NBA Playoffs 2018.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

adriano_leite
Kontakt:

Re: NBA Playoffs 2018.

Post Postao/la adriano_leite » 24 maj 2018, 13:20

lumani je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:
lumani je napisao/la:@adriano

Mladi sam od pojedinih NBA igraca,zato ne znam o cemu lupetas..Ako je Forum ,Rasprava i kosarka Samo za balavce onda prepustam sve tebi...Zar mi treba ekipa da pratim NBA,nisam ja pacenik kao pojedinci,ja volim Kosarku a ne neki Tim.
Ne znam, kroz svoje pisanje istices da si gledao live mnogo stare igrace, znaci da si lagao, u tom grmu lezi zec. Nisam ni javu
balavac a ni staronja, jos uvijek nemam 31. godinu. Po tvojim pricama i gledanju kosarke prije rata i u 80-im pomislih da imas 50 godina. Kako god, samo me zaobidji.
Gledao sam kukoca,drazena,radju i mnoge drug nije Mi bilo 25 godina tada Ali Sam ih gledao.Niti se penjem Po tebi niti si mi interesantan,pustas istu plocu 4 godine,promijeni je...
Ok, halali.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 maj 2018, 13:35

Kobe Bryant je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la: Kawhi je imao samo 1 sezonu kao 3ci igrac treba jos on toga da pokaže.

A sto se tice prica da je Curry bolji igrac od LeBrona i Duranta, niko to nije pricao, frajer je 2016 imao najbolju sezonu sto se može imati u historiji NBA, kada su ti brojke ulinkovite da si bolji od najboljih sezona of Willta kada je imao 50p I 25sk, od najboljih sezona Jordana i Lebrona... Onda te je godine bio i najbolji igrac lige, a sve ukupno nece nikada biti blizu Duranta a kamoli Lebrona.
De ne drogiraj se u stare dane za Ramazan Allaha ti. Nemoj to vise izustit da te ko cuje. Niko nikad nije imao niti ce imat individualnu sezonu Michael Jefferey Jordana 1988, tu sezonu niko nikad ponovit nece, niti se moze desit/ponovit. Hakeem 94 je u vrhu takodje, MVP, Dpoy, Finals MVP, Titula itd. Kakav prco, nije ni top 3 '16. Oduzmes mu tricu nista ne zna, sto se jos jednom pokazuje evo i u ovoj seriji
i ako nije tema za ovoga topica ipak moram da Ti repliciram ;)

btw. drago mi je da si se vratio na forum pa i u vidu da imas selektivno pamćenje ;)

evo samo 3 linka , neda mi se sada da vadim arhivu , video , podcaste i sl. : Curry je imao 2015/16 sezonu najefikasniju SVIH VREMANA U NBA , ma koliko to čudno izgledalo pored Wilta, Oscara , Jabbara, Jordana , Lebrona,....

evo linkova pa se malo prisjeti : :salut:

https://ftw.usatoday.com/2016/04/stephe ... statistics

http://time.com/4325520/stephen-curry-n ... st-season/

https://www.si.com/nba/2016/05/10/steph ... rs-history

hajde čitamo se i pišemo jutros iza Sehura oko tekme , pusti 2016 :cool:
Kako moze biti bolja sezona individualno od covjeka koji je zabijao 35ppg sa 54% iz igre, uz 6, 6, 3.2, 1.6, i uz to igrao najbokju odbranu lige, da ne spominjemo ostalo, mvp, steals leader, scoring champ itd itd.. Haj se skontaj malo. Ne moze niti moze bilo ko ikad ponovit tu sezonu dok kosarka bude postajala. '16 nije ni top 3 i individualnih sezona ikad.

