NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
@Edin TM87 a to je dokaz koliko vjeruju u svoj napad, da su se prije odlucili da probaju da zaustave napad Dalasa, steta mogli su nes napraviti ali ona dva sretna pod pritiskom bacanja Roma su ih kostali pobjede. Valja nama u pon se boriti 
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hoce li Suh biti kaznjen?...prvo udara covjeka 3 puta od zemlju, zatim poslije ga nogom nagazi namjerno..mozes misliti koliki idiot moras da budes i da onako nesto uradis, a znas da se to i tebi moze desiti?...desit ce se jednom neko ce ga polomit , a volio bi da ga Peppers uhvati u ruke da ga raznese...ja bi Peppersa stavio u OL samo da onog smrada iznese sa terena....et sto nesto sam lika zamrzio u pm to nije normalno...kako bi volio da ga neko nakautira, a desit ce se to uskoro nadam se 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
koji kreten 5 utakmica bi trebao dobiti malo da ga smireSaltCityAttack je napisao/la:Hoce li Suh biti kaznjen?...prvo udara covjeka 3 puta od zemlju, zatim poslije ga nogom nagazi namjerno..mozes misliti koliki idiot moras da budes i da onako nesto uradis, a znas da se to i tebi moze desiti?...desit ce se jednom neko ce ga polomit , a volio bi da ga Peppers uhvati u ruke da ga raznese...ja bi Peppersa stavio u OL samo da onog smrada iznese sa terena....et sto nesto sam lika zamrzio u pm to nije normalno...kako bi volio da ga neko nakautira, a desit ce se to uskoro nadam se
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- SaltCityAttack
- Kontakt:
i meni je vise odgovaralo da je Dallas izgubio...jest da su Bearsi ispred svih za wild card, ali ipak kad izgubis Cutlera onda moras da se brines sad svi ovi sto dolaze izaCLS je napisao/la:@Edin TM87 a to je dokaz koliko vjeruju u svoj napad, da su se prije odlucili da probaju da zaustave napad Dalasa, steta mogli su nes napraviti ali ona dva sretna pod pritiskom bacanja Roma su ih kostali pobjede. Valja nama u pon se boriti
Sto se tice Dalasa imaju jako tezak raspored, tako da mislim da nas nebi oni trebali stici, a za ove ekipe koje su za wild card evo i rasporeda.
Dallas:
Zeznut raspored mogli bi oni ostati bez pobjede do kraja sezone
13 Dec 04 DAL @ ARI........University of Phoenix Stadium 4:15 PM
14 Dec 11 NYG @ DAL.......Cowboys Stadium 8:20 PM
15 Dec 17 DAL @ TB.........Raymond James Stadium 8:20 PM
16 Dec 24 PHI @ DAL .......Cowboys Stadium 4:15 PM
17 Jan 01 DAL @ NYG.......MetLife Stadium 1:00 PM
NY Giants:
Giantsi imaju od 6 slijedecih cak 4 utkamice ce igrati kuci sto im je velika prednost, ali utkamice nisu nikako lagane i mogu se izgubiti naravno.rapored ne tako dobar , ali mogu imati omjer 3-3 ili 4-2 do kraja regularnog dijela sezone ..sve zavisno kako ce odigrati sa Jetsima
12 Nov 28 NYG @ NO........Mercedes-Benz Superdome 8:30 PM
13 Dec 04 GB @ NYG........MetLife Stadium 4:15 PM
14 Dec 11 NYG @ DAL.......Cowboys Stadium 8:20 PM
15 Dec 18 WAS @ NYG......MetLife Stadium 1:00 PM
16 Dec 24 NYG @ NYJ.......MetLife Stadium 1:00 PM
17 Jan 01 DAL @ NYG.......MetLife Stadium 1:00 PM
Atlanta Falcons
Takodjer nemaju tako lagan raspored...trebaju otici u Houston , pa onda i protiv Panthersa koji su imdivizijski rivali gdje moze biti svasta, ali u toj utkamici su ipak favoriti i mislim da ce je dobiti...naravno ima gostovanje kod Saintsa i kuci Tampa...raspored nije toliko ni tezak, ali nije ni lagan..mogli bi imati omjer 4-2u poslijednjih 6 utkamica, a mozda i 5-1 sto nebi nikako volio
12 Nov 27 MIN @ ATL .......Georgia Dome 1:00 PM
13 Dec 04 ATL @ HOU.......Reliant Stadium 1:00 PM
14 Dec 11 ATL @ CAR....... Bank of America Stadium 1:00 PM
15 Dec 15 JAC @ ATL....... Georgia Dome 8:20 PM
16 Dec 26 ATL @ NO........ Mercedes-Benz Superdome 8:30 PM
17 Jan 01 TB @ ATL......... Georgia Dome 1:00 PM
Detroit Lions
Detroit takodjer ima jako tezak raspored, ali vjerovatno ih ocekuje i suspenzija Suha, jer za mene ako ne bude suspendovan bice najveci lopovluk NFL ...covjek zasluzuje 2-5 utkamica suspenzije...Detroit je sposoban napraviti i neka cuda, jer zaista su fina ekipa, ali utkamica protiv Bearsa, pa i protiv Packersa za njih treba da budu zaborav...ni protiv Panthersa nisu briljirali gubili su sa 3td razlike, a na kraju su pobjedili...usli su u neki losi period......do kraja mislim da bi trebali imati omjer 2-3 ili 3-2
13 Dec 04 DET @ NO....... Mercedes-Benz Superdome 8:20 PM
14 Dec 11 MIN @ DET ......Ford Field 1:00 PM
15 Dec 18 DET @ OAK...... O.co Coliseum 4:05 PM
16 Dec 24 SD @ DET....... Ford Field 4:05 PM
17 Jan 01 DET @ GB........Lambeau Field 1:00 PM
Philadelphia Eagles
Phila je u teskoj poziciji, ali jos uvjek imaju sansu..raspored je polovican...sad ih ocekuje veliki test protiv Patriotsa i ako ga poloze, onda do kraja bi se mogli ukljuciti u borbu za playoff..istina jako tesko, ali sve je danas moguce.....do kraja bi mogli imati 4-5 pobjeda, ali da li bi to bilo dovoljno?...hajde da im proradi inat i da protiv Patriotsa dobiju utakmicu, onda bi trebali uzeti Seattla i Miamia...kuci bi im zatim dosli neugodni Jetsi, ali PhIli samo pobjeda dlazi u pitanje, ako bi dobili ove vec tri koje sam spomenuo...zatim gostovanje u Dallasu ja mislim da oni mogu to dobiti i da su bolji i kuci slabi Washington...pa mogli bi oni zabiljeziti i svih 6 pobjeda, ali 5-1 ukoliko ih Patriotsi vec u ovoj sedmici savladaju ili 4-2 razunajuci na to da ce i Jetsima biti potrebna pobjeda u utkamici protiv Phile...ja se ipak nadam zbog Bearsa da ce Patriotsi i Jetsi nesto napraviti u ovim utkamicama, ali mislim da Philla ne moze dostici Chicaga, jer Bearsi su u slucaju istog omjera u prednosti nad Philom zbog medjusobnog susreta
12 Nov 27 NE @ PHI.........Lincoln Financial Field 4:15 PM
13 Dec 01 PHI @ SEA .......CenturyLink Field 8:20 PM
14 Dec 11 PHI @ MIA....... Sun Life Stadium 1:00 PM
15 Dec 18 NYJ @ PHI....... Lincoln Financial Field 4:15 PM
16 Dec 24 PHI @ DAL.......Cowboys Stadium 4:15 PM
17 Jan 01 WAS @ PHI...... Lincoln Financial Field 1:00 PM
CHICAGO BEARS
Od svih ovih nabrojanih ekipa Bearsi imaju najlaksi raspored...samo dvije ekipe preko 500. i to racunajuci Raiderse koji igrjau u takvoj diviziji gdje se izmedju sebe dobijaju i skupljaju te pobjede ...objektivno Bearsi bi trebali biti sigurni kao prvi wild card putnik, ali razlog sto se treba brinuti svakako je odsustvo Cutlera..bez obzira na njegov izostanak, ja vjerujem da Hainie je sposoban zabiljeziti 3 pobjede , a mozda i 4, dok bi se i peta mogla ostvariti sto nije nerealno, ali zbog izostanka Cutlera svi se nadamo da ce bar to biti 3-3 ili 4-2 s cime bi mi trebali biti u wild card, s obzirom kakav raposred imaju nasi konkurenti.
U ovakvim uslovima od tih 3 poraza racunao sam na poraz protiv Raidersa vec ove sedmice..medjutim ako tu dobijemo sve se tu onda mjenja .Onda kuci nas ocekuje Kanzas gdje bi se trebalo dobiti i onda utakmica u Denveru gdje i tu racunam kao poraz od 3 koja sam planirao...onda kuci Seattle tu uzimamo sigurno i zatim dva gostovanja kod Packersa i Minesote... naravno poraz protiv Packersa i pobjeda protiv Minesote....znaci po ovome to je 3-3, ali moze to otici i na 4-2 ako se dobije jos jedna na gostovanju to jeste u Denveru ili ova prva, ali necu nista da govorim ipak nema Cutlera puno ce to teze da ide
12 Nov 27 CHI @ OAK..........O.co Coliseum 4:05 PM
13 Dec 04 KC @ CHI............Soldier Field 1:00 PM
14 Dec 11 CHI @ DEN ..........Sports Authority Field at Mile High 4:05 PM
15 Dec 18 SEA @ CHI...........Soldier Field 1:00 PM
16 Dec 25 CHI @ GB............Lambeau Field 8:20 PM
17 Jan 01 CHI @ MIN...........Mall of America Field 1:00 PM
Eto ljudi ovo je neko moje misljenje i ovako bi trebalo da bude u nekom normalnom svijetu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga nisam spomeno Seattle i Tampu koji imaju isti rekord kao i Philadelphia, ali mislim da oni nisu sposobni ostvariti 6 uzastopnih pobjeda i da naprave playoff
..PhIla mora napraviti znaci 6 pobjeda, a da pri tome Bearsi izgube 4 utakmice od 6 , jer u slucaju da obadvije ekipe imaju 10-6, naravno Bearsi idu dalje 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Nevjerovatno koliko je NFC ove godine jaci od AFC-a, ja ne znam koja bi ekipa mogla do SB-a ovde godine iz te konferencije, mozda Baltimore, al' imaju oni puno propusta, gube od levatskih ekipa (Jaguars, Seahawks) ili mozda Steelersi, oni su nekako najrealnija opcija, a nisu daleko ni Texansi, dok Jetsi, Patsi il Chargersi nemaju nikakve sanse...
Ma ja bi volio da sve 3 ekipe iz ove divizije prodju u PO, Dallas zbog Roma, i toliko nesrece koju je imao u karijeri, NYG, prosle godine su nesretno ispali, a dvije godine zaredom bez PO-a bi bilo mnogo lose, s obzirom kakvu ekipu imaju, a Eaglesi zbog dream teama, volio bi da se sastanu sa GB-om, al' tesko...CLS je napisao/la:@Edin TM87 a to je dokaz koliko vjeruju u svoj napad, da su se prije odlucili da probaju da zaustave napad Dalasa, steta mogli su nes napraviti ali ona dva sretna pod pritiskom bacanja Roma su ih kostali pobjede. Valja nama u pon se boriti
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
idiot ebo sebi oba roditelja koji su ga vaspitali...hahaha sudije su protiv njega ahaha fuj ...ako se sad ne kazni nece nikad, pa protiv Bearsa ja ne znam kako nije dobio kaznu?... covjek dva puta Cutlera udara..prvo ga nakon svega hvata za kacigu i baca ga na zemlju , a drugi put 5 sekundi nakon sto je Cutler bacio loptu ovaj ga ono naglo gurnu i sve je to proslo nekaznjeno...samo penal je jedan dobio i to je to... pa sad je vrijeme , jer nastavit ce zivotinja igrati i dalje ovako i nekog ce povrijediti
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
kako to patsi nemaju sanse a texansi imaju..ovi ostali bez schauba do kraja sezone i bez jos tri najjaca igraca i bolje sanse imaju od patsa..a patsi imaju najlaksi raspored do kraja u citavoj ligi..samo sad phily nesto teze..ako to dobiju do kraja idu sa pobjedama i prvo mjesto u afc-u..imaju i ovi ravensi..ali su oni losi u napadu..da nemaju one odbrane nikad oni nebi uradili nista...onaj flaka je smijesan qb..a u nfc nemoze niko nista packersimaEdin TM87 je napisao/la:Nevjerovatno koliko je NFC ove godine jaci od AFC-a, ja ne znam koja bi ekipa mogla do SB-a ovde godine iz te konferencije, mozda Baltimore, al' imaju oni puno propusta, gube od levatskih ekipa (Jaguars, Seahawks) ili mozda Steelersi, oni su nekako najrealnija opcija, a nisu daleko ni Texansi, dok Jetsi, Patsi il Chargersi nemaju nikakve sanse...
