Volim kad tako razmišljašRaul_64 je napisao/la:A ustvari Karanka vrsi sve preskonferencije i vecinu popratnih aktivnosti
tako da bi mozda i imali rezervnu varijantu
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9092_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Zadnja izmjena: FKKC1932, dana/u 16 dec 2012, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je ovo na temi raspad sistema.
Braca madridisti se izmedju sebe ''kolju''.
Portillo, kad fino cestitas, mozda ti i odgovorimo.
Braca madridisti se izmedju sebe ''kolju''.
Portillo, kad fino cestitas, mozda ti i odgovorimo.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Eto ti znaš balavac jedan. Sjediš u kući i cijeli dan drkaš na arbelou. Get a life.
Nije mi namjera da provociram, ali samo me zanima da li navijaci Reala smatraju da je Mourinho medju tri najbolja trenera Reala svih vremena ?
Ne znam koliko ko dugo navija za Real i sta mu licno taj klub znaci, ali citajuci pojedine komentare stekao bi se utisak da je kod pojedinih Mourinho iznad Real Madrida.
Ne znam koliko ko dugo navija za Real i sta mu licno taj klub znaci, ali citajuci pojedine komentare stekao bi se utisak da je kod pojedinih Mourinho iznad Real Madrida.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Nail for Real
- Kontakt:
Evo ga, zna znanjeanonymousHD je napisao/la:Meni se sviđa ova igra, igramo isto karine i na kraju ćemo uzet Ligu prvaka.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Meni je toplo na Madridovih +16.
-16 u Barceloni je već zabrinjavajuće.
-16 u Barceloni je već zabrinjavajuće.
hladjenje na -13, evo jedna prikladna
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
+16 je kod nas.Romariooo je napisao/la:hladjenje na -13, evo jedna prikladna
[youtube][/youtube]
Nece ponajvise zato sto Real nazalost nema onakve velicine poput Lamparda,Terrya,Drogbe,Luiza itd. koji bi zivot za klub dali cast izuzetcima (Casillasu).MElloo je napisao/la:ne događa se takvo cudo 2 godine zaredomanonymousHD je napisao/la:Meni se sviđa ova igra, igramo isto karine i na kraju ćemo uzet Ligu prvaka.
Đe si Blues.darker10 je napisao/la:Nece ponajvise zato sto Real nazalost nema onakve velicine poput Lamparda,Terrya,Drogbe,Luiza itd. koji bi zivot za klub dali cast izuzetcima (Casillasu).MElloo je napisao/la:ne događa se takvo cudo 2 godine zaredomanonymousHD je napisao/la:Meni se sviđa ova igra, igramo isto karine i na kraju ćemo uzet Ligu prvaka.
Jesi čuo za onu da Messi ima 25 godina, Chelsea 105, al' opet Messi ima više većih trofeja od vas
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Evo sta je izjavio Ronaldo poslije utakmice
"Na -13 moja frizura je i dalje postojana."
Trebao bi pitati Suareza kakva ce biti tek na minus 20.OTNYS_YNWA je napisao/la:Evo sta je izjavio Ronaldo poslije utakmice
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Pa sta sad ? Neki klubovi nemaju ni jednog trofeja pa igraju.FKKC1932 je napisao/la: Đe si Blues.
Jesi čuo za onu da Messi ima 25 godina, Chelsea 105, al' opet Messi ima više većih trofeja od vas
Inace, sta ima za Mourinho? Ocel ostat i poslije sezone il ?
.
na pogrešnu temu postavih
izvini blancos 
na pogrešnu temu postavih
Zadnja izmjena: ripper, dana/u 16 dec 2012, 23:55, ukupno mijenjano 2 puta.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pitacu ga cim pocne namjestati frizuru na poluvremenu svake utakmice
Triper
Tema Reala !
Tema Reala !
OTNYS_YNWA je napisao/la:Evo sta je izjavio Ronaldo poslije utakmice
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ripper@ Aj kad si i ti nasao pricati o Barci na temi Reala, da i ja kazem da je Roma izgubila danas.
Zasto? Pa nece na poluvremenu temperatura odjednom naglo pasti? Treba ga pitati jos sada dok je -20. Da ta temperatura slucajno ne bi splasnula.OTNYS_YNWA je napisao/la:Pitacu ga cim pocne namjestati frizuru na poluvremenu svake utakmice
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- Nail for Real
- Kontakt:
Vidi ih, ni da provociraju kako treba ne umiju
!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.