Cuj City fulao zicere-Paja je napisao/la:Neoprostiv kiks, cuj od zabara da ispadnu ne mogu vjerovati. Jes da je City fulao zicere za prolaz pogotovo kloc Baloteli ali slab je to izgovor kad znas da su ih zabari izbacili.
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Žabari-Paja je napisao/la:Neoprostiv kiks, cuj od zabara da ispadnu ne mogu vjerovati. Jes da je City fulao zicere za prolaz pogotovo kloc Baloteli ali slab je to izgovor kad znas da su ih zabari izbacili.
Joj ovih engleščića ove godine ne mogu nikog dobit,ovaj City neće ni ići u 1/8 finala,a Uniteda nadam se Real čeka u toj 1/8 finala koja će to perverzija biti.Još kad se samo sjetim onog glupog Udinesea naprave šansu i onda ne znaju dat gola
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
To vam je dokaz da oni što su uvijek harali Europom uvijek če i harati
Napoli nije jedna od tih ekipa ali sad je jači u Italiji zato i uzima City-a ovako . City je prvi u EPL i ostat če prvi sigurno vjeruj mi i osvojit če trofej
!
I najkvalitetniji je klub Engleske Premijer Lige i to je odraz toga da ta liga nije najača na svijetu bar po meni .
To su im dokazali baš ti Zabari kako kaze Paja ni ja ih ne volim ali tako ti je . Tvoj Arsenal isto neče daleko dogurati i neko če ga nakantati u osmini finala od jačih a možda i Benfica
!
Dokaz če biti da su najbolji klubovi ovdje iz Španije , Njemačke pa Italije .
Barcelona , Bayern , Real Madrid pa italijanska 2 kluba ( Napoli i Milan koji če sutra odigrati dobru utakmicu protiv Barce i neče izgubiti u to sam siguran ) !
Od ova prva tri tima jedan osvaj LŠ u to sam definitivno siguran .
Kakvi bolan Engleti svaka čast Mančesteru što je imao jedno vrijeme jaku ekipu i ta je generacija trajala dugo i igrači su se smjenjivali uvijek su bili u vrhu i što mi je Liverpool uvijek bio draga ekipa jer su imali sve što se tiče igre u svim segmentima bili jaki .
Talijani su uvijek bili nešto extra što jest, jest
!
Ali englezi kao nacija su slabiji mnogo od Njemaca i od Talijana a u ovom trenutku za Španiju da ne govorimo .
I još nešto klubove kao Chelsea i Arsenal svrstavati u neke favorite i velike klubove koji su harali ? Treba biti normalan .
I najkvalitetniji je klub Engleske Premijer Lige i to je odraz toga da ta liga nije najača na svijetu bar po meni .
To su im dokazali baš ti Zabari kako kaze Paja ni ja ih ne volim ali tako ti je . Tvoj Arsenal isto neče daleko dogurati i neko če ga nakantati u osmini finala od jačih a možda i Benfica
Dokaz če biti da su najbolji klubovi ovdje iz Španije , Njemačke pa Italije .
Barcelona , Bayern , Real Madrid pa italijanska 2 kluba ( Napoli i Milan koji če sutra odigrati dobru utakmicu protiv Barce i neče izgubiti u to sam siguran ) !
Od ova prva tri tima jedan osvaj LŠ u to sam definitivno siguran .
Kakvi bolan Engleti svaka čast Mančesteru što je imao jedno vrijeme jaku ekipu i ta je generacija trajala dugo i igrači su se smjenjivali uvijek su bili u vrhu i što mi je Liverpool uvijek bio draga ekipa jer su imali sve što se tiče igre u svim segmentima bili jaki .
Talijani su uvijek bili nešto extra što jest, jest
Ali englezi kao nacija su slabiji mnogo od Njemaca i od Talijana a u ovom trenutku za Španiju da ne govorimo .
I još nešto klubove kao Chelsea i Arsenal svrstavati u neke favorite i velike klubove koji su harali ? Treba biti normalan .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Zato su tu Chelsea i Arsenal da brane ponos Engleske.
Čak bi i United mog'o daleko. A da pogledamo: gdje je Villareal ? Gdje je već ispala Sevilla ? I 'talijani imaju 3 predstavnika, kao i Englezi, za sada u 1/8 LP. Stim da još nije odlučeno ko će City ili Napoli. Ako Napolitanci prodju biće to 3 vs 3 (Eng/Ita), a ako City prodje biće 4 vs 2.
Čak bi i United mog'o daleko. A da pogledamo: gdje je Villareal ? Gdje je već ispala Sevilla ? I 'talijani imaju 3 predstavnika, kao i Englezi, za sada u 1/8 LP. Stim da još nije odlučeno ko će City ili Napoli. Ako Napolitanci prodju biće to 3 vs 3 (Eng/Ita), a ako City prodje biće 4 vs 2.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
To Spanci imaju 5 predstavnika u LPArnelinho je napisao/la:Zato su tu Chelsea i Arsenal da brane ponos Engleske.![]()
Don't hate what you don't understand.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
bravo arnelinho..pa jedan villareal koji je 4 klub iz spanije nije boda osvojio..sramota za tu ligu..u rangu su sa dinamom, a tek valencia..jaka spanska ili ti ga "skotska" ova liga pravo..uvijek isto..cityu je ovo prva sezona a i mancini nije za lige prvaka trener pokazao je to i u interu..talijani su ko malo bolji ove godine..ali od sljedece ostaju samo sa tri tima u ligi prvaka..a ko jos uzima nijemce ozbiljno kad imaju samo jedan tim koji nesto moze uradit u ovom takmicenju..
