FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bez želje za tenzijama. Jesu li ovu ljudi iz udruženja mogli reći ko i kako im se vraća u klub. Ko im smeta? Da nije Mučo peti, deseti. Dosta uvijanja.
Mučo, Hadžibegić, Blekić, Bašić..lakovic je napisao/la:Bez želje za tenzijama. Jesu li ovu ljudi iz udruženja mogli reći ko i kako im se vraća u klub. Ko im smeta? Da nije Mučo peti, deseti. Dosta uvijanja.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
pehlic pregovarao sa Amarom Osimom,vjerovatno je moguce da predje na Grbavicu....pa eto neka nama nevalja...provjeren info.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Aldine jes to ti ? Stvarno mi je mnogo zao ovakvih frikova.hhhhhz je napisao/la:pehlic pregovarao sa Amarom Osimom,vjerovatno je moguce da predje na Grbavicu....pa eto neka nama nevalja...provjeren info.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nije da ne valja ali ovakav kakav jeste nebi nam pomogao.Mi nemamo para da trpimo igraca jos pola godine da smrsa i da se vrati u formu.Zeljo mozda imahhhhhz je napisao/la:pehlic pregovarao sa Amarom Osimom,vjerovatno je moguce da predje na Grbavicu....pa eto neka nama nevalja...provjeren info.
vidio sam covejka prije par dana...normalan sasvim.Mislim da je dosao sebi,da se oporavio od povrede.Citao sam danas za Vidica,isto povreda koljena ali ce tek za godinu biti spreman.LIMUN je beton.Steta.
kako je luuuuuuuuuuuuud, ne mogu da vjerujem ! valjda lik uživa u pisanju gluposti po forumuHZ_ilidzaa je napisao/la:Aldine jes to ti ? Stvarno mi je mnogo zao ovakvih frikova.hhhhhz je napisao/la:pehlic pregovarao sa Amarom Osimom,vjerovatno je moguce da predje na Grbavicu....pa eto neka nama nevalja...provjeren info.
DRUG NEBI TI PUNCA
kako me nerviraju ovakvi postovi,svaki igrac koji je bio igrac Sarajeva ili treba da bude ali se odugovlaci s potpisom,odmah pocnu price ide u Zelju,Skoro,Kojasevic,Torlak ima ih jos pa sada i Pehlic,sta vam je ljudi,vama je zivot samo pisanje raznih gluposti po ovom forumu.A i ako je provjeren info napisi i kako si dosao do njega!!hhhhhz je napisao/la:pehlic pregovarao sa Amarom Osimom,vjerovatno je moguce da predje na Grbavicu....pa eto neka nama nevalja...provjeren info.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kakav provjeren info i qrac , dijete ima tek 2 posta na forumu ... Ovaj kolki je pacenik nece za novu nista sprcit 
bas zato sto pisem prv info...netrebam pist stalno neke neistine,ok zivi bili pa vidjeli...zao mi je sto bas zeljo ali znamo svi kako je igrao za nas klub...volio bih i ja da tamo ne ode.
da li je selektor turskih hanuma jos u kombinacijama za trenera FK Sarajevo

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Bordo deda mraz obradovao malu raju
http://www.fksinfo.com/np-1564-Bordo_de ... u_raju.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.fksinfo.com/np-1564-Bordo_de ... u_raju.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mene mrzi pola podforuma Serie A, ali vala nikad nisam bio ovoliki smor kao ovaj @željo1.
Ohladi čovječe
Ohladi čovječe
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Giallorossi
- Kontakt:
Mi se nikad necemo rijesit ovih seljaka(Muco i kompanija)sta je njima SA toliko interesantno
E jadni predsjednik sta ti je ovo trebalo..
http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... jafks.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Najaci dio "Iskreni prijatelji FKS"
http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... jafks.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Najaci dio "Iskreni prijatelji FKS"
Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 29 dec 2011, 22:20, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
saće, dok podoji pa spavanac...garant je četvrto, peto dijete po redu. pa dok dođe na red.Bianconeri1988 je napisao/la:Mene mrzi pola podforuma Serie A, ali vala nikad nisam bio ovoliki smor kao ovaj @željo1.
Ohladi čovječe
malo šaleBianconeri1988 je napisao/la:Mene mrzi pola podforuma Serie A, ali vala nikad nisam bio ovoliki smor kao ovaj @željo1.
Ohladi čovječe
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Fazon je u tome sto tvoje sale nisu smijesne vec smaraju. Ispeci pa reci pa da metnemo koju medju najsmjesniji postovi na forumu. Kolko si im'o pokusaja provala dosad ih je trebalo biti 10 medju najsmjenijim postovima
@HZ_ilidza
Znam ja da vi nemate sta raditi na Ilidzi osim nekih poljoprivredni poslova, samo me Bogati nemoj prozivati, ako si te poslove zavrsio.
Dodi malo sebi, a mene ne prozivaj..
Znam ja da vi nemate sta raditi na Ilidzi osim nekih poljoprivredni poslova, samo me Bogati nemoj prozivati, ako si te poslove zavrsio.
Dodi malo sebi, a mene ne prozivaj..
Potpis!
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
dosta više.
[youtube][/youtube]
poklonimo se legendi!
[youtube][/youtube]
poklonimo se legendi!
pogledajte pune tribine ,,,e to su bile vremena 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.