Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Club Atletico de Madrid
Fina grupa,trebalo bi se proć.Austria je najslabija ekipa ove godine i tu tko bod(ove) izgubi se može prekrižit za dalje.
Ljubi BaboRickBlaine je napisao/la:http://www.corazonblanco.com/media/gale ... 61671.jpeg
Joj Choletovog malog![]()
http://www.corazonblanco.com/media/gale ... 61738.jpeg" onclick="window.open(this.href);return false;
Orgulloso de que mi papa me hiciera del ❤ATLETICO DE MADRID ❤
Valjda ce biti bar upola dobar fudbaler kao stari mu .
Ne losa grupa. No na terenu moramo dokazati da smo superiorni. Vidim ovdje niko ne spominje jednu vaznu stvar poput one da D Costa mora odraditi dvije tekme suspenzije . Znaci bez najboljeg igraca u prva dva kola kada igramo s direktnim konkurentima .
Logicno, trebali bi se kvalificirati uz Porto s kojim je Atletico igrao u svoja zadnja dva nastupa u LP ,i ,cini mi se, nemamo nijednu pobjedu protiv njih u te u cetiri utakmice. I opcenito portugalci ne leze Spancima pa tako i Atleticu. Dakle,tu je tradiciija protiv.Uvijek je Porto jaka ekipa uprkos tome sto svake godine ostaje bez kljucnih igraca . Ove godine je poceo vrlo jako u ligi. Od igraca Jackson Martínez najvise se istice, tu su jos odlicni Otamendi i Lucho González, za koje se ovog ljeta interesirao Atleti . Među ostalim treba spomenuti igrace koje dosta obecavaju kao Iturbe ili Kleber.
Zenit mi na papiru djeluje jaci od Porta,pogotvo su neugodni na svom terenu gdje valja igrati na -100C.
Jak tim koji u svojim redovima ima Hulka koji nas je svojim golovima torpedirao iz LP prije par godina u dresu Porta . Također,tu su Arshavin, Kerzhakov, Danny, Witsel, itd. to jest, najbolje od ruske lige. Bice tesko protiv . Pogotovo u gostima.
Austria ce ovdje imati ulogu kao prosle sezone Dinamo .
Jedna od najslabijih ekipa u grupnoj fazi Champions lige . Bez velike zvijezde, mozda najpoznatija je trener Bjelica, koji je igrao u spanskoj ligi u 90-ih. Protiv njih se ove tri ekipe pvjerovatno popravljati gol razliku .
Svakoj utakmici pristupiti krajnije ozbiljno ,pogotovo na Calderonu gdje se moraju zabiljeziti sve tri pobjede ,isto tako pokusati ostati neporazen na gostovanjima. Ukratko, neka Show pocne.
Evo i raspored tekmi . Prva pa musko
Atleti-Zenit 18 Septembra
Oporto-Atleti 1 Oktobra
A.Viena-Atleti 22 oktobra
Atleti-A.Viena 6 Novembra
Zenit-Atleti 26 Novembra
Atleti-Oporto 11 Decembra.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Igraju protiv jos uvijek jedne od najboljih ekipa na svijetu i ti napises ovako nesto?? Ne donosi si se sud u jednoj ovakvoj utakmici. Imas sta imas i igras sa tim najbolje sto znas. Iskreno ako cemo Barselona je po meni jedna od najlimitiranijih ekipa tj. znaju igrat na jedan nacin ali im je taj nacin pun pogodak i donosi im rezultat. Ali protiv ekipa kao sto su Bayern bude deranje jarca i to ono bas zestoko. Da su znali promjenit nacin igre ili se prilagodit nebi primili 7 komada.Nail for Real je napisao/la:Limitirana ekipa realno.
