FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 dec 2011, 23:53

pacovi_tu_ima je napisao/la:[youtube][/youtube]

evo vam još jedan old scool video.
Odlicno 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 26 dec 2011, 02:20

Aldinn1 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:Najbolji izbor pored Musemica bi bio ovaj turcin sto je vodio zene, mozda bi donio neke nove taktike i pristup igri, ipak ste vi ozbiljan klub, cak iz zenskih reprezentacija mozete dovesti trenera i to je danas velika stvar.
Ne obazirite se na ovog, ovaj i na nasoj temi svasta prica. :mrgreen:
Kao prvo ja na Željinoj tebi ne pričam svašta, ja pišem na Željinoj temi, a to je razlika.
I još jedna razlika, ja se nikome ne uvlačim u neku stvar, koliko vidim da ti to radiš ;)
I zamalio bih te da ne repliciraš ništa više moje, jer se ne obračam tebi. Hvala ..
Ne, ti se ne "uvlacis", tvoja jedina svrha ovdje je da provociras. Ima takvih na obje strane, nisu ni oni nista bolji. Ali, ako time dokazujes da si iz Sarajeva, i da si navijac Zelje aferim. :)
"Lupao" si i na nasoj temi svasta, od transfera pa nadalje.
Komsijama zelim da se oporave taman toliko da budu iza nas. :mrgreen:
Inace, Musemic bi vam dobro dosao.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Rioo
Kontakt:

Post Postao/la Rioo » 26 dec 2011, 02:44

Ma Denijel Pirić novi trener Sarajeva, on Selimović, Irfan, onaj Sanđaklija sto je za licence zaduzen u savezu bio (nezz mu ime), Demidžić Adi i Blekonja bili na veceri u restoranu Dundee na Jezeru, dobro Blekonji vise cuganje bilo nego vecera i na kraju cestitase Piriću nesto vjerovatno trenersko mjesto cisto sumnjam da su mu novu godinu ilio bozic cestitali, to je sto sam j vidio i cuo, saznat ce se sutra vjerovatno ko je trener pa eto mustuluka ima :D :D :lol:

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 26 dec 2011, 09:29

Aldinn1 je napisao/la:Čar rivaliteta sarajevskih klubova i jeste malo provociranja i podbadanja kako se to kaže kod nas u Sarajevu, pa očigledno da ne kontaš to. Vidi se da si sišao negdje s Bjelašnice i počeo navijati za Sarajevo, pa to za tebe i ne postoji. Pozz ;)
Evo, da se nadovežem na ovaj post. Vidim da si opterećen "odakle je ko" mada nevidim smisao toga. Pitanje, dali ti želiš da imaš puno neprijatelja ili želiš da imaš samo za prijatelje ljude čije je porijeklo iz strogog jezgra grada.
Nepitam te odakle si nego šta želiš? Zašto misliš da ljudi sa Bjelašnice ne pripadaju ovdje i nisu dobri ljudi?
Ovo tvoje spominjanje Bjelašnice u negativnom kontekstu (bez razloga) pokazuje u stvari ko si ti i kakav si čovjek i šta ti je bitno. Ne govorim ovdje uopšte o tome navijaš li za Želju ili Sarajevo nego govorim o tebi kao čovjeku.
Tebi je, najvjerovatnije, najbitnije odakle je ko a to pokazuje stepen malograđanštine kod tebe i još ponekih.
Žalosno!!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 26 dec 2011, 14:44

nije vrijeme za podjebavanja u ovakvim vremenima....
zanima me ima li iko da mi moze reci kako je poslovao brodo stand... stim da bi volio cut kakav podatak relevantan a ne rekla kazala...

ah da i zanima me planira li se sta radit na stadionu/kozmetika naravno jer pravih sredstava nema

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 26 dec 2011, 16:02

Pokušajte,čitajući post ne obraćati pažnju na gramatičke greške(ima ih,naravno).
Gledajte na sadržaj posta kao da je autor istog,jedan totalno opušten lik...
Dakle,smisao!
Kažete da je čar rivaliteta sarajevskih klubova obostrana provociranja i podbadanja? Da.Sasvim normalno.
Iskreno,prisutno je na ovom mjestu ali ne tolikoj mjeri koliko smo mi navikli.
Svakodnevno smo u situaciji da se družimo,sjedimo negdje na kafi,razgovaramo,bordo-plava kombinacija.
Ništa neobično...Raja k'o raja.
Ima tu naravno prepucavanja,raznih fazona...Ali,sve u granicama normale.Rijetko kad čujete da je neko nekoga
uvrijedio samo zato što su im mišljenja različita.

Razumijem ja,da tako nešto teže prolazi na forumu.Iritira me,kao i većinu vas, prisustvo ironije i nepoštovanja.
Ne bi bilo loše da se to malo podigne na jedan veći nivo,nije nemoguće!
Sad,ako to nije u interesu nadležnih...Sve naše sugestije,primjedbe,pohvale...Padaju u vodu.

