FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Kako god, imao je i Olimpik isto toliko gostovanja pa je uzeo 6 bodova sa njih,a mi kitu mušanovu.jordan 23 je napisao/la:bezveze gubimo utakmice.nismo ekipa koja stvara puno prilika,ali previse smo fulili cistih zicera u ova 2 gostovanja,da bi se mogli nadati necemu vise.mislim kako god,opet nije strasno jer,imali smo 3 gostovanja u 4 tekme.
Ako misliš praviti uspjehe i nadati se Evropi, bodovi sa gostovanja se MORAJU uzimati.
Prošle godine smo uzimali bodove u gostima,zato smo i igrali u evropi.
Ove godine nas naguziše i Travnik i Sloboda i to odmah u startu sezone, nije dobra situacija nikako ma koliko se pojedinci (veicna na ovom forumu) furala na optimizam.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
2 : 0 
Sloboda - Zeljeznicar 2-0
Stajic
Gavaric
Zeba prazan gol fulio, kao i Lazar Popovic
Stajic
Gavaric
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Zna se kakva su ova gostovanja, imas 2-3 sanse i ako fulis nemas se sta nadati, a kako se nadati od popovica da go dadne, vjerovatnoca da ce on dati go je skoro kao i sehiceva
DajićaS_Roma je napisao/la:Sloboda - Zeljeznicar 2-0
Stajic
Gavaric
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Pinki tm`87
- Kontakt:
Bice bolje!Rijesili smo se 2 najteza gostovanja
2 poraza gol razlika 1-4
BICE ZELJO OPET SAMPION!!!!!
2 poraza gol razlika 1-4
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
Pardon moja greskadzenan01 je napisao/la:DajićaS_Roma je napisao/la:Sloboda - Zeljeznicar 2-0
Stajic
Gavaric
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
Misliš čestitati mesarimaPinki tm`87 je napisao/la:Ma cestitat' slobodi na zasluzenoj pobjedi i kraj
I opet ce nam naredne godine ,uoci utakmice nekakv Jogunčić poruciti da se ne nadamo nikakvim bodovima, da smo njihove stalne mušterije (kao što i jesmo to realno, evo danas smo to opet dokazali)....a i Varupa ce nam to isto poruciti dogodine.
A ovi optimisti ce napadati svakog moguceg neistomišljenika i bilo koga ko bilo šta pocne kritikovati u vezi Želje,brisati postove koji im smetaju itd.
A ovi optimisti ce napadati svakog moguceg neistomišljenika i bilo koga ko bilo šta pocne kritikovati u vezi Želje,brisati postove koji im smetaju itd.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 21 avg 2010, 19:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Izgubili, izgubili, Bože moj. Idemo dalje, next: Leotar.
- bosanac035
- Kontakt:
Sad će se naći neka budala iz manjinskih navijačkih grupa "ostalih"
, koja će nam svima objasniti kako je Željo izgubio u Tz.
I Love this game !!!
Tačno tako! Ko god ima bilo šta negativno da kaže u vezi Amara Osima neka to isto zadrži za sebe ili pusti vodu. Treće nema.Mandrak je napisao/la:I opet ce nam naredne godine ,uoci utakmice nekakv Jogunčić poruciti da se ne nadamo nikakvim bodovima, da smo njihove stalne mušterije (kao što i jesmo to realno, evo danas smo to opet dokazali)....a i Varupa ce nam to isto poruciti dogodine.
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 21 avg 2010, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
ko nama brani da otvorimo mesaru.vi ste imali priliku da se utalite sa maksumicem.opet sve isto,ista prica.ne znas,nisi dao gol.sta ocekivati,kada fulis prazan gol.jos jedino da su ti mesari telad za klanje,pa da se sami namjeste.ja samo kazem da bezveze gubimo utakmice.KARL HAJNC je napisao/la:Misliš čestitati mesarimaPinki tm`87 je napisao/la:Ma cestitat' slobodi na zasluzenoj pobjedi i kraj
VOLIM TE ŽELJO
- alan ford 26
- Kontakt:
Pa naravno da im treba cestitati, a nase na neki kazniti, po dzepu mozda, kako drugacije. valjda ce biti bolje naredno gostovanje, nije strasno, pocetak je sezone, al brate da gubimo od ovakvih ekipa... zbog ovog poraza mi i nije krivo, al travnik...
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Ko kritikuje Osima? gdje sam njega pomenuo u postu? procitaj malo bolje post i razmisli šta može znaciti.elSaik je napisao/la:Tačno tako! Ko god ima bilo šta negativno da kaže u vezi Amara Osima neka to isto zadrži za sebe ili pusti vodu. Treće nema.Mandrak je napisao/la:I opet ce nam naredne godine ,uoci utakmice nekakv Jogunčić poruciti da se ne nadamo nikakvim bodovima, da smo njihove stalne mušterije (kao što i jesmo to realno, evo danas smo to opet dokazali)....a i Varupa ce nam to isto poruciti dogodine.
Ne smije se kritikovati igrac koji promaši prazan gol.
Ne smije se kritikovati cinjenica da bilo koja ekipa koja iole igra malo trvđe protiv nas ima zagarantovana 3 boda protiv nas.
Ne smije se kritikovati cinjenica da se vracamo staroj praksi, polaganju oružja cim pređemo stupsku petlju.
Pa šta se smije pisati u tom slucaju?
hoces da kazes,da gostovanja celiku,zrinjskom,sirokom,borcu,sarajevu,velezu....su manje lagana.po meni ta prica nema mjesta.ovdje biju,na ostalim gostovanjima su ekipe bolje,isto ti ga dodje nekako.arapinho1 je napisao/la:Bice bolje!Rijesili smo se 2 najteza gostovanja
2 poraza gol razlika 1-4
VOLIM TE ŽELJO
barem se tamo moze igratijordan 23 je napisao/la:hoces da kazes,da gostovanja celiku,zrinjskom,sirokom,borcu,sarajevu,velezu....su manje lagana.po meni ta prica nema mjesta.ovdje biju,na ostalim gostovanjima su ekipe bolje,isto ti ga dodje nekako.arapinho1 je napisao/la:Bice bolje!Rijesili smo se 2 najteza gostovanja
2 poraza gol razlika 1-4
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!