Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ne mogu da vjerujem da se nadate ahah
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobro bi bilo i da zadrzi ovaj deficit od jednog brejka

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kad procitas ovdje komentare kontas Novak na stakama igra hodat ne moze kad ono na kraju ce osvojit 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I ovo je nekome zanimljivo gledati!? Godinama sve "preslikano".
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 02 feb 2020, 13:28, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- JohnCleese
- Kontakt:
Osvojit ce jos najmanje i tri GS turnira da presisa konkurenciju, a da ne osvoji tri pisljiva gemaLlullSergio je napisao/la: ↑02 feb 2020, 13:23Joj još 3 ogromna gamea treba ba da dobije Novak,šta vam je.
Pa Thiem će propisat krv da vrati ovo,ne igra finale GS na 5 setova svaki dan.

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Domi ima u glavi sad vjv sve sate i sate treniranja, ajde instaliraj mode u ruci yebemu
"We need to suffer. And we need to fight."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Al ionako sta ce mu ovaj gem i da ga uzme,sljedeci jedan as Novakov jedna neiznudjena ovog prasinara i to je to
#Punoljetstvo
- LlullSergio
- Kontakt:
Jes žilav frajer

Mnogo bitan poen
Sad il nikad
Sad il nikad
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bio na lopti hHaha majku ti kreten sku cetnicki
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma Domi je dobar igrac samo ne moze drzati cijeli mec isti tempo i to je to, pao je a ovaj se s onim odmorom konsolidovao u glavi i to je to.
Prva stvar iz tenisa koju bi zbacio je MTO, jer zna direktno utjecati na pobijednika...ako si povrijedjen predaj, ako ne igraj. Moje misljenje, jer se previse iskoristava i ne samo Nole nego opcenito.
Prva stvar iz tenisa koju bi zbacio je MTO, jer zna direktno utjecati na pobijednika...ako si povrijedjen predaj, ako ne igraj. Moje misljenje, jer se previse iskoristava i ne samo Nole nego opcenito.
⚽FK Garaže⚽
Thiemova greska je cekanje drugog servisa 3 metra iza osnovne
- LlullSergio
- Kontakt:
**** li ti drop shot tetke tvoje.
Ma cuva se sad Novak za svoj servis da zavrsi mec, jasno kao dan
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ovakav zavrsetak i pobjedu Djoke nije ocekivao samo onaj ko ne prati dovoljno tenis i ko ga nije gledao do sada u finalima, kada je glumio isto.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Eh sad ako stane prvi servis, udji u teren i tako vraćaj drugi servis, mislim debelo je pogriješio u prošlom gemu sa returnom, bio je Novak zreo za brejka, ali ovaj puno stoji iza i automatski dobar return ne dolazi u obzir
Kako god da završi, bravo Thiem, momčina si, odigraj hrabro nemaš šta da izgubiš
Kako god da završi, bravo Thiem, momčina si, odigraj hrabro nemaš šta da izgubiš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.