Stojan Vranješ kapiten AEK-a

Kad nece nitko da komentarise
Ovo je cist penalsvrakino1921 je napisao/la: ↑05 maj 2021, 21:02Kad nece nitko da komentarise
Evo ja cu
Iako me mrzis zato sto navijam za Zelju
Pokradeni ste
I niste imali sanse
Al izgleda da ste i vi to znali
Da gore nemate ama bas nokakve sanse
I zato ste ostavili na klupi najbolje igrace
Koji su imali po dva zuta kartona
I niste ih uvodili u igru
Da ne bih bili kartonirani
Jer sad igrate protiv Radnika kuci
I to ako dobijete ostajete u ligi
E sad
Sta je tu sportski
Kako to objasnit cuvanje igraca od kartona za sljedecu utakmicu na sljedecem sastanku udruzenja PLigasa
Hajd ga znaj
vrijednija je polovna Ibanez gitara od ovog ublehaša
Nisu im dali Fanima kad je bi "unhappy"Wolffire je napisao/la: ↑05 maj 2021, 19:41Musija navodno nije platio naknadu za treniranje Celiku za Azura Mahmica. Nikakve teorije zavjere i gluposti.
Nije mi jasno sta su ovi zeljini opsjednuti Musijom?! Svako malo Musija.
Slična situacija onoj sa Velež - Borac.
Da... Radnik pogotovo.
I protiv Borca ih je zaštitio momačkivlakanje je napisao/la: ↑06 maj 2021, 08:26Da... Radnik pogotovo.![]()
I po planu je da ih je Vico zastitio sa sudjenjem i pogurao da uzmu kontra Slobode proslo kolo!?![]()
Oh, wait...![]()
Ni blizu slicna. Ovdje direktno gazenje na nogu, al obzirom da mi imamo pola kamere na prenosu, nikad necemo saznati je li ga nagazio. Cinjenica je da je Moraitis odlicno prodao kontakt koji je, vjerovatno, bio puno manji od ovoga, ako ga je uopce i bilo.
Ni blizu slična?killafrommanilla je napisao/la: ↑06 maj 2021, 10:11Ni blizu slicna. Ovdje direktno gazenje na nogu, al obzirom da mi imamo pola kamere na prenosu, nikad necemo saznati je li ga nagazio. Cinjenica je da je Moraitis odlicno prodao kontakt koji je, vjerovatno, bio puno manji od ovoga, ako ga je uopce i bilo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Balorda, BeYaZ, Cwirek, NeSamSafetee, worchester i 63 gosta.