FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- moustapha
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Kraft moze i bolje. Kakvi su to komentari, pa nije covjek slucajno dobio prednost u odnosu na Butta koji je sasvim korektno branio.
Da bi pobijedio, Inter mora napadati, preuzeti igru, drzati loptu. Upravo je to kljucna prednost Bayerna.
Da bi pobijedio, Inter mora napadati, preuzeti igru, drzati loptu. Upravo je to kljucna prednost Bayerna.
#divovi
vala će i kontrolisati sa 3 zadnja vezna ...moustapha je napisao/la:Kraft moze i bolje. Kakvi su to komentari, pa nije covjek slucajno dobio prednost u odnosu na Butta koji je sasvim korektno branio.
Ovo je bruka sta navijaci intera pricaju ,kao da niko nije gledao utakmicu pa sad ce kao milito da ih spasi i u munhenu ce biti 2 -0 itd itd kakve su to nebuloze ,pa svi vi interovci znate da kad se inter otvori sta se desava jos plus kakvu bayern ima kontru ali vidjelo se sinoc malo se inter otvorio i bummm gol ,e sad normalno kao sto se nista u fudbalu nezna nisam ni ja siguran kako ce se sve ovo zavrsiti ali reci da poslje ove tekme inter ima vise sansi je krajnije neozbiljno i one sanse sto ste imali bile su plod gresaka odbrane i etove snalazljivosti ,ali moze se sa sigurnostcu reci da su sanse 80-20% za bayern jer ce svaka kontra bayerna biti potencijalna opasnost .
Ne znam samo kakvu sreci "prozivaju" navijaci Intera, ako je neko imao srece to je onda Inter. Sinoc su igrali Inter vs Robben
Ne znam kako su cijelu utakmicu onako lagano pustali da im Roben prima loptu, svaki put kad on primi loptu bude prilika za Bayern. To je sva igra Bayerna ali i to je bilo dovoljno da se pobjedi Inter. Chivu je evidentno trebao biti blize Robbenu, odmah uz njega i Bayern ne bi mogao apsolutno nista. Ribery je u nikakvoj formi to se i sinoc vidjelo, ostali igraci ne mogu napravit prevagu, dakle jedini problem je bio kako zasutavit Robbena, pa nije CR majka mu stara, zasto mu blize nisu prisli, flaster, cim primi loptu uz njega i nema mrdanja ! Sve prilike Bayerna su dosle preko desne strane i onaj gol je posljedica Robbenovog driblinga, suta. Valjda izvuku neke pouke iz ove utakmice, iskreno navijao za za Inter i sl. put cu isto tako, ali male su im sanse, koliko god Bayernova odbrana bila losa tesko da Bayern izgubi na Alianz areni !

