Navijaci..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
- moustapha
- Kontakt:
Re: Navijaci..
Kako dobar ritam ove pjesme san lorenza aaaaaaa.
Kakvi ''navijaci'', to su divljaci koji trebaju biti u kavezu, ili pod zemljom, da porezni obaveznici ne ispastaju zbog njihovog lezanja.
Ma ovi u krakovu su bolesnici kakvi oni i navijaci.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
ovo sa Napolijevim grafitima sam gledo kod Danny Dyera, u emisiji, inace, imam strasan sal od Napolija, original, ono sminkerski 
Ono sto nikako ne mogu da razumijem kod Rusa i Poljaka je to sto se oni furaju na nacizam, a historija je jasna sta su nacisti radili u Poljskoj i Rusiji, isprani mozgovi obicne marionete......
Sreca pa je Ojler mlad umro...
+1MrWhite je napisao/la:Ono sto nikako ne mogu da razumijem kod Rusa i Poljaka je to sto se oni furaju na nacizam, a historija je jasna sta su nacisti radili u Poljskoj i Rusiji, isprani mozgovi obicne marionete......
ista stvar je i sa mnom, do mog mozga ne dopire to njihovo glupiranje, ali haj, svakom svoje
Il club piu titolato al mondo!
sonik24 je napisao/la:ovo sa Napolijevim grafitima sam gledo kod Danny Dyera, u emisiji, inace, imam strasan sal od Napolija, original, ono sminkerski
može slika?
Pobjeda je bolja od orgazma!
nacizam i nacionalizam nije jedna te ista stvarMrWhite je napisao/la:Ono sto nikako ne mogu da razumijem kod Rusa i Poljaka je to sto se oni furaju na nacizam, a historija je jasna sta su nacisti radili u Poljskoj i Rusiji, isprani mozgovi obicne marionete......
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
joj nemoj da se sad slikam svega tiGorki je napisao/la:sonik24 je napisao/la:ovo sa Napolijevim grafitima sam gledo kod Danny Dyera, u emisiji, inace, imam strasan sal od Napolija, original, ono sminkerski
može slika?
Nevjerojatno stravična vijest stiže s brazilskih nogometnih travnjaka. Na utakmici jedne niže lige glavni je sudac nožem ubio nogometaša nakon čega su mu navijači odrubili glavu, noge i ruke.
Sudac Otávio Jordão da Silva pokazao je Joseniru dos Santos Abreu crveni karton nakon čega ga je igrač udario, a ovaj mu uzvratio ubodom nožem. Abreu je preminuo na putu do bolnice, a bijesni navijači krenuli su u krvničku osvetu, masakrirali suca, a njegovu glavu ostavili na jednoj vratnici gola.
Snimke užasa zabilježene su mobitelima, teško se mogu pronaći na internetu jer su preuznemirujuće te ih se odmah uklanja.
Inače, u Brazilu se sljedeće godine održava Svjetsko nogometno prvenstvo, a 2016. Olimpijske igre.
Sudac Otávio Jordão da Silva pokazao je Joseniru dos Santos Abreu crveni karton nakon čega ga je igrač udario, a ovaj mu uzvratio ubodom nožem. Abreu je preminuo na putu do bolnice, a bijesni navijači krenuli su u krvničku osvetu, masakrirali suca, a njegovu glavu ostavili na jednoj vratnici gola.
Snimke užasa zabilježene su mobitelima, teško se mogu pronaći na internetu jer su preuznemirujuće te ih se odmah uklanja.
Inače, u Brazilu se sljedeće godine održava Svjetsko nogometno prvenstvo, a 2016. Olimpijske igre.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ma nisam ni pomenuo nacionalizam, to je druga stvar, znamo koliko je Rusa, Poljaka poginulo od nacisticke ruke i sad oni velicaju to, ajd i nekako razumijem (mada mi je i to glupost najveca) White power i Keltske krstove ali one nacisticko salutiranje, svastike zaista ne znam koji je njima zor u glavu udario....STEVIE je napisao/la:
nacizam i nacionalizam nije jedna te ista stvarsvakako se vise ti rusi furaju na hitlera nego poljaci. poljaci mrze komunizam iz dna duse(nije ni cudo) i tribina im se jako fokusira bas na to.
mozda ova njihova braca preko Drine razumiju pa da nam objasne...
Sreca pa je Ojler mlad umro...
jako ovo pravo
[youtube][/youtube]
ovi talijani su neka beton liga, al' respect za njih, dobri su
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ovi talijani su neka beton liga, al' respect za njih, dobri su
[youtube][/youtube]
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ciji su ovo navijaci?sonik24 je napisao/la:[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... _n.jpg[img]
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Deportivo Independiente MedellinSarajlijc@ je napisao/la:Ciji su ovo navijaci?sonik24 je napisao/la:[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... _n.jpg[img]
Pehar koji cuvaju navijaci - Cascadia Cup
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p2614279
[youtube][/youtube]
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p2614279
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: JoeCelt, dana/u 07 jul 2013, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Celik Niksic - Honved

Levski Sofia - Irtysh Pavlodar

Drogheda - Malmo

Videoton - Mladost Podgorica

Kruoja - Dinamo Minsk

Torpedo Kutaisi - MSK Zilina

Levski Sofia - Irtysh Pavlodar

Drogheda - Malmo

Videoton - Mladost Podgorica

Kruoja - Dinamo Minsk

Torpedo Kutaisi - MSK Zilina

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.