Sinoc po meni jako dobro odigrano ostaje zal za onim promasajem Arde ako se ne varam kad mu je Valdez skinuo 100% sansu. Ovoj ekipi fali 1 ili 2 igraca individualaca koji se ne boje ici 1 na 1 bas u utakmicama kao ona sinoc ali vjerujem da ce se srediti i to. Simeone najvec epojacanje Atletica u zadnjh par godina definitivno jer je skuzio kako treba sa ovom ekipom igrat i to radi sad za sad jako dobro.
Sto se lige prvaka tice ne znam sta reci, definitivno smatram da sanse za daljni prolaz postoje samo treba pametno odigrat i po mogucnosti vec u prva 3 kola biti u dobroj situaciji a u zadnja 2-3 kola kada situacija bude mnogo jasnija odigrat jako u odbrani a na kontre se mogu zabit golovi i tako ubrat jos po neki bod i tako izborit prolaz.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Evo pojacanjaSamuel @samuelj29060 1m
Toby Alderweireld to Atletico for £6m. Kevin Prince Boateng to Schalke for £12.8m. #transfers
Expand
Jos nije nista sluzbeno to za Tobya.Iskreno,malo previse mi je 7 miliona za njega,no dobro. Mlad je,kazu da je Toby jedan od najboljih mladih stopera na svijetu , idealan igrac za velike momcadi ( pogotovo za ekipe Profila Barça koje vole da im stoperi znaju s loptom).
Mene licno nacinom na koji igra dosta me podsjeca na Piquea . jbm ti ja stopera kad ne zna/ne smije da iznese loptu.Toby to odlicno radi . Jos kada mu Cholo odrzi par predavanja ,te ga poduci nekim svojim vjestinama kojim se sada sluze odlicno Godin ili Gabi :kava:ima da bude strasan igrac.
. Kazu da Adrian ide u Monaco
ako njegov odlazak znaci da se s tim parama dovesti Guilavoguia, Toulalana, Kagawu ili Matu, onda neka ide.
Imam neki jbeno dobar osjecaj da ce nas Gilma pocastiti nekim ljepim iznenadjenjem u narednim satima.
Inace,Brko pozvao Villu,Kokea i Maria Suareza za mec protiv Finske u okviru kvalifikacija za SP.
Mene licno nacinom na koji igra dosta me podsjeca na Piquea . jbm ti ja stopera kad ne zna/ne smije da iznese loptu.Toby to odlicno radi . Jos kada mu Cholo odrzi par predavanja ,te ga poduci nekim svojim vjestinama kojim se sada sluze odlicno Godin ili Gabi :kava:ima da bude strasan igrac.
Imam neki jbeno dobar osjecaj da ce nas Gilma pocastiti nekim ljepim iznenadjenjem u narednim satima.
Inace,Brko pozvao Villu,Kokea i Maria Suareza za mec protiv Finske u okviru kvalifikacija za SP.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Gdje je previse prodaces sad Demichelisa za 5 Citiju i ispacse kao da si doveo Tobija za 2 miliona ljepota.
Ma ...Vise sam mislio u smislu da ce on ipak biti treci stoper ,pa mi je puno 7 miliona za igraca koji ce biti samo alternativa Godinu i Mirandi . Ako skontas da Eriksen kosta 12 ,Capue 10, Toulalan 5...znaci uz par miliona vise mogli su dovesti igrace za sredinu terena,a to je neophodnije nego li za odbranu . No dobro . Ovaj transfer je vise u fazonu da se misli na buducnost . Inace,moze igrati i na poziciji desnog beka.
Desno treba vise ubacivat Manquilla da istisne polako onu funjaru Juanfrana koji je trenutno uz Suareza najgori igrac iz prve postave.
Toby moze i desnog beka igrat. Da je sad dovest Guilvagoua ili kako li se vec pise i jos jednog ofanzivca i ova bi ekipa extra izgledala.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Jesu najslabiji,ali mislim da neće biti baš kanta za napucavanje jer su puno organiziraniji nego što je to bio Dinamo sa onim kvazi trenerčićima.juznjak> je napisao/la:Austria ce ovdje imati ulogu kao prosle sezone Dinamo .