Prvak svjetova vasione špane bananeamell je napisao/la:tako je nostrdamus i ja mislim 0-2 ili 1-2 u minhenu,sinoc se vidjelo kakva je bayernova odbrana a samo etoo igrao u napadu,nemoze ih uvjek kraft spasavat i sreca milovatimajestic24 je napisao/la:Ja dajem Interu dosta sansi u drugoj utakmici. Onaj Kraft je branio nemoguce. Nemoze on ponoviti ovakve dvije utakmice. Samo rani gol neka zabiju a vidjeli smo kakva je obrana bayerna. Ovo sinoc im je bilo najbolje izdanje a svako malo je pucala i samo ih je kraft spasio. U revansu 2:1 za inter![]()
![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nemoj tako oni ce na alianze areni pobijediti sa 2-0 hehehe milito se vraca heheh mozda i jose dode hehehSaurman je napisao/la:Prvak svjetova vasione špane bananeamell je napisao/la:tako je nostrdamus i ja mislim 0-2 ili 1-2 u minhenu,sinoc se vidjelo kakva je bayernova odbrana a samo etoo igrao u napadu,nemoze ih uvjek kraft spasavat i sreca milovatimajestic24 je napisao/la:Ja dajem Interu dosta sansi u drugoj utakmici. Onaj Kraft je branio nemoguce. Nemoze on ponoviti ovakve dvije utakmice. Samo rani gol neka zabiju a vidjeli smo kakva je obrana bayerna. Ovo sinoc im je bilo najbolje izdanje a svako malo je pucala i samo ih je kraft spasio. U revansu 2:1 za inter![]()
![]()
![]()
....svoju turneju u ligi prvaka ste završili možete se posvetiti Seriji A...
-
- Kontakt:
hmm...sta reci...poslije ovakvih tekmi vidis kako u zivotu nijanse odlucuju...
evo hipoteticki: da se nije desila Cesarova greska bilo bi 0:0 i sve bi bilo drugacije, svak bi svoje falio drugog bi respektovao, bilo bi kao dobra tekma samo golovi falili, jos nista nije gotovo...ili da je Cambi(od 2) pogodio bar jednu i Eto'o jednu(od 3) eto ti 2:0 i sad bi ovdje citali "GRANDE INTER" , "kako je samo Leo nadmudrio Gala" i tako...ali desila se ona treca opcija i sad citamo "slatka osveta bayerna" , "Gal prekucao Lea" ...to je fudbal i zato ga mi svi toliko volimo, nekad te razocara nekad obraduje...
Ali jedno je sigurno, sinoc su igrali tekmu dva giganta u kojem je ovaj drugi bio bolji za jedan gol i to je to, u uzvratu moze biti isto, tako da je ovo bilo samo prvo poluvrijeme, ko drugacije misli on nema pojma o zivotu...
Glavu gore i idemo dalje...
FORZA INTER
evo hipoteticki: da se nije desila Cesarova greska bilo bi 0:0 i sve bi bilo drugacije, svak bi svoje falio drugog bi respektovao, bilo bi kao dobra tekma samo golovi falili, jos nista nije gotovo...ili da je Cambi(od 2) pogodio bar jednu i Eto'o jednu(od 3) eto ti 2:0 i sad bi ovdje citali "GRANDE INTER" , "kako je samo Leo nadmudrio Gala" i tako...ali desila se ona treca opcija i sad citamo "slatka osveta bayerna" , "Gal prekucao Lea" ...to je fudbal i zato ga mi svi toliko volimo, nekad te razocara nekad obraduje...
Ali jedno je sigurno, sinoc su igrali tekmu dva giganta u kojem je ovaj drugi bio bolji za jedan gol i to je to, u uzvratu moze biti isto, tako da je ovo bilo samo prvo poluvrijeme, ko drugacije misli on nema pojma o zivotu...
Glavu gore i idemo dalje...
FORZA INTER
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
svakakvih se njasra nacita ovdje , bayer pobijedio a mogao je pobijediti i inter . medjutim postoji i uzvrat pa tak onda se sabiraju svi racuni , bayern sinoc ofanzivniji i bolji suparnik od intera tako da pobjeda nije nezasluzena ali je nula ipak trebala ostati do kraja , nista nije izgubljeno .
- Interista di cuore
- Kontakt:
jos "dobrih" vijesti
http://beneamata.com/showthread.php?t=1567
mislim da bi Leo trebo pocet malo vise koristit Coutinha,skoro nikako mu ne igra...

http://beneamata.com/showthread.php?t=1567
mislim da bi Leo trebo pocet malo vise koristit Coutinha,skoro nikako mu ne igra...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Uh , kako mi je žao za Frogleya.Taman uhvatio zalet....
Mogao bi Chivu u nedjelju na štopersku poziciju protiv Sampdorije a Yuto na lijevog beka.
Mogao bi Chivu u nedjelju na štopersku poziciju protiv Sampdorije a Yuto na lijevog beka.
- Interista di cuore
- Kontakt:
u nedjelju nemamo vise od pola odbrane : Maicon suspenzija,Cordoba,Samuel i Ranocchia povrede...
tako da bi to moglo ovako izgledati : Zanetti - Lucio - Chivu - Nagatomo
valjda se sto prije oporavi Cordoba,ali i Ranocchia.
KOliko ce Ranokia biti odsutan?
zao mi je sto te moram razocarati ali chivu ima jos jedan mec suspenzijeInterista di cuore je napisao/la:u nedjelju nemamo vise od pola odbrane : Maicon suspenzija,Cordoba,Samuel i Ranocchia povrede...
- Interista di cuore
- Kontakt:
"Povreda nije ozbiljna kao ona od prosle sezone" izjavio je Andrea Ranocchia za novinare SKY-a nakon izlaska iz bolnice sa pregleda...
Sto se tice pauze ne zna se jos uvijek nista,od jedne sedmice do nesto vise od jednog mjeseca bi mogo pauzirat...
Nema Chivu vise suspenziju,dobio je cetri utakmice kazne...a to je odradio protiv Rome,Juvea,Fiorentine i Cagliaria.
mislim da ne grijesim 
Sto se tice pauze ne zna se jos uvijek nista,od jedne sedmice do nesto vise od jednog mjeseca bi mogo pauzirat...
Nema Chivu vise suspenziju,dobio je cetri utakmice kazne...a to je odradio protiv Rome,Juvea,Fiorentine i Cagliaria.

