Odlicnopacovi_tu_ima je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo vam još jedan old scool video.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Odlicnopacovi_tu_ima je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo vam još jedan old scool video.
Ne, ti se ne "uvlacis", tvoja jedina svrha ovdje je da provociras. Ima takvih na obje strane, nisu ni oni nista bolji. Ali, ako time dokazujes da si iz Sarajeva, i da si navijac Zelje aferim.Aldinn1 je napisao/la:Kao prvo ja na Željinoj tebi ne pričam svašta, ja pišem na Željinoj temi, a to je razlika.storm_raider je napisao/la:Ne obazirite se na ovog, ovaj i na nasoj temi svasta prica.Aldinn1 je napisao/la:Najbolji izbor pored Musemica bi bio ovaj turcin sto je vodio zene, mozda bi donio neke nove taktike i pristup igri, ipak ste vi ozbiljan klub, cak iz zenskih reprezentacija mozete dovesti trenera i to je danas velika stvar.
I još jedna razlika, ja se nikome ne uvlačim u neku stvar, koliko vidim da ti to radiš![]()
I zamalio bih te da ne repliciraš ništa više moje, jer se ne obračam tebi. Hvala ..
Evo, da se nadovežem na ovaj post. Vidim da si opterećen "odakle je ko" mada nevidim smisao toga. Pitanje, dali ti želiš da imaš puno neprijatelja ili želiš da imaš samo za prijatelje ljude čije je porijeklo iz strogog jezgra grada.Aldinn1 je napisao/la:Čar rivaliteta sarajevskih klubova i jeste malo provociranja i podbadanja kako se to kaže kod nas u Sarajevu, pa očigledno da ne kontaš to. Vidi se da si sišao negdje s Bjelašnice i počeo navijati za Sarajevo, pa to za tebe i ne postoji. Pozz
relevantan, odnosno zvaničan podatak ti ne može dati niko sa foruma.jug-onostalgicar je napisao/la:nije vrijeme za podjebavanja u ovakvim vremenima....
zanima me ima li iko da mi moze reci kako je poslovao brodo stand... stim da bi volio cut kakav podatak relevantan a ne rekla kazala...
ah da i zanima me planira li se sta radit na stadionu/kozmetika naravno jer pravih sredstava nema
to se od evrope najavljuje, ali nista od toga, preci stadion na otociVanBasten je napisao/la:relevantan, odnosno zvaničan podatak ti ne može dati niko sa foruma.jug-onostalgicar je napisao/la:nije vrijeme za podjebavanja u ovakvim vremenima....
zanima me ima li iko da mi moze reci kako je poslovao brodo stand... stim da bi volio cut kakav podatak relevantan a ne rekla kazala...
ah da i zanima me planira li se sta radit na stadionu/kozmetika naravno jer pravih sredstava nema
Ako bude potrebe za objavljivanjem istog, objaviće ga ovlaštene osobe na zvaničnoj stranici kluba.
A što se tiče Haseta, najavljeno je postavljanje stolica na zapadu i još neki kozmetički radovi u sljedećoj godini.
"komsija",onaj ko je odrastao na toj prici shvatice i uvjek ce biti takav,a ko nije nikad i nece,niti ce mu pod kozu ucimolotovljev je napisao/la:Pokušajte,čitajući post ne obraćati pažnju na gramatičke greške(ima ih,naravno).
Gledajte na sadržaj posta kao da je autor istog,jedan totalno opušten lik...
Dakle,smisao!
Kažete da je čar rivaliteta sarajevskih klubova obostrana provociranja i podbadanja? Da.Sasvim normalno.
Iskreno,prisutno je na ovom mjestu ali ne tolikoj mjeri koliko smo mi navikli.
Svakodnevno smo u situaciji da se družimo,sjedimo negdje na kafi,razgovaramo,bordo-plava kombinacija.
Ništa neobično...Raja k'o raja.
Ima tu naravno prepucavanja,raznih fazona...Ali,sve u granicama normale.Rijetko kad čujete da je neko nekoga
uvrijedio samo zato što su im mišljenja različita.
Razumijem ja,da tako nešto teže prolazi na forumu.Iritira me,kao i većinu vas, prisustvo ironije i nepoštovanja.
Ne bi bilo loše da se to malo podigne na jedan veći nivo,nije nemoguće!
Sad,ako to nije u interesu nadležnih...Sve naše sugestije,primjedbe,pohvale...Padaju u vodu.
