AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: AC Milan
Sve sam više ubijeđen kako ipak nije do Pipa. Covjek za cijelu utakmicu pretrci na klupi vise nego pojedini igraci na terenu. Cijelu tekmu prica, objašnjava, nervira se kao i ja pored TV-a, al đaba kad pojedinim igracima ne možeš objasniti.
Mislim da je najodgovornija osoba za ovu situaciju u Milanu Galijani. ON mora otici kako bi Milan počeo da se vraca na staze stare slave. Ako on i dalje ostane da vedri i oblači Milanom. Pipo će postati 4 trener u nizu kojeg Milan jednostavno troši. Jednostvno mislim da Galijani bira formaciju ( što je lako dokazivo jer, od odlaska Ancelotija svi nesto igraju 433, sve mijenjaj ali samo formaciju ne diraj ), Galijani dovodi ove sve polovnjake i oni jednostavno moraju igrati. Pipo se tu izgleda slabo pita, al šta će, lik izgleda baš voli Milan pa šuti, što Sedorf i Leonardo izgleda nisu htjeli. Dok Galijani bude gurao ove svoje propalitete koje je doveo za đaba tipa esien, honda, poli, zapata, mexes, i dr. Milan neće imati uspjeha. Svi ga hvalite za ovo free transfere međutim kada se malo bolje pogleda, koga je on to doveo ta đaba da je pogodio sa transferom? Nikoga! ( možda Montolivo ). Ostalo sve što je doveo za đaba su žestoki propaliteti.
Mislim da je najodgovornija osoba za ovu situaciju u Milanu Galijani. ON mora otici kako bi Milan počeo da se vraca na staze stare slave. Ako on i dalje ostane da vedri i oblači Milanom. Pipo će postati 4 trener u nizu kojeg Milan jednostavno troši. Jednostvno mislim da Galijani bira formaciju ( što je lako dokazivo jer, od odlaska Ancelotija svi nesto igraju 433, sve mijenjaj ali samo formaciju ne diraj ), Galijani dovodi ove sve polovnjake i oni jednostavno moraju igrati. Pipo se tu izgleda slabo pita, al šta će, lik izgleda baš voli Milan pa šuti, što Sedorf i Leonardo izgleda nisu htjeli. Dok Galijani bude gurao ove svoje propalitete koje je doveo za đaba tipa esien, honda, poli, zapata, mexes, i dr. Milan neće imati uspjeha. Svi ga hvalite za ovo free transfere međutim kada se malo bolje pogleda, koga je on to doveo ta đaba da je pogodio sa transferom? Nikoga! ( možda Montolivo ). Ostalo sve što je doveo za đaba su žestoki propaliteti.
Pa dobro, ali ko postavlja te iste igrače? Imaš na klupi Armera, Ginkela, Saponaru, Nianga, a on stavi mrtvog Essiena i Boneru. Znam da se ćelo mješa u sastave, ali nema Essien toliki kredit pa da igra, ali ga se svejedno forsira (osim u slučaju kad ona dva mrtvaca ne igraju).
Formacija i taktika isto promašena, po ne znam koji put ove sezone. Izmjene također.
Ali dobro je završilo na kraju ipak, nije ni ovaj bod smak svijeta. Sad slijedi pauza od petnaestak dana, po običaju će se neko povrijediti, Šaravi napokon odigrao dobro kao i protiv Lazija i baš ga se sad zove u reprezentaciju što će ga (možda) izbaciti iz kolosijeka i tako dalje...
Slijedi Inter, do tad ćemo doći sebi. I dobit ćemo manji klub iz milana i tak'...
Formacija i taktika isto promašena, po ne znam koji put ove sezone. Izmjene također.
Ali dobro je završilo na kraju ipak, nije ni ovaj bod smak svijeta. Sad slijedi pauza od petnaestak dana, po običaju će se neko povrijediti, Šaravi napokon odigrao dobro kao i protiv Lazija i baš ga se sad zove u reprezentaciju što će ga (možda) izbaciti iz kolosijeka i tako dalje...
Slijedi Inter, do tad ćemo doći sebi. I dobit ćemo manji klub iz milana i tak'...
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ipak sam stigao gledati zadnjih pola sata. Na Inter idemo bez De Jonga koliko sam ja vidio
Ali ovo

Ali ovo

“It’s a shame Bonera was sent off, as he had a great game and we will really miss him in the derby.”
- by Pippo
jal' plakat jal' smijat se, vise ni sam ne znam

- by Pippo
jal' plakat jal' smijat se, vise ni sam ne znam
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sve cujem Berlusconija iz njegovih rijeci 
Nema sta, bit cemo pravo desetkovani pred derbi. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pippo 'ebo ti bonera staru tvoju.Nisam gledo utakmicu,ali sam procitao izjavu.Neka je vala i Stephan pogodio!!
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
- IlPrincipe
- Kontakt:
http://www.football-italia.net/58401/ge ... ilan-talks" onclick="window.open(this.href);return false; 
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Da dovedu tog momka, pa da bude zamjena Poliju,Muntariju ili Essienu.. 
@francobaresi
brate, gledaj Lazio, uživaj u ljepoti fudbala, kad već moraš gledat' onu patnju od vaše igre na nivou Serie B 
yebo im defanzivni vezni mamu vise.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Danas će vam Maccarone da presudiChinaglia je napisao/la:brate, gledaj Lazio, uživaj u ljepoti fudbala, kad već moraš gledat' onu patnju od vaše igre na nivou Serie B
@francobaresi
Vjerujem da je uživao u ljepoti fudbala.AgentttB je napisao/la:Danas će vam Maccarone da presudiChinaglia je napisao/la:brate, gledaj Lazio, uživaj u ljepoti fudbala, kad već moraš gledat' onu patnju od vaše igre na nivou Serie B
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
koja ispala

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Opet Bonera bolid

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Italy: De Sciglio, Bonaventura and El Shaarawy have been called up for the Euro qualifier against Croatia on November 16.
Gabriel redovno brani za ovaj Carpi, koji je trenutno drugi na tabeli nakon 13 utakmice.Ovaj naš je branio 11 utakmica i prmio 9 golova, ali 4 clean sheet-a ima.
Gabriel redovno brani za ovaj Carpi, koji je trenutno drugi na tabeli nakon 13 utakmice.Ovaj naš je branio 11 utakmica i prmio 9 golova, ali 4 clean sheet-a ima.
@francobaresi

nisam ni primjetio u prvi mah koliko je ovaj gol ustvari specijalan za njega, vratio se đenovljanin na svoj stadion i zabio omraženoj sampi
nadam se da je ovo uvod u staru formu, trebalo je svima nama nešto tako.
inače bonaventura i sinoć odličan, postaje čovjek nezamjenjivi dio slagalice, a nekako ga svi jadnog uvijek zaboravimo spomenuti... samo da se sa ove pauze vrate svi živi i zdravi, uvijek nam neko fasuje u zadnje vrijeme.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
U Januaru igramo protiv Reala u Dubai-u
CorSport - Milan, che affare Honda: il giapponese ha già portato 10 milioni nelle casse rossonere!
CorSport - Milan, che affare Honda: il giapponese ha già portato 10 milioni nelle casse rossonere!
@francobaresi
Vele kaka se razvodi od zene prevario je sa miss brazila a slike od te ljepote imate na portalu [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] vala ko ne bi prevario kad je onako dobra [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]
Ma ne vjerujem da je to razlog jer ne mogu ga zamisliti takvog, ali da mu je dopizdila jedna te ista zena, vjerujem da jeste. Kao sto je i on njoj. Uzrocno posljedicna veza, hoce to kad se mlado udaje za prvog.
Tek sad sam s mirom odgledao utakmicu i vidim da nam je drugi neregularan, kako cudno
essien je mrtva kar.ina da ne moze biti veca
Tek sad sam s mirom odgledao utakmicu i vidim da nam je drugi neregularan, kako cudno
essien je mrtva kar.ina da ne moze biti veca
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.