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sta se raspravljate kad se zna da se u Engleskoj najbolje igra lopte . 
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Nail for Real
- Kontakt:
Obrukao se City posteno, lider Engleske.
Villareal nije cetvrti u Spaniji.
Villareal nije cetvrti u Spaniji.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Sve čovjek rekao.ANTIFA ! je napisao/la:Sta se raspravljate kad se zna da se u Engleskoj najbolje igra lopte .
You'll never walk alone.
Greška, sorry.xaviesta je napisao/la:To Spanci imaju 5 predstavnika u LPArnelinho je napisao/la:Zato su tu Chelsea i Arsenal da brane ponos Engleske.![]()
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Talijani su bolji u odnosnu na proslu godinu kad su bili truba ali ipak mislim da ce Spanci dominirat LP-om ove naredne 2 ili 3 god i ako je tesko to sada predvidjet ima i Bayern tu iz D. isto tako i Engleze nikad nebi trebalo otpisat ali mi Man U isto slab ove god mozda Arsenal ali i oni su slabi za LP nemaju ekipu isto kao i CFC.
- Centre forward
- Kontakt:
Iduca protiv Bayerna.Eee jeste i našli nacin da se čupate
.Hajd nema veze.Ove godine odigrat tu Evropsku ligu sa nekim tamo Švicarskim i RumunJskim klubovima, pa iduce godine opet najavljivati velika iznenadjenja.Treba City jos 10 godina evropskog hljeba da jede da bi nesto uspjeli, visoko.
Da, i ja sam misljenja da je EPL najjaca na svijetu, al' kad se vidi kako je City(citaj lider) klasicno demoliran u Minhenu, porazen od sedmoplasiranog tima Serie A itd, vjerovatno oprasta,Utd tootalno se namuci protiv Benfice, te se vadi u Baselu koji je zabio 3 komada u gostima, forma Chelsea ocajna,Arsenal nije ni vrijedan pomena,postavlja se pitanje da li je doslo vrijeme da se EPL skine s' trona
Da, i ja sam misljenja da je EPL najjaca na svijetu, al' kad se vidi kako je City(citaj lider) klasicno demoliran u Minhenu, porazen od sedmoplasiranog tima Serie A itd, vjerovatno oprasta,Utd tootalno se namuci protiv Benfice, te se vadi u Baselu koji je zabio 3 komada u gostima, forma Chelsea ocajna,Arsenal nije ni vrijedan pomena,postavlja se pitanje da li je doslo vrijeme da se EPL skine s' trona
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Po malo sam okretao na Citiyjevu utakmicu, prebacivao se s Bayernove utakmice i poslije još detaljno pogledao pregled i mogu reći da jesu šansi dosta imali. Ali ipak je zaslužena i pobjeda Napolija iako je remi mogao biti realan. Napoli je često igrao dobar fudbal ove sezone po tome bi zaslužio prolaz. A Manchini kod Cityja pravi čudne izmjene, ima uvijek čudnu taktiku ili bar često i onda se dese ovakve stvari. Iako je City 2 puta po imenima , igračima, individualno znači bolji od Napolija ipak je pred ispadanjem. Ima možda Man. City neki 10 % šansi još, jer fudbal je nepredvidiv, Villareal će se koliko toliko potrudit da bar bod osvoji, da ima neki časni oproštaj, a Bayern neće pustit Cityju al siguran sam da nećemo igrat ni u najjačem sastavu što je onda za M.city šansa. Bit će zanimljivo, ali City je jako, jako blizu ispadanja.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- harebianconero
- Kontakt:
Krivo mi sto niste pobijedili smecare i napulja ... 
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
jasko_juve
- Kontakt:
zato je Napoli crven..ANTIFA ! je napisao/la:Zeleni ste vi za Lige Prvaka , zeleni ..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jao vadione i gluposti.
Kao City nije zreo a Napoli jeste.
U Napoliju 90% ekipe prvi put igra LP dok je 90% ekipe City-a igralo to takmicenje vise sezona.
Napoli je bolja ekipa to je dokazao i kraj price.Zasluzili su prolaz i to ce se desiti.
City ni u ludilu ne moze dobiti Bayern a Villareal je i suvise ocajan da bi dobio Napolitance.
U ovom trenutku Spanska liga je jaca od Engleske zasigurno.
Stavljati Villareal u usta koji je u opasnoj zoni Primere i imaju 3 pobjede od pocetka sezone u svim takmicenjima i po njima racuati snagu te lige je uistinu smjesno i glupo.
