PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Cim Tuzlaka i Mostaraca nema Đetićki Miševi kolo vode

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dokle smo tamo stali,fontane,mostovi?Heller je napisao/la:Cim Tuzlaka i Mostaraca nema Đetićki Miševi kolo vode![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bogumi ne znamMortemHz je napisao/la:Dokle smo tamo stali,fontane,mostovi?Heller je napisao/la:Cim Tuzlaka i Mostaraca nema Đetićki Miševi kolo vode![]()
Nullius in verba
To nije odgovor na moje pitanje.MortemHz je napisao/la:Razvaljeni ste vi vec odavno ali tesko je malo low IQ gazdi da skonta a ja sam se jodio plosle godine
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Fontane Tuzla, mostovi Tuzla... dominiramoHeller je napisao/la:Bogumi ne znamMortemHz je napisao/la:Dokle smo tamo stali,fontane,mostovi?Heller je napisao/la:Cim Tuzlaka i Mostaraca nema Đetićki Miševi kolo vode![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Biste Martina Lutera, Tuzla

Nullius in verba
Heller je napisao/la:Biste Martina Lutera, Tuzla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Tifoz, dana/u 18 jul 2015, 14:09, ukupno mijenjano 2 puta.
DŽELO ODLAZI
Mi imamo TvrtkaTifoz je napisao/la:Heller je napisao/la:Biste Martina Lutera, Tuzla![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nullius in verba
- GoskGabela
- Kontakt:
Tuzlaci pd mostaraca mpgu biti bolji jedino u j.ebanju koza,a ostalo je sve na strani mostaraca
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Mostovi na suhom, dva **** komada mozda na to misleTifoz je napisao/la:Cuj tuzla dominira u mostovima![]()
![]()
![]()
Jeste![]()
![]()
Pozdravi spikera bez gaćaGoskGabela je napisao/la:Tuzlaci pd mostaraca mpgu biti bolji jedino u j.ebanju koza,a ostalo je sve na strani mostaraca
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 18 jul 2015, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Jest brato dobro si. Sto jest jest guze ih profesionalnoGoskGabela je napisao/la:Tuzlaci pd mostaraca mpgu biti bolji jedino u j.ebanju koza,a ostalo je sve na strani mostaraca
DŽELO ODLAZI
Vidi bratskih klubova al se čuvaju. Neka, fino je vidjetiGoskGabela je napisao/la:Tuzlaci pd mostaraca mpgu biti bolji jedino u j.ebanju koza,a ostalo je sve na strani mostaraca
Nad tobom sunce najljepše sja
Sta je lose u tome sto je momak napisao da ste najjaci u zoo sexupinoglavi je napisao/la:Vidi bratskih klubova al se čuvaju. Neka, fino je vidjetiGoskGabela je napisao/la:Tuzlaci pd mostaraca mpgu biti bolji jedino u j.ebanju koza,a ostalo je sve na strani mostaraca
DŽELO ODLAZI
Nije on nista zlo mislio u njegovoj vukojebini, **** krava, koza, ovaca, munogsa je sasvim normalno.
Nullius in verba
Mostovi, fontane, sex s kozama. . . .jesam li ja na pravom forumu. Joj djece i jednih, drugih, "trećih"
. . .
Cekaj dok pokrenemo ko je ebao vise Cehinja, Poljakinja itd..Tuzlak04 je napisao/la:Mostovi, fontane, sex s kozama. . . .jesam li ja na pravom forumu. Joj djece i jednih, drugih, "trećih". . .
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Dobro, a Gabela od Tuzle? Znam, ne moras odgovarati.GoskGabela je napisao/la:Tuzlaci pd mostaraca mpgu biti bolji jedino u j.ebanju koza,a ostalo je sve na strani mostaraca
Ne znam kako vam dadnu licencu kad imate manje stanovnika nego broj stolica na stadionu potrebnih za dobijanje licence.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
OVO JE PL PREPUCAVANJA, TI NEMAS STA OVDJE DA TRAZIS.GoskGabela je napisao/la:Tuzlaci pd mostaraca mpgu biti bolji jedino u j.ebanju koza,a ostalo je sve na strani mostaraca
NE DAJ SE INES
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.