NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
nema to veze jesu li igrali ili ne
naravno zavisi i sa kim ih porediš, ali znati samu igru ne znači dovoljno dobro poznavati NFL i nije dovoljno za raditi prijenose uživo na zadovoljavajućem nivou. ja sam se godinama ibreito kakve gluposti znaju izvaliti. prije sam kad me iznerviraju tražio raznorazne streamove dok mi krajem pretprošle sezone nije puko film. onda je neko ovdje postavio link za cijene gamepasa širom svijeta i ispostavilo se da je preko indijskog ili hongkong proksija praktično pola cijene. to sam uzeo i nisam se ni sekunde pokajao. samo je bilo bitno naći siguran server. jedna tekma sa romom ili collinsworthom je vrijedna svih tih para!
naravno zavisi i sa kim ih porediš, ali znati samu igru ne znači dovoljno dobro poznavati NFL i nije dovoljno za raditi prijenose uživo na zadovoljavajućem nivou. ja sam se godinama ibreito kakve gluposti znaju izvaliti. prije sam kad me iznerviraju tražio raznorazne streamove dok mi krajem pretprošle sezone nije puko film. onda je neko ovdje postavio link za cijene gamepasa širom svijeta i ispostavilo se da je preko indijskog ili hongkong proksija praktično pola cijene. to sam uzeo i nisam se ni sekunde pokajao. samo je bilo bitno naći siguran server. jedna tekma sa romom ili collinsworthom je vrijedna svih tih para!
Ajde Romoa vrijedi slušati ali Collinswortha?
Ako bude sreće zamjenit će ga Brees za godinu-dvije.
Ako bude sreće zamjenit će ga Brees za godinu-dvije.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
romo je poslije maddena najbolji što sam ja gledao i slušao, a collinsworth je odma tu iza i ako bude sreće neće ga niko mijenjati do penzije. chris i al su strašan tandem a sada imaju i tirico-a sa strane, nbc je to vrhunski sklepao! ne samo da sve vide nego imaju taj neki veseli pristup stvari i ne samomda se vidi da im nfl pričinjava veliko zadovoljstvo i zabavu nego se i trude da to na taj način predstave i gledaocima!
uopšte, i svi ostali komentatorski timovi na američkim kanalima su dobro skautirani i rade to jako profesionalno. trening koji prođu da bi uopšte mogli to raditi je jako detaljan i naravno imaju u uhu i na ekranu sve potrebne i nepotrebne podatke. naravno ne poput ovih najboljih ali su kilometrima ispred ovih naših. samo aikmana ne gumo nikako, ali fox sigurno ima dobar razlog zašto ga drže!
uopšte, i svi ostali komentatorski timovi na američkim kanalima su dobro skautirani i rade to jako profesionalno. trening koji prođu da bi uopšte mogli to raditi je jako detaljan i naravno imaju u uhu i na ekranu sve potrebne i nepotrebne podatke. naravno ne poput ovih najboljih ali su kilometrima ispred ovih naših. samo aikmana ne gumo nikako, ali fox sigurno ima dobar razlog zašto ga drže!
Ma kakvi crni americki, aj romo i nantz ili kevin harlan ali likovi poput foutsa, eaglea pa bolje bi ja prenosio od pola njih.
super, pošalji im cv, sigurno će te uzeti
Al I Chris imaju veseli pristup?
Pa SB 52 su komentirali kao da je sprovod a ne spektakl od utakmice.
Pa SB 52 su komentirali kao da je sprovod a ne spektakl od utakmice.
to je za razumjeti, taj dan i jeste bio sprovod američkog fudbala, eagles-patriots superbowl .... gore ne može!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jos jedan manje igrac u Dallasu, AB igra CB je na IR. Fakić. Pa Atlanta je favorit kako je krenulo...šenco.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Kauboji 
Bucsi 
NFC East treba ukinuti, jedna od ovih ekipa će imati mjesto u playoffu. 
Big Ben 
- muhamedhulk
- Kontakt:
Tesko izgubiti...pa ovo je dno dna!
A pumpali atmosferu prije pocetka sezone da su kandidati za SB
A pumpali atmosferu prije pocetka sezone da su kandidati za SB
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Saquon torn ACL po prvim navodima. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Nema u Eagles-ima kuveta ove sezone. Da Bog da da ovo na dobro izadje.
Da oće Washington uzeti diviziju bilo bi najpravednije.muhamedhulk je napisao/la: ↑20 sep 2020, 21:47Tesko izgubiti...pa ovo je dno dna!
A pumpali atmosferu prije pocetka sezone da su kandidati za SB![]()
- muhamedhulk
- Kontakt:
9 razlike. Imas ep za -8 i ti ides za dva poena. Kako debilno! Opet trener kiksa!
A glavni grad je tu negdje, samo ih moze zeznuti divizija, veliko je rivalstvo...Dallas tu ima prednost.
A glavni grad je tu negdje, samo ih moze zeznuti divizija, veliko je rivalstvo...Dallas tu ima prednost.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
U NFC Eastu ko uzme 6 meceva osvaja diviziju. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.