FK Radnički Lukavac

VolimRadnicki
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la VolimRadnicki » 15 maj 2013, 20:41

Eh Casp3r, sad znam koliko znači trener.
Nevjerovatno su loše odigrali, sreća pa ovi iz Slavena ne znaju, da je bila malo jača ekipa, glat' bi izgubili.

Šuba i Jusufović, nesigurni, dosta su lopti izgubili što je malo čudno jer su prošlih 20ak utakmici bili na vrhunskom nivou, nisam ih ovakve navikao gledati.
Migi, prvo poluvrijeme dosta dobar, par dobrih prodora, drugo poluvrijeme loše skroz, dosta grešaka.
Giga, odigrao sa pola snage, siguran i bez greške, prolazna ocjena.
Trumić, vidi se da momak zna i da je jedan od boljih igrača lige, mada, imao sam osjećaj kao da mu je mrsko baš kao i Jahiću, samo Jaha je dosta griješio.
Džanić, trudio se momak, imao je finih prodora kao i grešaka, ništa posebno.
Mace, i pored dva gola, ništa nije pokazao, baš kao i u prošlih par utakmica.

Eh Madže, stvarno ne znam ko je njega doveo i zbog čega on igra. Neću više ništa komentarisat.
I na kraju Redža, zahvalit mu se, i neka radi kao konobar u Bakardiju, jer fudbal ne zna igrat. Smiješan je, ne znam šta se s'njim dešava, al' kao da lopte u životu nije vidio. Ne zna dodat, o primanju da ne pričam. Ide na igrača, radi biciklo i ne može održati ravnotežu i pada, i tako par puta, kao da je pjan, al pravo pjan. Odustani ti majstore, Bakardi te čeka.
1921
1989

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 15 maj 2013, 21:04

VolimRadnicki je napisao/la:Eh Casp3r, sad znam koliko znači trener.
Nevjerovatno su loše odigrali, sreća pa ovi iz Slavena ne znaju, da je bila malo jača ekipa, glat' bi izgubili.
Još da dodamo da je najstariji igrač Slavena '93. godište.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 15 maj 2013, 22:03

Loše je danas bilo sve, bezvoljna igra svih igrača, kao da ih je nekao natjerao da igraju, oni su fino plaćeni, i sve je prema njima dosad ispoštovano onda trebaju i da se bore, ima veze s trenerom slažem se, ali mislim da oni jedva čekaju da se sezona završi, otišao je Vojvodić, zatim i Maršalek, ko je sljedeći???

A najžalosnije mi je šta se radi golmanu Lugaviću kako bi otišao na kraju sezone.... :(

Ovaj Kup znači u 1/4 finalu igramo protiv Slobode ili Bosne iz Kalesije u gostima, a ako prođemo u 1/2 igramo kod kuće sa: Mramor - Prokosovići & Sloga Tojšići - OFK Brčko (zavisno ko je danas prošao u ovim utakmicam osmine finala i ko će igrati četvrt finale)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 16 maj 2013, 01:05

Radnickom jedan Vitez, koji je po svemu sudeci novi Premijerligas, ne moze utrpati gol i sa 3 igraca vise, jedan Rudar iz Kaknja na svom terenu ne moze postici pogodak, isto tako i Bratstvo...

A onda, dodju djeca, '93 godiste i mladja i utrpaju 2 komada. Jos naprave preokret.

Pa majka mu stara, sta je vise? Ne razumijem ove igrace. Umjesto da pokazu koliko vrijede i da protiv jednog Proletera mogu igrati zatvorenih ociju, a protiv Slavena da im i ne treba trener...oni su se vec u glavama "predali". Zasto to radite momci? Ne ide vam u prilog nikako.

Ne bih da me pogresno shvatite, ali volio bih da se Vojvodic vrati samo jednu utakmicu, da vidim jel' bas toliko do njega i ako jeste da ga pitam sta im sipa u vodu, cime ih hrani? Jer od njegovog odlaska ovo nije ekipa koja srcem igra.

Radnicki nije zasluzio takav odnos pojedinaca, jer Radnicki je fer i posten prema svima i sve svoje obaveze izmiruje na vrijeme. Ovo kako igraci uzvracaju Radnickom je cista izdaja.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 16 maj 2013, 01:24

Zoom088 je napisao/la:Radnickom jedan Vitez, koji je po svemu sudeci novi Premijerligas, ne moze utrpati gol i sa 3 igraca vise, jedan Rudar iz Kaknja na svom terenu ne moze postici pogodak, isto tako i Bratstvo...

