Kakvog stida mora da si neki hejter ili samo blijedi posmatrac europskih takmicenja iz provincije,veliki broj ovih sto zive izvan SA su dolazili zavalili se svoje pare da gledaju Borusiju ti tu naso da vazis nestoMortemHz je napisao/la:Ti stvarno nemas stida.JovanGeca je napisao/la:Litex 7:0 ZeljeznicarNokson22 je napisao/la:Evropa bez dva Sarajevska kluba je cirkus !
Borussia Monchengladbach 7:0 FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
Bolje ne![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti
Na drugoj temi sam upozorioMortemHz je napisao/la: Ti stvarno nemas stida.![]()
Slazem se, ali nemojmo previse o tome da ne bi poceli izvlaciti podatke koliko su zavrsavale utakmice nasih predstavnika u proslim sezonama. Povuci se dok nisu kola krenula nizbrdo
Potresao sam se od ovog tvog post-aNokson22 je napisao/la: Kakvog stida mora da si neki hejter ili samo blijedi posmatrac europskih takmicenja iz provincije,veliki broj ovih sto zive izvan SA su dolazili zavalili se svoje pare da gledaju Borusiju ti tu naso da vazis nesto
I tuzlanska kurava Slobodanka bi imala svoje sramote u evropi, ali treba prvo izboriti evropu.
Evo omaklo im se jedne godine i padose bez ispaljenog metka od bezvezne ekipe. Postavlja nas rezultat iz Njemacke protiv ekipe koja se te sezone nadigravala sa Bayernom, ono bas je sramota sto nas je razbila ekipa gdje igra Xhaka, Kramer, Hazard, Kruse, Sommer!
Bas me zanima kad ce kurava iz Tuzle dovesti u BiH ekipu poput Borusije, NC-a itd!
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 08 jul 2016, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ma pusti ga morteme. ja sam ponosan sto me ne voli neko ko velica mladica i karadzica, i sto takvima smeta moja proslost.MortemHz je napisao/la:Ja pricam o @Rinuka a ne o @maticarsamirr je napisao/la:Nemoj mi tog laznog moralisanja. Sinoc maticar pise da se Sloboda ugasila ne bi niko zaplakao. I niko nece da reaguje na to, baš me zanima kako bi ja bio prozvan ovdje da sam slucajno napisao, da se Grbavica opet zapalila niko ne bi zaplakao.MortemHz je napisao/la:
Ne bih se sa tim slozio, Rinuka kaze sve i svasta ali ima neku granicu u prepucavanjima, neko dostojanstvo. Za razliku od vas par, nikada ne bi spomenuo nesto sto ste vi spominjali.
a samirr nije kao oni, samo sto ne konta da nije ok porediti gasenje slobode i paljenje grbavice.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nakon koliko godina i godine drug ?Nisi mi jasan nikako navijas za klub koji nikad pehar nije osvojio i pricas nebuloze jer vjerovatno jos mislis da je Sloboda Bosanski Lester sama pomisao da svaki igrac trci prema Kosevu ili Grbavici te dovodi do toga da dobro razmislis sta je evropski brend ove drzava dok to ne shvatis saljem ti lijepe pozdrave iz glavnog gradaJovanGeca je napisao/la:Potresao sam se od ovog tvog post-aNokson22 je napisao/la: Kakvog stida mora da si neki hejter ili samo blijedi posmatrac europskih takmicenja iz provincije,veliki broj ovih sto zive izvan SA su dolazili zavalili se svoje pare da gledaju Borusiju ti tu naso da vazis nestoPises gluposti. Sloboda nakon godina i godina odigrala ponovno evropske utakmice i uz malo srece bi prosla. Kada imas konstantu, onda imas i vise iskustva i vise prilika pa i napravis neki rezultat, prodjes kolo, dva. I corava koka jedno zrno ubode
“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti
Izgleda Ješić preuzima Veriu 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Mozda bi i dogurali do grupe faze da igramo 10 godina evropu uzastopno. Kad vec govoriš i za sramotu.joker90 je napisao/la:I tuzlanska kurava Slobodanka bi imala svoje sramote u evropi, ali treba prvo izboriti evropu.Evo omaklo im se jedne godine i padose bez ispaljenog metka od bezvezne ekipe. Postavlja nas rezultat iz Njemacke protiv ekipe koja se te sezone nadigravala sa Bayernom, ono bas je sramota sto nas je razbila ekipa gdje igra Xhaka, Kramer, Hazard, Kruse, Sommer!
