Zvjezdan Misimović

dinoze
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la dinoze » 07 sep 2011, 08:41

D€LUX je napisao/la:MA kakva prica ljudi tu je kes u pitanju koliko das toliko igras budimo realni!!! Nema ni rahimic ni zahirovic minutaze pa igraju sta mislite kako igraju ima PAPE procenat u njihovim ugovorima ... a MISKE se neda zato i ne igra !! pape mrs u Pi.ku materinu!!!!

I ti sada malo seres.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 07 sep 2011, 08:43

MISKE treba da bude zahvalan Selektoru što ga je ubacio da igra i dao mu priliku da se dokaže... To treba biti pravi odgovor igrača Selektoru... Da mu Pape misli loše, nebi ga ni ubacio!

Svi zlomislitelji, možete ga poGLabaT Papetu! Budimo realni, budimo Bosna, Budimo svoji...a ne tračare i smradovi!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 07 sep 2011, 08:49

AYAN je napisao/la:MISKE treba da bude zahvalan Selektoru što ga je ubacio da igra i dao mu priliku da se dokaže... To treba biti pravi odgovor igrača Selektoru... Da mu Pape misli loše, nebi ga ni ubacio!

Svi zlomislitelji, možete ga poGLabaT Papetu! Budimo realni, budimo Bosna, Budimo svoji...a ne tračare i smradovi!
al druze realno koliku minutazu imaju zahirovic , rahimic , lulic( ostaje da se vidi) , Pjanic( nije bas imao najvecu sad cemo vidjeti) da se gleda po minutazi niko nebi igrao osim dzeke ( sada ) medunjani ( izrael :) ) itd it...
>>No body likes us but we dont care<<

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 07 sep 2011, 08:50

fera je napisao/la:
gollum je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Miske pape može samo da ti ga popuši, mada ja onakvom nečovjeku ni to ne bih dopustio da sam na tvom mjestu. Legendo bosanska, svaka ti čast na svemu !
Bravo, bravo, to nam treba, samo svađa i rušenje dobre atmosfere. Smirite hormone. Miske je naša legenda, a Pape nije? Da nije možda Van Persie?
po meni je jedan blaz sliskovic mnogo vise uradio za BiH od Papeta... pa ako cemo realno i Misimovic je... ok je i da on ne igra ali po meni nije ok ni da mu selektor kaze da ga treba biti stid sto ocekuje da igra jer Misimovic je i sa jednom nogom bolji od Ibricica.
ne vjerujem ja da ce ovdje biti nekih vecih posljedica jer nije Susic bas neki opasan lik... on se vec u razgovoru sa novinarima pravio da se nista nije desilo.
Nebi da te vrijedjam , ali Baka Sliskovic (alijas peta tikva) je KOCKAR koji je noc pred utakmicu (na kako on kaze ukletom stadionu zbog mrtvih) bio u Coloseumu i potrosio "svojih" 10 000 eura i onda mu je jedan nas menadjer na kamatu dao jos 20 000 i to je spiskao , a naravno onda su igrali 2 igraca od tog menadjera koje niko nebi stavio u ekipu.

Malo sam promuckaj glavom kada izjavljujes ovakve nebuloze , cuj KOCKAR zasluzni od Papeta :roll:

Sto se tice Misketa , zasluzan za gol usrao na kraju i pokvario odnose u reprezentaciji. Jeste Miske 2x bolji od Ibricicca ali pitanje je dali bi dali gol u 1 poluvremenu , a Miske definitivnio nema snage za 2 , nije imao ni kada je igrao standarno u klubovima.
Pa sam je Susic bio u nemilosti selektora dok nije dosao svabo kod kojeg je bio standardan u +35 godini, a kad je bio ubjedljivo najb olji igrac cesto nije igrao ili je igrao upce , pa se nije psovalo i vrjedjalo.

Fuj kako su neki licemjeri da je Ciro ostvario ovaj baraz dizali bi ga na nebesa , a kod nega bi isto Ibricic igrao (koji veze nema realno) a Misketa bi svi psovali.