Steta za Zapca.
Po mom misljenju, najtalentovaniji stoper u Italiji.
Nesto najblize Sandru Nesti sto se pojavilo poslednjih 10 godina.

Po mom misljenju, najtalentovaniji stoper u Italiji.

Nesto najblize Sandru Nesti sto se pojavilo poslednjih 10 godina.
ima chivu jos jednu u to sam skoro siguran ipak provjericu,,ovako stoji na sky sportu za naredni mec ...Maicon e Chivu squalificatiInterista di cuore je napisao/la:"Povreda nije ozbiljna kao ona od prosle sezone" izjavio je Andrea Ranocchia za novinare SKY-a nakon izlaska iz bolnice sa pregleda...
Nema Chivu vise suspenziju,dobio je cetri utakmice kazne...a to je odradio protiv Rome,Juvea,Fiorentine i Cagliaria.mislim da ne grijesim
- Interista di cuore
- Kontakt:
4 utakmice je dobio,4 je odradio...mislim da je na raspolaganju.
evo danas jedan tekst o njemu i produzenj ugovora i tu pise ovo : Ha scontato la sua squalifica, è tornato in campo ed ora vuole dimenticare.
Odradio je kaznu,vratio se na teren i sada zeli zaboraviti.(vezano za udaranje Rossia).
evo danas jedan tekst o njemu i produzenj ugovora i tu pise ovo : Ha scontato la sua squalifica, è tornato in campo ed ora vuole dimenticare.
Odradio je kaznu,vratio se na teren i sada zeli zaboraviti.(vezano za udaranje Rossia).
- Omerbavarac
- Kontakt:
Momci, znam da boli.
Glavu gore, dobro ste prosli.

Glavu gore, dobro ste prosli.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Samo se tješite
Dolaze vam i Realovci i MUDovci da vam služe kao rame za plakanje.
Glupost do gluposti
Kraft ne može ponoviti onakvu utakmicu
Odbrana šuplja
Šta reći za Interovu sinoć
Samo treba zaustaviti Robbena
Čuj samo
Milan je nadoknadio prednost prije nekoliko godina, ali tada su prvotimci bili Lell i Ottl, da ne nabrajam više. Danas potpuno drugačiji Bayern
Nadigrani ste u vašoj avliji, pred vašim navijačima, znam da boli.
Hahahahahahahahahahahahahaha

Glupost do gluposti

Samo treba zaustaviti Robbena

Nadigrani ste u vašoj avliji, pred vašim navijačima, znam da boli.

Hahahahahahahahahahahahahaha

Klare je napisao/la:Samo se tješiteDolaze vam i Realovci i MUDovci da vam služe kao rame za plakanje.
![]()
Glupost do glupostiKraft ne može ponoviti onakvu utakmicu
Odbrana šuplja
Šta reći za Interovu sinoć
![]()
Samo treba zaustaviti RobbenaČuj samo
Milan je nadoknadio prednost prije nekoliko godina, ali tada su prvotimci bili Lell i Ottl, da ne nabrajam više. Danas potpuno drugačiji Bayern
![]()
Nadigrani ste u vašoj avliji, pred vašim navijačima, znam da boli.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahahahahahahahahahahahaha![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.