Kao što kaže Dule:jako je ružno diskreditovati ljude na ovaj način...
Isto kao što je jako ružno:eksperimentisati ljudima kako bi stekao radno iskustvo...
To kažem na temelju vlastitog mišljenja.
Upotrijebio sam uvrjedljiv termin za novinara,zbog toga što mislim(ej,samo mislim) da je jako ružno,
na temelju vlastitog mišljenja iznositi pojedinosti o nekoj osobi koju uopšte ne poznajete(kako i sam kažeš).
U principu,jako je ružno i jedno i drugo...
Da li nam je to potrebno? Ja kažem( pazi,kažem) ne,nije nam to potrebno.

Moj prijedlog je:Zaboravimo smicalice i očajne situacije...
Dozvolite da komuniciramo na civilizovan način,kako bi učinili uslugu i vama i nama.

Izvolite,do vas je!!!
F.K.SARAJEVO

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 dec 2011, 16:26

jug-onostalgicar je napisao/la:nije vrijeme za podjebavanja u ovakvim vremenima....
zanima me ima li iko da mi moze reci kako je poslovao brodo stand... stim da bi volio cut kakav podatak relevantan a ne rekla kazala...

ah da i zanima me planira li se sta radit na stadionu/kozmetika naravno jer pravih sredstava nema
relevantan, odnosno zvaničan podatak ti ne može dati niko sa foruma.
Ako bude potrebe za objavljivanjem istog, objaviće ga ovlaštene osobe na zvaničnoj stranici kluba.

A što se tiče Haseta, najavljeno je postavljanje stolica na zapadu i još neki kozmetički radovi u sljedećoj godini.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 26 dec 2011, 23:16

VanBasten je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:nije vrijeme za podjebavanja u ovakvim vremenima....

relevantan, odnosno zvaničan podatak ti ne može dati niko sa foruma.
Ako bude potrebe za objavljivanjem istog, objaviće ga ovlaštene osobe na zvaničnoj stranici kluba.

A što se tiče Haseta, najavljeno je postavljanje stolica na zapadu i još neki kozmetički radovi u sljedećoj godini.
to se od evrope najavljuje, ali nista od toga, preci stadion na otoci
Za zivot cijeli!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 26 dec 2011, 23:22

divim se pojedincima :lol: zahebali ste nadrealiste :P
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 dec 2011, 23:36

molotovljev je napisao/la:Pokušajte,čitajući post ne obraćati pažnju na gramatičke greške(ima ih,naravno).
Gledajte na sadržaj posta kao da je autor istog,jedan totalno opušten lik...
Dakle,smisao!
Kažete da je čar rivaliteta sarajevskih klubova obostrana provociranja i podbadanja? Da.Sasvim normalno.
Iskreno,prisutno je na ovom mjestu ali ne tolikoj mjeri koliko smo mi navikli.
Svakodnevno smo u situaciji da se družimo,sjedimo negdje na kafi,razgovaramo,bordo-plava kombinacija.
Ništa neobično...Raja k'o raja.
Ima tu naravno prepucavanja,raznih fazona...Ali,sve u granicama normale.Rijetko kad čujete da je neko nekoga
uvrijedio samo zato što su im mišljenja različita.

Razumijem ja,da tako nešto teže prolazi na forumu.Iritira me,kao i većinu vas, prisustvo ironije i nepoštovanja.
Ne bi bilo loše da se to malo podigne na jedan veći nivo,nije nemoguće!
Sad,ako to nije u interesu nadležnih...Sve naše sugestije,primjedbe,pohvale...Padaju u vodu.

Kao što kaže Dule:jako je ružno diskreditovati ljude na ovaj način...
Isto kao što je jako ružno:eksperimentisati ljudima kako bi stekao radno iskustvo...
To kažem na temelju vlastitog mišljenja.
Upotrijebio sam uvrjedljiv termin za novinara,zbog toga što mislim(ej,samo mislim) da je jako ružno,
na temelju vlastitog mišljenja iznositi pojedinosti o nekoj osobi koju uopšte ne poznajete(kako i sam kažeš).
U principu,jako je ružno i jedno i drugo...
Da li nam je to potrebno? Ja kažem( pazi,kažem) ne,nije nam to potrebno.

Moj prijedlog je:Zaboravimo smicalice i očajne situacije...
Dozvolite da komuniciramo na civilizovan način,kako bi učinili uslugu i vama i nama.

Izvolite,do vas je!!!
"komsija",onaj ko je odrastao na toj prici shvatice i uvjek ce biti takav,a ko nije nikad i nece,niti ce mu pod kozu uci
jednostavno ne ispravljaj krivu drinu...

