Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Logicno da necemo dobit kad smo nakon onih ljepotica od stadiona u Antaliji, dosli na ovu oranicu u BL. Toliki stadion, toliki grad a teren blago receno ****. Mada, tako nam je u citavoj ligi, sem u Zenici.
SVAKA CAST ROBIJASI I OSTALI ZENICANINI NA ONOLIKOM ODAZIVU.
SVAKA CAST ROBIJASI I OSTALI ZENICANINI NA ONOLIKOM ODAZIVU.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Updateovana posjeta dole
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 27 feb 2016, 20:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Zeba je doktor. Sto su im ucinili na sredini, to je fantasticno. Nedostajao im je pas. Krpic je vrlo slab igrac. Vidi se da je ovo maksimum Slobode, jednostavno nisu dorasli situaciji. Sutra to Zrinjski preuzima.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Kako su pacenici docekali kraj tekme da pljuju na igru Slibode..prate nas,a sve ih ne zanimamo..lijepo lijepo
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ma bod u BL extra opusteno…
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Vidim, zazelila se raja fudbala nakon tolike pauze.MortemHz je napisao/la: Posjeta - zvanični podaci:
Čelik - Travnik 1.000
Vitez - Velež 1.000
Radnik - Mladost DK 710
Rudar P. - Drina 0
Borac - Sloboda (TBA)
Slavija - Olimpic (TBA)
Željezničar - Široki Brijeg (TBA)
Zrinjski - Sarajevo (TBA)

Lakoste je napisao/la:Sloboda je lose fizicki pripremljena. To je ono sto sam pisao i sto se ispostavilo tacnim. Nemaju snage da zadnjih 20 minuta naprave valjan pritisak na nepripremljeni Borac.
.

Ne znam šta da ti kažem, kako god pogledam i koji god put da pročitam ne znam kako da se izrazim. Druže ti ne da nisi u pravu, nego moraš još poradit na tome da budeš u krivu, toliko si zalutao.
Ne znam jel ti dovoljan komentar Kemala Ahmetovića kad je u 80' i nekoj rekao da se vidi da je Sloboda toliko fizički dominantija, al ti izgleda da to nisi čuo, a bome izgleda da nisi ni gledao, možda se ubacio 2-3 minute i na osnovu toga zaključio. Sloboda je fizički itekako pripremljena, i sigurno je među top 3 najpripremljenije ekipe u ligi u svim segmentima, pogotovo u fizičkoj spremi (usudio bih se reći i najdominantija na tome polju, ali nisam pratio pripreme Zrinjskog, i neću ništa zaključivati dok ne vidimo sutrašnje stanje).
Bilo kako bilo, dabogda vi nama prišli sutra na 4 boda zaostatka.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posjeta - zvanični podaci:
Borac - Sloboda 4.500
Čelik - Travnik 1.000
Vitez - Velež 1.000
Radnik - Mladost DK 710
Rudar P. - Drina 0
Slavija - Olimpic (TBA)
Borac - Sloboda 4.500
Čelik - Travnik 1.000
Vitez - Velež 1.000
Radnik - Mladost DK 710
Rudar P. - Drina 0
Slavija - Olimpic (TBA)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Banjalucani, postavite na temi o predvidjanju posjete za ovo kolo sliku zapadne tribine sa utakmice protiv Slobode da vidim kako je doslo do ove cifre od 4500 jer na istocnoj tribini osim centralnog sektora nije bilo puno ljudi 