Ma ja bi volio da sve 3 ekipe iz ove divizije prodju u PO, Dallas zbog Roma, i toliko nesrece koju je imao u karijeri, NYG, prosle godine su nesretno ispali, a dvije godine zaredom bez PO-a bi bilo mnogo lose, s obzirom kakvu ekipu imaju, a Eaglesi zbog dream teama, volio bi da se sastanu sa GB-om, al' tesko...CLS je napisao/la:@Edin TM87 a to je dokaz koliko vjeruju u svoj napad, da su se prije odlucili da probaju da zaustave napad Dalasa, steta mogli su nes napraviti ali ona dva sretna pod pritiskom bacanja Roma su ih kostali pobjede. Valja nama u pon se boriti
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nemoj tako Salt mislim da je ipak velika urota u pitanjuSaltCityAttack je napisao/la:idiot ebo sebi oba roditelja koji su ga vaspitali...hahaha sudije su protiv njega ahaha fuj ...ako se sad ne kazni nece nikad, pa protiv Bearsa ja ne znam kako nije dobio kaznu?... covjek dva puta Cutlera udara..prvo ga nakon svega hvata za kacigu i baca ga na zemlju , a drugi put 5 sekundi nakon sto je Cutler bacio loptu ovaj ga ono naglo gurnu i sve je to proslo nekaznjeno...samo penal je jedan dobio i to je to... pa sad je vrijeme , jer nastavit ce zivotinja igrati i dalje ovako i nekog ce povrijediti
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
hahahaha **** majku obraza nema ni trunke. prvo mu je glavu od zemlju otresao dva puta nakon kraja akcije, a onda kad je vec ustao i kako kaze on "odstranio" se od igraca, on ga namjerno, kao najveci konj, hostapler, jos ono cobanski nagazi.
stvarno ce biti sramota, ako ne dobije ban na najmanje 3-4 utakmice.
Kako se covjek nahvali u ovoj izjavi, rekao bi da je inkarnacija Gandija i Majke Tereze u jednom.
fuj stoko!
stvarno ce biti sramota, ako ne dobije ban na najmanje 3-4 utakmice.
Kako se covjek nahvali u ovoj izjavi, rekao bi da je inkarnacija Gandija i Majke Tereze u jednom.
fuj stoko!
Postovanje treba zaraditi.
Packers' Lang on ejected Lions DT Suh: 'His explanation is crap'
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... line_stack
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... line_stack
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
The Tom Behind Tom Brady
Dirljiva prica o covjeku koji je Tom Bradya izgradio u jednog od najboljih QB NFL-a svih vremena, gdje njegov otac kaze da Tom Brady danas ne bi bio ono sto jeste da nije bilo Martineza.
http://www.cbssports.com/video/player/p ... 7OXZlep2Hi
Dirljiva prica o covjeku koji je Tom Bradya izgradio u jednog od najboljih QB NFL-a svih vremena, gdje njegov otac kaze da Tom Brady danas ne bi bio ono sto jeste da nije bilo Martineza.
http://www.cbssports.com/video/player/p ... 7OXZlep2Hi
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Sad bi trebali lagano zabiljeziti 5-u pobjedu zaredom.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
evo ga moje predvidjanje se polako ostvaruje, priv napad obje ekipe zavrsile u prvom pokusaju
Bills vs Jets 0:0 idu u OT i FG Jets 
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebiga Foster izgubi loptu i ovi napravise TD...ebiga slazem se ipak mislim da ce ovo Houston dobitiZeljovac_1921 je napisao/la:Sad bi trebali lagano zabiljeziti 5-u pobjedu zaredom.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Sad je to vratio, 7-7.SaltCityAttack je napisao/la:ebiga Foster izgubi loptu i ovi napravise TD...ebiga slazem se ipak mislim da ce ovo Houston dobitiZeljovac_1921 je napisao/la:Sad bi trebali lagano zabiljeziti 5-u pobjedu zaredom.
Leinart ne treba ni bacati loptu, samo trcanje.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Bills TD 
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ko je ovaj reciver Jaguarsa Lewis ?...ja idiota kakav TD je ispustio uzas
...sreca za Houston...nadam se da ce sad Houston vraitti im TD 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
TD Colts
....

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.