Nikad niko nece ponovit '88 jer je to nemoguce uradit u kosarci u istoj sezoni.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 maj 2018, 14:36

Curry je velika rupa u odbrani i kao takav ne moze u istu recenicu sa najvecim....napad mu je poprilicno jednomenizonalan sto se pokazalo u dosta utakmica proteklih finala. Porediti Lebronove ili Jordanove sezone sa sicanjem trica od strane currya :crazy: :crazy: ....To sto tvrde je cisti hype isto ko i za westbrooka. Napravili bogovsku pricu o TD prosjeku, a evo ove godine isto imo i niko nista, lebron i harden zamalo imali isto i niko nista...
=\_1921_/=

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 24 maj 2018, 14:51

Ne može Curry biti jednodimenzionalan kad je najbolji tricas svih vremena, sa midrangea ima najbolje procente u ligi, a na obruču završava bolje od Westbrooka.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 24 maj 2018, 14:53

invincible1921 je napisao/la:Curry je velika rupa u odbrani i kao takav ne moze u istu recenicu sa najvecim....napad mu je poprilicno jednomenizonalan sto se pokazalo u dosta utakmica proteklih finala. Porediti Lebronove ili Jordanove sezone sa sicanjem trica od strane currya :crazy: :crazy: ....To sto tvrde je cisti hype isto ko i za westbrooka. Napravili bogovsku pricu o TD prosjeku, a evo ove godine isto imo i niko nista, lebron i harden zamalo imali isto i niko nista...
Sto puta ponovljena laz nece postat istina.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 maj 2018, 14:58

Epidaurus je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Curry je velika rupa u odbrani i kao takav ne moze u istu recenicu sa najvecim....napad mu je poprilicno jednomenizonalan sto se pokazalo u dosta utakmica proteklih finala. Porediti Lebronove ili Jordanove sezone sa sicanjem trica od strane currya :crazy: :crazy: ....To sto tvrde je cisti hype isto ko i za westbrooka. Napravili bogovsku pricu o TD prosjeku, a evo ove godine isto imo i niko nista, lebron i harden zamalo imali isto i niko nista...
Sto puta ponovljena laz nece postat istina.
Pa nego sta je nego rupa :crazy: Mozda je on vrhunski defzanivac za svoju gradju, ali jbg buraz tako ti grah pao sto strkljav....
=\_1921_/=

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 24 maj 2018, 15:01

Rupa je npr Thomas, Harden. Cak je Russ losiji defanzivac od Stepha jer se na prvom bloku gubi. Steph nije rupa sasvim sigurno.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 24 maj 2018, 15:07

LeBron okrece ovo ko 2012. Treba mi za predictora.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Reds1234
Kontakt:

Post Postao/la Reds1234 » 24 maj 2018, 15:11

Kaunas je napisao/la:Od druge dvojice i jeste. Pogotovo u ovom sistemu svog tima.
Naravno da nije,**** je bitan ekipi,ali najbolji igrac nije ni u ludilu.

Btw veceras je na Kevinu ogroman pritisak,cekamo jednu all time great predstavu :)

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 maj 2018, 15:19

BernardBarnjak je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:Koliko komentatori sa SK nisu dorasli za NBA, to je strasno

ako vec moraju komentarisati ovi teletabisi zasto bar ne angazuju nekog bivseg igraca ili trenera da im pomogne kao sukomentator

Cak ni Srdjan i Darko nemaju "energiju" da isprate neke epske meceve koje su prenosili u proslim sezonama

Slazem se. Koliko god darko i srdjan imali mana bolji su od ove trenutne kambinacije. Mada ima i gora. Ona SK Hr varijanta mada se tamo zna pojaviti kao gost neki trener ili novinar sa strane

da,nikad ih ne slusam,onaj vladimir radicevic je katastrofa,kakve gluposti on prica to je za vjerovati

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 maj 2018, 15:23

majestic24 je napisao/la:Na osnovu cega ovaj jr smith jos uvjek dobiva minute u ovim cavsima??

to je samo treneru jasno

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 maj 2018, 16:20

Epidaurus je napisao/la:Rupa je npr Thomas, Harden. Cak je Russ losiji defanzivac od Stepha jer se na prvom bloku gubi. Steph nije rupa sasvim sigurno.
Sta bolan nije, sta ti gledas u ovoj seriji da mi je znati. Napadaju ga po 20 posjeda po tekmi, ne moze ostat ispred bilo koga, sto mu utice na napad jer nea nogu, to je bio slucaj u ove 4 tekme, nikad ga u karijeri nije niko ovoliko napadao svjesno, da je poceo flopat na sve strane od muke. Harden kad hoce je sasvim solidan, posebno u postu (tu je solidan skoro uvjek), Steph pokusava ali ne moze jer je takve gradje. Pogledaj game 4 i odbranu Brade skoro cijelu tekmu, Steph tako ne moze odigrat nikad u karijeri. Ali mu jeste uticalo na napad da u 4om nije imao noge za bilo sta u napadu, posebno sut. Doduse i jest odigrao 44 minute

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 24 maj 2018, 16:22

bogotac poslije povrede direkt ulijece u playoff gdje stavlja 24,4 poena na 46% suta iz igre.
Mvp harden par poena vise uz 41% suta iz igre,jedan kawhi koji se gura u ligu s bogocem je jednom u karijeri u plejofu imao bolje statse od ovog “kako kazu povrijedjenog stepha”

Sta ces ko mu je kriv sto je sebi nabio etiketu 30 pts 50% prosjek suta,pa sve ispod toga izgleda kao da je povrijedjen.

Regularna sezona od prije par godina je cinila bogoca najboljim kosarkasem na svijetu ali ipak ga je lebron vratio na to 2 mjesto igraca lige poslije plejoffa.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 maj 2018, 16:26

U ovoj seriji Harden zabija 29 ppg sa 45% iz igre

Steph je povrijedjen Lol, trica kad mu ne ide mos ga komotno u svlacionicu poslat

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 24 maj 2018, 16:34

alemsa je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Rupa je npr Thomas, Harden. Cak je Russ losiji defanzivac od Stepha jer se na prvom bloku gubi. Steph nije rupa sasvim sigurno.
Sta bolan nije, sta ti gledas u ovoj seriji da mi je znati. Napadaju ga po 20 posjeda po tekmi, ne moze ostat ispred bilo koga, sto mu utice na napad jer nea nogu, to je bio slucaj u ove 4 tekme, nikad ga u karijeri nije niko ovoliko napadao svjesno, da je poceo flopat na sve strane od muke. Harden kad hoce je sasvim solidan, posebno u postu (tu je solidan skoro uvjek), Steph pokusava ali ne moze jer je takve gradje. Pogledaj game 4 i odbranu Brade skoro cijelu tekmu, Steph tako ne moze odigrat nikad u karijeri. Ali mu jeste uticalo na napad da u 4om nije imao noge za bilo sta u napadu, posebno sut. Doduse i jest odigrao 44 minute
Zato GSW i prima 0.88 poena po posjedu kad Rocketsi napadaju Stepha a Houston 1.15 poen po posjedu kad GSW napada Hardena :rol:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 24 maj 2018, 16:38

a da mozes ga u svlacionicu poslati iako ga je jedino trica sluzila u jednoj tekmi

24,5 uz 46% u ovoj seriji,mizerno za igraca koji van forme i ritma.

Ali ono i ne bitni statsi kad ratnike gledamo u finalu kako god

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 24 maj 2018, 16:39

Epidaurus je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Zato GSW i prima 0.88 poena po posjedu kad Rocketsi napadaju Stepha a Houston 1.15 poen po posjedu kad GSW napada Hardena :rol:
Da, ne znam sta se smijes to je glupost obicna i manipulacija. Hardena mogu napadat 5 posjeda recimo dat sve koseve, pisat ce 100 %FG, 2 poena po posjedu. Da je isti broj ppsjeda imao po jak argument, ovako nea sanse da je i priblizan. Ovog napadaju 20 posjeda, .88 poena sa 45% uspjeha je vise nego extra u ovakvoj seriji, na toliko posjeda

Ti si pametan momak da to skontas

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 24 maj 2018, 16:42

Ma Harden je haman Payton za Stepha. Steph je ustvari najveca rupetina ikad u historiji kosarke, je.bo sve moguce podatke koje pokazuju da to nema veze sa zdravom pamecu :rol:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 maj 2018, 16:43

Aleme, velkom bek :salut: Odmah se ovaj dio foruma aktivirao kako si poceo pisati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

SF6
Kontakt:

Post Postao/la SF6 » 24 maj 2018, 16:43

Cuj napadaju ga stalno i to dokaz da je rupa :rol: :rol:

Pa logicno da je bolje napasti currya nego klaya ili duranta ili igoudalu,ali to sto je losiji defanzivac medju ponudjenim i sto zele da ga dodatno umore ne cine ga rupom u odbrani da si ti meni ziv i zdrav ;)

24,5 na 46% FG , a van forme.Sta bi bilo da je u formi :think:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.