Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Jel Campara toliko los pa da mu niko ne daje ni minut na parketu?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ako si ga gledao u novembru protiv Mađarske, onda ti sve treba biti jasno...nesto poput Vrabca, samo na playmaker poziciji
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakvo vrijeme, momak ima 24 godine. I ja sam priželjkivao da dobije bar neke minute danas čisto da raširi teren ali očito za njeg nije da bude profesionalni košarkaš na visokom nivou
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
BosniaBoston je napisao/la: ↑24 feb 2023, 02:26Kakvo vrijeme, momak ima 24 godine. I ja sam priželjkivao da dobije bar neke minute danas čisto da raširi teren ali očito za njeg nije da bude profesionalni košarkaš na visokom nivou
Ne pricam o godinama

Adis je preslikani primjer onoga što se desilo za fudbalskom repkom. Otjerali Peteva kad je frajer napravio rezultat, ostvario kostur ekipe i napravio lijepu atmosferu u repki, da bi doveli kloca Hadžibegića. Identičan slučaj.
Kod Vedrana se ne bi mogao desiti slučaj Atić i Emir.
Ko je doveo ovog selefiju da vodi reprezentaciju, yebo mu on mater?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 24 feb 2023, 08:46, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
i ta organizacija utakmice je losa,nikog od redara na stepenicama,nemoguce je otici kupiti vodu ili cigaru zapaliti do ljudi koji stoje na ulazu i stepenicamahurem je napisao/la: ↑23 feb 2023, 23:58A taman sam se spremao da ga kritikujem zbog par loših poteza i izgubljenih lopti.
Za mene broj 1 večeras Gegic, bez imalo dileme.
Vrabac da je pogodio onu trojku za +10, otišli bismo i na +20
Slažem se da je defanzivno vrlo dobar.
Navijači sasvim ok. Bilo je tu dosta djece ali ona su bila najglasnija![]()
Minus nabijanje navijača po stepenicama i na ulazu a ima slobodnih stolica.
Edit: da sam zadovoljan pobjedom, pa eto moglo bi se reći jer nada i dalje postoji. Da sam nesto sretan nakon pobjede, pa ne bas. Bio bih s +20.
Kao sto neko reče, više vjerujem u pobjedu Češke u C.Gori nego u našu u Mađarskoj.
vala i navijaci se trebaju malo potruditi za kodeks oblacenja ovo kao neki vašer
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
-
- Kontakt:
Petev otjeran , Vedran sam otišao .Sarmica je napisao/la: ↑24 feb 2023, 08:08Adis je preslikani primjer onoga što se desilo za fudbalskom repkom. Otjerali Peteva kad je frajer napravio rezultat, ostvario kostur ekipe i napravio lijepu atmosferu u repki, da bi doveli kloca Hadžibegića. Identičan slučaj.

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Fejsbuk komentari su relevantni ???

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
" је $ $ ' " Црне Горе, ? " су "$" " за овај ' ту $ по ? " & ", ? $ ЦГ & " " " у $ ?, " " $. " % - " " на " ЦГ & је ? 10 " & ", ? " је $ ' са " $ & 8 " $ " су Пенава " " $ $ & ? " " ' је ? 6 ". " су " $ & сужене " $ " " " " је ? на & ' 8 " ?, % & $ је ? $ $ & " " " " & $ ", " ? ".
" - " " у $ $ ? у ", ' " " - ? " "$", " су - $ " ту - & " 35 " & у ' " ЦГ не зато % је $, него зато % ' ". $ своју ? &, " у $, & % $ $ " јест, но " не ' $ " ?. " " " за ?, $ % " не ' " $ ? " $ " $ % " $, % $ се $.
$ ? - " $ на " $ $, " & - се " " у $ 2002-4, ту & " пуно " " ? $ " ' $ % " " & пута $ " у & ' ? " ".
$ су у " " " ?, ствар су $ $ " $ " & то $, ? су $ " " " & " $ '. " свог ?, " су у праву. " ? је $ потегао у ? " за ЕП " за СП, $ ? све ', & " $ $ ", вјероватно " " на " за ЕП, & $ по " "&" " је " " ?, но ту се ? $ " на ЕП " центра $ он $ & ", ? ", то је " " за ", " - ?, " - то " $, ? је & ", у " " $, но " тај " " $.
" - " " у $ $ ? у ", ' " " - ? " "$", " су - $ " ту - & " 35 " & у ' " ЦГ не зато % је $, него зато % ' ". $ своју ? &, " у $, & % $ $ " јест, но " не ' $ " ?. " " " за ?, $ % " не ' " $ ? " $ " $ % " $, % $ се $.
$ ? - " $ на " $ $, " & - се " " у $ 2002-4, ту & " пуно " " ? $ " ' $ % " " & пута $ " у & ' ? " ".
$ су у " " " ?, ствар су $ $ " $ " & то $, ? су $ " " " & " $ '. " свог ?, " су у праву. " ? је $ потегао у ? " за ЕП " за СП, $ ? све ', & " $ $ ", вјероватно " " на " за ЕП, & $ по " "&" " је " " ?, но ту се ? $ " на ЕП " центра $ он $ & ", ? ", то је " " за ", " - ?, " - то " $, ? је & ", у " " $, но " тај " " $.
Samo zbog ove izjave da sejfic i topolovic nemaju kvalitet za CG ja bih ga otpustio! Odmah!
Ne kontaš poentu, a ona je da smo sišli sa konja na magarca.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2023, 10:37Petev otjeran , Vedran sam otišao .Sarmica je napisao/la: ↑24 feb 2023, 08:08Adis je preslikani primjer onoga što se desilo za fudbalskom repkom. Otjerali Peteva kad je frajer napravio rezultat, ostvario kostur ekipe i napravio lijepu atmosferu u repki, da bi doveli kloca Hadžibegića. Identičan slučaj.
Kod Vedrana se ne bi mogao desiti slučaj Atić i Emir.![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Divos je napisao/la: ↑24 feb 2023, 10:52" је $ $ ' " Црне Горе, ? " су "$" " за овај ' ту $ по ? " & ", ? $ ЦГ & " " " у $ ?, " " $. " % - " " на " ЦГ & је ? 10 " & ", ? " је $ ' са " $ & 8 " $ " су Пенава " " $ $ & ? " " ' је ? 6 ". " су " $ & сужене " $ " " " " је ? на & ' 8 " ?, % & $ је ? $ $ & " " " " & $ ", " ? ".
$ ? - " $ на " $ $, " & - се " " у $ 2002-4, ту & " пуно " " ? $ " ' $ % " " & пута $ " у ' ' ? " ".

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Da,skupilo se 25 Sarmica nakon Lazne izjave od zalizanog

Aferim selektoru za jos jednu doktorsku press konferenciju! Prvi koji ne uvija, ne zavije, ne umotava, ne prica bajke itd. Naravno da su Sejfic i Topolovic tu samo da popune broj i naravno da nemaju kvalitet za ovakve utakmice (kao ni Sani i Amsal jos uvijek). Da imaju, igrali bi barem aba ligu. Kad budemo igrali protiv Kipra, vjerujem da ce i njima dati priliku. To je isto da pitas trenera fudbalske reprezentacije zasto nije uveo Ajdina Nukica i Hamzu Catakovica u utakmici koju moras dobiti, a igras protiv reprezentacije u rangu jedne Ukrajine.
Osim toga, ponovo je odlicno objasnio situaciju sa Sulejmanovicem i Aticem. Prvi je htio minutazu pored dvojice igraca koji su morali igrati po 30+ minuta (tj. ukupno 60/80) i Kamenjasa koji je u svakom pogledu korisniji od njega. Da mu je rodjeni otac bio trener, ne bi mu mogao naci vise od 5-7 mpg na prvenstvu. Frajer rekao nece da igra i sta je on trebao uraditi na kraju, mozda da ode u Spaniju i moli ga? Poziv je uredno dobio, nije se odazvao i cao. Za drugog je rekao da je lola i previse opusten, ali da se najvise trudio oko njega jer je vidio da ima ogroman potencijal (jos uvijek neiskoristen). Zato mu je i davao po 20+ minuta na prvenstvu, a on je u tri utakmice debelo podbacio. Za taj potencijal znamo i svi mi ovdje na forumu, ali znamo i da se taj lik sklanjao svima redom: od Mege, preko Igokee, pa sad do Buducnosti. Da je gospodin Adis popustio pred njima dvojicom, onda bi izgubio sav kredibilitet i postovanje kod ostalih kosarkasa, pa bi onda i ovi ostali dolazili s novim uslovima. Jos jednom, aferim selektore!
Osim toga, ponovo je odlicno objasnio situaciju sa Sulejmanovicem i Aticem. Prvi je htio minutazu pored dvojice igraca koji su morali igrati po 30+ minuta (tj. ukupno 60/80) i Kamenjasa koji je u svakom pogledu korisniji od njega. Da mu je rodjeni otac bio trener, ne bi mu mogao naci vise od 5-7 mpg na prvenstvu. Frajer rekao nece da igra i sta je on trebao uraditi na kraju, mozda da ode u Spaniju i moli ga? Poziv je uredno dobio, nije se odazvao i cao. Za drugog je rekao da je lola i previse opusten, ali da se najvise trudio oko njega jer je vidio da ima ogroman potencijal (jos uvijek neiskoristen). Zato mu je i davao po 20+ minuta na prvenstvu, a on je u tri utakmice debelo podbacio. Za taj potencijal znamo i svi mi ovdje na forumu, ali znamo i da se taj lik sklanjao svima redom: od Mege, preko Igokee, pa sad do Buducnosti. Da je gospodin Adis popustio pred njima dvojicom, onda bi izgubio sav kredibilitet i postovanje kod ostalih kosarkasa, pa bi onda i ovi ostali dolazili s novim uslovima. Jos jednom, aferim selektore!
Vala bas...ovo se tipkalo ispod jastuka dok je spavao.Unofficialpage je napisao/la: ↑24 feb 2023, 11:11Divos je napisao/la: ↑24 feb 2023, 10:52" је $ $ ' " Црне Горе, ? " су "$" " за овај ' ту $ по ? " & ", ? $ ЦГ & " " " у $ ?, " " $. " % - " " на " ЦГ & је ? 10 " & ", ? " је $ ' са " $ & 8 " $ " су Пенава " " $ $ & ? " " ' је ? 6 ". " су " $ & сужене " $ " " " " је ? на & ' 8 " ?, % & $ је ? $ $ & " " " " & $ ", " ? ".
$ ? - " $ на " $ $, " & - се " " у $ 2002-4, ту & " пуно " " ? $ " ' $ % " " & пута $ " у ' ' ? " ".
$ су у " " " ?, ствар су $ $ " $ " & то $, ? су $ " " " & " $ '. " свог ?, " су у праву. " ? је $ потегао у ? " за ЕП " за СП, $ ? све ', & " $ $ ", вјероватно " " на " за ЕП, & $ по " "&" " је " " ?, но ту се ? $ " на ЕП " центра $ он $ & ", ? ", то је " " за ", " - ?, " - то " $, ? је & ", у " " $, но " тај " " $.![]()
![]()

Hajde Divos "prevedi" nam...znas da cijenimo tvoje analize.
@Ghuraba,

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.