Pridodaj tome da im je povrijedzen uboiti dvojac Nilmar i Rossi i dobijes mjesto koje je i realno za njih.
City kao apsolutni lider i klub koji unistava sve redom u Engleskoj nije u stanju dobiti sedmoplasiranu ekipu u Italiji , sto je jos gore Napolitanci su ih nadigral u 180 minuta.
Bayern im je ocitao lekciju iz fudbala...
United u onako "jednostavnoj" grupi se pati i bori za prolaz...
Arsenal cemo vidjeti veceras gdje je i sta je , dok Chelsea sigurno ide u drugi krug samo je pitanje sa kojeg mjesta
Dosta se moze zakomplikovati u toj grupi jer imaju 3 ekipe prakticno podjednakog kvaliteta.
U Napoliju 90% ekipe prvi put igra LP dok je 90% ekipe City-a igralo to takmicenje vise sezona.
Napoli je bolja ekipa to je dokazao i kraj price.Zasluzili su prolaz i to ce se desiti.
City ni u ludilu ne moze dobiti Bayern a Villareal je i suvise ocajan da bi dobio Napolitance.
Stavljati Villareal u usta koji je u opasnoj zoni Primere i imaju 3 pobjede od pocetka sezone u svim takmicenjima i po njima racuati snagu te lige je uistinu smjesno i glupo.
Pridodaj tome da im je povrijedzen uboiti dvojac Nilmar i Rossi i dobijes mjesto koje je i realno za njih.
City kao apsolutni lider i klub koji unistava sve redom u Engleskoj nije u stanju dobiti sedmoplasiranu ekipu u Italiji , sto je jos gore Napolitanci su ih nadigral u 180 minuta.
Arsenal cemo vidjeti veceras gdje je i sta je , dok Chelsea sigurno ide u drugi krug samo je pitanje sa kojeg mjesta
Dosta se moze zakomplikovati u toj grupi jer imaju 3 ekipe prakticno podjednakog kvaliteta.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Španska liga bolja od Engleske? Jeste ako pod spanskom ligol podrazumijevaš samo Real i BarcuReuf je napisao/la:Jao vadione i gluposti.
Kada si se ponovo prijavljivao na forum, onda si trebao i stil pisanja promjeniti.
Na jednoj temi si davno rekao da si mlad, a EPL će to dokazati da si još mlađi. Isti ovakav start je imao Chelsea prošle sezone pa je United bio prvak, a poslije subote će se prednost prvog nad drugim istopiti.
Najneizvjesnija je naša domaća liga, pa je to ne čini najjačom ligom na svijetu ili francuska, gdje prvi i drugi imaju isti broj bodova.
Nikog ne interesuju povrijeđeni igrači, jer su svi visili na temi Arsenala podbadajući guunerse, a njihov vapaj za povrijeđenim igračima se uzimao sa podsmijehom.
Tottenham je igrao LP prošle sezone, ali je u istoj završio kao 5. Ipak, nije se obrukao kao Viljareal.
By the way, EPL ima 4 predstavnika u LP od kojih su tri na prvim mjestima. Nešto te se nesjećam da si se javljao nakon duela Valencije i Chelsija ili Villareala i Cityija.
Jedan Birmingham iz Championshipa se kvalifikovao u EL, dok je Sevilla rekla zbogom. Iako je ova ekipa bankrotirala, prodala najbolje igrače i takmiči se u drugoj ligi itd.
Roma, Sevilla to su sve ekipe koje su rekle good by evropskim takmičenjima u kvalifikacijama.
To se englezima nije nikad, niti će se dogoditi.
Na jednoj temi si davno rekao da si mlad, a EPL će to dokazati da si još mlađi. Isti ovakav start je imao Chelsea prošle sezone pa je United bio prvak, a poslije subote će se prednost prvog nad drugim istopiti.
Najneizvjesnija je naša domaća liga, pa je to ne čini najjačom ligom na svijetu ili francuska, gdje prvi i drugi imaju isti broj bodova.
Nikog ne interesuju povrijeđeni igrači, jer su svi visili na temi Arsenala podbadajući guunerse, a njihov vapaj za povrijeđenim igračima se uzimao sa podsmijehom.
Tottenham je igrao LP prošle sezone, ali je u istoj završio kao 5. Ipak, nije se obrukao kao Viljareal.
By the way, EPL ima 4 predstavnika u LP od kojih su tri na prvim mjestima. Nešto te se nesjećam da si se javljao nakon duela Valencije i Chelsija ili Villareala i Cityija.
Jedan Birmingham iz Championshipa se kvalifikovao u EL, dok je Sevilla rekla zbogom. Iako je ova ekipa bankrotirala, prodala najbolje igrače i takmiči se u drugoj ligi itd.
Roma, Sevilla to su sve ekipe koje su rekle good by evropskim takmičenjima u kvalifikacijama.
To se englezima nije nikad, niti će se dogoditi.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je Aston Villa zijanila kontra Rapida prije 2-3 sezone.Rizah je napisao/la:To se englezima nije nikad, niti će se dogoditi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988, VivaLaStella i 3 gosta.