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 26 dec 2011, 23:48

Jedan inf Adin Dzafic je promijenio menadzera tako da nema veze s Husarom vise :)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 dec 2011, 12:00

Dino Selimovic dao izjavu,apsurdnoje oko husrefa da je tuzio klub a da sjedi na klupi tog kluba.imam osjecaj da od husrefa nece nista biti.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 27 dec 2011, 12:36

bordobijeli je napisao/la:Dino Selimovic dao izjavu,apsurdnoje oko husrefa da je tuzio klub a da sjedi na klupi tog kluba.imam osjecaj da od husrefa nece nista biti.
Ako to bude razlog kojim se budu vodili i pravdali sto nisu izabrali Husrefa , prebacujem se u opoziciju i pljuvaca ove uprave s zeljom da ih bilo ko sto prije srusi , pa makar i Muco i ostali mahalasi...Cuj moralista , molim ja tebe pa sta je trebao , halaliti zaradjene pare? <a da nije tuzio i halalio bi jer bi potrazivanje zastarjelo...
A apsurda u klubu na svakom cosku , gdje god se okrenes... :evil:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 27 dec 2011, 12:53

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 27 dec 2011, 15:16

Izgleda Ibrakovic da nam je novi trener, lik pristao da radi ta 1500KM platu ma ako treba dzaba ce da radi...ako nam on dodje a izgleda da hoce kako se prica tesko se nama :D :D :D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 dec 2011, 15:27

ado-hz je napisao/la:Izgleda Ibrakovic da nam je novi trener, lik pristao da radi ta 1500KM platu ma ako treba dzaba ce da radi...ako nam on dodje a izgleda da hoce kako se prica tesko se nama :D :D :D
A zašto?
Kakvi su sve nesposobnjakovići sjedili na našoj klupi od rata na ovamo, Ibraković je za njih Trapatoni.
Mislim, sigurno da bi više volio Husrefa ili Jovića. Ali, šta je tu je... (naravno ako se ovaj trač ispostavi istinitim) Na koncu, i ne zanima me preĆerano, Selimović-Redžepagić-Talović su imenom i prezimenom preuzeli odgovornost za izbor. Jerbo, zato su valjda i izabrani na funkcije koje obnašaju. Nek' izaberu i moju nanu Džemilu što se mene tiče, ali na kraju sezone hoću minimalno 2 mjesto i Evropu. Ne bude li tako, izvol'te znate gdje su vrata.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 27 dec 2011, 15:33

VanBasten je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Izgleda Ibrakovic da nam je novi trener, lik pristao da radi ta 1500KM platu ma ako treba dzaba ce da radi...ako nam on dodje a izgleda da hoce kako se prica tesko se nama :D :D :D
A zašto?
Kakvi su sve nesposobnjakovići sjedili na našoj klupi od rata na ovamo, Ibraković je za njih Trapatoni.
Mislim, sigurno da bi više volio Husrefa ili Jovića. Ali, šta je tu je... (naravno ako se ovaj trač ispostavi istinitim) Na koncu, i ne zanima me preĆerano, Selimović-Redžepagić-Talović su imenom i prezimenom preuzeli odgovornost za izbor. Jerbo, zato su valjda i izabrani na funkcije koje obnašaju. Nek' izaberu i moju nanu Džemilu što se mene tiče, ali na kraju sezone hoću minimalno 2 mjesto i Evropu. Ne bude li tako, izvol'te znate gdje su vrata.
Joj neda mi se pisati zasto i kako jer neko ko je iole oko kluba ili blizu kluba zna kakve se radnje rade...Ibrakovic ako bude izabran ce tu biti samo marioneta,al hajde da ne pisem previse sve ce se samo vremenom pokazati ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 dec 2011, 15:39

Hajde da budemo otvoreni do kraja.
Ko od vas misli da kod Husrefa nisu igrali igrači koji su morali, u zabludi je i to velikoj. Nemojte bezveze da počinjemo tu priču. I pustite se mahalskih, ko je blizu klubu itd...od takvih sam u posljednje vrijeme samo slušao nebuloze, a 1 mjesto sigurno zauzima ona da je Škoro odbio igrati za Husrefa. Pa je onda jedan dan Irfan bio protiv Hurefa, a već drugi je to bio Rizvanović dok je Irfan bio za Husrefa. Hajde budi pametan. Pun mi je **** provjerenih informacija, i mahalštine. Ustvari, i ovo je zasad samo trač za Ibrakovića...hajde da sačekamo imenovanje.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 dec 2011, 15:53

VanBasten je napisao/la:
A zašto?
u svakom slucaju se mozete furati ko zenicani sa "ljepsim trenerom" :lol: :lol: :lol:
nema vama nafake bez husrefa,ko ni nama bez amara,ova liga je previse fakinska da bi uspio neko ko nije bas takav

edit: ibrakovic je covjek od velikih izjava,bez pokrica,a svi znamo kako se vi lako nafurate.da vam to ne bude mac s dvije ostrice

p.s.-neki ce misliti da provociram,pa opletite,nije frka :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 27 dec 2011, 16:05

Jah, a vi se kao ne nafurate... Reci mi kakva je euforija vladala imenovanjem slavnog Hotića? Mislim, ne moraš, sjećam se svog havera.
No dosta o tome.

A biće nafake, ne brini.

I ono, hebe mi se za njegovu frizuru i sl... ostavi te provokacije za ovu malu raju koja se na to loži.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Bordo10, Bosniacum Lilium, EastMadness, Evander, Fudo, galia95, Google Adsense [Bot], HordasFks, iliyaa8, Imamkarbarum, Inspiracija, J1897, Oerde, pierce, Rokitansky, USB i 174 gosta.