ako si skidao sa rarlab.com ovo ti se pojavljuje jer nemas reg. verzijuibish1995 je napisao/la:
nadji torrent neki sa pro verzijom i krekom i skini, tako ces rjesiti problem
link u pp
Moderator/ica: insider
ako si skidao sa rarlab.com ovo ti se pojavljuje jer nemas reg. verzijuibish1995 je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:ako si skidao sa rarlab.com ovo ti se pojavljuje jer nemas reg. verzijuibish1995 je napisao/la:
nadji torrent neki sa pro verzijom i krekom i skini, tako ces rjesiti problem
link u pp
probaj da unistall cd koji ti je dosao u njega i da bez cd-a ubacis i onda updejtuj drivereHammer je napisao/la:Jel zna netko zasto nece da mi prepozna djojstik kad ga ukljucim na laptop ? Pise mi da instaliram drivere, a kad hocu to da uradim pise da su vec instalirani, a ovamo nece da ga registira da je ukljucen.
Nemam nikakav cd. Uzeo od prijatelja, radilo sve normalno i odjednom ga ne registrira vise.Otelo je napisao/la:probaj da unistall cd koji ti je dosao u njega i da bez cd-a ubacis i onda updejtuj drivereHammer je napisao/la:Jel zna netko zasto nece da mi prepozna djojstik kad ga ukljucim na laptop ? Pise mi da instaliram drivere, a kad hocu to da uradim pise da su vec instalirani, a ovamo nece da ga registira da je ukljucen.
probaj na drugom kompu ako neradi ni tu znači da je riknuoHammer je napisao/la:Nemam nikakav cd. Uzeo od prijatelja, radilo sve normalno i odjednom ga ne registrira vise.Otelo je napisao/la:probaj da unistall cd koji ti je dosao u njega i da bez cd-a ubacis i onda updejtuj drivereHammer je napisao/la:Jel zna netko zasto nece da mi prepozna djojstik kad ga ukljucim na laptop ? Pise mi da instaliram drivere, a kad hocu to da uradim pise da su vec instalirani, a ovamo nece da ga registira da je ukljucen.
Odeš ctrl+ P, odabereš pages i ukucaš 25 i udariš OK i štampa ti tu stranicu što si odabroel-fighter je napisao/la:Zna li neko da li je moguce u Wordu printati samo odredjenu stranicu dokumenta? Imam dokument od 30 stranica i sad npr trebam 25. isprintat, jel postoji neki nacin da se to uradi ili je moram kopirati u novi dokument i tako je printati?
HITNO JE!!
A ako zelis vise stranica isprintat samo brojeve odvajaj zarezomDex je napisao/la:Odeš ctrl+ P, odabereš pages i ukucaš 25 i udariš OK i štampa ti tu stranicu što si odabroel-fighter je napisao/la:Zna li neko da li je moguce u Wordu printati samo odredjenu stranicu dokumenta? Imam dokument od 30 stranica i sad npr trebam 25. isprintat, jel postoji neki nacin da se to uradi ili je moram kopirati u novi dokument i tako je printati?
HITNO JE!!
Ja bih ti rekao, ali mrzis Bayern, pa necu.amelonix je napisao/la:gdje se moze skinuti windows xp ili win 7 free,srusio mi se sistem pa bi ponovo instalirao sa usb-a![]()
![]()
a jesi mustafa nekiamelonix je napisao/la:gdje se moze skinuti windows xp ili win 7 free,srusio mi se sistem pa bi ponovo instalirao sa usb-a![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 1 gost.