Ma trebao bi i Bayo biti tu, Ulli i Kalle su se prvi sastajali sa Agnellijem i Perezom u vezi ovoga.
Lige petice
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Lige petice
Ma da, i oni i Dortmund, a i PSG.LlullSergio je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:39Ma trebao bi i Bayo biti tu, Ulli i Kalle su se prvi sastajali sa Agnellijem i Perezom u vezi ovoga.
Svejedno, bili, ne bi li, neću gledati i to je to.
Čuj City u Superligi, a do prije 10 godina im Middlesbrough uvaljivao osam komada

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa City i PSG su lafo protiv ovoga.
A dobro bio bih i ja da mi Uefa lize muda i da mogu raditi sta mi je volja.
Malo vi preidealizirate ovu ligu
DailyMail piše da se City zadnji složio, ali se složio.LlullSergio je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:43Pa City i PSG su lafo protiv ovoga.
Očekujem Real - Liverpool u Dubaiju, a onda Redsi lete za Rio, a nakon toga na "domaćem" terenu u Johasburgu igraju protiv posljednjeplasiranog Tottenhama.
Idemo Tranmere Roversi

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bayo i BvB su navodno odbili.LlullSergio je napisao/la: ↑18 apr 2021, 18:39Ma trebao bi i Bayo biti tu, Ulli i Kalle su se prvi sastajali sa Agnellijem i Perezom u vezi ovoga.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Za ovo sranje se mozemo zahvaliti najvecem kriminalcu u historiji igre zvane fudbal,Perrezu
UEFA žestoko zaprijetila klubovima koji žele Superligu: "Igrači neće moći igrati za reprezentaciju"
Ako je ovo tacno, nema od te super lige nista, dzaba prica.
Ako je ovo tacno, nema od te super lige nista, dzaba prica.
Sve mogu, ali ovo mislim ne. Na kraju krajeva, i ako se desi, ovim najboljima (citaj: najplacenijima) to nece tesko ni pasti. Imaju izgovor pred patriotama, plus vise odmora i vremena za igrice. San svakog superstara.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Mislim sa bi takva odluka prevagnula u smjeru ne kreiranju te lige. Igraci, savezi svi ce pritisnuti da se to ne desi ako im se zabrani igranje za repr.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Daj onda Nottingham i Zvezdu umjesto Citya i PSG-a, a može i Steaua Bukurešt... kakvo je to razmišljanje, živite u prošlosti.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Može, radije bih gledao Zvezdu i Nottingham, a i Steauu.
PSG i City klube dobre momke jer je SP u Kataru, a nakon toga će tražiti način za ulazak.
Evo, UEFA sprema tužbu od 50 milijardi

https://www.gazzetta.it/Calcio/Serie-A/ ... 4566.shtml
Zadnja izmjena: Otelo, dana/u 18 apr 2021, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
City ne glumi ništa, pristali su. PSG nije pristao jer njihov vlasnik ima neku funkciju u UEFA-i i vlasnik je beIN koji prenosi CL, tako od njega, tj PSG-a nema ništa.
Ma sve ok i mozemo mi do sutra iznositi objektivne i subjektivne za i protiv razloge, ali mislim da je vrlo jednostavno - ne pita se ni UEFA ni savezi ni Perez, Agnelli i co, vec kome se sponzori priklone taj ce ovdje izaci kao pobjednik.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ovo je posljednji ekser u kovčeg fudbala. Užas.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Aj nek neko od modova baci anketu da vidimo omjer ljudi za ligu i protiv
mogao bi biti ako se ne dogovore
ali ja mislim da je to sve samo zadnji pritisak velikih klubova prije konačne odluke o reformi LŠ da pokušaju izvući maksimum. u protivnom idu i jedni i drugi u lose-lose situaciju. pored svega toga ne treba zaboraviti FIFA kojoj je ponajmanje u interesu da joj UEFA isključi najbolje igrače iz najvećeg cash-cow-a koji imaju, SP!
na kraju će biti pritisaka sa svih strana i moraće se napraviti neki kompromis!
Superliga je budućnost. Jaz između velikih i ovih drugih je prevelik i navijačka baza više nije baza na lokalnom nivou. Ali kad vidim kakve sve posljedice nosi nisam za nju, pogotovo što se gubi tradicionalno. Ostatak Španije ili Italije nikad više neće moći ugostiti ili otići u Madrid, Torino, Barselonu.
Opet, ne znam, Real/Barsa, Juventus, PSG i Bajern su obesmislili domaća takmičenja.
Opet, ne znam, Real/Barsa, Juventus, PSG i Bajern su obesmislili domaća takmičenja.
novo takmicenje (cak i ako bude zatvorenog tipa) mi je okej, no, samo u slucaju da klubovi ucesnici nastave ucestvovati u domacim takmicenjima, jer u suprotnom bi te lige doslovno propale, a ovako bi fakticki lp popusila kurcinu i to mi je okej, a kurcinu bi popusili i mnogi klubovi koji ne spadaju u red onih najvecih (npr moj lazio), no, to mi je takodjer okej
okej, sada se vodi velika bitka, padaju prijetnje na sve strane, medjutim, realnost je da klubovi ne bi voljeli biti izbaceni iz domacih takmicenja, kao i to da sve te lige ne bi voljele ostati bez tih klubova, jer bi, kao sto sam vec napisao, propale, tako da ce biti pronadjeno neko solomonsko rjesenje, prilicno sam siguran u to, jer sve drugo mi je totalno nezamislivo
sve mi djeluje kao da ce uefa popusiti kurcinu, jer ce sasvim sigurno nastati pakt ovih koji zele novu ligu i fudbalskih saveza, odnosno liga, jer svi imaju zajednici interes, a to je da se klubovi nastave takmiciti u domacim takmicenjima, pa ce uefa biti dovedena pred svrsen cin
okej, sada se vodi velika bitka, padaju prijetnje na sve strane, medjutim, realnost je da klubovi ne bi voljeli biti izbaceni iz domacih takmicenja, kao i to da sve te lige ne bi voljele ostati bez tih klubova, jer bi, kao sto sam vec napisao, propale, tako da ce biti pronadjeno neko solomonsko rjesenje, prilicno sam siguran u to, jer sve drugo mi je totalno nezamislivo
sve mi djeluje kao da ce uefa popusiti kurcinu, jer ce sasvim sigurno nastati pakt ovih koji zele novu ligu i fudbalskih saveza, odnosno liga, jer svi imaju zajednici interes, a to je da se klubovi nastave takmiciti u domacim takmicenjima, pa ce uefa biti dovedena pred svrsen cin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.