Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
- invincible1921
- Kontakt:
Pa to svakako jer bez tih promjena se nece nikad ni oslonit na liguJonSnow je napisao/la:Bez opsežnih i temeljitih promjena u samoj ligi i u savezu, oslanjanje na BiHPL je smrt.invincible1921 je napisao/la:Zenica i tuzla vrve strucnjacima i talentima ...al im ne daju...daj bgt...
Moramo se okrenjt ligi nasoj istprit malo al to je jedini pravi put.
Svaka cast robertu na obrazu.
“nešto nije u redu, čim nisam mogao ekipu dovoljno spremiti i motivisati”
skonto i on sa kim ima posla
- JohnCleese
- Kontakt:
A pokusao je i uz pomoc sarajevskih kafana i zenickog karantinajestamaji je napisao/la:Robi:
“nešto nije u redu, čim nisam mogao ekipu dovoljno spremiti i motivisati”
skonto i on sa kim ima posla
Svabo je to...
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
"Nemam ali iskljucivi krivac sto cemo narednih 20 godina biti truba je Sarajevsko-hercegovacki lobi kojem je bitno da su 4 kluba u vrhu uz pomoc sudijske organizacije. Sistematsko gusenje fudbala u BIH od strane saveza jer se nije nista ulozilo vec sve spickalo. Bolje djece ce biti kada bude uslova. Do tada imamo Husaru da preuzme djecu i vodi ih u Zrinjski, a onda u Sloveniju. I Bjelicu i slicne da guse fudbal."[/quote]
Pogodio si damar.Sad će neki ublehaš V.D.,pa onda novi krug lafine.Došli su u onu istu tačku kad su morali dovesti Čiru da ih vadi iz govana.Sad Je važno da ljubitelji fudbala (is)kažu svoje.Samo vanredni izbori i komplet Glavni odbor F/N S BiH napolje.
Šteta jer se očekivalo više ali eto krenula su kola nizbrdo.
Nek nam je sada Bog na pomoći pri novom izboru selektora.
Barem ne govori koliko je jos bodova u igri kao neki koji se motkom nisu mogli otjerati
Za prikazano do sad, cestitke za ligu nacija
Kvalifikacije je vodio katastrofalno
Pozivi sumnjivi kao i kod svakog selektora, al eto odlazi sam
Propali eksperiment,
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I danas jednostavno nije sreća bila na našoj strani onako primiti 0:1 a trebali voditi 1:0 .
Svaka cast Robi i sretno u nastavku karijere.
Cuj nakon dvi lose utakmiceAnelMid je napisao/la:On je prvi trener koji je dao nakon dvije loše utakmice otkaz , zato svaka čast .
I danas jednostavno nije sreća bila na našoj strani onako primiti 0:1 a trebali voditi 1:0 .
Odkad je on selektor mi nismo odigrali da valja(to sto su nas u ligi nacija vile pronosale je druga stvar)
Danas si povratio sigurnoVucevich je napisao/la:Pijem Jamnicu iz Konzuma, koristim internet iz Telemacha i jedem burek iz Mlinara, hajmo Robi
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
nisam jos vidio Amawa, tako da ne!Rokoko87 je napisao/la:Danas si povratio sigurnoVucevich je napisao/la:Pijem Jamnicu iz Konzuma, koristim internet iz Telemacha i jedem burek iz Mlinara, hajmo Robi
Ma qrac moj gospodski.ANTIFA ! je napisao/la:Gospodski potez povodom ostavke, nije nas zavlacio kao Mesa ili Pape birvaktile.
Da je dao ostavku nakon što nas je Pukki zapišao u Tempereu onda bi možda bilo gospodski. Jer bi došao neko drugi koji može i zna pobjediti Armeniju, inace fudbalsku velesilu sa samo jednim poznatim igracem
Ovako je žuti pakash ostao još tri mjeseca, usput popušio ćundaru i od Mikitarijana i tako nam uništio sve šanse za to drugo mjesto.
I sad kad je jasno da od ovih kvalifikacije nema ništa, sad je bježanija - Eto raja, odoh ja, ja sam veliki frajer i gospodin
let3 je napisao/la:Ma qrac moj gospodski.ANTIFA ! je napisao/la:Gospodski potez povodom ostavke, nije nas zavlacio kao Mesa ili Pape birvaktile.
Da je dao ostavku nakon što nas je Pukki zapišao u Tempereu onda bi možda bilo gospodski. Jer bi došao neko drugi koji može i zna pobjediti Armeniju, inace fudbalsku velesilu sa samo jednim poznatim igracem![]()
Ovako je žuti pakash ostao još tri mjeseca, usput popušio ćundaru i od Mikitarijana i tako nam uništio sve šanse za to drugo mjesto.
I sad kad je jasno da od ovih kvalifikacije nema ništa, sad je bježanija - Eto raja, odoh ja, ja sam veliki frajer i gospodin![]()
e nece moci ta prica...da sam na mjestu lopova Begića, ne bi prihvatio osvaku vec bi ga ostavio. Robert je idealan bekan za bandu koja vlada Savezom. I tu ulogu je odlicno obavljao, potpuno svjestan.
Gospodski je u odnosu na Mesu i Papeta, oni bi ostali do kraja kvalifikacija i onda bi u barazu izgubili pa bi se cudili zasto su otkaz dobili.
Mada ovako kad se realno pogleda nemamo neke vele sanse u tom barazu s obzirom s kakvim igracima raspolazemo i kako nam igraci djeluju na terenu.
Nedostatak motivacije, borbe, zelje sve to ide uz nasu reprezentaciju, a da ne pricamo o savezu i menadzerima koji se "vrte" u i oko reprezentacije.
- invincible1921
- Kontakt:
Mesa pape i slicni bi rekli imamo ligu nacija, kad bi tu ispali rekli bi imamo projekat za koji je potrebno vrijemelet3 je napisao/la:Ma qrac moj gospodski.ANTIFA ! je napisao/la:Gospodski potez povodom ostavke, nije nas zavlacio kao Mesa ili Pape birvaktile.
Da je dao ostavku nakon što nas je Pukki zapišao u Tempereu onda bi možda bilo gospodski. Jer bi došao neko drugi koji može i zna pobjediti Armeniju, inace fudbalsku velesilu sa samo jednim poznatim igracem![]()
I sad kad je jasno da od ovih kvalifikacije nema ništa, sad je bježanija - Eto raja, odoh ja, ja sam veliki frajer i gospodin![]()
e nece moci ta prica...da sam na mjestu lopova Begića, ne bi prihvatio osvaku vec bi ga ostavio. Robert je idealan bekan za bandu koja vlada Savezom. I tu ulogu je odlicno obavljao, potpuno svjestan.
Šta kaže statistika: Robert Prosinečki najneuspješniji selektor BiH u posljednjih 10 godina!
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, Alucard, ANamelessGhoul, arabijskisupi, bhfanatic14, BordoArmy88, Bosanac90, BosnianDragon2024, CHR, Confiance, COYGBiH, DanijelTZ, denza, drakemayelover, enobarca, FerdinandF, Google Adsense [Bot], guillermo, Hajdeee, haklamas, HariTz, Hrammm1921, inzomni, Jet2Holiday, JimmyPage, jurisicduska, kakarut, kolezeljovac, lakilone, lol89, Majstorinho, marlostanf1eld, Maroon1946, MostarNeretva, nerkolfc, Proximic, Shategabri, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, teamnorth1989, THEC, UtdBiH21, Venom, Yucca, zastitaIdentiteta, zemuntrg, zikerrz21 i 353 gosta.