Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

NiftyDribbler
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la NiftyDribbler » 06 maj 2018, 18:40

Moggi je napisao/la:opet ovaj
Ako mozes elaborirati veliki moggi? Znaci treba vahidina vahu ili kako god i Pavlovica smatrat opcijama? Jadno...nema tu sta drugo reci...
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 maj 2018, 22:56

Srbin i Hrvat. :D Potencijalni reprezentativci BiH? HYN
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 maj 2018, 23:04

muhamedhulk je napisao/la:Srbin i Hrvat. :D Potencijalni reprezentativci BiH? HYN
Kakav Srbin? Lik se zove Vahid Selimovic.

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 06 maj 2018, 23:15

Vucevich je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Srbin i Hrvat. :D Potencijalni reprezentativci BiH? HYN
Igrao za mladje kategorije Srbije. Kakve veze ima kako se zove. Jesi cuo ikad za Sandzak. Ili za Adema Ljajica. Lik se zove Adem.

Miske01
Kontakt:

Post Postao/la Miske01 » 06 maj 2018, 23:25

Tačno znam kako ti je :rol: :rol: :rol: :rol:
BHF

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 06 maj 2018, 23:30

Miske01 je napisao/la:
Tačno znam kako ti je :rol: :rol: :rol: :rol:

:rol: :rol: :rol: :rol: :beba:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 maj 2018, 23:31

NiftyDribbler je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:
Igrao za mladje kategorije Srbije. Kakve veze ima kako se zove. Jesi cuo ikad za Sandzak. Ili za Adema Ljajica. Lik se zove Adem.
Jesam li ikad cuo :lol:, dijete drago :facepalm:

Oni su Bosnjaci, nisu Srbi, ali su drzavljani Srbije. Nije to isto.

I Kolasinac je Sandzaklija a ne vidim da neko napise da je Crnogorac, ili da je Mirsad Terzic Srbin :lol:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 maj 2018, 23:38

Pricamo o sportu. Selim igrao za rep Srbije, Pavlo za rep Hrv.
Uz to prvi igrao i za Lux nekad (nikakve veze sa nama nije imao), drugi ima faking 27 godina.
Dajte nesto realno..ako vec potencirate...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 06 maj 2018, 23:41

muhamedhulk je napisao/la:Pricamo o sportu. Selim igrao za rep Srbije, Pavlo za rep Hrv.
Uz to prvi igrao i za Lux nekad (nikakve veze sa nama nije imao), drugi ima faking 27 godina.
Hvala qrcu da ima neko ko nije tupan. Pozdrav kralju.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 maj 2018, 23:42

muhamedhulk je napisao/la:Pricamo o sportu. Selim igrao za rep Srbije, Pavlo za rep Hrv.
Odigrao je par minuta u prijateljskoj utakmici za U19 Srbije, nista specijalno. Otac je rekao da Vahid moze igrati za BiH i da bi on to volio. Takodjer je Bazdarevic rekao prije 2 godine u intervju za jedan francuski portal da bi volio vidjeti Selimovica u dresu BiH. Kako da nije realno? Inace mu je stari bosanski drzavljanin.

Inace taj Pavlovic je dao intervju za ovaj portal prije par mjeseci gdje je rekao da bi prihvatio poziv BiH repke. Licno nisam za to da se pozove ovaj polovnjak koji nije imao mjesta u lipoj njegovoj ali daleko od toga da nije realno.
– Igrao sam za U17 reprezentaciju BiH, ali nažalost nisam napravio korak u stariju selekciju Bosne i Hercegovine. Tada je u klub došao poziv Hrvatske koji sam prihvatio. Za U19 sam odigrao sedam utakmica i zabio dva gola, jednom sam igrao za U20 Hrvatsku, te devet puta za U21 Hrvatsku za koju sam isto postigao jedan gol. 2013. godine me selektor Igor Štimac pozvao u seniorsku reprezentaciju gdje sam sjedio na klupi i nisam upisao zvanični nastup. Iz BiH idalje nije bilo nikakvog interesa. – govori Pavlović.

