ja vise na more ne idem bez coporaSabinho je napisao/la:admirr je napisao/la:onaj mali ridjokosi na slobodankinoj temi napisao ''Sto se tice sarajlijica svakom ko kroci na ovu temu ili u grad, na more ili bbilo gdje **** mater i to je to'' a nema frajer vise od 30 kila titam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mali smrad, neka nas uhodi hahhah
![]()
![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Doe brate, reci da lazu molim te! Reci da nisi narandzast!! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
admirr je napisao/la:onaj mali ridjokosi na slobodankinoj temi napisao ''Sto se tice sarajlijica svakom ko kroci na ovu temu ili u grad, na more ili bbilo gdje **** mater i to je to'' a nema frajer vise od 30 kila titam![]()
![]()
![]()
to yugo veli ?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
da, na njihovoj temiMocMahale444 je napisao/la:admirr je napisao/la:onaj mali ridjokosi na slobodankinoj temi napisao ''Sto se tice sarajlijica svakom ko kroci na ovu temu ili u grad, na more ili bbilo gdje **** mater i to je to'' a nema frajer vise od 30 kila titam![]()
![]()
![]()
to yugo veli ?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- MocMahale444
Zeznut je onadmirr je napisao/la:da, na njihovoj temiMocMahale444 je napisao/la:admirr je napisao/la:onaj mali ridjokosi na slobodankinoj temi napisao ''Sto se tice sarajlijica svakom ko kroci na ovu temu ili u grad, na more ili bbilo gdje **** mater i to je to'' a nema frajer vise od 30 kila titam![]()
![]()
![]()
to yugo veli ?
Slusa tehno, Trance i haus. Samo za yugu pjesma
[youtube][/youtube]
on je bakren.joker90 je napisao/la:Doe brate, reci da lazu molim te! Reci da nisi narandzast!!
ako te ne prozivam, onda te gotivim
- MocMahale444
4-5 sedmica citamo napade od pojedinih forumasa, Tockonja,Tocilo i Truhlo hoce da skrenu paznju na sebe preko ove teme. E pa nece moci picajzle i bekani.
Zar nije bolje da ste gledali s strane i pratili goleme i divove kako se kolju barem prvo kolo ali jok pichkoglavi i ekipa se digla ko kvasac.
Nisam svrljao bio toliko zadnjih sedmica i mislio sam zaboravit ovu temu, nesto kao da mi rece idi nazad franto serenda po temi. **** ga ona kanta jupola.
Mi imamo dozvolu da pisemo samo na ovoj temi na ostalim nam je zabrana i jos moram plastificirane pastire citat hebo ih folcika.
Zar nije bolje da ste gledali s strane i pratili goleme i divove kako se kolju barem prvo kolo ali jok pichkoglavi i ekipa se digla ko kvasac.
Nisam svrljao bio toliko zadnjih sedmica i mislio sam zaboravit ovu temu, nesto kao da mi rece idi nazad franto serenda po temi. **** ga ona kanta jupola.
Mi imamo dozvolu da pisemo samo na ovoj temi na ostalim nam je zabrana i jos moram plastificirane pastire citat hebo ih folcika.
- MocMahale444
Nemoj recisamirr je napisao/la:Sve kako ko zasluzi, ako je neko ocekivao da pljuje Slobodu svaki dan i da mu ne bude uzvraceno taj se grdno prevario.
Ne ti, ali ima par likova koji svaki dan pljuju i moram im se uzvratiti.
Dobro je pa je Ikos banovan.
Samire izgubljen si, Zeljo ili Sarajevo? kako vitar piri
Onda nesto na kraju Naser Oric, Saban Saulic i folovi. Ulizujes se da budes mod, daj Aco ako za Boga znas daj Samiru da bude mod 7 dana da sjase s belegije vise.
Vas trenutno ima vise na ovom forumu (hajmo reci na ovoj temi) i pitara isto tako, sad zamisli kako je nama kad neko svaki dan pise seljo, sugavica, kamatari, 7%, 17 trofeja, Sablja s visine, leotar, slagirani Oim.
Mislim mi smo najtrofejniji klub u BIH i navikli smo na napade stalne samo dosadi i normalno paljba se uzvraca i to tri puta jace nego ikad prije.
Pa pisi sta hoces, niko ti ne zabranjuje nista. Ja opet ponavljam svaki put kad budem imao priliku da pljunem Zelju ili Sarajevo to cu uraditi. I bas me boli briga ko ce sta misliti o tome. I kazes ima vas manje, gdje nece biti kad ste napustili forum zbog jednog stream-a. S frantom se ne slazem u vecini stvari i to je to. I sad mi je zelja da budem moderator.MocMahale444 je napisao/la:Nemoj recisamirr je napisao/la:Sve kako ko zasluzi, ako je neko ocekivao da pljuje Slobodu svaki dan i da mu ne bude uzvraceno taj se grdno prevario.
Dobro je pa je Ikos banovan.a sta ja trebam sad da posmatram kako mi ti prozivas klub? kad ti se malo sta kaze uvrijedis se ko kakva mlada.
Samire izgubljen si, Zeljo ili Sarajevo? kako vitar piriFrantin kosmonaut gindisovog humora ili normalnih ljudi? 1o puta si ponovio drzi ih franto kao da je ovaj ker pa se zaleti na puc ,drz ga
![]()
Onda nesto na kraju Naser Oric, Saban Saulic i folovi. Ulizujes se da budes mod, daj Aco ako za Boga znas daj Samiru da bude mod 7 dana da sjase s belegije vise.
