shevchet je napisao/la:combe80 je napisao/la:Vi jaranike ste napravili profile skoro i odma pametujete ko da sve znate... Grad Grdacac ima sve sem premijerligasa, privreda cvjeta nije ko u mnogim ostalim opstinama. Za taj dug se pravi reprogram i vracas lagano, premijer liga je dosta jeftinija i dobijas kesa jos od sponzora tako jos lakse mozes vratit dug. Nekaze ovde niko da ces se plasirati vec da ce mo imat najbolju ekipu ako ovi skim se pregovara dodju. U slucaju da mi budemo stvarno jaki vjerujte da se grad moze izdignut i da privrednici mogu jos pogurat... vrijeme ce pokazat ali u momemtu smo blize premijer ligi nego sto mislite... Bolja ce ekipa bit nego sa Sabicem onda a tad smo imali Husica protiv sebe....
Eto najbolji bek lige Antic potpiso te Jazvin najbolji stoper lige... sutra nek ti ovaj napadac potpise na konju si tad ce svi u misijoj rupi bit
Čombe, niko sretniji od mene ako bude sve tako, kako pričaš cijelo vrijeme. Samo polako...
Kao prvo, ako smo napravili profile skoro, ne znači da smo na forumu novi.
Drugo, niko ne pametuje, nego mi govorimo činjenice i stvari koje su se već dešavale milion puta, pa sad više niko ne vjeruje dok ne vidi.
Treće, nemoj se ljutiti, zabavan si lik, ali brate opismeni se malo.
Piše se odmaH, cvIjeta, ne kaže ( odvojeno), ćemo (sastavljeno) itd. Nemoj se ljutiti, ali eto, para oči brate.

Izvini sevko ali ja sam u dojcland bio deset godina zaradio kes tako da neznam bas nas jezik...
Tako da ja nikad pismen necu bit...
Cak sest igraca mozda iz prosle sezone znate sta to znaci??? Plus ovi sto trebaju jos doci extra posao odradjen od tri nato lika koji se sad bakcu i dovode igrace...
Zao je i meni Noleta bio extra lik sve najbolje mu zelim ali i nadam se da se vrati...
Saric je nato lik najbolje krilo lige ako dodje pun pogodak... dijete je igralo sila a matori Lazo ga nije gotivio...
Necemo Lazu ba prodavo i pustao utakmice hebote to ba!!!! Hocu da gledam tekmu borbenu i neizvijesnu... rijesit se svih koji su imalo ucestovali u namjestanju... kakav matori Lazo