Ovako je najbolje , Susic Misketu nece puno zamjerit sigurno , ako mu se ovaj izvine sve ce biti uredu , sve je do Zvjezdana (a mozda i do dodika) :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2011, 08:51

D€LUX je napisao/la:MA kakva prica ljudi tu je kes u pitanju koliko das toliko igras budimo realni!!! Nema ni rahimic ni zahirovic minutaze pa igraju sta mislite kako igraju ima PAPE procenat u njihovim ugovorima ... a MISKE se neda zato i ne igra !! pape mrs u Pi.ku materinu!!!!
Kenjas ko foka,malo je reci.
Miske je igrao kod Papeta kad ovaj sekunde igre u Turskoj nije imao.Ali ovaj umjesto to da poboljsa on sve gore i gore.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 07 sep 2011, 08:55

D€LUX je napisao/la:
AYAN je napisao/la:MISKE treba da bude zahvalan Selektoru što ga je ubacio da igra i dao mu priliku da se dokaže... To treba biti pravi odgovor igrača Selektoru... Da mu Pape misli loše, nebi ga ni ubacio!

al druze realno koliku minutazu imaju zahirovic , rahimic , lulic( ostaje da se vidi) , Pjanic( nije bas imao najvecu sad cemo vidjeti) da se gleda po minutazi niko nebi igrao osim dzeke ( sada ) medunjani ( izrael :) ) itd it...
halo boLaN, jesi li ti slijep kod Očiju? Kakva jbna minutaža, pokloni se PAPETU legendi BH Fudbala! To ti treba biti parametar... i ništa drugo...

Ukoliko nisi ograničen ko balkon, shvatit ćeš šta je u svemu ovome najbitnije...
Željo i samo Željo...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 08:57

Odmah da rijesimo jednu stvar, mi se necemo plasirati na EP sada niti na bilo koje takmicenje, sve dok igraci poput Ibricica budu pocinjali u prvih 11 ili opste dobivali poziv. I sinoc smo trebali izgubiti jer je on poceo susret ali na srecu i uz majstorstvo Misimovica ipak smo upisali pobjedu. A Pape za njega sam vec milion puta rekao da nema pojma i pri tome ostajem.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 08:58

Napisao sam vam prije godinu, dvije. Miske, prvi put kad ga sjednu na klupu, ce se oprostiti od repke.

Oprastao se vec bezbroj puta iz raznih razloga. Istina, nije me briga, ako je on razlog lose atmosfere u ekipi, nek ide, sada njemu reprezentacija je najvise potrebna.

Njegov ego je uvijek bio ispred reprezentacije.

A povici selektoru F..k you pokazuju samo njegov karakter, i nisu vrijedni komentara.

cantona
Kontakt:

Post Postao/la cantona » 07 sep 2011, 09:01

Ma dajte ljudi kako mozete pusit tu pricu o tome da igrac koji nije standardan u klubu nema mjesta
u repki. Ako je tako zasto onda Rahimic igra? Papac? Sta treba, ubuduce izostavit Dzeku ako Mancini
u dvije utakmice zaredom da prednost Tevezu ili Baloteliju? Pa ni Pjanic nije standardan, dajte molim vas..
Susic je go.no i s..ad nepismeni. Reci nesto tako igracu kao sto je on rekao misketu moze samo
nepismena seljacina kao sto je on.
Hebote kapiten Skotske Daren Fletcher ne igra nikako za Manchester trenutno a onda na Hampden parku
protiv Ceske starta namjesti jedan gol i zabije jedan i bude najbolji igrac.

MISKE IMAS MOJU PUNU PODRSKU MAKAR SE NI NE ODATZIVAO VISE NA POZIV U REPKU!!!!!!!

cantona
Kontakt:

Post Postao/la cantona » 07 sep 2011, 09:03

vendeta87 je napisao/la:Odmah da rijesimo jednu stvar, mi se necemo plasirati na EP sada niti na bilo koje takmicenje, sve dok igraci poput Ibricica budu pocinjali u prvih 11 ili opste dobivali poziv. I sinoc smo trebali izgubiti jer je on poceo susret ali na srecu i uz majstorstvo Misimovica ipak smo upisali pobjedu. A Pape za njega sam vec milion puta rekao da nema pojma i pri tome ostajem.
potpis

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 07 sep 2011, 09:05

Miske jeste igracina ali je kao covjek NULA!! Za mene je zavrsio sve jos protiv portugala a ovo sinoc da i ne govorim! **** treba otjerati iz reprezentacije

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 07 sep 2011, 09:06

cantona je napisao/la:Ma dajte ljudi kako mozete pusit tu pricu o tome da igrac koji nije standardan u klubu nema mjesta
u repki. Ako je tako zasto onda Rahimic igra? Papac? Sta treba, ubuduce izostavit Dzeku ako Mancini
u dvije utakmice zaredom da prednost Tevezu ili Baloteliju? Pa ni Pjanic nije standardan, dajte molim vas..
Susic je go.no i s..ad nepismeni. Reci nesto tako igracu kao sto je on rekao misketu moze samo
Hebote kapiten Skotske Daren Fletcher ne igra nikako za Manchester trenutno a onda na Hampden parku

MISKE IMAS MOJU PUNU PODRSKU MAKAR SE NI NE ODATZIVAO VISE NA POZIV U REPKU!!!!!!!
HALO BOLAN, PA DA JE IGRO OD PRVE MINUTE CRKO BI NA TERENU, NIJE FRAJER SPREMAN FIZIČKI OBJASNIO JE TO PAPE SLIKOVITO!

