RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

emil02in
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la emil02in » 19 sep 2014, 22:21

Bolan Semir je tad dominir'o k'o Ronaldo sad,joj kako ih je valjo po atletskoj stazi braćo mila,sa onim svojim biciklom :rol: :rol: :rol: ,ma hebo gol bitno je bilo da ga Semir prospe k'o fildžan za to se išlo na utakmicu.Sutra abd pobjeda ne smije doći u pitanje i naravno ja dolazim kao i obično. :opaopa:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 19 sep 2014, 22:23

Crvenarmija je napisao/la:
Thunder93 je napisao/la:
Crvenarmija je napisao/la:Sutra će Popović da začepi usta dežurnim kritičarima.Imam taj osjećaj ;)
Pastrmka, nek si se više vratio :tokralju: :wave:
Brate, nisam neki hardcore RA ili slično, pratim Velež i ove sezone gledao sve utakmice osim Širokog i sad kupa...čini mi se da Popović dosta igra onaj engleski "dropping deep" vraća se po loptu, učestvuje u akcijama, otvara prostor drugima i zato nema tu završincu. Jednostavno, koristan je on, ali ne u smislu postizanja golova, tako da smatram da je sasvim solidan igrač
Tako je, work rate odličan, ali kad ne igra cijeli tim ne može on sam uzeti loptu, povaljati desetoricu i zabiti gol.Protiv Širokog poslije 2 minute zamalo gol, protiv Slavije 2-3 dobre šanse.Mislim da se popravlja.Ne kažem da je neka super klasa ali solidan ako ne i dobar napadač.Samo ga gađati u glavu(što mi ne radimo) :evil:
Pa brate samo protiv Mladosti 650 centaršuteva je bilo sa strana.Jednom mu se lopta odbi od glavu.Nezna napravit fintu i izbacit igrača, nezna štopat loptu, nezna pobjeć stoperu i u prilici se nać na kraju krajeva.
Ja neznam šta ste vidilu u njemu, ali on nije vidio pravog centarfora.Daj Bože da ja griješim pa da me demantuje.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 19 sep 2014, 22:26

emil02in je napisao/la:Bolan Semir je tad dominir'o k'o Ronaldo sad,joj kako ih je valjo po atletskoj stazi braćo mila,sa onim svojim biciklom :rol: :rol: :rol: ,ma hebo gol bitno je bilo da ga Semir prospe k'o fildžan za to se išlo na utakmicu.Sutra abd pobjeda ne smije doći u pitanje i naravno ja dolazim kao i obično. :opaopa:
Brato Sejino je biciklo bilo. Jednom se zapetlja kad mu neko sa stajanja bola Sejo spade ti lanac :urnebes: :urnebes: ali 90% mu je prolazilo :thumbup:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 19 sep 2014, 22:30

anel81m je napisao/la:
Pa brate samo protiv Mladosti 650 centaršuteva je bilo sa strana.Jednom mu se lopta odbi od glavu.Nezna napravit fintu i izbacit igrača, nezna štopat loptu, nezna pobjeć stoperu i u prilici se nać na kraju krajeva.
Ja neznam šta ste vidilu u njemu, ali on nije vidio pravog centarfora.Daj Bože da ja griješim pa da me demantuje.
Protiv Širokog se vidilo da jedan FIN centaršut(a ne 650 nabijenih lopti) on zamalo pretvori u gol.Ne znam šta očekivati od igrača 2,00 metra.Da je brz kao Bolt, da ima dribling kao Messi itd...Svi bi mi volili da je on kao Ibrahimović npr. ali nije.Mislim da mu je klupa malo godila, već 2 utakmice je veoma blizu gola i popravlja svoju igru.
A demantovati će te sutra :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 19 sep 2014, 22:32

anel81m je napisao/la:
Protiv Širokog se vidilo da jedan FIN centaršut(a ne 650 nabijenih lopti) on zamalo pretvori u gol.Ne znam šta očekivati od igrača 2,00 metra.Da je brz kao Bolt, da ima dribling kao Messi itd...Svi bi mi volili da je on kao Ibrahimović npr. ali nije.Mislim da mu je klupa malo godila, već 2 utakmice je veoma blizu gola i popravlja svoju igru.
Haj brate nek me demantuje, pa nek zabije bar 2 komada sutra. :thumbup:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 19 sep 2014, 22:34

anel81m je napisao/la:
:thumbup:
KLUB SVIH NAS.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 19 sep 2014, 22:42

@anel81m brat moj slazem se da jos nije dao sta ocekujemo od njega,ali ja nesto vidim u njemu.Ima on meni pravih manira,pa sjeti se kako izbaci odbranu Travnika i zabi ga.Ja mislim da je nas najveci dosadasnji problem to sto nam vezni red jos nije sastavio dvije utakmice za redom.Sve neka sra.nja,te povrede Blagoje,Mike,pa crveni Nikolica,pa u tome dodje pritisak na igrace zbog nekih propustenih bodova itd.Ja najiskrenije vjerujem da moramo uigrati jednu postavu i gurati dok ne proradi.Puno smo brate mixali ovih 7 kola,nema razloga da se stvara nervoza i pritisak na igrace.
Sutra dobiti po svaku cijenu,poginut na terenu al 3 boda moramo uzeti.I hajmo RAja vjerovati ekipi koga god Feja stavi da igra,moramo biti slozni i uz ekipu,oni su nasi i oni ce nam donijeti puno radosti u nastavku prvenstva i kupa,ubijedjen sam u to.I lagano utakmicu po utakmicu,proradice nasi glavni igraci a onda nikome nece biti lahko kad im Rodjeni na megdan izadju :opaopa:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

1bmw1
Kontakt:

Post Postao/la 1bmw1 » 20 sep 2014, 02:46

4-1 za nas--moja prognoza----

VELEZ DO GROBA

pozdrav od dobojlije

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 20 sep 2014, 08:26

Moja prognoza 2-0 danas.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 20 sep 2014, 09:30

IDEMO MOSTARSKI ROĐENI DANAS PO TRI BODA I PRIKLJUČAK VRHU

SAMO ENGLESKI GRLA I DLANOVI

C'MON VELEŽ C'MON VELEŽ
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 20 sep 2014, 09:39

RAja kakvo je vrijeme u Mostaru.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 20 sep 2014, 09:41

emil02in je napisao/la:RAja kakvo je vrijeme u Mostaru.

Brato evo neka sitna rospija pada
KLUB SVIH NAS.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 20 sep 2014, 10:04

RezervniGolman je napisao/la:

Ma ti negdje vadis neku dobru vremensku prognozu.
Sta kazu za danas od 16-18h?
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 20 sep 2014, 10:05

Ništa popit koju pored stadiona i ima da prestane milom ili silom :rol:

salmy

Post Postao/la salmy » 20 sep 2014, 10:13

[quote="RezervniGolman"]Rodjenisa fudbalski Valentino Rosi,mag,doktor,dingospo u kopackama. Imao sam srecu da ga licno znam i vidim se cesto s njim kad dodje iz Svice. Lik koji je citavu noc pio i sutradan Zvezdi het trik znao zavalit. Sto kazes slobodnjak do 30 metara je bio penal za njega,a o brzini i driblingu da ne govorim. Slika koja ce uvijek ostati u mom sjecanju Velez-Partizan ja bio na stajanju kad je uzeo Spasica inace najprgavijeg igraca lige. Probaci mu je tata kroz noge prvi put i raja skoci od dragosti a onom levatu krivo. Zaobado se Spasic da ga polomi i poslje pet minuta lopta kod Tuce zaletio se papak kad mu je tata gurnu opet,ovaj prokliza i onako izbezumljen se okrece a ovaj ga saceka i opet mu je gurnu. RAja znaci dozivi orgazam,20 000 ljudi pod BB svrsava od dragosti. Yebote znas koja mi emocija proradi samo kad se sjetim. Nema brato nikad niko nece bit kao nas Semir iz Svemira ljubi ga pastrmka :tokralju:[/quote

Prije svega pozdrav za mog brata Pastrmku koji nam uz sale i zezancije evocira najljepse uspomene na naseg Veleža.
Kako si i sam rekao da poznajes Tuce Semira koji je bio i ostao moj idol u svjetu fudbala /obzirom da i ja imam 40 +/ zanima me da li si upoznat misli li se Tuce ikad vratiti u nas Mostar i djecu iz mahala uciti potezima kako samo on zna.
Moje misljenje je kad bi se on vratio sutra u Mostar da bi se popularizacija fudbala u Mostaru digla na veci nivo nego sto je to sada.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 20 sep 2014, 10:43

rodjenisa je napisao/la:

Ma ti negdje vadis neku dobru vremensku prognozu.
Sta kazu za danas od 16-18h?
14:00 Partly cloudy 21° 0.2 mm Light air, 1 m/s from northeastLight air, 1 m/s from northeast
Saturday 17:00 Partly cloudy 22° 0.1 mm Light air, 1 m/s from northwestLight air, 1 m/s from northwest

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 20 sep 2014, 11:00

Racku light,grmi,lije.
Slavija je dobra ekipa ali mislim da ovo uzimamo lakše od očekivanog jer sumnjam da će gosti igrati bunker.Puna šaka brade i da bude 1:0,mada,vrijeme je da odčepimo konačno.Da zabijemo više od tog 1 gola.U Foči smo utrpali dva,mozemo i kući.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 20 sep 2014, 11:17

@Rodjenisa druze moj evo nase tacne kolege iz norveske kazu od 2 do 8 bez kise
http://m.yr.no/sted/Bosnia-Hercegovina/ ... iH/Mostar/" onclick="window.open(this.href);return false;
:thumbup:
@salmy care nisam nikad s njim razgovarao na tu tematiku ali cisto sumnjam. Sema vec dvije decenije ima svoj zivot u svici i cisto sumnjam mada ni to nije iskljuceno ali je na svakoj tekmi kad je u Mostaru. Mozda nekad i bude nesto opet kazem nisam ga nista pitao u vezi toga osim adidas dresa iz 80-ih za koji ga morim 25 godina :P
KLUB SVIH NAS.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 20 sep 2014, 11:42

Jesmo li za iza gola danas pizdetine ? :mrgreen:
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 20 sep 2014, 11:46

NeverGiveUp je napisao/la:Jesmo li za iza gola danas pizdetine ? :mrgreen:

A gdje drugo brate :cool:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []