NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nista bez Salde extra vijest jedini on moze sa ovom mrakom u federalki izac na kraj....
-
- Kontakt:
Pu **** majku pa mozel se taj otopad od covjeka istjerat
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Hajdi ti piska u dojc dzaba dangubis snadji se i zovi i mene i limara combe ima fin posao u finoj fotelji je
okrece se kolo srece jaranike novi nato trener je od sinoc u opticaju sto ga ja volim je tooooooo ideemoooooooo
Ja sam mu nadimak dao ja ga podrzavam ideemoooo jarane Combe ga mrzi ali staces.... vidice i on da je on taj sto nas vadi iz gabule....
Rad rad i disciplina to se trazi..... sva podrska radnoj grupi da izdrzi kao i novoj Upravi ideemoooo jarani.....

Zavisi koji trener dodje znacete ili je 3-5 mjesto ili premijer liga...
Ja sam mu nadimak dao ja ga podrzavam ideemoooo jarane Combe ga mrzi ali staces.... vidice i on da je on taj sto nas vadi iz gabule....
Rad rad i disciplina to se trazi..... sva podrska radnoj grupi da izdrzi kao i novoj Upravi ideemoooo jarani.....

Zavisi koji trener dodje znacete ili je 3-5 mjesto ili premijer liga...
Jesi bgm naporan frajer pa po koji put hoćeš li prestat vise sa glupostima daj molim tecombe80 je napisao/la:Hajdi ti piska u dojc dzaba dangubis snadji se i zovi i mene i limara combe ima fin posao u finoj fotelji je
Servus Meastro tebi daje dole Mionicu dovest to nazalost neide... dole je Zvijezda pa makar iz zadnje lige krenuli...
Vadi nas matori...
Vadi nas matori...
-
- Kontakt:
danas od 17.00 okuplanja na stadionu. ocekuje se dolazak onih koji su zavrsili sezonu u nasem klubu a koji jos zvanicno nisu napustili klub ili otisli za nekim drugim ponudama. trener je jos nepoznanica al ubrzo ce se i to rijesiti. licno mi je drago da je Neretljak preuzeo Orasje jer stvarno ne vidim kvalitete tog trenera koje bi nama dobro dosle. a oni koji misle da grijesim neka mi navedu ovdje uspjehe Mate kao trenera. cime je on dokazan trener. Radom u orasju? Orasje je ekipa tipa Mahmut mahale kupi-prodaj. 3 za 3 i tako barem sa 5,6 ekipa u ligi. tako da njegovo pojavljivanje u nasem gradu ili klubu je jedino neznalice ovog sporta moglo da digne na noge i nista vise. Nikola Nikic? svaka cast njemu i na njegovom imenu mozda da mu se da funkcija neka u klubu al kao trener daleko mu kuca od naseg kluba. stvarno ne vjerujem da neko moze ovakav tip trenera zeljeti u ozbiljnom klubu.
sve za nasu zvijezdu !!!!!
-
- Kontakt:
Vi nemate ni predstavu kakva matora legenda od trenera je blizu potpisa...
Kakav nikic i bakraci kakav mrguda ilineko treci ovaj matori je sila
Koji da nije Lazarevic opet rikverc nama,on je tebi sila trenercombe80 je napisao/la:Vi nemate ni predstavu kakva matora legenda od trenera je blizu potpisa...
Joj combe i ti poceo srat.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Vjernost federalnom prvoligašu produžili su golman Azur Aljkanović i defanzivac Nemanja Đekić.
Dobro to izgleda radi se punom parom danas preko 20 igraca na prozivki.
Je li Armin Jazvin kod vas jos uvijek?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije ali probat cemo ga zadržatiharden je napisao/la:Je li Armin Jazvin kod vas jos uvijek?
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Imajte na umu da se radi ko nikad... Ago i Piska rondaju traze ovo ono... telefoni rade nonstop...
Limar nije danas bio na prozivci bio u Etno selu dogovaro nato veznjaka trebo bi sutra doci...
Uspijemol se bar malo uigrat da nemamo na pocetku problema premijer liga je moguca... sve vise i vise privrednika dolazi... Limar mi je obeco mini transu i cvorkusan jedan...
Idu bolji dani jarani...
Limar nije danas bio na prozivci bio u Etno selu dogovaro nato veznjaka trebo bi sutra doci...
Uspijemol se bar malo uigrat da nemamo na pocetku problema premijer liga je moguca... sve vise i vise privrednika dolazi... Limar mi je obeco mini transu i cvorkusan jedan...
Idu bolji dani jarani...
Dolazi prvo pravo pojačanje akobogda, momak ima ljevicu boli glava inace ce kod mene malo u servisu pripomagati i igrati, nato cemo biti,
Zao mi samo smokija koji je legenda sto ga sjebase pojedinci iz bivse uprave koji ce ostat i grebat se od klub i dalje
Zao mi samo smokija koji je legenda sto ga sjebase pojedinci iz bivse uprave koji ce ostat i grebat se od klub i dalje
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Hvala jari Smokiju nadam se da ce promijenit misljenje kao i Ensar i vratit se u klub. To bi bio jak tandem
Smoki je nenadoknadiv, lik je dao para ko cijela uprava zajedno i veliki je gospodin prije svega, nadam se njegovom povratku bar na polusezoni
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dajte malo informacija @spiska @crvenobijeli 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.