Bas me zanima kad ce kurava iz Tuzle dovesti u BiH ekipu poput Borusije, NC-a itd!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Onda je ovo samo bio flopjoker90 je napisao/la:I tuzlanska kurava Slobodanka bi imala svoje sramote u evropi, ali treba prvo izboriti evropu.Evo omaklo im se jedne godine i padose bez ispaljenog metka od bezvezne ekipe. Postavlja nas rezultat iz Njemacke protiv ekipe koja se te sezone nadigravala sa Bayernom, ono bas je sramota sto nas je razbila ekipa gdje igra Xhaka, Kramer, Hazard, Kruse, Sommer!
AC Sparta Praha - FK Sarajevo 5:0
[youtube][/youtube]
Izvinite, vi ste DIVOVI
Pa sto je ne igrate? Sto je niste nikad izborili prethodnih godina? Postali klub od kako dođe sisa iz Amerike prije godinu dana i ono o evropi prica i sramotama necijim...samirr je napisao/la:Mozda bi i dogurali do grupe faze da igramo 10 godina evropu uzastopno. Kad vec govoriš i za sramotu.joker90 je napisao/la:I tuzlanska kurava Slobodanka bi imala svoje sramote u evropi, ali treba prvo izboriti evropu.Evo omaklo im se jedne godine i padose bez ispaljenog metka od bezvezne ekipe. Postavlja nas rezultat iz Njemacke protiv ekipe koja se te sezone nadigravala sa Bayernom, ono bas je sramota sto nas je razbila ekipa gdje igra Xhaka, Kramer, Hazard, Kruse, Sommer!
@Gargamel, gdje je Sloboda zavrsila na kraju te sezone kad je nas Sparta kantala?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kakve veze ima sto je nakon toliko godina, pa ni ManU nije nigdje bilo 26 godina pa je dosla era Sir Alex-aNokson22 je napisao/la: Nakon koliko godina i godine drug ?Nisi mi jasan nikako navijas za klub koji nikad pehar nije osvojio i pricas nebuloze jer vjerovatno jos mislis da je Sloboda Bosanski Lester sama pomisao da svaki igrac trci prema Kosevu ili Grbavici te dovodi do toga da dobro razmislis sta je evropski brend ove drzava dok to ne shvatis saljem ti lijepe pozdrave iz glavnog grada
Ma nisi dobar sekunde gubljenje vremena i trosenje cigara je prica sa tobom toliko si iritantan,produzi pasa pricas besmisliceJovanGeca je napisao/la:Kakve veze ima sto je nakon toliko godina, pa ni ManU nije nigdje bilo 26 godina pa je dosla era Sir Alex-aNokson22 je napisao/la: Nakon koliko godina i godine drug ?Nisi mi jasan nikako navijas za klub koji nikad pehar nije osvojio i pricas nebuloze jer vjerovatno jos mislis da je Sloboda Bosanski Lester sama pomisao da svaki igrac trci prema Kosevu ili Grbavici te dovodi do toga da dobro razmislis sta je evropski brend ove drzava dok to ne shvatis saljem ti lijepe pozdrave iz glavnog gradaNemamo titule otkako se igra bh liga, cinjenica, ali svaka budala u drzavi zna, da se ovdje liga osvaja po rotacijonom sistemu po principu rotacije u predsjednistvu. A da svi trce prema vama, Zeba bi odavno bio u jednom od ta dva kluba
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Niste imali priliku,jer ste igrali drugu ligu.samirr je napisao/la:Mozda bi i dogurali do grupe faze da igramo 10 godina evropu uzastopno. Kad vec govoriš i za sramotu.joker90 je napisao/la:I tuzlanska kurava Slobodanka bi imala svoje sramote u evropi, ali treba prvo izboriti evropu.Evo omaklo im se jedne godine i padose bez ispaljenog metka od bezvezne ekipe. Postavlja nas rezultat iz Njemacke protiv ekipe koja se te sezone nadigravala sa Bayernom, ono bas je sramota sto nas je razbila ekipa gdje igra Xhaka, Kramer, Hazard, Kruse, Sommer!
