Totijeva juga@ to ti ono hinjski izmedju redova djete.

ne valja tako reci direktno.
Ovi sto govore da se ukinu smajliji su upravo oni koji su najvise i prizeljkivali ih bar dobar dio njih ,sada glume kao neku gospodu viskouvazenu na forumu e trebalo bi to i to ,i Boga mi admin ih poslusa ,helem nejse,nema veze.
Admin@ovo je posljednji post na ovu nasu raspravu ,ti potvrdujes ono sto sam ranije napisao ,ako mene neko pita a nesto kako bi ti nesto ocjenio i sta mislis na neki od postova koji je nonsens, i ja recimo metnem smajli smijanja ,ja mislim da i djete od 10 godina moze svhavti sta time zelim reci ,a ne da obrazlazem tekstualno eto iz tog i tog razloga,ako je rijec o materiji u koju sam upucen kao i ljudi koji kruze oko tih tema najcesce .
Ja bar jos nisam vidio da se raja toliko rasipa smajlijam ti imas sigurno bolji uvid ,ali zasita ne vidim problem u tome, 95 % je postova je tekstualno subjektivne prirode i zabiberen smajlijama ,ako neko pise podugacak post u vezii necega i stavi recimo 15 smajlija u samome tekstu u raznim redovima i kolonama ne znam u cemu je problem ili ako je neki video ili post presmjesan jel treba da neko obrazlaze i pise smijesno mi je i zbog zbog tog i tog razloga itd itddd.........

da bi neko kroz to shvatio da mu je to smijesno ,nemas jednostavno sta napisati .Zivio

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .