Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
PEP
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la PEP » 07 apr 2014, 10:38

admin je napisao/la:
PEP je napisao/la:Imam prijedlog jedan ,kadaa ste vec uveli od neki dan dosta smajlija pa onda ih potom pola likvidirali ,a neki bi voljeli da su ostali ,molim da se naprai anketa nesto tipa da se vrate smajiji koji su bili ,ili da ostane ovako kako sada jeste ,kava anketa bude tako da se prenese na forum. :D
Zbog pubertetlija koji nekontrolisano udaraju po novim smajlijima, odlučio sam mnoge izbaciti te im drastično smanjiti broj. moguće je da ću i dodatno da ih smanjim, ako trend nastavi...

recimo jedan sadržajni post kakav niko ne želi vidjeti na forumu:
PEP je napisao/la:
:rol: :rol: :rol: :rol: :plac: :plac: :plac: :plac: :rol: :rol: :rol: :rol: :D
oops.. pa ovo si se ti slikovito izrazio. valjda misliš da je ovo nešto super pametno što si rekao??
u cemu je problem :roll: ,zar smajliji nisu vid i nacin izrazavanja trenutacnog stanja,misljenja, sta je problem sto je neko 6,7ili vise smjalija metne :eh: u kontinuitet ,to govoris sada zasto to onda nisi uradio odmah prvi dan kada je raja pocela primjenjivati smajlije i pucati i u vecim kolicninama nego to radis par dana nakon uvodenja ,losa procjena sa vase strane ovako se niko ne bih bunio da ste to uradili u samome pocetku ,sto se mene tice kada ste uninulu dobar io mozete i ove ostale .Zivio
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 apr 2014, 11:18

Problem je u tome što 99% forumaša želi čitati sadržajne postove u kojima će zaista i pročitati nešto.

u postu od 13 smajlija nema ničega osim emocije.
možda će te to iznenaditi, ali nikoga na forumu ne interesuju tvoje emocije. Interesuje ih informacija i eventualno tvoj mišljenje. mišljenje i emocija nisu ista stvar.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 apr 2014, 11:24

admin je napisao/la:Problem je u tome što 99% forumaša želi čitati sadržajne postove u kojima će zaista i pročitati nešto.

možda će te to iznenaditi, ali nikoga na forumu ne interesuju tvoje emocije. Interesuje ih informacija i eventualno tvoj mišljenje. mišljenje i emocija nisu ista stvar.
To je normalna stvar ,a smajliji su tu kao ukras ,misljenje je uvije na neki nacin vezano sa emocijom nekom koja se sikazuje kroz sami samjaliji,sami komentari djelom nastaju kao proizvod odredjene emocije zadovoljstav srece ,nesrece ,ljutnje u datom momentu itd.Nsiu ista stvar ali u povezani ;) .Zivio

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 apr 2014, 11:26

PEP je napisao/la:
admin je napisao/la:Problem je u tome što 99% forumaša želi čitati sadržajne postove u kojima će zaista i pročitati nešto.

To je normalna stvar ,a smajliji su tu kao ukras ,misljenje je uvije na neki nacin vezano sa emocijom nekom koja se sikazuje kroz sami samjaliji,sami komentari djelom nastaju kao proizvod odredjene emocije zadovoljstav srece ,nesrece ,ljutnje u datom momentu itd.Nsiu ista stvar ali u povezani ;) .Zivio
pa sa kojim mišljenjem je povezan post od 13 smajlija?

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 apr 2014, 11:38

admin je napisao/la:
PEP je napisao/la:

sa misljenjem da je nesto neuobicajno smijesno ,ne mora se uvijek tekstutalno objasnjavati pisati da shvati neko sta neko misli o necemu ,a za neke postove ili slicno tome zavisno od vrste i nacina pisanja nemas sta napisati nego metnuti smajliji ili par njih ,nekad se mozda pretjera ali to je otpirlike to. :D

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 apr 2014, 11:44

Bravo za smiley-e, ovo se već može trpit'. :thumbup:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 apr 2014, 11:51

PEP je napisao/la:
admin je napisao/la:
PEP je napisao/la:
sa misljenjem da je nesto neuobicajno smijesno ,ne mora se uvijek tekstutalno objasnjavati pisati da shvati neko sta neko misli o necemu ,a za neke postove ili slicno tome zavisno od vrste i nacina pisanja nemas sta napisati nego metnuti smajliji ili par njih ,nekad se mozda pretjera ali to je otpirlike to. :D
i ti zaista misliš da nekog interesuje to što je tebi nešto neuobičajeno smiješno?

moj posao je da forum učinim zanimljivim za što više korisnika, a to znači da ne smijem ohrabrivati pisanje postova koji nikog ne interesuju. bez uvrede, ali na to što je tebi nešto neuobičajeno smiješno apsolutno niko osim tebe ne želi potrošiti sekundu svog vremena dok skroluje prema dole.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 apr 2014, 12:03

admin@
To ne znam da li nekoga interesuje ,ali time izrazavas i svoj stav sta milim o necemu ,a nekad je to tekstualne prirode zavisno kako vidim i procjenim post,emocija proizvodi misljenje ,a 99,9% postova je na ovome portalu subjektivne prirode :D misljena su svkojakih boja i razlicita .Na kraju krajeva ne vidim zaista svrhu po tvome postojanej samjlija

Ali ako nekome nije znimljivo sto ja odvalim par smjalija na neki post ili nesto drugo, zasto te onda neko taj citira dakle njega intereuje razlog toga.Nemam vise zivaca raspravjati ja sam ti reako sta mislim ,vi ste gazde i mozete radit sto vam je po volji. :D

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 apr 2014, 12:06

Smajliji su tu da upotpune post. Da uz mišljenje dodaš i emociju. ...uz mišljenje dodaš...
Ne da preplave forum.

tako i ja ne želim mnogo da se raspravljam, onda ukinem dio smajlija i završim diskusiju. Tu leži i odgovor na tvoja pitanja.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 07 apr 2014, 12:20

mandraX je napisao/la:Bravo za smiley-e, ovo se već može trpit'. :thumbup:
+1
Iako je pola smileya izbrisano ostalo je jos nekoliko nepotrebnih (recimo ovi :beba: :ljepota: kuknjava :kralj: :angel: ), isto ko da sam na nekom djecijem forumu.
Pld W D L
38 26 12 0

Dalam
Kontakt:

Post Postao/la Dalam » 07 apr 2014, 12:30

adisice je napisao/la:Dosta ste usporili ulazak na ovaj portal sa ovim silnim reklamama al jbg
trebo bi neko dzaba sredjivat forum, za*ebavat se.... forum je odličan..... i neka i po koja reklama :)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 07 apr 2014, 12:34

@Admin

Ovaj put si sam kriv, (mislim na ove smajlije).
Umjesto da se dodalo tek nekoliko novih da se malo upotpuni praznina, vi ste pretjerali i napravili cirkus od svega a djeca k'o današnja djeca, nekontontrolisana kakva jesu navalili po njima i zamjenili ih slovima.
Nije fer da ih sad napadate zbog toga, kao što rekoh, sami ste krivi. Cirkus nam ne treba.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 apr 2014, 12:44

Titova-Juga je napisao/la:@Admin

Umjesto da se dodalo tek nekoliko novih da se malo upotpuni praznina, vi ste pretjerali i napravili cirkus od svega a djeca k'o današnja djeca, nekontontrolisana kakva jesu navalili po njima i zamjenili ih slovima.
Nije fer da ih sad napadate zbog toga, kao što rekoh, sami ste krivi. Cirkus nam ne treba.
neke stvari treba pokazati da bi se shvatile. inače ćete me handriti sa glupostima do besvjesti.

ps. ti zaboravio pravilo da nema političara i vojskovođa na avatarima, ili i to moram dokazati na primjeru?

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 apr 2014, 13:00

admin je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:@Admin

neke stvari treba pokazati da bi se shvatile. inače ćete me handriti sa glupostima do besvjesti.

ps. ti zaboravio pravilo da nema političara i vojskovođa na avatarima, ili i to moram dokazati na primjeru?

a ti tek sad primijetio ko mu ja na avataru?

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 apr 2014, 13:03

Totijeva juga@ to ti ono hinjski izmedju redova djete. :nene: ne valja tako reci direktno.

Ovi sto govore da se ukinu smajliji su upravo oni koji su najvise i prizeljkivali ih bar dobar dio njih ,sada glume kao neku gospodu viskouvazenu na forumu e trebalo bi to i to ,i Boga mi admin ih poslusa ,helem nejse,nema veze.

Admin@ovo je posljednji post na ovu nasu raspravu ,ti potvrdujes ono sto sam ranije napisao ,ako mene neko pita a nesto kako bi ti nesto ocjenio i sta mislis na neki od postova koji je nonsens, i ja recimo metnem smajli smijanja ,ja mislim da i djete od 10 godina moze svhavti sta time zelim reci ,a ne da obrazlazem tekstualno eto iz tog i tog razloga,ako je rijec o materiji u koju sam upucen kao i ljudi koji kruze oko tih tema najcesce .

Ja bar jos nisam vidio da se raja toliko rasipa smajlijam ti imas sigurno bolji uvid ,ali zasita ne vidim problem u tome, 95 % je postova je tekstualno subjektivne prirode i zabiberen smajlijama ,ako neko pise podugacak post u vezii necega i stavi recimo 15 smajlija u samome tekstu u raznim redovima i kolonama ne znam u cemu je problem ili ako je neki video ili post presmjesan jel treba da neko obrazlaze i pise smijesno mi je i zbog zbog tog i tog razloga itd itddd......... :D da bi neko kroz to shvatio da mu je to smijesno ,nemas jednostavno sta napisati .Zivio :D

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 07 apr 2014, 13:30

Dalam je napisao/la:
adisice je napisao/la:Dosta ste usporili ulazak na ovaj portal sa ovim silnim reklamama al jbg
trebo bi neko dzaba sredjivat forum, za*ebavat se.... forum je odličan..... i neka i po koja reklama :)
Uredu ove reklame kad uđeš al na početku kad ti izleti s5 sada ga nebi džaba :guz:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 07 apr 2014, 13:31

@PEP - Nema kod mene indirektnosti, lijepo sam rekao, (djece), ako si se pronašao, ne treba da ti bude krivo, djetinjstvo je najbolji dio života, (to tek kasnije shvatiš).
I da, nije Tottijeva već Titova.

filip13 je napisao/la:a ti tek sad primijetio ko mu ja na avataru?
Ti dođeš meni ovako kao privatni detektiv ako se ne varam, imaš li drugog posla osim uhođenja i brojanja krvnih zrnaca, ono, šta nije u dure s tobom kralju ? :?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 apr 2014, 13:43

[quote="Titova-Juga"]@PEP - Nema kod mene indirektnosti, lijepo sam rekao, (djece), ako si se pronašao, ne treba da ti bude krivo, djetinjstvo je najbolji dio života, (to tek kasnije shvatiš).

[

Drug ne kontas jesi ikad cuo za satrovacki malo prosiren kad skontas javi se ;) :eh: ,nisam se pronasao jer sam odavno odrastao ;) ,tako da nije fino u mnozini govoriti ,nemoguce je da poznajes cjeli forum i da znas ko je djete a ko ne ,ali za one koje smatras trebas navesti imenom koji su vezani za tvoj razlog smajlija u prvome postu upucenom adminu.Nsima imao namjeru uplitati se u raspravu sa tobom tako da zavrsamo raspravu .Zivio :D
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 07 apr 2014, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 apr 2014, 13:59

Nije poenta u tome da se ne razumje ono što hoćeš reći. naprotiv, odlično se razumije, ali je glupo i bespotrebno.

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 apr 2014, 14:08

Titova-Juga je napisao/la:@PEP - Nema kod mene indirektnosti, lijepo sam rekao, (djece), ako si se pronašao, ne treba da ti bude krivo, djetinjstvo je najbolji dio života, (to tek kasnije shvatiš).

filip13 je napisao/la:a ti tek sad primijetio ko mu ja na avataru?
Ti dođeš meni ovako kao privatni detektiv ako se ne varam, imaš li drugog posla osim uhođenja i brojanja krvnih zrnaca, ono, šta nije u dure s tobom kralju ? :?

sa mnom??,ti imaš avatar političara na sportskom forumu,ne ja

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.