NAPRAVIO JE PRAVI POTEZ UVOĐENJEM MISKETA U DRUGIH 45 MINUTA I ŠTA!!!?

NE DOZVOLITE DA UMRETE SMRKNUTI I SUJETNI!
Željo i samo Željo...

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 07 sep 2011, 09:08

Miske je stvarno Tito za vecinu nasih igraca koji su sinoc igrali u prvom sastavu.Mnogi ovdje su toliko napuhali Stilica a covjek juce nista nije pokazao a odigrao skoro citavu utakmicu,vecina ga gura u prvi tim iako je momak udaljen deset svjetlosnih godina od kvaliteta jednog Misimovica.Mnogi ovdje bi ugurali igrace u tim samo zato sto je neko igrao u Zelji ili Sarajevu.Iskreno receno Miske je Doc.Dr. fudbala za citav vezni red u sinocnjoj utakmici.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 07 sep 2011, 09:09

cantona je napisao/la:Ma dajte ljudi kako mozete pusit tu pricu o tome da igrac koji nije standardan u klubu nema mjesta

I MOJU!!! Cantona to pokusavam da objasnim svima cocigledno u tebe jedino mozak malo ispravno funkcionise,, Niko nema tu minutazu osim 3 4 igraca . sta je mismovic losiji od MEDUNJANINA?????? KLASA , za njega ;)
>>No body likes us but we dont care<<

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 09:09

AYAN je napisao/la:[

HALO BOLAN, PA DA JE IGRO OD PRVE MINUTE CRKO BI NA TERENU, NIJE FRAJER SPREMAN FIZIČKI OBJASNIO JE TO PAPE SLIKOVITO!

NAPRAVIO JE PRAVI POTEZ UVOĐENJEM MISKETA U DRUGIH 45 MINUTA I ŠTA!!!?

NE DOZVOLITE DA UMRETE SMRKNUTI I SUJETNI!
A Ibricic je spreman pa on ima najmanju minutazu i ipak pocinje u prvih 11, i to je najvjerovatnije zasmetalo Misimovicu a i meni mogu ti reci. Da je naprimjer Stilic koji je standardan u Lechu i spreman poceo a ne Ibricic koji je najgori igrac u repki onda nebi bilo nikakvih problema.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 07 sep 2011, 09:09

UPS je napisao/la:Miske jeste igracina ali je kao covjek NULA!! Za mene je zavrsio sve jos protiv portugala a ovo sinoc da i ne govorim! **** treba otjerati iz reprezentacije
Jesi ti normalan? Misimovic ima 60 nastupa za nasu reprezentaciju i ti ga tako nazivas pogrdnim imenima. Kakav ba Portugal, covjek nas je maltene odveo u baraz, i proteze se price o Portugalu.
Pa stvarno pojedinci nemaju mjere.

A ovdje ako se ljuti na Papeta, to je neopravdano, i uopste mi ova diskusija nema smisla. Jer Miske definitivno ne bi bio koristan cijelu utakmicu, mozda do neke 60-70 minute i to je to, a ovako ga je uveo na poluvremenu.
Ne znam u cemu je problem, Miske ovdje definitivno nije u pravu, ali sto neko rece, izgleda da mu je to dalo i neku extra motivaciju sto na kraju nije ispalo lose :)
Zadnja izmjena: biskitt, dana/u 07 sep 2011, 09:13, ukupno mijenjano 1 put.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 09:12

Realno mi imamo 4 igraca za jednu poziciju tj. poziciju ofanzivnog veznog i to Pajnica, MIsimovica, Stilica i Ibricica. I tu selektor mora odabrati dvojicu koju ce pozivati stalno a dvojici reci da ce dobivati pozive samo kad se neko povrijedi.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 07 sep 2011, 09:12

to sto ima 60 nastupa ne daje mu za pravo da minira selektore i svoje saigrace. On je igrac, a selektor je selektor, zna se cija je prva i zadnja! ko god misli drukcije nije dobar i ne vrijedi sa njim nista raspravljati

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 07 sep 2011, 09:13

UPS je napisao/la:Miske jeste igracina ali je kao covjek NULA!! Za mene je zavrsio sve jos protiv portugala a ovo sinoc da i ne govorim! **** treba otjerati iz reprezentacije
:shock: :shock: :shock: :shock:

Fakat admine hocemo li mi pustati vodu da ovakva g.... odu ili zakljucati ovu temu dok se trole ne vrate u svoju shubu

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 07 sep 2011, 09:13

ja mislim da je Miske rekao Fu*k You HAGIJU.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.