I komentator te je pohvalioNerminovic je napisao/la:TO SAM JA!BaDa12 je napisao/la:Momčiluko, mislimo da smo te vidjeli na TV-u. Dres pravog momčiluka, petica na prsima.Nerminovic je napisao/la:SVAKA CAST MOMCIMA!
MOMCI SU ODIGRALI FANTASTICNO, SVAKA CAST ZA BORBU.
PONOS DRZAVE!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Voli te tvoje Sarajevo.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- ficobahtic
- Kontakt:
Hebo to, losa ti je ta statistika...U Becu na tv-u su bila samo tri, nije frajer corav jbt...firefirefirely je napisao/la:Goal Attemptswienultras je napisao/la:Djesu oni strucnjaci sto stavljaju imanja na belgiju il cenera dok se kladionica ne zatvori hahaha koji pacenici.pa mi igramo bez tri standardna sejo kolasinac bicakcic bez odbrane bolan i mocna belgija uputi tri suta u okvir.sve nesto oko 16.17 metara.pa egal je bio i imali smo zrelije sanse djeko glavom pod raslje pa pjana...previse dizete belgiju sila jesu al nemogu da svarim toliko ponizavanje nasih.pa i u belgiji cemo ih stisnut u konopce pred 15 hiljada fanatikosa...vels je ekstra tim sa bejlom i par igraca iz pl.belgija.izrael gdje im pola ekipe igra po ligama petice..svi igraju fudbal jarane a najbolje nama dat andoru luksemburg san marino i farska ostrva tad bi neki forumasi bili zadovoljni jer zaboga prekucali bi grupu.bolju tekmu nisam gledo od pobjede nad grckom u zenici.kapa dole momci
20
Shots on Goal
8
Sad tek teško dolazi onaj poraz od Kipra. Da smo Kipar dobili, ovo bi bilo odlicno.
Mada i dalje mislim da možemo uhvatiti drugo mjesto, trece ce svakako doci samo.
Samo hrabro u Izraelu.
-
wienultras
- Kontakt:
Ništa je to, da vidiš kakvu su im statistiku servirali na SP. Nema u Beču zajebancijeficobahtic je napisao/la:Hebo to, losa ti je ta statistika...U Becu na tv-u su bila samo tri, nije frajer corav jbt...![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
valjda je frajer mislio samo na prve 3 minute utakmice.firefirefirely je napisao/la:Goal Attemptswienultras je napisao/la:Djesu oni strucnjaci sto stavljaju imanja na belgiju il cenera dok se kladionica ne zatvori hahaha koji pacenici.pa mi igramo bez tri standardna sejo kolasinac bicakcic bez odbrane bolan i mocna belgija uputi tri suta u okvir.sve nesto oko 16.17 metara.pa egal je bio i imali smo zrelije sanse djeko glavom pod raslje pa pjana...previse dizete belgiju sila jesu al nemogu da svarim toliko ponizavanje nasih.pa i u belgiji cemo ih stisnut u konopce pred 15 hiljada fanatikosa...vels je ekstra tim sa bejlom i par igraca iz pl.belgija.izrael gdje im pola ekipe igra po ligama petice..svi igraju fudbal jarane a najbolje nama dat andoru luksemburg san marino i farska ostrva tad bi neki forumasi bili zadovoljni jer zaboga prekucali bi grupu.bolju tekmu nisam gledo od pobjede nad grckom u zenici.kapa dole momci
20
Shots on Goal
8
Edit: a zamisli onda kako izvrcu stvari koje nisu cinjenice tj. o kojima se moze raspravljati kad statistiku mijenjaju.
2.Izrael 6(-1)
3.Belgija 4(-1)
4.Kipar 3
5.BiH 2
6.Andora 0
Cisto podsjecanje,vidim da su ovo uspjeli predstaviti kao spektakularan rezultat pa rekoh da stvari vratimo u surovu realnost a ona je da nam opasno visi i baraz i svaka slijedeca utakmica nam je biti ili ne biti.
Ako je to uredu i ako to tako treba onda nista.
