BH klubovi u Evropi 24/25
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
Najbolja odbrana u historiji fudbala.
Pa ne sudi ti Gigović Kvržiću **** ti on mater
- feniksptica
- Kontakt:
Hahahaha Kvrzic u nasoj ligi ne bi dobio zuti za prigovor nikad
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
100%. Evo ja se stvarno ne sjecam da su njihovi igraci pjevali sa navijacima one njihove pjesme yebem te Bosno itd, kao sto su npr igraci Borca u Tuzli pjevali srpski sampion i slicno.jurisicduska je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:30Zrinjski kao klub moraš odvojiti od navijača a i to šake majmuna. Iskreno i kroz saradnju i kroz priče nema veće gospode i poštovanja prema fudbalerima nego u Mostaru. Vrhunski organizovani i vrhunski klub za naše prilike. I zbog par debila govoriti da su UZP je radikalno. Ne znam kad smo mi postali takvi. Igrači Zrinjskog u intervjuima govore ovo je za Bosnu.invincible1921 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:23Tuzan dan za BH fudbal, uzpovci prodjose, valjda genocidasi ispadnu
Evo samo procitati izjavu Ivankovica nakon utakmice sa Botevom.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- QUARTERBACK
- Kontakt:
gahahahhaha sto volim sto ih sudija kara hahahahahh
Kako bi ovo bio lagan faul za vicinu prciju i zuti/crveni za protivnika 

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Jel moguce da publika negoduje na odluke sudije kao i igraci, nek sam i to docekao.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
VIDJELI SMO FINALE KUPA,KAKAV ODNOS IMAJU PREMA BOSNI U MOMENTU KAD SVIRA HIMNA! **** BILI I OSTALI...jurisicduska je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:30Zrinjski kao klub moraš odvojiti od navijača a i to šake majmuna. Iskreno i kroz saradnju i kroz priče nema veće gospode i poštovanja prema fudbalerima nego u Mostaru. Vrhunski organizovani i vrhunski klub za naše prilike. I zbog par debila govoriti da su UZP je radikalno. Ne znam kad smo mi postali takvi. Igrači Zrinjskog u intervjuima govore ovo je za Bosnu.invincible1921 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:23Tuzan dan za BH fudbal, uzpovci prodjose, valjda genocidasi ispadnu
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- DinGospo21
- Kontakt:
Ma ne oni su inace poznati kao cvjecke, ajde nemoj me ****. Nisu to samo grupica tih tkzv navijaca koja to pjeva, to svaki tkzv navijac Zrinjskog od srca radi, o cemu pricamo mi?DamirT je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:33100%. Evo ja se stvarno ne sjecam da su njihovi igraci pjevali sa navijacima one njihove pjesme yebem te Bosno itd, kao sto su npr igraci Borca u Tuzli pjevali srpski sampion i slicno.jurisicduska je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:30Zrinjski kao klub moraš odvojiti od navijača a i to šake majmuna. Iskreno i kroz saradnju i kroz priče nema veće gospode i poštovanja prema fudbalerima nego u Mostaru. Vrhunski organizovani i vrhunski klub za naše prilike. I zbog par debila govoriti da su UZP je radikalno. Ne znam kad smo mi postali takvi. Igrači Zrinjskog u intervjuima govore ovo je za Bosnu.invincible1921 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:23Tuzan dan za BH fudbal, uzpovci prodjose, valjda genocidasi ispadnu
- invincible1921
- Kontakt:
Sta me briga za igrace...Zrinski ne da je vezan za UZP nego je simbol Uzpa..i nije to saka navijaca nego sve i jedan..de ba dokle vise da zivite u zabuladamaDamirT je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:33100%. Evo ja se stvarno ne sjecam da su njihovi igraci pjevali sa navijacima one njihove pjesme yebem te Bosno itd, kao sto su npr igraci Borca u Tuzli pjevali srpski sampion i slicno.jurisicduska je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:30Zrinjski kao klub moraš odvojiti od navijača a i to šake majmuna. Iskreno i kroz saradnju i kroz priče nema veće gospode i poštovanja prema fudbalerima nego u Mostaru. Vrhunski organizovani i vrhunski klub za naše prilike. I zbog par debila govoriti da su UZP je radikalno. Ne znam kad smo mi postali takvi. Igrači Zrinjskog u intervjuima govore ovo je za Bosnu.invincible1921 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:23Tuzan dan za BH fudbal, uzpovci prodjose, valjda genocidasi ispadnu
Sad im cestitas sutra ces se prvi zgrazavat lafo kad naprave ekces
Igrac odigra uzme pare i ode, klub, ideja i ideologija koja ga je stvorila ostaje
=\_1921_/=
Ja govorim o klubu opcenito, ne o njihovim navijacima.DinGospo21 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:36Ma ne oni su inace poznati kao cvjecke, ajde nemoj me ****. Nisu to samo grupica tih tkzv navijaca koja to pjeva, to svaki tkzv navijac Zrinjskog od srca radi, o cemu pricamo mi?DamirT je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:33100%. Evo ja se stvarno ne sjecam da su njihovi igraci pjevali sa navijacima one njihove pjesme yebem te Bosno itd, kao sto su npr igraci Borca u Tuzli pjevali srpski sampion i slicno.jurisicduska je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:30
Zrinjski kao klub moraš odvojiti od navijača a i to šake majmuna. Iskreno i kroz saradnju i kroz priče nema veće gospode i poštovanja prema fudbalerima nego u Mostaru. Vrhunski organizovani i vrhunski klub za naše prilike. I zbog par debila govoriti da su UZP je radikalno. Ne znam kad smo mi postali takvi. Igrači Zrinjskog u intervjuima govore ovo je za Bosnu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Teren u Splitu za Banja Luku svemirski brod,e jesi i opro pare Vicko svaka ti čast
Čovjek sudi pošteno, drugo je što je ova skupina nazovi fudbalera navikla na suđenje u njihovu korist.
P.S. čestitke Zrinjskom na PO sretno do grupe ako Bog da.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- invincible1921
- Kontakt:
Isto ko da kazes Hitler je bio dobar slikarDamirT je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:37Ja govorim o klubu opcenito, ne o njihovim navijacima.DinGospo21 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:36Ma ne oni su inace poznati kao cvjecke, ajde nemoj me ****. Nisu to samo grupica tih tkzv navijaca koja to pjeva, to svaki tkzv navijac Zrinjskog od srca radi, o cemu pricamo mi?
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Najveći poraz fudbala je mentalitet igrača borca koji su navikli da im se sve svira a protivniku ništa ne svira. Pni tačno su programirani tako
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Cestitke Zrinjskom rutinski baš
Borac puno bolji idemo po još jedan.
Borac puno bolji idemo po još jedan.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Hajmo Borac nabij koeficijent jednoj jedinoj 

- akisarajevo92
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Imao je Hasukić i maloprije jako lijepo odigravanje iz prve, tako da nije slučajno.
- DinGospo21
- Kontakt:
Jel realno da ti toliko glup jebote? Zna se koja se ideologija kluba bila i prije a i danas.DamirT je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:37Ja govorim o klubu opcenito, ne o njihovim navijacima.DinGospo21 je napisao/la: ↑15 avg 2024, 22:36Ma ne oni su inace poznati kao cvjecke, ajde nemoj me ****. Nisu to samo grupica tih tkzv navijaca koja to pjeva, to svaki tkzv navijac Zrinjskog od srca radi, o cemu pricamo mi?
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, AvantiBL, benko21, Komercijala19, Lokomotifa, Zigazaga i 47 gostiju.