Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

AndreWilliams
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la AndreWilliams » 14 apr 2018, 19:03

Moggi je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
AndreWilliams je napisao/la:Ovaj mali Djerlek iz Partizana izgurao Tosica iz prvih jedanaest. Da privodimo?
Pogledaj pa donosi zakljucak: https://www.instagram.com/armin_djerlek/

Ogroman je talenat i volio bih da igra za nas ali:

1. Ne zeli
2. Ne moze
trolla ba lik pusti, ko je sljedeći, halilovic? gacinovic?
Vratite nam Jozu :D

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 14 apr 2018, 19:11

Vahid Selimovic danas od pocetka za Metz, gostuju Rennesu. Za Rennes standardno od pocetka Prcic.

Starohan Milicevic opet na klupi.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 14 apr 2018, 19:19

Vucevich je napisao/la:Vahid Selimovic danas od pocetka za Metz, gostuju Rennesu. Za Rennes standardno od pocetka Prcic.

vazno je baciti 1585855 clanak o propalom stilicu dok o selimovicu niko nista ne zna, bravo novinari
Zarathustra

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 14 apr 2018, 19:25

Moggi je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Vahid Selimovic danas od pocetka za Metz, gostuju Rennesu. Za Rennes standardno od pocetka Prcic.

vazno je baciti 1585855 clanak o propalom stilicu dok o selimovicu niko nista ne zna, bravo novinari
Jos gore, svake sedmice clanak o Muameru Svraki i kako je zabio golcinu u tamo nekoj Estoniji :rol:

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 14 apr 2018, 19:29

Moggi je napisao/la:

What's the deal sa Selimovicem, posto vidim da je rodjen u Lux, igrao za Srbiju (znaci sandzaklija), a ovdje se pominje kao potencijalni? Jel pokrenuo promjenu sportskog drzavljanstva? Licno bi volio da jeste, posto meni nikad dosta potencijalnih.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 14 apr 2018, 19:32

AndreWilliams je napisao/la:
Moggi je napisao/la:

What's the deal sa Selimovicem, posto vidim da je rodjen u Lux, igrao za Srbiju (znaci sandzaklija), a ovdje se pominje kao potencijalni? Jel pokrenuo promjenu sportskog drzavljanstva? Licno bi volio da jeste, posto meni nikad dosta potencijalnih.
Stari mu je rekao da sin moze igrati za BiH (zasto, to samo on zna, mozda mu je majka iz BiH ili nesto tako - kao i sa Kolasincem) i da bi volio da dobi poziv. Nas savez sad treba reagovati.

Hiljadu clanaka o Svraki, Stilicu, seksipilnoj djevojci nekog fudbalera iz trece Brazilske lige, a niko da prorazgovara sa Selimovicem pa da vidi kakva je situacija.

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 14 apr 2018, 19:35

@miske, ti rece cini mi se da si novinar ili barem vidim da znas ljude, de mi cemo ti napjsat clanak ako treba
Zarathustra

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 14 apr 2018, 19:47

Da stvarno. Nije im bilo tesko bacati suplju o onom Mateu Pavlovicu sto je igrao za nas pa za hrvate, pa bi sad opet za nas, a ustvari se gura hrvatima u repku preko nas (iako bi ja i njega privodio), a vamo mlad, perspektivan igrac, igra standardno u jednoj od liga petice.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 14 apr 2018, 21:32

Vucevich je napisao/la:
Takodjer i Mihojevica nema ni na klupi od kako je otisao u PAOK?

"Marko Mihojević još jednom nije bio u konkurenciji za utakmicu PAOK-a, a bivši kapiten Sarajeva ovaj put ima problema sa povredom.

Mihojević je na treningu pred utakmicu PAOK-a protiv Panionisa osjetio nelagodu u zadnjoj loži, te zbog toga trener Răzvan Lucescu nije mogao računati na mladog bosanskohercegovačkog stopera.

Nije poznata težina povrede nekadašnjeg kapitena Sarajeva, a zakazana je magnetna rezonanca nakon čega će se znati detaljine o Mihojevićevoj povredi."

