FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozda cemo igrati polulijevo, pa nam trebaju samo lijeva krila :hehe:
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
-
- Kontakt:
Ja kontao dedo vrsnjak FKS , a on bio Akademac-kadet kad se rodio FKSGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jan 2020, 23:07
Nisam student hahaha kakav ja,gledaj dedo moga tatu sa 20 napravio,a mene je tata sa 19 ..Ja imam 47 godina hahahaha..
Zanimljivo da iako su se mladi vjencali da su idalje u braku sa istim osobama![]()

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑23 jan 2020, 23:48Ja kontao dedo vrsnjak FKS , a on bio Akademac-kadet kad se rodio FKSGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jan 2020, 23:07
Nisam student hahaha kakav ja,gledaj dedo moga tatu sa 20 napravio,a mene je tata sa 19 ..Ja imam 47 godina hahahaha..
Zanimljivo da iako su se mladi vjencali da su idalje u braku sa istim osobama![]()
.
![]()

Zanimljivo sto dosta ljudi je mislilo da studiram,a i srednju sam zavrsio sa tricom

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Eh da napravim i ja sastav..Ja sam zamislio 4-2-3-1
Kovacevic
- Milicevic-Serbecic-Pidro
Stanojevic-Djokanovic
Jukic/Tatar Rahman Jukic/Tatar
Ahmet
E sad,jedino ne znam ako budemo igrali 4 2 3 1 gdje ce Zinedina staviti..Jer jedino on nema gdje,a siguran sam da Sparta trazi da igra u prvoj postavi..Sto bi znacilo da Rahman seli na klupu..
Zato mi mirise na ostanak Lazica i dolazak Milicevica i da ce se igrati sa 3 stopera..
I onda cetvorica+jos jedan ispred njih i dvojica u napadu..
Tj nije klasicni 3-5-2 nego 3-4-1-2 sto bi bilo interesantno za viditi..
Kovacevic

Stanojevic-Djokanovic
Ahmet
E sad,jedino ne znam ako budemo igrali 4 2 3 1 gdje ce Zinedina staviti..Jer jedino on nema gdje,a siguran sam da Sparta trazi da igra u prvoj postavi..Sto bi znacilo da Rahman seli na klupu..
Zato mi mirise na ostanak Lazica i dolazak Milicevica i da ce se igrati sa 3 stopera..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Oremuš je u Hajduku igrao desnog beka i desno krilo.Na krilu je ipak igrao najbolji fudbal karijere, kada je Hajduk uzeo kup 2010, a ni na beku nije bio loš, koliko sam uspio da saznamGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jan 2020, 00:46Eh da napravim i ja sastav..Ja sam zamislio 4-2-3-1
Kovacevic
![]()
- Milicevic-Serbecic-Pidro
Stanojevic-Djokanovic
Ahmet
Ivan Jukić je brat Marina Jukića koji je igrao za mininogometnu reprezentaciju

