fera je napisao/la:gollum je napisao/la:Bosco je napisao/la:Miske pape može samo da ti ga popuši, mada ja onakvom nečovjeku ni to ne bih dopustio da sam na tvom mjestu. Legendo bosanska, svaka ti čast na svemu !
Bravo, bravo, to nam treba, samo svađa i rušenje dobre atmosfere. Smirite hormone. Miske je naša legenda, a Pape nije? Da nije možda Van Persie?
po meni je jedan blaz sliskovic mnogo vise uradio za BiH od Papeta... pa ako cemo realno i Misimovic je... ok je i da on ne igra ali po meni nije ok ni da mu selektor kaze da ga treba biti stid sto ocekuje da igra jer Misimovic je i sa jednom nogom bolji od Ibricica.
ne vjerujem ja da ce ovdje biti nekih vecih posljedica jer nije Susic bas neki opasan lik... on se vec u razgovoru sa novinarima pravio da se nista nije desilo.
Nebi da te vrijedjam , ali Baka Sliskovic (alijas peta tikva) je KOCKAR koji je noc pred utakmicu (na kako on kaze ukletom stadionu zbog mrtvih) bio u Coloseumu i potrosio "svojih" 10 000 eura i onda mu je jedan nas menadjer na kamatu dao jos 20 000 i to je spiskao , a naravno onda su igrali 2 igraca od tog menadjera koje niko nebi stavio u ekipu.
Malo sam promuckaj glavom kada izjavljujes ovakve nebuloze , cuj KOCKAR zasluzni od Papeta
Sto se tice Misketa , zasluzan za gol usrao na kraju i pokvario odnose u reprezentaciji. Jeste Miske 2x bolji od Ibricicca ali pitanje je dali bi dali gol u 1 poluvremenu , a Miske definitivnio nema snage za 2 , nije imao ni kada je igrao standarno u klubovima.
Pa sam je Susic bio u nemilosti selektora dok nije dosao svabo kod kojeg je bio standardan u +35 godini, a kad je bio ubjedljivo najb olji igrac cesto nije igrao ili je igrao upce , pa se nije psovalo i vrjedjalo.
Fuj kako su neki licemjeri da je Ciro ostvario ovaj baraz dizali bi ga na nebesa , a kod nega bi isto Ibricic igrao (koji veze nema realno) a Misketa bi svi psovali.
Ovako je najbolje , Susic Misketu nece puno zamjerit sigurno , ako mu se ovaj izvine sve ce biti uredu , sve je do Zvjezdana (a mozda i do dodika)