FIFA pravila vam još uvijek dozvoljavaju da zaigrate za BiH.

– Toga sam svjestan, ali me do sada niko nije zvao da zaigram za BiH. Redovno pratim utakmice reprezentacije BiH i čitam bh. sportske portale, ali mi je bilo glupo da sam sebe nudim ako me niko ne traži. Shvatam da bh. savez nema veliku skauting službu, ali i bh. novinare kojima je puno teže upratiti igrače sa hrvatskim i srpskim pasošima koji igraju vani a koji mogu igrati za BiH pa ne želim nikoga kritikovati. Moramo prihvatiti realnu situaciju kakva jeste i iz nje izvući najbolje, ali evo s obzirom da ste me vi prvi pronašli, za vaš medij ću da kažem – igram u ligi petice i ako mogu pomoći reprezentaciji BiH spreman sam dati svoj maksimum u bh. državnom dresu. Mislim da bih se dobro uklopio u tim, jer moji osobnost, mentalitet, pa i humor najbolje funkcionišu upravo u društvu mojih zemljaka, kao što je bilo sa Muhamedom Bešićem i Izetom Hajrovićem sa kojima sam igrao. – iskren je Pavlović.

Hrvatskoj ste ipak dali prednost u odnosu na BiH, otkuda sada odluka da bi ponovo igrali za rodnu zemlju?

– Vrlo sam realna i otvorena osoba i nema potrebe da sada pričam bajke i nekome se dodvoravam. Igrao sam za BiH, a kasnije sam ispred sebe imao poziv Hrvatske koji sam prihvatio, što bi kao igrač Zagreba vjerovatno uradio svako na mom mjestu. I kasnije me više niko iz BiH nije kontaktirao, a pred mene je došao i poziv u A reprezentaciju Hrvatske. Ponovo sam napravio nešto što je bilo logično da uradim. Volim nogomet, a ne politiku hvala Bogu. – kaže Mateo Pavlović.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 07 maj 2018, 00:57, ukupno mijenjano 2 puta.

NiftyDribbler
Kontakt:

Post Postao/la NiftyDribbler » 06 maj 2018, 23:58

Vucevich je napisao/la:
Odigrao je par minuta u prijateljskoj utakmici za U19 Srbije, nista specijalno. Otac je rekao da Vahid moze igrati za BiH i da bi on to volio. Takodjer je Bazdarevic rekao prije 2 godine u intervju za jedan francuski portal da bi volio vidjeti Selimovica u dresu BiH. Kako da nije realno? Inace mu je stari bosanski drzavljanin.

Inace taj Pavlovic je dao intervju za ovaj portal prije par mjeseci gdje je rekao da bi prihvatio poziv BiH repke. Licno nisam za to da se pozove ali daleko od toga da nije realno.
A odakle mu je nana i prndjedo? A koga harce? Jeli voli jesti japanski sushi ili vise hercegovacke smokve?

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 maj 2018, 01:36

Sad bi on i vnogo poj'o da zaigra u bilo kojoj reprezentaciji. Nema tu kvaliteta, sve ostalo je sporedno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 07 maj 2018, 03:09

Ja sam misljenja da se Pavlovic uvaljuje kockastima preko nasih ledja, isto vazi za Selimovica, mada je perspektivniji. Usput, Pavlovic dao gol u 90 i nekoj minuti za 1-1, minut kasnije 1-2 za Angers.http://livetv.sx/enx/showvideo/587362_metz_angers/

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 07 maj 2018, 09:43

AndreWilliams je napisao/la:Ja sam misljenja da se Pavlovic uvaljuje kockastima preko nasih ledja, isto vazi za Selimovica, mada je perspektivniji. Usput, Pavlovic dao gol u 90 i nekoj minuti za 1-1, minut kasnije 1-2 za Angers.http://livetv.sx/enx/showvideo/587362_metz_angers/
govoris kako trebamo zaganjati sunjica, jovica i slicne za koje trunka sanse ne postoji da igraju za nas, a protiv si gore navedenih. interesantno.
Zarathustra