Prvo taj trag iz prošlosti trebate dominacijom izbrisati,postati standardni član PL, pa kroz godine,proces od nekih 15-tak godina,uz veliku dozu sreće pa da budete standardni konkurenti za Evropu.
Ovo je samo bio bljesak,kao Olimpikov,Radnikov,Modričin,Leotarov etc.Usput i oni imaju trofej.
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Nismo je igrali zbog kriminalnog saveza i naše uprave u to vrijeme.joker90 je napisao/la:Pa sto je ne igrate? Sto je niste nikad izborili prethodnih godina? Postali klub od kako dođe sisa iz Amerike prije godinu dana i ono o evropi prica i sramotama necijim...samirr je napisao/la:Mozda bi i dogurali do grupe faze da igramo 10 godina evropu uzastopno. Kad vec govoriš i za sramotu.joker90 je napisao/la:I tuzlanska kurava Slobodanka bi imala svoje sramote u evropi, ali treba prvo izboriti evropu.Evo omaklo im se jedne godine i padose bez ispaljenog metka od bezvezne ekipe. Postavlja nas rezultat iz Njemacke protiv ekipe koja se te sezone nadigravala sa Bayernom, ono bas je sramota sto nas je razbila ekipa gdje igra Xhaka, Kramer, Hazard, Kruse, Sommer!
@Gargamel, gdje je Sloboda zavrsila na kraju te sezone kad je nas Sparta kantala?
FK SARAJEVO - BEŞİKTAŞ 0-5 [03.10.2002]
[youtube][/youtube]
To je taj evropski brend, brend kante za napucavanje
[youtube][/youtube]
To je taj evropski brend, brend kante za napucavanje
A drugi klubovi imali zlatne uprave i nisu imali dugove a??
Jednostavno ste luzeri, tuzlanska kurava, ekipa koja sutra da se ugasi, nikakvog traga nije iza sebe ostavila, nigdje nije upisana kao prvak drzave, osvajac trofeja! Jedino bi vas mozda pamtili po rekord od 8 ispusenih finala! Smijesna navijacka grupa je prati, motroke nose na tekme, seljacine teske, ne smiju gostovanja po Bosni odraditi kako treba, a hoce da se porede sa nama i konama! Daj ba, bjezite tamo bruke jedne!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:A drugi klubovi imali zlatne uprave i nisu imali dugove a??Jednostavno ste luzeri, tuzlanska kurava, ekipa koja sutra da se ugasi, nikakvog traga nije iza sebe ostavila, nigdje nije upisana kao prvak drzave, osvajac trofeja! Jedino bi vas mozda pamtili po rekord od 8 ispusenih finala! Smijesna navijacka grupa je prati, motroke nose na tekme, seljacine teske, ne smiju gostovanja po Bosni odraditi kako treba, a hoce da se porede sa nama i konama! Daj ba, bjezite tamo bruke jedne!

Slucajno ušao da vidim sve osvajace i od kako se igra zajednicka Premijer Liga BiH.
I vidim Zrinjski 4 titule, Zeljo 3, Sarajevo 2. Stvarno nisam znao za ovaj podatak mislio sam da Zeljo ima najviše. Ovdje se to predstavlja kao da jedni imaju 10 osvojeni titula, a drugi barem 7.
Cim nije sarajevocentricna prica, ne godi. Cuj besmisliceNokson22 je napisao/la: Ma nisi dobar sekunde gubljenje vremena i trosenje cigara je prica sa tobom toliko si iritantan,produzi pasa pricas besmislice
Zamisli radujes se neuspjehu Slobode vise nego uspjehu svog kluba. Kakva je to situacija. Ne do Bog nikom. Ovi poznati kao eto bez uspjeha, nisu titulu prvaka drzave jos ponijeli, a ovi samoprozvani "divovi" neke titule, neke uspjehe spominju, a na forumu tekbiraju kad Sloboda izgubi. Nezapamceno. Sami sebe brukaju ponasanjem, manirima. Od piskaranja po forumu, jer ih nidje nema do tekbiranja i slavlja poraza Slobode.
Pjevajuci patuljci kad Tan progovori:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.