Pu daleko bilo
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Hajde acooo hajde seceru isplatite delicu 10 k koje niste i za koje ste se hvalili da ostavljate na racunu 200k odnosno para za 2 mjeseca funkcionisanja kluba pi zda vam materina
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Isplatili su oni sebe, namirili sitnu marvu oko sebe.... Kradja stoljeca, staviti im dozivotnu zabranu dolaska na Tusanj.
🔴⚫️
Vrijeme je da se imenuje trener, da se potpise ugovor sa kim trener kaze i da se pocne pregovarat sa igracima. Hajmo
- RollingPaper
- Kontakt:
Joj sad kad covjek vrati film, kakvi sve klosari i mediokriteti su bili u klubu i oko kluba.
Fuj.
Fuj.
Ko te ebo godinama hebat ce ge opet. Ovim najavljuju mogu i povratak hahaha klosariiiii zadace neke pm
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Oni se mogu vratiti u klub, ali u qurcu. Mogu sanjati to, ali znaju da se ne smiju vratiti. Da, ne smiju. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sportske saznaju kako je niz fudbalera iz aktuelnog rostera prihvatilo potpisati sporazumne raskide ugovore.
Tako dres Slobode u nastavku sezone neće nositi Filip Mekić, Tarik Isić, Aldin Čajić, Petar Kunić, Enedin Mulalić, Mihajlo Jovašević, Velizar Janketić, Komiya, Tallison.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rekao je da ce se do nove god uzurbano bavit Slobodom.DamirT je napisao/la: ↑24 dec 2024, 11:24Sportske saznaju kako je niz fudbalera iz aktuelnog rostera prihvatilo potpisati sporazumne raskide ugovore.
Tako dres Slobode u nastavku sezone neće nositi Filip Mekić, Tarik Isić, Aldin Čajić, Petar Kunić, Enedin Mulalić, Mihajlo Jovašević, Velizar Janketić, Komiya, Tallison.
Hajde da vidimo za sada mu ide.
Samo da kazem Aci i satelitima ko potpise, ne moze tuzit....
Meni ovaj Komiya ima slifa za krilo, ono malo sto sam ga gledao ima znanja momak ali jednostavno se da kazem uklopio.
Zivlji je od ovog iz Hajduka sto puta,covjek nije sprint uhvatio kako treba.
Zadnja izmjena: FKBilder, dana/u 24 dec 2024, 12:16, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Vlado Jagodić ili Husref Musemić – izgleda da je to to.
Što se tiče ovih igrača, žao mi je jedino Mulalića. Mislim da je dobar igrač, sigurno bolji od Hadžibeganovića, a još je i U21.
Što se tiče ovih igrača, žao mi je jedino Mulalića. Mislim da je dobar igrač, sigurno bolji od Hadžibeganovića, a još je i U21.
Dobre je uslove dobio Musemic. Sad da vidimo hoce li prihvatiti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Cisto sumnjam da ce Husref doci nakon proslih desavanja sa navijacima/publikom. Samo u Sarajevu bi to trpio i gov.no pojeo svaki put da se vrati. A bilo bi odlicno da dodje i volio bih da pogrijesim za njegov ego.
Steta za Mekica i mozda Mulica kad je vec U21 i nelos je, ostalo sve moze da ode. Jedino Said nece nigdje, ubijedjen sam.
Steta za Mekica i mozda Mulica kad je vec U21 i nelos je, ostalo sve moze da ode. Jedino Said nece nigdje, ubijedjen sam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Neka Saida, on je jedini nešto i radio u ovoj ekipi.Beduin je napisao/la: ↑24 dec 2024, 15:20Cisto sumnjam da ce Husref doci nakon proslih desavanja sa navijacima/publikom. Samo u Sarajevu bi to trpio i gov.no pojeo svaki put da se vrati. A bilo bi odlicno da dodje i volio bih da pogrijesim za njegov ego.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ja bi najviše volio nekoga na duže staze, što se mene tiče ne mora se ući u PL naredne sezone, tek onu treću ali ući spreman i kako treba.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
De mi reci bil opet svoje jarane nazad u upravu?
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Po cemu si zakljucio da su mi jarani da mi je znat.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Nece mi nikada biti jasni ovi iz Zenice, Mostara, Sarajeva i njihova briga o Slobodi, brinu se ljudi sta ce biti sa Slobodom i kako je najbolje da Sloboda ode u najnizu ligu....ja sam bio jako zabrinut dok su nas ovi diletanti i kokuzi vodili u federalnoj a da ne govorim o PL, onog dana kada je Azmir ponovo postao predsjednik meni svanulo i nemam nikakve brige oko Slobode, sad mogu lagano pratiti klub i uzivati bez brige da ce nas neki kokuzi ponovo preuzeti a nekom pocetku od neke kantonalne lige mogu se samo nasmijati i pozdraviti dusebriznike, ne dao bog nikome Celikove patnje.
🔴⚫️
Zenicani mogu maglu prodavati krezuboj stoki oko zeljezare.Skver je napisao/la: ↑24 dec 2024, 23:51Nece mi nikada biti jasni ovi iz Zenice, Mostara, Sarajeva i njihova briga o Slobodi, brinu se ljudi sta ce biti sa Slobodom i kako je najbolje da Sloboda ode u najnizu ligu....ja sam bio jako zabrinut dok su nas ovi diletanti i kokuzi vodili u federalnoj a da ne govorim o PL, onog dana kada je Azmir ponovo postao predsjednik meni svanulo i nemam nikakve brige oko Slobode, sad mogu lagano pratiti klub i uzivati bez brige da ce nas neki kokuzi ponovo preuzeti a nekom pocetku od neke kantonalne lige mogu se samo nasmijati i pozdraviti dusebriznike, ne dao bog nikome Celikove patnje.
Bezveze su isli u kantonalnu, Celik je jos uvjek nsjzaduzeniji u drzavi, svi dugovi ostaju ne otpisuju se.
Nesto su ustedili smanjili dugove za 500-600 hiljada, i sada cim su usli u Federalnu opet Jovo na novo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.