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nama je prosjek godina kod forumaša hladno preko 35GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jan 2020, 23:07Nisam student hahaha kakav ja,gledaj dedo moga tatu sa 20 napravio,a mene je tata sa 19 ..Ja imam 47 godina hahahaha..Samozdravlje je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:49Ma zezas , tebi plafon 34 g. , po pravopisu bih zakljucio da si student , dakle 20-tak g. Zezas i sikiras starijeg covu . Nije gospodski .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 jan 2020, 22:30
I moj dedo u rane dane dijete napravio,a onda ga u stopama i moj tata pratio![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evo kaze mi ovaj jedan da ce ovaj jukic prekucat ligu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Kazu, Juka dosao da osjeti sta je to ljubav prema klubu koja je veca od vlastitog zivota....
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
U sredini imamo sestoricu koji su u pet deka, a mogu igrati trojica. Isto tako na krilima imamo cetvoricu sličnih kvaliteta a mogu igrati dvojica. Znaci imas dvije ekipe podjednakog kvaliteta sto se tice veznog reda. To je dobro sto se tice sirine, ali opet moze biti i lose zbog opste atmosfere medju igračima. Djokanovic ili Stanoje, Zinedin ili Rahman, Gavric ili Oremus? Računam da su svi zdravi.
Dobro bi nam dosao i snažni Milicevic na zadnjem veznom. Ako Stanojevic ne uhvati formu, nemamo pravog destruktivca. Đokanovic nema kuvveta, a ovaj Hrvoje bi cistio ispred odbrane, olaksao bi stoperima. A vidim ima i solidnu tehniku, zna iznijeti loptu i dati pas u dubinu.
Ne bih se slozio za Djokanovica, mislim da je on trkacki najjaci igrac u vezi...Alen1987 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 08:16Dobro bi nam dosao i snažni Milicevic na zadnjem veznom. Ako Stanojevic ne uhvati formu, nemamo pravog destruktivca. Đokanovic nema kuvveta, a ovaj Hrvoje bi cistio ispred odbrane, olaksao bi stoperima. A vidim ima i solidnu tehniku, zna iznijeti loptu i dati pas u dubinu.
-
- Kontakt:
Andrej je možda i najveći talenat kojeg je izbacila akademija do sad. Čak šta više ja sam siguran u to. On ljudi i dalje ima 18 godina.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
E našao si gdje ces to pisati. Mmali veze nema jer sta je to uradio koga je predriblao Jel kome kroz noge proba io Jel dao go? Nije.jurisicduska je napisao/la: ↑24 jan 2020, 08:24Andrej je možda i najveći talenat kojeg je izbacila akademija do sad. Čak šta više ja sam siguran u to. On ljudi i dalje ima 18 godina.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ima li danas kakvih bombi u najavi
?

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Stanojević i Miličević iza Rahmanovića, Tatar desno, Jukić lijevo i Ahmetović u špicuAlen1987 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 08:16Dobro bi nam dosao i snažni Milicevic na zadnjem veznom. Ako Stanojevic ne uhvati formu, nemamo pravog destruktivca. Đokanovic nema kuvveta, a ovaj Hrvoje bi cistio ispred odbrane, olaksao bi stoperima. A vidim ima i solidnu tehniku, zna iznijeti loptu i dati pas u dubinu.
Novi dresovi su vrh.

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Ko kaze da MortemHZ-ove ankete nemaju efekta 
Ponovi opet anketu bez krila, da nam Hadzija dovede koga najvise zelimo. Uprava sluza sta navijaci traze. Hvala im na tome

Ponovi opet anketu bez krila, da nam Hadzija dovede koga najvise zelimo. Uprava sluza sta navijaci traze. Hvala im na tome

Sjecam se prije 4-5 god kada mi je prijatelj koji je radio u omladinskom pogonu na svakoj kafi spominjao kako se pojavilo "cudo od djeteta" i da ce biti veliki igrac- mislio je na Andreja. I slazem se da je veliki talenat, treba dobiti sto vise sansi (ne na beku). Odlicna je radilica na sredini, dobar u oba pravca, ali ga ne vidim kao onog zadnjeg-destruktivnog veznog. Mislim da bi bio puno bolji da igra centralnog veznog, a da iza sebe ima osiguraca tipa Stanoje, Milicevic ili neko treci.
Ovaj sastav sto je Historicar iznad napisao je beton, pogotovo za jace utakmice tipa utak.sto nam slijedi u Banja Luci, kada moras izaci malo zatvorenije, sa jacim veznim redom. U "laksim" utakmicama bih ja igrao sa ofanzivnijim veznim redom od tog stanoje-milicevic-rahman.
Ovaj sastav sto je Historicar iznad napisao je beton, pogotovo za jace utakmice tipa utak.sto nam slijedi u Banja Luci, kada moras izaci malo zatvorenije, sa jacim veznim redom. U "laksim" utakmicama bih ja igrao sa ofanzivnijim veznim redom od tog stanoje-milicevic-rahman.
Ipak, Goran Zakarić neće pojačati Tuzla City. Kako saznaju **** Azmir Husić je kontaktirao povremenog reprezentativca BiH u nadi da će ga dovesti u svoj klub. Kako saznaje naš portal Zakarić se zahvalio na ponudi i odlučio da neće doći u Tuzla City.
Kad je bal, nek je maskenbal. Jukic i Zakaric po stranama, Tatar iza Ahmetovica.
Kad je bal, nek je maskenbal. Jukic i Zakaric po stranama, Tatar iza Ahmetovica.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Chony533, Evander, Haksss, kogmagie46, perodeformero, Vanja8 i 62 gosta.