Vas trenutno ima vise na ovom forumu (hajmo reci na ovoj temi) i pitara isto tako, sad zamisli kako je nama kad neko svaki dan pise seljo, sugavica, kamatari, 7%, 17 trofeja, Sablja s visine, leotar, slagirani Oim.
Mislim mi smo najtrofejniji klub u BIH i navikli smo na napade stalne samo dosadi i normalno paljba se uzvraca i to tri puta jace nego ikad prije.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MocMahale444
Samire ti kontas ko plavusa, pokusavam polako da ti objasnim da nisi interensantan kad ponavljas jedno te isto. To je poenta i dalje kontam da si cool forumas samo de malo kontaj lipu mu J***. Pljunut ces po Zelji i Sarajevu ok nije frka ali daj malo drugacije ili ide eno ga Samir papagaj.samirr je napisao/la:Pa pisi sta hoces, niko ti ne zabranjuje nista. Ja opet ponavljam svaki put kad budem imao priliku da pljunem Zelju ili Sarajevo to cu uraditi. I bas me boli briga ko ce sta misliti o tome. I kazes ima vas manje, gdje nece biti kad ste napustili forum zbog jednog stream-a. S frantom se ne slazem u vecini stvari i to je to. I sad mi je zelja da budem moderator.MocMahale444 je napisao/la:Nemoj recisamirr je napisao/la:Sve kako ko zasluzi, ako je neko ocekivao da pljuje Slobodu svaki dan i da mu ne bude uzvraceno taj se grdno prevario.
Dobro je pa je Ikos banovan.a sta ja trebam sad da posmatram kako mi ti prozivas klub? kad ti se malo sta kaze uvrijedis se ko kakva mlada.
Samire izgubljen si, Zeljo ili Sarajevo? kako vitar piriFrantin kosmonaut gindisovog humora ili normalnih ljudi? 1o puta si ponovio drzi ih franto kao da je ovaj ker pa se zaleti na puc ,drz ga
![]()
Franto lud ko struja tip on i aldin su tvrdoglavi takve treba zavadit.
@Joker ti isto pokusava skrenuti paznju, jeste malo grublje ali ti blejis ko tele u sarena vrata
Podrzavao si Frantu blentovinu kao jos 5 Tuzlaka. Onda kad mu je tocilo gindis poceo psovati i ti se okrenuo protiv frante i ovaj ruzan i tuzan napustio zelenu sobu.
Meni je isto bilo glupost od Rinuke i onih koza **** ga one i kad je neko dosadan to se mora unistiti.
Stream kazes, halo ba boli te racku sto su otisli ljudi da pisu gdje hoce, znas koliko ih se vratilo. Neces ti govoriti ko smije pisati a ko ne ko aldin zvani trabant.
Ja pisem s tobom a znas da nisam otisao nigdje osim s one Zeljine teme.
Bio sam za Slobodu kad ste igrali protiv onih Bubasvaba znas i sam pozelio srecu. Zbog tebe i takvih a onda ti kazes pljunut cu po Zelji dobro pazi onda na odgovore i budi spreman.
Dug ti je post, nisam ga ni citao ako mi vjerujes.
- MocMahale444
Vrijedjanje sagovornika zabranjeno na bilo kojoj temi.MocMahale444 je napisao/la:Nije frka znam da je to tesko za glupe osobe
- MocMahale444
Ti svaki dan vrijedjas navijace Zelje i Sarajeva. Onda pored toga zlostavljas trebe s onom tvojom "nisam lijep ali znam da volim" 
Izvinjavam se ako je Bane a ne Samke.
Zadnja izmjena: MocMahale444, dana/u 09 jul 2016, 04:51, ukupno mijenjano 1 put.
zar ste jos budni

- MocMahale444
Sta je ti gdje ti kozojebica? Cujem ides na klix sranje i indexhr tamo njima **** nanu.admirr je napisao/la:zar ste jos budni![]()
Svaki dan, ali nikom ne pisem da je glup, pa cak ni Ikosu, ima bolji nacin da se nekom nesto odgovori. Bez psovanja kao sto su to Jokeru radili ili kao sto je to Ikos radio.MocMahale444 je napisao/la:Ti svaki dan vrijedjas navijace Zelje i Sarajeva. Onda pored toga zlostavljas trebe s onom tvojom "nisam lijep ali znam da volim"
MocMahale444 je napisao/la:Sta je ti gdje ti kozojebica? Cujem ides na klix sranje i indexhr tamo njima **** nanu.admirr je napisao/la:zar ste jos budni![]()
- MocMahale444
Skupimo se odemo na drugi forum u drugu zemlju sjebemo ih za cas, nego sto preskoci to prvo pitanjeadmirr je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Sta je ti gdje ti kozojebica? Cujem ides na klix sranje i indexhr tamo njima **** nanu.admirr je napisao/la:zar ste jos budni![]()
na klix da, ali samo komentarisem tekstove. sve ostalo sa onim nickom nisam ja, to su neki falsifikati ko ovi nasi kozojebi ovdje
@Samire dobar si disi, forum je prebrzo sam napisao nisi glup ti si pukao ko lubenica. Je li moze tako ako ne zali se Aci ili hagu.
Vi svako malo sto vas nije pobio ovaj ili onaj (ne ti) i onda ocekujes da ovi isto budu mirni prema vama. Tolerancije nema na ovoj temi.
ne znam na sto mislis? ako mislis na onog bolesnika frantu, ne citam uopste njegove postove jer je dosadan sa jednom te istom pricom o slobodankinom nepostojecem trofeju. a ovo izgleda bane pise, samir spava 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.