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 jun 2011, 23:46

Asmir Begovic 2010-2011

http://vimeo.com/24559379

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 jun 2011, 08:32

Goalgetter je napisao/la:Asmir Begovic 2010-2011

http://vimeo.com/24559379
Talasika, sta ce nam, bolji Avduka, sta dize neki dan protiv Travnika. :D
Cuva Bog Zelju svog!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 jun 2011, 21:53

Mislim da sam odabirom BiH napravio pravu stvar. Nikada se nisam pokajao i vratiti ću se kada dođe novi selektor, naravno, ako bude računao na mene - kaže Begović
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 12 jun 2011, 23:45

Megamon je napisao/la:
Mislim da sam odabirom BiH napravio pravu stvar. Nikada se nisam pokajao i vratiti ću se kada dođe novi selektor, naravno, ako bude računao na mene - kaže Begović
Bilo bi dobro da se javnost upozna sa razlogom neslaganja Begovica i Susica..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 12 jun 2011, 23:51

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
Mislim da je razlog isti kao i onaj zbog kog igramo sa 5 ofanzivnih veznih,Mravcom na stoperu i sa jednim pravim bekom ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jun 2011, 00:07

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
Kako Piplica rece,nebi vise volio da ima posla sa ovim.
Najbolje bi bilo da obojica i pape i ovaj iznesu bas sve sto imaju na vidjelo.
Znajuci ovog malog kao prelivodu i prije,vrlo vjerovatno da bi ga i drugi selektori izbjegavali.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 13 jun 2011, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 jun 2011, 00:08

Gdje je to Piplica rekao?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jun 2011, 00:12

VanBasten je napisao/la:Gdje je to Piplica rekao?
Nakon Mexi a bio je nadhrkan i poslije Slovaka.Jer smo morali na vrat na nos gledati za jos jednog golmana.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 jun 2011, 00:15

harishp je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Gdje je to Piplica rekao?
Nakon Mexi a bio je nadhrkan i poslije Slovaka.Jer smo morali na vrat na nos gledati za jos jednog golmana.
Promaklo mi je to.
Kakogod, ne bi trebalo momka otpisivati, dvije tekme suspenzije su solidna kazna. Uputiti mu poziv, ako odbije opet, nek se goni u ****.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.