ma imamo 4 al haj: Tatar, Milanović, Jukić i CruzGangEvil je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:25Ko je trećibodi123 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 20:52Izgleda da i planiraju Tatara nastavit koristit na desnom krilu, pa doveli ovoga da popuni lijevo. Nema mi drugog objašnjenja jer nit je kvalitet nit igra na deficitarnoj poziciji... ne svidja mi se nikako. Za sada uzasan posao Emira i ekipice, a sve je manje vremena.
Znači sad imamo trojicu kojima je lijevo krilo primarna pozicija, a ni jednog za desno.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Doktor Milanović.GangEvil je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:25Ko je trećibodi123 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 20:52Izgleda da i planiraju Tatara nastavit koristit na desnom krilu, pa doveli ovoga da popuni lijevo. Nema mi drugog objašnjenja jer nit je kvalitet nit igra na deficitarnoj poziciji... ne svidja mi se nikako. Za sada uzasan posao Emira i ekipice, a sve je manje vremena.
Znači sad imamo trojicu kojima je lijevo krilo primarna pozicija, a ni jednog za desno.![]()
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I moj dedo u rane dane dijete napravio,a onda ga u stopama i moj tata pratioSamozdravlje je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:06Ma zayebayes , dedo i tata ti navijaci FKS . FKS-o rodjeno "46 . Pa Ti ne bi trebao imati godine za srciku .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jan 2020, 21:58
Prije ce Sarajevo imati svoj stadion,nego sto cu ja prestati pusiti...Imao i srcani ali nista mene nece opametiti...
@Morto eliminisi sa foruma ovog gospodina @GospodinizSarajeva . Puno se pusi uz tastaturu , bjezi od problema . Zdravlje gospodine .![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pidro, Zinedin, Jukić
Hebibović, Letić, Šišić, Lazić?, Mustafić
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kakav Cruz, taj je dovoljno (ne)znanja pokazao, nema on šta više trazit u našem timu, nit će mu ko dat da igra.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Marković, CrničkiBordoSarajevo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:33Pidro, Zinedin, Jukić
na ljeto bi trebali dobit novog golmana i Matiju
sad čekamo beka

i šta bidne sa Lazićem
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
pa vodio ga dole? nije ni loš bio što je igrao....
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Prva trojica su novi igrači koje nismo koristili u prvom dijelu sezone.Denchi je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:35Marković, CrničkiBordoSarajevo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:33Pidro, Zinedin, Jukić
sad čekamo beka![]()
i šta bidne sa Lazićem
Ostali neće biti s nama u drugom dijelu sezone a imali su minutažu u prvom dijelu.
To je poenta bila.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 23 jan 2020, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
A VEZNJAK? Da malo diktira tempo, stane na loptu i tako? U 4231 bez takvog nemamo sta trazitiDenchi je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:35Marković, CrničkiBordoSarajevo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:33Pidro, Zinedin, Jukić
sad čekamo beka![]()
i šta bidne sa Lazićem
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
pa dobro zaboravio si Markovića i Crničkog...kojima se traži klubBordoSarajevo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:37Prva trojica su novi igrači koje nismo koristili u prvom dijelu sezone.Denchi je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:35Marković, CrničkiBordoSarajevo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:33Pidro, Zinedin, Jukić
sad čekamo beka![]()
i šta bidne sa Lazićem
Ostali neće biti s nama u drugom dijelu sezone a imali su minutažu u prvom dijelu.
To je poenta bila.
skont'o sam šifru

ako otkupe Mustafića možemo i mi ZizouaPantelija je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:38A VEZNJAK? Da malo diktira tempo, stane na loptu i tako? U 4231 bez takvog nemamo sta trazitiDenchi je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:35Marković, CrničkiBordoSarajevo je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:33Pidro, Zinedin, Jukić
sad čekamo beka![]()
i šta bidne sa Lazićem
inače mislim da Oremuš i Nešo razigravaju kod Vinka_21

Dizu cijenu i traze mušteriju očigledno, valja ga kome uvalit barem na posudbu. Nema mjesta u nas, kako će igrat pored ove trojice, a na ofanzivnom veznom što isto moze igrat imamo Zizija i Rahmanovića? Kup ne igramo pa ni tu neće imat prostora. Znači 4. opcija na lijevom krilu i 3. na desetki...
-
- Kontakt:
str. 22222
Valja vama momci dalje . Razjedinjeni cete imati problema . Zar zelite da u maju 2020 g. docekate da komsije prave dernek kod VV , a Vi se zatvorite u kucu . Ne bi me iznenadilo da i komse doprinose ovoj razjedinjenosti . U pamet Pitari .
Valja vama momci dalje . Razjedinjeni cete imati problema . Zar zelite da u maju 2020 g. docekate da komsije prave dernek kod VV , a Vi se zatvorite u kucu . Ne bi me iznenadilo da i komse doprinose ovoj razjedinjenosti . U pamet Pitari .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Zar nije cruz centralni vezni koji je guran na krilo 
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
- Kontakt:
Po meni tatar je mnogo bolji desno, to i golovi govore, kad bi igro lijevo vala taraba ko i milanovic, a iivan ce sigurno igrati lijevo, zivi bili pa vidjeli, znaci vidjet cete da je krle klupiran(a zao mi je fakat, jbg, lete godine).
I ovog ce milicevica dovesti bez obzira na ostanak lazica...
I ovog ce milicevica dovesti bez obzira na ostanak lazica...
slažem se da nam ne treba, ali kome ga uliva izuzev Mladosti možda, a za neku lovu tek...bodi123 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:42
Dizu cijenu i traze mušteriju očigledno, valja ga kome uvalit barem na posudbu. Nema mjesta u nas, kako će igrat pored ove trojice, a na ofanzivnom veznom što isto moze igrat imamo Zizija i Rahmanovića? Kup ne igramo pa ni tu neće imat prostora. Znači 4. opcija na lijevom krilu i 3. na desetki...

-
- Kontakt:
Ma zezas , tebi plafon 34 g. , po pravopisu bih zakljucio da si student , dakle 20-tak g. Zezas i sikiras starijeg covu . Nije gospodski .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:30
I moj dedo u rane dane dijete napravio,a onda ga u stopama i moj tata pratio![]()

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Treba nać po Evropi kakve levate pa im prodat maglu, Brazilac, mlad, zna lopte... uzet kakvu siću i kutarisat se ubleheDenchi je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:45slažem se da nam ne treba, ali kome ga uliva izuzev Mladosti možda, a za neku lovu tek...bodi123 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:42
Dizu cijenu i traze mušteriju očigledno, valja ga kome uvalit barem na posudbu. Nema mjesta u nas, kako će igrat pored ove trojice, a na ofanzivnom veznom što isto moze igrat imamo Zizija i Rahmanovića? Kup ne igramo pa ni tu neće imat prostora. Znači 4. opcija na lijevom krilu i 3. na desetki...![]()
![]()

Vjerujem da će ga nekom uspjet do kraja roka uvalit, ako ništa barem u Mladost, mada je pitanje imal i kod njih mjesta.
oni baš traže čini mi se lijevobodi123 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:51Treba nać po Evropi kakve levate pa im prodat maglu, Brazilac, mlad, zna lopte... uzet kakvu siću i kutarisat se ubleheDenchi je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:45slažem se da nam ne treba, ali kome ga uliva izuzev Mladosti možda, a za neku lovu tek...bodi123 je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:42
Dizu cijenu i traze mušteriju očigledno, valja ga kome uvalit barem na posudbu. Nema mjesta u nas, kako će igrat pored ove trojice, a na ofanzivnom veznom što isto moze igrat imamo Zizija i Rahmanovića? Kup ne igramo pa ni tu neće imat prostora. Znači 4. opcija na lijevom krilu i 3. na desetki...![]()
![]()
![]()
Vjerujem da će ga nekom uspjet do kraja roka uvalit, ako ništa barem u Mladost, mada je pitanje imal i kod njih mjesta.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam student hahaha kakav ja,gledaj dedo moga tatu sa 20 napravio,a mene je tata sa 19 ..Ja imam 47 godina hahahaha..Samozdravlje je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:49Ma zezas , tebi plafon 34 g. , po pravopisu bih zakljucio da si student , dakle 20-tak g. Zezas i sikiras starijeg covu . Nije gospodski .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:30
I moj dedo u rane dane dijete napravio,a onda ga u stopama i moj tata pratio![]()
![]()
Zanimljivo da iako su se mladi vjencali da su idalje u braku sa istim osobama

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 23 jan 2020, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Benjolos, MSOZ101, nedimmmm1337, perodeformero, Proximic, skoJaa, Skojevska, UltraSa46, WeekendOffender i 62 gosta.