Još vijek se pitam šta je ono Čupo pokušao u uraditi u šesnaestercu.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Prika shvati jednu stvar... Onaj majmun heldt je potplacen od strane wolswagena da sluzi njihove interese ...zbog toga krmak nije prodao matipa na ljeto, iako je bilo jasno da nece produzit...ja Sam sto posto siguran da matip ide u golf ako ne na polusezoni onda na ljeto...ljudi nam uzese najveceg talenta u historiji za bagatelu I to jos zadnjeg Dana prelaznog roka sad ce I matipa za dzabaleske sve zahvaljujuci prodanom smrdonji pod imenom Horst...ja neznam sta tonies ceka da se rijesi ovog dzubretaPale_Companion je napisao/la:Matip odugovlači sa produljenjem ugovora što bi se moglo i interpretirati da ne želi da produži. Ovo bi bio velik gubitak za Schalke obzirom da mu ugovor na ljeto ističe i stoga bi mogao napustiti klub bez odštete.
Previše si pesimističan po pitanju Schalkea. Ja sam siguran da ni ostanak Draxlera ne bi napravio neku prevagu u igri, al' i uzeta je lijepa svota novca to bez daljneg. Breitenreiter ispunjava moja očekivanja (prezimiti u evropi, TOP 5 u ligi), oporavkom Nastasića i Uchide ćemo ojačati defanzivno, te dovođenjem kvalitetnog ofanzivnog igrača se popraviti u napadu. Iza nas je težak period i teške utakmice.. Sad idemo u Leverkusen po dobar rezultat, pa nas čeka lakši raspored. Siguran sam da ćemo izboriti LP ove sezone.. A Heldtu kojeg forsiraš je ovo vjerovatno posljednja sezona u Schalkeu, tako da.. Bit će bolje paša!!gruezi je napisao/la:Koristim ovu priliku da se Horst heldtu prisjetim najmilijih po ko zna koji put, sto zbog prodaje Juliana za bagatelu a jos vise zbog dovodzenja ovog debila caicare...ranije Sam spominjao cifru od 6 milki Ali tacna cifra je 4.7...sto se breitenreitera tice, pa kakav debil moras biti da u ovakvu utakmicu udzes sa 2 napadaca , 2 klasicna centarfora...I onda vrhunac gluposti I idiotizma, lik nema koga ubacit nego salje jos 2 centarfora na teren ...osim sanea mi nemamo igraca koji moze probiti po strani , Meyer nije krilo niti ce ikad biti...ispao je kao iz tramvaja kod prvog gola doofmunda , generalno u defanzivi je jako los I kad dodas huntu I sanea koji su isto tako defanzivno ograniceni onda nije ni cudo da je doofmund dominirao 90 posto utakmica...vezni red kao da nije ni postojao, goretzka je bio instigator akcije kod oba gola a osim toga nevidljiv...aogo I neustadter vec milion puta ispricana prica,... Mi jednostavno nemozemo I neznamo igrati protiv jakog presinga...5 ili 6 tekmi bez pobjede smo medzutim otkaz breitenreiteru nece nista promjenit dok god je tu Horst heldt mi cemo ili stagnirati ili nazadovat a nazadujemo vec 2 godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.