Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

barca_87
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la barca_87 » 11 jun 2013, 20:29

RealMoudrid je napisao/la:Kopački klub za kopačke navijače. Mala ekipica koja je u 100 godina postojanja našla period od 6 godina "vladanja". Izniman uspjeh ekipe koja je u tih 6 godina 80% naslova osvojila sa ljudima u žutom. Ponekad u crvenom, a ponekad u crnom.
a najvaznije je da je taj period od 6 godina taj period od kad ti navijas za real ,to mi je najvise drago dijete drago ,da ti je iz godine u godinu sve vise muka gledat trofeje i dominaciju barce a realu se ostavljaju mrvice ,po koji super kup ili kup i to je to :lol: ,sve se nadate da ce tome doc kraj al nema jarane kraja :D,
real osvoji jedan vazan trofej u nezz koliko godina prepricaje se ko da je osvojio nezz sta calma ovo ono,mou se slavi ko da je osvojio 6 trofeja u jednoj godini a ne jednu la ligu sto je barci vec postala normala ovih godina,
barca osvoji samo la ligu navijaci barce smatraju prosjecnom sezonom a real osvojio prosle godine to se slavilo ko da je osvojeno 6 trofeja ,nedo bog da real osvoji 4-5 ili 6 trofeja u jednoj sezoni ko barca sto je osvajala ovih godina ,sta bi onda bilo ,kada se do danas dan slavi la liga koja je osvojena prosle godine ,eto kakva su vremena dosla na tvoju zalost :lol:

mozes samo na youtubu se prisjecati davnih dobrih vremena ,di stefana ,raula ,zidana ,a ovo carko je realnost kao ova sezona gdje je uspjesniji madridski klub bio atletico a real ko rayo vallecano jedna velika 0
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 11 jun 2013, 20:30, ukupno mijenjano 2 puta.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 11 jun 2013, 20:30

Ja za Real navijam od 2011. godine.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 11 jun 2013, 20:34

barca_87 je napisao/la:
RealMoudrid je napisao/la:Kopački klub za kopačke navijače. Mala ekipica koja je u 100 godina postojanja našla period od 6 godina "vladanja". Izniman uspjeh ekipe koja je u tih 6 godina 80% naslova osvojila sa ljudima u žutom. Ponekad u crvenom, a ponekad u crnom.
a najvaznije je da je taj period od 6 godina taj period od kad ti navijas za real ,to mi je najvise drago dijete drago ,da ti je iz godine u godinu sve vise muka gledat trofeje i dominaciju barce a realu se ostavljaju mrvice ,po koji super kup ili kup i to je to :lol: ,sve se nadate da ce tome doc kraj al nema jarane kraja :D,
real osvoji jedan vazan trofej u nezz koliko godina prepricaje se ko da je osvojio nezz sta calma ovo ono,mou se slavi ko da je osvojio 6 trofeja u jednoj godini a ne jednu la ligu sto je barci vec postala normala ovih godina,
barca osvoji samo la ligu navijaci barce smatraju prosjecnom sezonom a real osvojio prosle godine to se slavilo ko da je osvojeno 6 trofeja ,nedo bog da real osvoji 4-5 ili 6 trofeja u jednoj sezoni ko barca sto je osvajala ovih godina ,sta bi onda bilo ,kada se do danas dan slavi la liga koja je osvojena prosle godine ,eto kakva su vremena dosla na tvoju zalost :lol:

mozes samo na youtubu se prisjecati davnih dobrih vremena ,di stefana ,raula ,zidana ,a ovo carko je realnost kao ova sezona gdje je uspjesniji madridski klub bio atletico a real ko rayo vallecano jedna velika 0
Da ne izdvajam ništa posebno,ovo je jedan od postova dostojan rom ariooona ili one lujke rerne.
Ristra ako ovako nastaviš na dobrom si putu da ojačaš poziciju barse na forumu kao legla munjenika koji pišu duge postove ne da bi druge uvjerili u nešto nego sami sebe.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 11 jun 2013, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 11 jun 2013, 20:35

RealMoudrid je napisao/la:Ja za Real navijam od 2011. godine.
A za Mourinha od 2004.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 11 jun 2013, 20:41

M4kaveli je napisao/la:
A za Mourinha od 2004.
Ne, tad mi je bio bitniji upis u osnovnu školu.
2012/2013

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 11 jun 2013, 20:50

madridist je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:

Da ne izdvajam ništa posebno,ovo je jedan od postova dostojan rom ariooona ili one lujke rerne.
Ristra ako ovako nastaviš na dobrom si putu da ojačaš poziciju barse na forumu kao legla munjenika koji pišu duge postove ne da bi druge uvjerili u nešto nego sami sebe.
ovo je carko istina cista mozes ti pisat sta hoces i omalovazavat koga hoces ovo i sam znas da je istina
a sta ti to pises bgt bolje i konstruktivnije postove ,pogledaj bolje sebe a ne prozivat bezze romaria rernu ili nekog treceg samo da bi nesto ko dokazo i ko nesto ismijavo moj post , a znas i sam da ovo sto sam napiso je cista istina ,cinjenice .
zivite u proslosti pogledaj malo sadasnjost ,0 ,0 trofeja carko to je sadasnjost
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 11 jun 2013, 20:53

Šta god te pali.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 jun 2013, 23:00

madridist je napisao/la: Evo večeras clasico
slika
slika
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jun 2013, 23:08

RealMoudrid je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:
A za Mourinha od 2004.
Ne, tad mi je bio bitniji upis u osnovnu školu.
Onda pamti lafcino.... sta ovo bi nocas u Madridu ? Kosarka - ovo-ono :lol:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 jun 2013, 23:11

Dzoni je napisao/la:Jbt kad se sjetim...par godina unazad bilo mi zao ove Barce. :mrgreen:
Kad bi god pogledo neki pregled il utakmicu to neke bijele maramice na Nou Campu,apokalipsa,raspad sistema,borba za ligu prvaka... :D
Rivaldo da gol u posljednjim minutama (i to kakav gol 8-) ) za plasman u LP.
A sad se prica kako je to najbolji sportski kolektiv ikad. :mrgreen:
Pa dobro kad se sve gleda, Barca sigurno nije najveca ikad. Bez ikakve sumnje, mislim ne znam zasto to uopste isticem kad je to cinjenica. Ali ova generacija je sigurno jedna od najvecih koje su ikada igrale ovaj sport, a mozda i najveca. :) Pod najveca mislim najbolja logicno :mrgreen:

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 11 jun 2013, 23:13

Nije mozda nego sigurno.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 jun 2013, 23:44

M4kaveli je napisao/la:Nije mozda nego sigurno.
Bolno i sigurno. :lol:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 12 jun 2013, 00:00

bparena je napisao/la:
Ne pratim košarku jer tu nema Cristiana Ronalda.
2012/2013

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 12 jun 2013, 00:13

kosarkasi napravise "brejk" ,iako su lako mogli vodit i sa 2:0 u seriji da sudije ne pogrijesise na kraju prve utakmice al hajd

prejaka odbrana barce je presudila veceras jer u napadu su bili losi,prelos sut za 2 poena al eto dobise

oleson po ko zna koji put me odusevljava i u odbrani i u napadu je predobar,carroll se ne cuje kad ga on cuva iako su puno preuzimali igrace u odbrani veceras ,promjenio je xavi pascual malo taj segment igre u odbrani.

sve u svemu dobro je ,nastavit ovako igrat odbranu pogotovo nastavit neutralisat realovu igru za 3 poena jer realu ako neutralises sut za 3 poena odradio si pola posla ;)

MES QUE UN CLUB !!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 jun 2013, 00:27

RealMoudrid je napisao/la:
bparena je napisao/la:
Ne pratim košarku jer tu nema Cristiana Ronalda.
¸
:lol:
nalozili ste se vi kao u susnom vremenu velikog firauna :D
al corak kao i ove godine.
ugledajte se na drugi madridski klub pa nesto osvojite. do tada tišššu i u fudbalu i u kosarci. :)

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 12 jun 2013, 00:36

Ali ne zanima me košarka niti me zanima hoće li oni šta osvajati, zašto se trudiš provocirati? Kopač, na to mi odgovori.
2012/2013

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 jun 2013, 00:46

RealMoudrid je napisao/la:Ali ne zanima me košarka niti me zanima hoće li oni šta osvajati, zašto se trudiš provocirati? Kopač, na to mi odgovori.
Ne provociram samo mi zao sto nemamo konkurenciju u vama. :cry:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 jun 2013, 02:07

Namiks dominira :lol: :lol: :lol:

gledaj kantalonaca što se uspališe čim im murinja spomeneš.

Ne diraaaaaj u boolnu raaaaanuuuu :lol:
naprijed rejal

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 12 jun 2013, 08:39

Gledao sam kosarku sinoc i mogu rijeci da je Real dominirao cijeli susret,a Barca lovila prednost i na kraju ulovila. Kosevi Olesona za pobjedu su bili drugo vodstvo Barce u utakmici.

Ali me nervira jedna druga stvar,cim Barca stigne Real,odmah sudije pocnu s nekim cudnim odlukama,cak i do te mjere da su se dva komentatora na Areni smijala odlukama sudija. Stvarno lose za utakmice finala najjace lige u Evropi.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 12 jun 2013, 09:03

oni i dalje kosarka i kosarka na pdfu fudbala :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.