Samo vi,i Bake je dobio izbore a da nije ni dosao na televiziju.Zemljo mazohista.
- Juventinisimo
- Kontakt:
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
koji moroni su uveli ovaj jadni internet. Cuj Vedo igrac manje pa jeste li zdravi nane vam, pa on je veceras odigrao za 4 igraca, borio se lavovski, zracne duele na kraju protiv Fellaini poceo osvajat koji bas radi toga usao.
Znaci jedna TOP TOP world class odbrana, ako ne i najbolja na svjietu - se u trenucima znala izgubit od pritiska koji su vrsili Vedo i Dzeko.
A jok vama je do **** formacije, naigrali se Mugdimi Managera pa pametuju...
Zdra'o
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Dovoljno mi je pogledat našu tabelu i pozlije mi iste sekunde. Meni samo nije jasno čemu se vi radujete?Juventinisimo je napisao/la:Momciluci...de malo secera i vode...pozlice vam...
Kaunas je napisao/la:ključaj
- ficobahtic
- Kontakt:
ficobahtic je napisao/la:Hebo to, losa ti je ta statistika...U Becu na tv-u su bila samo tri, nije frajer corav jbt...firefirefirely je napisao/la:
Goal Attempts
20
Shots on Goal
8![]()
Kazem ti ja, zna frajer...tri opasna suta nije sala...wienultras je napisao/la:Covjece **** te statistika ljudi su imali tri opasna suta il je svaki sut bio stopostotna prilika.aferim
- Principatus
- Kontakt:
Ode mi srce od ovakvih utakmica, pa da umrem mlad i nevin.
- ficobahtic
- Kontakt:
U Becu su tek sutradan poslije velikog slavlja saznali da smo izgubili od Nigerije..Virtu4l je napisao/la:Ništa je to, da vidiš kakvu su im statistiku servirali na SP. Nema u Beču zajebancijeficobahtic je napisao/la:Hebo to, losa ti je ta statistika...U Becu na tv-u su bila samo tri, nije frajer corav jbt...![]()
-
Nerminovic
- Kontakt:
Sta kaze komentator
BackSpace United
Principatus je napisao/la:Nije ovaj bod protiv Belgije los. Losa su tri izgubljena boda protiv Kipra zbog forsiranja Susicevih ludih formacija i igraca. Los je bod u Walesu. Lose je sto lik ne stavlja Hajrovica u igru. Sto nam je Pjanic cas krilo, pa bek, nekad playmaker, pa Ibisevic krilo, pa bek, pa Dzeko. Ludilo na terenu. Haos. Nemamo koncepta, danas nas je nosila srcanost i individualni kvalitet protiv Belgije i sreca koja prati hrabre.
Ode mi srce od ovakvih utakmica, pa da umrem mlad i nevin.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Amazon [Bot], atomac123, Bordeaux433, BosnianDragon2024, Brazzzoo123, bvsic, club21, Confiance, Cwirek, DanijelTZ, DeeWa, DjaniTarik, EdinjoBos, edvaE2, emir79, enobarca, ExEsPerac, FCB1986, Fudbalbr1, Fudo, fukare987, galia95, GoldenLilies, Gomis99, Hajdeee, HariTz, harko35, HordasFks, Hrammm1921, Hrasno15, InatSilniBosanski, inzomni, J1897, Jabroni, Jegres, JimmyPage, jurisicduska, Kajkutenjoyer, Kapetan, KarlMarx, Konzerva, L-Train, Lavcina, legendarnadruga, lol89, marlostanf1eld, Maroon1946, Meshko91, miguelramos, MokraKifla, MostarNeretva, MrPink, myself, N3R3D, napapijri1987, PointBlank, rio_Ferdy88, rishovski, robertkosar, RobijasiZenica1988, ronaldo99, s4mke, Sheyi, shminka, successminator, Sveti, THEC, Toxin, tuzlanskinacin, unavita, Vaya, Wisey, Wolffire, xinxee, zastitaIdentiteta, zikerrz21 i 971 gost.