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 15 apr 2018, 00:21

Moggi je napisao/la:@miske, ti rece cini mi se da si novinar ili barem vidim da znas ljude, de mi cemo ti napjsat clanak ako treba
De u pp mi svoj link od fb posalji pa cemo se dogovoriti. Mogao bi i neki intervju sa Selimovicem.
BHF

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 15 apr 2018, 12:48

Hm, ode Kovač iz Eintrachta a Čavar vjerovatno neće stići ni sjesti na klupu... :think:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 15 apr 2018, 13:13

Ne znam, po meni nece nikad ni zaigrati za njih. :D Ali mozda se i probije nekad...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 15 apr 2018, 16:54

Fazlagic danas od pocetka za Shkendiju, vec zabio gol :thumbup:

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 15 apr 2018, 16:57

Vucevich je napisao/la:Fazlagic danas od pocetka za Shkendiju, vec zabio gol :thumbup:
:facepalm: :facepalm: :facepalm: kakve veze on ima sa nama?
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 15 apr 2018, 17:00

Bazinga12345 je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Fazlagic danas od pocetka za Shkendiju, vec zabio gol :thumbup:
Kakve veze ima Mirko Maric sa Hrvatskom ili Mihailo Ristic sa Srbijom? :zviz:

A inace veliki broj Bosnjaka iz Makedonije imaju roditelja, djeda ili nenu iz BiH, kao Haris Hajradinovic ili Adis Jahovic ;), pa vjerovatno ima i ovaj. Inace mozes pogledati da je lajkovo reprezentaciju BiH, BHFudbal, Bosnu, Sarajevo i tako dalje ;). Sve dok ne kaze ne je potencijalni :kafa:

Inače, pretpostavljam da ima pravo igrati za nas, svakako vrijedi ispitati pa da vidimo kakva je situacija jer je ovaj ogroman talenat kakvog mi nemamo u državi. Kada je jedna Hrvatska probala dovesti Grégorya Sertica i Daria Cvitanicha koji su Hrvatsku vidjeli samo na televiziji možemo valjda i mi sa Fazlagićem ili Selimovićem.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 15 apr 2018, 17:19, ukupno mijenjano 4 puta.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 15 apr 2018, 17:02

Vucevich je napisao/la: Kakve veze ima Mirko Maric sa Hrvatskom ili Mihailo Ristic sa Srbijom? :zviz:
Mjesas kruške i jabuke. Srbi i Hrvati u BiH imaju dvojno državljanstvo, mogu igrati i za BiH i za Srbiju/Hrvatsku, dok Bošnjaci iz susjednih zemalja nemaju to pravo.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 15 apr 2018, 17:35

Vucevich je napisao/la: Kakve veze ima Mirko Maric sa Hrvatskom ili Mihailo Ristic sa Srbijom? :zviz:
Mjesas kruške i jabuke. Srbi i Hrvati u BiH imaju dvojno državljanstvo, mogu igrati i za BiH i za Srbiju/Hrvatsku, dok Bošnjaci iz susjednih zemalja nemaju to pravo.
Ti miješaš kruške i jabuke izjednačavajući FIFA-ina pravila, jedinstvena za sve saveze i nezavisna od dvojnog državljanstva, sa zakonom za sticanje državljanstva koje svaka država ponaosob kroji kako joj volja. Da se primarno gleda državljanstvo, Katar bi davno sastavio vrhunsku reprezentaciju od Južnoamerikanaca.

Osim toga, i Bosna i Hercegovina omogućava svima, bez obzira na nacionalnost, mjesto rođenja itd., da steknu njeno državljanstvo ukoliko će to na neki način u interesu BiH (i Alex Renfroe je stekao bh. državljanstvo).

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 15 apr 2018, 17:38

@Zglavkar, hvala na objašnjenju, mislio sam uglavnom da Bošnjak iz Srbije ne može tek tako zaigrati za BiH kao Srbin iz BiH, nisam se dobro izrazio, a i ne znam najbolje ta pravila.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 apr 2018, 18:11

Vucevich je napisao/la:
Kakve veze ima Mirko Maric sa Hrvatskom ili Mihailo Ristic sa Srbijom? :zviz:

A inace veliki broj Bosnjaka iz Makedonije imaju roditelja, djeda ili nenu iz BiH, kao Haris Hajradinovic ili Adis Jahovic ;), pa vjerovatno ima i ovaj. Inace mozes pogledati da je lajkovo reprezentaciju BiH, BHFudbal, Bosnu, Sarajevo i tako dalje ;). Sve dok ne kaze ne je potencijalni :kafa:

Inače, pretpostavljam da ima pravo igrati za nas, svakako vrijedi ispitati pa da vidimo kakva je situacija jer je ovaj ogroman talenat kakvog mi nemamo u državi. Kada je jedna Hrvatska probala dovesti Grégorya Sertica i Daria Cvitanicha koji su Hrvatsku vidjeli samo na televiziji možemo valjda i mi sa Fazlagićem ili Selimovićem.
!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 apr 2018, 19:10

Ne znam care ali ja sam bez problema izvadio BiH papire. I zena mi ima BiH papire. Obadvoje smo rodjeni u Dubrovniku. Kod mene je bila nesto laksa procedura ali i kod nje je islo bez vecih problema.
Roditelji su nam iz BiH. Obiteljska veza naravno mora postojati.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, meecko, MostarNeretva, rishovski i 41 gost.