Kao što kaže Dule:jako je ružno diskreditovati ljude na ovaj način...
Isto kao što je jako ružno:eksperimentisati ljudima kako bi stekao radno iskustvo...
To kažem na temelju vlastitog mišljenja.
Upotrijebio sam uvrjedljiv termin za novinara,zbog toga što mislim(ej,samo mislim) da je jako ružno,
na temelju vlastitog mišljenja iznositi pojedinosti o nekoj osobi koju uopšte ne poznajete(kako i sam kažeš).
U principu,jako je ružno i jedno i drugo...
Da li nam je to potrebno? Ja kažem( pazi,kažem) ne,nije nam to potrebno.
Moj prijedlog je:Zaboravimo smicalice i očajne situacije...
Dozvolite da komuniciramo na civilizovan način,kako bi učinili uslugu i vama i nama.
Izvolite,do vas je!!!
Ako to bude razlog kojim se budu vodili i pravdali sto nisu izabrali Husrefa , prebacujem se u opoziciju i pljuvaca ove uprave s zeljom da ih bilo ko sto prije srusi , pa makar i Muco i ostali mahalasi...Cuj moralista , molim ja tebe pa sta je trebao , halaliti zaradjene pare? <a da nije tuzio i halalio bi jer bi potrazivanje zastarjelo...bordobijeli je napisao/la:Dino Selimovic dao izjavu,apsurdnoje oko husrefa da je tuzio klub a da sjedi na klupi tog kluba.imam osjecaj da od husrefa nece nista biti.
A zašto?ado-hz je napisao/la:Izgleda Ibrakovic da nam je novi trener, lik pristao da radi ta 1500KM platu ma ako treba dzaba ce da radi...ako nam on dodje a izgleda da hoce kako se prica tesko se nama![]()
![]()
Joj neda mi se pisati zasto i kako jer neko ko je iole oko kluba ili blizu kluba zna kakve se radnje rade...Ibrakovic ako bude izabran ce tu biti samo marioneta,al hajde da ne pisem previse sve ce se samo vremenom pokazatiVanBasten je napisao/la:A zašto?ado-hz je napisao/la:Izgleda Ibrakovic da nam je novi trener, lik pristao da radi ta 1500KM platu ma ako treba dzaba ce da radi...ako nam on dodje a izgleda da hoce kako se prica tesko se nama![]()
![]()
Kakvi su sve nesposobnjakovići sjedili na našoj klupi od rata na ovamo, Ibraković je za njih Trapatoni.
Mislim, sigurno da bi više volio Husrefa ili Jovića. Ali, šta je tu je... (naravno ako se ovaj trač ispostavi istinitim) Na koncu, i ne zanima me preĆerano, Selimović-Redžepagić-Talović su imenom i prezimenom preuzeli odgovornost za izbor. Jerbo, zato su valjda i izabrani na funkcije koje obnašaju. Nek' izaberu i moju nanu Džemilu što se mene tiče, ali na kraju sezone hoću minimalno 2 mjesto i Evropu. Ne bude li tako, izvol'te znate gdje su vrata.
u svakom slucaju se mozete furati ko zenicani sa "ljepsim trenerom"VanBasten je napisao/la:A zašto?ado-hz je napisao/la:Izgleda Ibrakovic da nam je novi trener, lik pristao da radi ta 1500KM platu ma ako treba dzaba ce da radi...ako nam on dodje a izgleda da hoce kako se prica tesko se nama![]()
![]()
Kakvi su sve nesposobnjakovići sjedili na našoj klupi od rata na ovamo, Ibraković je za njih Trapatoni.
Mislim, sigurno da bi više volio Husrefa ili Jovića. Ali, šta je tu je... (naravno ako se ovaj trač ispostavi istinitim) Na koncu, i ne zanima me preĆerano, Selimović-Redžepagić-Talović su imenom i prezimenom preuzeli odgovornost za izbor. Jerbo, zato su valjda i izabrani na funkcije koje obnašaju. Nek' izaberu i moju nanu Džemilu što se mene tiče, ali na kraju sezone hoću minimalno 2 mjesto i Evropu. Ne bude li tako, izvol'te znate gdje su vrata.
Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, Bosniacum Lilium, EastMadness, Evander, Fudo, galia95, Google Adsense [Bot], HordasFks, iliyaa8, Imamkarbarum, Inspiracija, J1897, Oerde, pierce, Rokitansky, USB i 174 gosta.