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 maj 2018, 13:07

Selimovic je spor stoper ali je i jako mlad a vec prvitimac u ozbiljnoj ligi. I to cijelu sezonu. Ako postoji mogucnost trebalo bi ga dovesti.
Pavlovica ni pod koju cijenu. Ja osobno iako nemam nikakvih predrasuda prema dovodjenju kvalitetnih igraca bilo koje nacije pod BiH zastavu prebjege ne bih zelio vidjeti u nasoj ekipi.
Ako si jednom odbacio BiH dres, hvala i dovidjenja.
To bi trebala biti poruka svim buducim reprezentativcima u svim kategorijama i sportovima. Nema povratka.
Radije bih prihvatio naturaliziranog igraca nego onog koji je je vec jednom odbacio BiH dres.
Sto se gorespomenutog Sunjica tice bio bi vise nego ozbiljan prelaz ako bi do njega ikad doslo i nesumnjivo je puno bolji prospekt od ove dvojice o kojoj sam u prvom dijelu posta pisao.
Da li postoji zelja ne znam ali mu u osobnim dokumentima kao mjesto rodjenja stoji Zenica.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 07 maj 2018, 13:13

Ne može nikako biti sporiji od Zukanovića :lol:

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 07 maj 2018, 17:03

Moggi je napisao/la:
AndreWilliams je napisao/la:Ja sam misljenja da se Pavlovic uvaljuje kockastima preko nasih ledja, isto vazi za Selimovica, mada je perspektivniji. Usput, Pavlovic dao gol u 90 i nekoj minuti za 1-1, minut kasnije 1-2 za Angers.http://livetv.sx/enx/showvideo/587362_metz_angers/
govoris kako trebamo zaganjati sunjica, jovica i slicne za koje trunka sanse ne postoji da igraju za nas, a protiv si gore navedenih. interesantno.
Trunka sanse postoji i kvalitetom bi doprinjeli boljoj reprezentaciji. Komsijski skart me ne zanima, vec treba privoditi ono sto je vrijedno privodjenja.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 maj 2018, 19:49

Ma Pavlović nije neka pljačka, nikad se nije uspio nametnuti u Werderu, seljakali su ga po posudbama dok se nije skrasio u ovom Angeru. Pri tome nije ni nešto mlad, 28 godina nije malo.

Puno bolje je forsirati Memiševića npr i pokušati pomoći momku da obezbijedi fin transfer u sljedećim prelaznim rokovima, da ne govorim o Šerbečiću ili Mihojeviću.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 maj 2018, 20:34

Ima li kakvog desnog beka da valja? Prosjecnih stopera i imamo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 maj 2018, 20:40

Cartman je napisao/la:Ima li kakvog desnog beka da valja? Prosjecnih stopera i imamo.
U zadnje vrijeme se spominje Nastić kao privremeno rješenje, mada momak je lijevi bek i od te ljubavi odmah nema ništa.

Od ostalih igrača ništa što već ne znamo, Avdija, Martić koji igra u Rumuniji, Sušić iz Moldavije, Pavelić koji sjedi na klupi Rapida, te ova mlađarija, u prvom redu Todorović za kojeg kažu da će prije karijeru napraviti na desnom krilu nego na desnom beku, i zadnja al' ujedno i najveća nada, Jusuf Gazibegović u19 reprezentativac i igrač Salzburga na posudbi u Lieferingu, počeo je u Lieferingu igrati seniorski fudbal, nešto slično kao Prevljak, samo se nadam da će ostati zdrav za razliku od Smaila.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, CudanLik, GG3, GokuSSJG, Micron, Mostarska, zikerrz21 i 54 gosta.