Jedna od najslabijih ekipa u grupnoj fazi Champions lige . Bez velike zvijezde, mozda najpoznatija je trener Bjelica, koji je igrao u spanskoj ligi u 90-ih. Protiv njih se ove tri ekipe pvjerovatno popravljati gol razliku .
Kakav je ovaj slabo pratim francuze?
Antonio Ruiz @RuizAntonito 41m
El Atleti ficha a Guilavoghi, medio centro St. Etienne, 22 años, internacional francés. Firma 4 años, 1,2 netos año. Atleti paga 10 mills.
Kagawa na pragu prelaska u Ateltico, vidjećemo šta će bit od toga. 
Atlético Madrid have signed Ajax's Toby Alderweireld on four-year deal.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eto i Tobya

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
to bi bilo strano pojacanje za Atletico,vrhunski igrac,nije se bas najbolje snasao u Manchesteru ali ne sumnjam da bi se u Atleticu vratio u staru formu.Uglavnom pravi kreativac,bas ono sto trenutno nedostaje Atleticufreddy25 je napisao/la:Kagawa na pragu prelaska u Ateltico, vidjećemo šta će bit od toga.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
freddy25 je napisao/la:Kagawa na pragu prelaska u Ateltico, vidjećemo šta će bit od toga.
"Shinji will currently not be leaving Manchester United. He wants to fight for his place," he said.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Buraz ,ja pratim Svece dosta dugo u Francuskoj posto jedino njih gotivim u toj ligi . Ovaj Joshua iako igra zadnjeg veznog,uvijek se posebno isticao kod njih . Slican tip igraca kao Viera nekada, zato ga je valjda zelio i Arsenal .Znaci fizicki je jak i visok,i ,za razliku od Maria i Gabia koji su potpuno limitirani prema naprijed,on posjeduje dosta dobru tehniku ,zna podvaliti taj zadnji pas s kojim izbaci protivnicku odbranu . Osim toga, zauzima puno prostora, uvijek ga ima posvuda na terenu, mlad je ,tek je napunio 23 godine,reprezentativac Francuske.soe je napisao/la:Kakav je ovaj slabo pratim francuze?Antonio Ruiz @RuizAntonito 41m
El Atleti ficha a Guilavoghi, medio centro St. Etienne, 22 años, internacional francés. Firma 4 años, 1,2 netos año. Atleti paga 10 mills.
Tip igraca koji je godinama falio Atleticu . Predobro mi ovo zvuci da bi ga Atletico doveo. Nema jos nista sluzbeno,navodno je samo blizu potpisa.
Na ovom klipu mozes vidjeti kako zna zabiti i to njegovo kretnju po terenu .
http://www.getfootballnewsfrance.com/20 ... uilavogui/
Sto se tice Tobya,drago mi je sto je dosao . Decko nije materijal za klupu,reprezentativac Belgije,igrao u prestiznom klubu gdje je bio najvazniji igrac u odbrani ,pa me nekako strah da ne prodaju u zadnji cas Mirandu ili Godina
Dobro bi bilo da dodje on ili Mata,cisto da Colo kao veliki takticar moze sloziti najbolju formaciju, najbolju taktiku koju protivnik bude iziskivao u trenutku kada to bude potrebno . Ovako smo se previse predvidljivi u formaciji 4-4-2 zato sto nema kreativnog igraca na sredini terena. Oliver je jos uvijek previse zelen .freddy25 je napisao/la:Kagawa na pragu prelaska u Ateltico, vidjećemo šta će bit od toga.
Ide Demichelis ne mozes ostat na samo dva stopera nikako tako da nema logike da nekog prodaju.
Ne sjecas se Heitinge ?
Ja bih radije da prodaju Godina, Miranda je igračina, a Toby može igrati i desnog beka umjesto Juanfrana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.