Nadam se da se ovo odnosilo na trenutno petoplasiranog i sedmoplasiranog posto mi sestoplasirani 99% bodrimo Slobodu do kraja ove sezone.pinoglavi je napisao/la:Jesu se upalili navijaci petoplasiranog i sestoplasiranog kluba
Sala na stranu, mada sto se tice tabele je cinjenica, nikad BOD u BL, Bilinom, Kosevu, Grbavici, Mostaru, Pecari, Tusnju nece biti sramotan nikad.
Sloboda je djelovala jako ali nedovoljno motivisana za sva 3 boda. Borac je davljenik koji se pojacao i ovaj X je dobar za Slobodu. Sve ostale price su za djecu. Ocekivani rezultati danas, Velezu zelim sto brzi povratak...a onda kad se vrate opet cu ih tretirat kao velike rivale i ponovo se bijemo. Mozda se i sastanemo u cvajti nedo bog... Sutra 2 dobre tekme. Nadam se da ce biti dobar stream iz Mostara a bht imam tako da ne brinem o otakmici sa Grbavice.
Jeste, vidiš oni su pali na sedmu pozicijuKenoRob je napisao/la:Nadam se da se ovo odnosilo na trenutno petoplasiranog i sedmoplasiranog posto mi sestoplasirani 99% bodrimo Slobodu do kraja ove sezone.pinoglavi je napisao/la:Jesu se upalili navijaci petoplasiranog i sestoplasiranog kluba
Sala na stranu, mada sto se tice tabele je cinjenica, nikad BOD u BL, Bilinom, Kosevu, Grbavici, Mostaru, Pecari, Tusnju nece biti sramotan nikad.
Sloboda je djelovala jako ali nedovoljno motivisana za sva 3 boda. Borac je davljenik koji se pojacao i ovaj X je dobar za Slobodu. Sve ostale price su za djecu. Ocekivani rezultati danas, Velezu zelim sto brzi povratak...a onda kad se vrate opet cu ih tretirat kao velike rivale i ponovo se bijemo. Mozda se i sastanemo u cvajti nedo bog... Sutra 2 dobre tekme. Nadam se da ce biti dobar stream iz Mostara a bht imam tako da ne brinem o otakmici sa Grbavice.

Znamo i mi da je teško gostovanje zato bi nam ta tri boda dosta značila, naravno ni ovo nije tragedija, još 11 kola do kraja
Nad tobom sunce najljepše sja
- amazon
- Kontakt:
Sloboda hoce po titulu a ne mogu pobjediti ekipu gdje su skoro svi novi igrac.
Titula ciao

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Tako ste govorili i da ce nas Borac pregaziti poniziti pa nista...amazon je napisao/la:Sloboda hoce po titulu a ne mogu pobjediti ekipu gdje su skoro svi novi igrac.Titula ciao

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gdje je onaj piroman iz BL? Prognozirao je pobjedu, uvjerljivu, sta bi?
Brate i mi smo isto prognoziraliNYKnicks Fan je napisao/la:Gdje je onaj piroman iz BL? Prognozirao je pobjedu, uvjerljivu, sta bi?

Nad tobom sunce najljepše sja
Odlican kopAgamemnon je napisao/la:
dobra posjeta u BL.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ali on je bio toliko siguran i uvjeren, da je u svakom posto to najavljivao i govorio (kao da im dolazi Velež u goste) a ne prvoplasirana Sloboda, jbg.pinoglavi je napisao/la:Brate i mi smo isto prognoziraliNYKnicks Fan je napisao/la:Gdje je onaj piroman iz BL? Prognozirao je pobjedu, uvjerljivu, sta bi?

Pa nije Mrcevacki stadion, vec BijeljinskiSignore je napisao/la:Mozda Mile sad malo sredi i bijeljinski stadion za Europe

Jest' ti to smijesno, a tek sto je istinito, boli glavaarhimed89 je napisao/la:Lesinari preko WFii-a sa JNA stadiona prate rezultat posto je vecina na derbiju u Srbiji

A pazi ovih fukarestina sto se zale na neki los teren, nisu pokupili bodove kao sto su planirali, nja njaa

Joj, @Pipi sta bulazni. Bio interesantan jedno vrijeme, ali stvarno postade sad dosadan. I on i njegovo gasenje.
Potpisujem.tuzlak1987 je napisao/la:Prvi svi ocekuju poraz Slobode, sad kad je remi kritikuju i tako dalje i tako dalje. Ostali ce igrati protiv Borca i svakako nece se proslaviti niko jer su se ljudi poslozili i ginu za bodove.
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 29 gostiju.