A onda, dodju djeca, '93 godiste i mladja i utrpaju 2 komada. Jos naprave preokret.

Pa majka mu stara, sta je vise? Ne razumijem ove igrace. Umjesto da pokazu koliko vrijede i da protiv jednog Proletera mogu igrati zatvorenih ociju, a protiv Slavena da im i ne treba trener...oni su se vec u glavama "predali". Zasto to radite momci? Ne ide vam u prilog nikako.

Ne bih da me pogresno shvatite, ali volio bih da se Vojvodic vrati samo jednu utakmicu, da vidim jel' bas toliko do njega i ako jeste da ga pitam sta im sipa u vodu, cime ih hrani? Jer od njegovog odlaska ovo nije ekipa koja srcem igra.

Radnicki nije zasluzio takav odnos pojedinaca, jer Radnicki je fer i posten prema svima i sve svoje obaveze izmiruje na vrijeme. Ovo kako igraci uzvracaju Radnickom je cista izdaja.
Zato im sad zapisi i upamti imena pa cemo ih se sjetit za 5 godina i pogledati dokle su dogurali. U dvojicu najvise trojicu dobrih momaka za koje bih iskreno volio da uspiju ostalo je skupina psihicki labilnih osoba bez osnovne kulture i postovanja prema onom ko ti daje hljeb.

indijanac1989
Kontakt:

Post Postao/la indijanac1989 » 16 maj 2013, 02:20

Ma dobro momci su razocarani i to je normalno da im padne forma, svjesni su da su izgubili prvo mjesto odigravsi nerijeseno sa Vitezom, naravno na to se nadovezuje i ostavka trenera pa je to neki logican slijed,jbg... jednostavno momci nemaju vise tog zara koji ih je motivisao za prvu poziciju, sad igraju tek toliko da privedu prvenstvo kraju, nego bilo bi dobro da se proda koja utakmica pa da im se podijele premije neke ako su im ostali duzni, mada cisto sumnjam da izmiruju sve obaveze na vrijeme jer bi to bilo po prvi put u historiji posle Bajrine vladavine :) iskoristio bih priliku da pozovem UO Radnicki da pocnu pregovore sa igracima vec u ovom mjesecu, zadrzati sto je vise i moguce, sto nije-nije, naci ce se neko drugi :) pozz

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 16 maj 2013, 02:28

Nema prodaje utakmica, to je besmisleno raditi. Pokazali smo svima da se fer i posteno mogu ostvariti vrhunski rezultati i na tome cemo ustrajati do kraja.

Vjerovao ti ili ne, plate su samo jednom kasnile i to u ono vrijeme pred Kakanj, cini mi se.

Sve ostalo je izmireno na vrijeme i u potpunosti, do dana danasnjeg.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 16 maj 2013, 08:28

lukavac_21 je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Radnickom jedan Vitez, koji je po svemu sudeci novi Premijerligas, ne moze utrpati gol i sa 3 igraca vise, jedan Rudar iz Kaknja na svom terenu ne moze postici pogodak, isto tako i Bratstvo...

Zato im sad zapisi i upamti imena pa cemo ih se sjetit za 5 godina i pogledati dokle su dogurali. U dvojicu najvise trojicu dobrih momaka za koje bih iskreno volio da uspiju ostalo je skupina psihicki labilnih osoba bez osnovne kulture i postovanja prema onom ko ti daje hljeb.
Ja bih iskreno volio da uprava sada otjera 2-3 igraca koji su po odlasku trenera spremni klub izbaciti iz lige.A voli bi da taj isti trener nakon sto je izdao klub u najtezem momentu prestane zvati pojedine igrace i ispijati kafe sa njima obecavajuci im kojekakve transfere i odlaske u tamo neke klubove i time unoseci nemir u ekipu preko tih pojedinaca i dalje steti ekipi.Neka ih odma odvede ili neka ih pusti na miru do kraja polusezone.Mada mislim da ce poslije iskre ukoliko rezultat bude negativan biti cistke i te kakve ali ovog puta ce letjeti igraci a ne trener.Svi koji su psihicki nestabilni neka se idu lijeciti a ne da ih trpi klub i to jos da im daje platu.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

sjena
Kontakt:

Post Postao/la sjena » 16 maj 2013, 08:35

Nije korektno ni jednu rijec prigovoriti softi jer on je samo na molbu uprave preuzeo klub u najtezem momentu.Treba imati na umu da je softa uvijek bio pomocni trener i da cak nema ni stalnu licencu.Ne treba izdaju trenera i pojedinih igraca koji su mu lojalni i pored toga sto im je klub sve ispostovao prebacivati na trenere.Treba tacno ocijeniti koji su to igraci i zajedno sa darkom ih staviti na crnu listu kluba koju trenutno predvodi Ibrakovic.To su izdajnici naseg kluba koliko god ih neko volio ili ne.Nekad mi se cini da pojedinci zele da se presuti sta je darko bez ijednog valjanog razloga ucinio ovom klubu.Ovaj klub mu je dao mnogo vise podrske nego sto je zasluzio i mnogo vise nego sto su imali neki treneri koji su ponikli u ovom klubu.Neka mu je na cast jer i pored toga svega on i dalje unistava klub zavodeci neke igrace. Na srecu svi su oni prolazni a Radnicki ostaje i ide dalje.
Ukazana prililika brzo prolazi i sporo se vraća.

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 16 maj 2013, 09:28

sjena je napisao/la:Nije korektno ni jednu rijec prigovoriti softi jer on je samo na molbu uprave preuzeo klub u najtezem momentu.Treba imati na umu da je softa uvijek bio pomocni trener i da cak nema ni stalnu licencu.Ne treba izdaju trenera i pojedinih igraca koji su mu lojalni i pored toga sto im je klub sve ispostovao prebacivati na trenere.Treba tacno ocijeniti koji su to igraci i zajedno sa darkom ih staviti na crnu listu kluba koju trenutno predvodi Ibrakovic.To su izdajnici naseg kluba koliko god ih neko volio ili ne.Nekad mi se cini da pojedinci zele da se presuti sta je darko bez ijednog valjanog razloga ucinio ovom klubu.Ovaj klub mu je dao mnogo vise podrske nego sto je zasluzio i mnogo vise nego sto su imali neki treneri koji su ponikli u ovom klubu.Neka mu je na cast jer i pored toga svega on i dalje unistava klub zavodeci neke igrace. Na srecu svi su oni prolazni a Radnicki ostaje i ide dalje.
Boldovano cista istina a darko se ne ponasa sportski i kopa svoju buducnost jer niko nece takvu licnost za trenera. Sto se tice predvodnika to vam je ovaj sto mu postavljate klipove sa potezima i golovima inace seljacina samo takva.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 16 maj 2013, 11:53

Trener nam ljudi treba, ne od sljedeće sezone nego sad odmah da se krene u pripreme za narednu sezonu, uprava ako želi da obavi razgovor sa igračima neka to odmah rade, ovako ne ide više, ko želi da ide treba ga pustiti i zahvaliti mu se, dal će trener opet biti Vojvodić koji želi da se vrati na klupu Radničkog (to znate svi samo šutite) ili će to biti moj favorit Abdulah Ibraković, ili neko treći samo da se dovede, a ne ovako kao bez glave igraju nigdje veze, podsjećaju na ekipu s početka sezone i ono mučenje sa Bratstvom, Podgrmečom, Troglavom....

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 16 maj 2013, 12:00

Za sve koji se nadaju povratku vojvode od tog nema nista sigurno bar dok je ovih ljudi u upravi. Sto se tice ibraka moje je misljenje da ako ima imalo razuma njemu bi se trebao zabraniti ulaz na stadion a kamoli na klupu. Oni koji prate sodu duze od 3 godine znaju zasto

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 16 maj 2013, 12:02

lukavac_21 je napisao/la:Za sve koji se nadaju povratku vojvode od tog nema nista sigurno bar dok je ovih ljudi u upravi. Sto se tice ibraka moje je misljenje da ako ima imalo razuma njemu bi se trebao zabraniti ulaz na stadion a kamoli na klupu. Oni koji prate sodu duze od 3 godine znaju zasto
Koga onda za trenera, možda Džindu, Mehu iz Puračića, u ovom trenutku od Ibraka nemamo boljeg kandidata, a uprava, i ona vjerovatno diže sidro tako da sve je moguće što se tiče i povratka Vojvode....:)

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 16 maj 2013, 12:27

Jučer u Ključu našem Jaranoviću uručen pehar i priznanje za najboljeg igrača u mjesecu martu. Takođe vrijedi istaći da je Jaranović postigao pogodak iz slobodnog udarca i tako učestvovao u visokoj pobjedi reprezentacije prve lige u revijalnog utakmici protiv NK Ključ.

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 17 maj 2013, 12:13

" onclick="window.open(this.href);return false; adekvatna pjesma za nase igrace i ove sto prizeljkuju vojvodin povratak

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 maj 2013, 12:19

Pustite priču oko Darke, znamo da je to gotova priča, bila gotova i prije Viteza.

Ali činjenica je da bez šefa stručnog štaba (bilo koga adekavtnog) ćemo se baš loše provesti do kraja sezone.

lukavac_21
Kontakt:

Post Postao/la lukavac_21 » 17 maj 2013, 12:28

Cinjenica je da je manje bitno mjesto na tabeli u ovom trenutku i da je pravi trenutak da se sto prije krene sa metlom u svlacionici. Krenuvsi sa najboljim igracem mjeseca marta pa nadalje. Ostavit ljude i igrace koji su svjesni u kojoj ligi igraju i u kojoj drzavi zive, koji ce znat cjenit sta znaci plata na vrijeme a ostalima noga pa nek bojkotuju kuci kad dodju. Tu prvenstveno mislim na napadacki trojac JMR

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 17 maj 2013, 12:39

lukavac_21 je napisao/la:Cinjenica je da je manje bitno mjesto na tabeli u ovom trenutku i da je pravi trenutak da se sto prije krene sa metlom u svlacionici. Krenuvsi sa najboljim igracem mjeseca marta pa nadalje. Ostavit ljude i igrace koji su svjesni u kojoj ligi igraju i u kojoj drzavi zive, koji ce znat cjenit sta znaci plata na vrijeme a ostalima noga pa nek bojkotuju kuci kad dodju. Tu prvenstveno mislim na napadacki trojac JMR
hmmmm mozda si u pravu ali.....zaboravljas da taj igrac za mjesec mart kojeg spominjes....koliko god bio buntovnik, na terenu je pokazo sto niko nije....uvjeri se malo...." onclick="window.open(this.href);return false;

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 maj 2013, 12:53

lukavac_21 je napisao/la:Cinjenica je da je manje bitno mjesto na tabeli u ovom trenutku i da je pravi trenutak da se sto prije krene sa metlom u svlacionici. Krenuvsi sa najboljim igracem mjeseca marta pa nadalje. Ostavit ljude i igrace koji su svjesni u kojoj ligi igraju i u kojoj drzavi zive, koji ce znat cjenit sta znaci plata na vrijeme a ostalima noga pa nek bojkotuju kuci kad dodju. Tu prvenstveno mislim na napadacki trojac JMR
Ma kakvi crni bunotvnici, pa nisu bili buntovnici ni na početku sezone kad su isto bez autoriteta samo trčali po terenu i nisu mogli ništa. Jednostavno takav je profil većine igrača na trenutnom rosteru - potreban je neko ko će ih držati u šaci svih 90 minuta da bi oni mogli da igraju. Nije to ništa čudno - niti su nikakvi buntovnici.

Ove igrače koje imamo (većina) su odlični, ali u glavi imaju pticu kondora. Ali bolje je imati takve igrače - pa te od odličnih partija dijeli samo dobar trener, nego da imaš roster koji ne može ni Ferguson natjerati na kvalitet.

Previše se počelo tući po igračima, bez potrebe, bez veze ih nazivate buntovnicima, isto tako Jareta su prozivali nakon utakmice sa Bosnom u ovoj polusezoni kako je sebičan, potez viša itd, a Jare posle Lugija najzaslužniji za trenutnu poziciju.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 17 maj 2013, 12:56

nesh je napisao/la:hmmmm mozda si u pravu ali.....zaboravljas da taj igrac za mjesec mart kojeg spominjes....koliko god bio buntovnik, na terenu je pokazo sto niko nije....uvjeri se malo...." onclick="window.open(this.href);return false;
Jao ona akcija u Čapljini (inače jedina utakmica koju sam propustio ove sezone), kada prolazi s naše polovice i na kraju asisitira Kitiću... možda i najbolja akcija sezone. Ili protiv Krajine, kad poče da "mulja" onog i lik na kraju odusta od njega u potpunosti. A o golu protiv Kaknja neću da razgovaram, svi govore kako je to centaršut, ali na kraju klipa kada vide da on i iz kornera šutira na gol i da je postigao gol, shvate da je ustvari i protiv Kaknja bio šut prema golu, pa ako ko naleti naleti. :lol:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.