Svaka cast drug , u potpunosti se slazem s tobom .jednostavno blijeda igra nista sa nicim.hz1987 je napisao/la:hocete li iskreno moje misljenje?
sto se mene tice, nek me moderacija sankcionise, ali moje misljenje ce biti puno vulgarnih rijeci, a ono je sljedece:
pun mi je (k-u-r-a-c )vise bosanskog (p-i-c-k-a-s-t-o-g) luzerskog mentaliteta i (n-a-g-u-z-i-v-a-nj-a) svakoj retardiranoj naciji.
jel mi moramo primiti (j-e-b-e-n-i) gol da bi poceli igrati kako treba?
cemu taj (j-e-b-e-n-i) respekt prema retardiranim ircima koji su dosli prvenstveno sacuvati svoj gol i nude nam se ko sto se nude djabe jeftine
(k-u-r-v-e), a mi glumimo fine momke za zenidbe.
idite vise u (p-i-c-k-u) materinu (p-i-c-k-i-c-e) jedne !
nemate (m-u-d-a) stisnuti levate i natrpati ih, vec ih respektujete ko da su u najmanju ruku njemci. oni su veceras bili zreli za petarde, ali sto bi bosanac jednostavno, kad moze komplikovano. oni sto su htjeli to su i ostvarili, a mi se mozemo vaditi na maglu, los teren, nije nas islo...itd...itd...pozdravite se (s-u-p-c-i) jedni sa eurom u francuskoj, samo iz jednog razloga, a to je jer ste (p-i-c-k-e-e-e-e-e-e-e-e-e-e) nevidjene!!!!!!!!!!
nije nas islo i primili smo gol po ko zna koji put iz niceg samo iz jednog razloga, a to je da nismo pobjednicka nacija!
mi smo obicne (p-i-c-k-e-t-i-n-e) koje samo pricaju i prijete a (n-a-g-u-z-e) se prvom ko priupita!
srami i stid nek ih sve redom bude za prikazanu partiju. u mojim ocima ste naaaaajvecke (p-i-c-k-u-r-i-n-e) svi redom!!!!!!!!
Irci su se nudili sami , i nismo to iskoristili na nasem terenu..a publika je prica za sebe , kao da su dosli na koncert neke ozbiljne glazbe.
Sta reci nego jedno VELIKO SRAMOTA.
Mesa je totalno veceras fulio taktiku..zamjene..sve ..nadam se da ce u revansu poceti sa Salihovicem. Medunjaninom. Kolasincom i povratnikom Besicem.
Napasti pa sta bude.