sad , da puno pametujem o srbima, nisam upucen, iako , benfika je, bar trenutno, institucija u odnosu na werder.samoradnik je napisao/la:nihco stavi u špic slobodno ĐurđićaMada moje skromno mišljenje kaže da bolje ide Ignjovski umjesto Matića...
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Sent from my Commodore 64
-
- Kontakt:
Koliko je falio Furtu u prethodne dvije utakmice....
Svaka čast Nidžo za debi u Bundeski... samo nek ga pobjede zaobiđu ima i u Zagrebu da ga upamte
nihco
Istorija se ne gleda samo na osnovu zadnje 2-3 sezone...
Ignjovski je po meni više defanzivan,a takav jedan je potrebniji od jednog Matića,koji ipak može i naprijed dosta uraditi,štaviše možda bi Ignjovski -Matić na centralnom dijelu terena puno više uradili,nego Ignja i Kuzma
Kuzma ima iskustvo i tu je u prednosti... Što se Ignje tiče, abd za jedno 2 sezone igraće u nekom od najjačih klubova (samo da ga povrijede zaobiđu).
Svaka čast Nidžo za debi u Bundeski... samo nek ga pobjede zaobiđu ima i u Zagrebu da ga upamte

nihco
Istorija se ne gleda samo na osnovu zadnje 2-3 sezone...

Opet 5 zadnjih veznih bezveznih, opet 5 sumnjivih, opet 5 vrhunskih nepozvanih.
Kad se na to doda da je Sinisa izjavio da Vidic moze da igra, ali tek ako pozove on iz Mancestera, dobijemo i 1 cirkus cisto da se ne razlikuje od prethodnih.
"Deki kapiten" ceka Hrvate ko zapeta puska, cisto da obori Savin rekord.
Spremite se. Ramadanizacija pocinje
Kad se na to doda da je Sinisa izjavio da Vidic moze da igra, ali tek ako pozove on iz Mancestera, dobijemo i 1 cirkus cisto da se ne razlikuje od prethodnih.
"Deki kapiten" ceka Hrvate ko zapeta puska, cisto da obori Savin rekord.
Spremite se. Ramadanizacija pocinje

-
- Kontakt:
Nemanja Pejčinović strijelac za Nicu. 

- alan_kardec
- Kontakt:
MaGiCa je napisao/la: Spremite se. Ramadanizacija pocinje
pa Ramadanizacija je počela još prošlog ljeta.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Stefan Mitrovic strelac za Kortrijk.Treci gol ove sezone u 12 utakmica,a stoper.Na njega ce se morati racunati u buducnosti,izrasce u odlicnog igraca verujem.
Nemanja Pejcinovic ga fisnuo za Nicu.
Djordjevic kao sto smo rekli za Nantes.
Ceran ga strp'o za Netanyu.
Brkovic strelac za Hapoel Haifu.
Gudelj ga dao u pobedi Brede 3:0.
Marko Vejinovic za Heracles (ima jos nade da igra za nas)
Djurdjic za Furth (Ooooh Fucking yeah
)
Nemanja Pejcinovic ga fisnuo za Nicu.
Djordjevic kao sto smo rekli za Nantes.
Ceran ga strp'o za Netanyu.
Brkovic strelac za Hapoel Haifu.
Gudelj ga dao u pobedi Brede 3:0.
Marko Vejinovic za Heracles (ima jos nade da igra za nas)
Djurdjic za Furth (Ooooh Fucking yeah

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
alan_kardec je napisao/la:
pa Ramadanizacija je počela još prošlog ljeta.
Ma mislio sam na ovu godinu. Sad im je termin.

Koliko su tacni ovi navodi iz medija da Đuricic od ljeta karijeru nastavlja u Twenteu?! Citam, pise da je 'postigao dogovor' sa Twenteom, a to mi i nije bas nesto relevantno da bi se vec sada moglo konstatovati da mu je sledeca stanica bas Twente...
P.S. Sutra se prati Inter, Twente, City, Benfica, Udinese...

P.S. Sutra se prati Inter, Twente, City, Benfica, Udinese...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa to me ne bi iznenadilo nikako.Twente njega odavno drzi na oku jer ce svakako uskoro da puste Fera da ide.Trebao je ici ovaj prelazni rok u Everton ali nije prosao medicinske preglede zbog povrede kolena.Ne verujem da ce ga Twente zadrzati u letnjem prelaznom roku pa se Djuricic nameca kao odlicna zamena.Jos ako Fera utope za vise od 10-ak miliona koliko sada otprilike vredi bice to lepa kupovina.
Naravno, ali nije to bas tako jednostavno...Nisu oni jedini klub koji prati Filipa, mnogo veci 'lovci' su u igri! Naravno da bih ja prvi volio da predje u klub kao sto je Twente i da ide stepenicu po stepenicu u karijeri, ali kao sto vec rekoh, nije Twente jedini zainteresovan... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Od ovoga sto se pojavljuje po medijima meni su interesantni jedino Twente i PSV.Liverpool i Rusi ni pod tackom razno. 

Ma dobro, ostavi sta mediji pisu...Vec je on dugo na radaru Uniteda (uostaolm bio je kod njih na probi prije par sezona), tako da vjerovatno prate njegov razvoj. Takodje se suskalo i da ga Van Basten preporucuje Milanu...
Ponajbolji je mladi igrac lige, tako da je i krug interesanata sigurno veci od tih par klubova sto se provlace po medijima...
Ponajbolji je mladi igrac lige, tako da je i krug interesanata sigurno veci od tih par klubova sto se provlace po medijima...

Veliki je krug interesanata,ali je mali krug onoga sto bi moglo da mu koristi po mome misljenju.
Ja njega u EPL definitivno ne vidim,fizicki nije sposoban da se nosi sa njom,niti mu stil igre odgovara.Milan bi mogao proci,ali ja bih najvise voleo nemacku ligu,nadam se da ce Bayernu zafaliti ubrzo igrac njegovog kalibra.

Ja njega u EPL definitivno ne vidim,fizicki nije sposoban da se nosi sa njom,niti mu stil igre odgovara.Milan bi mogao proci,ali ja bih najvise voleo nemacku ligu,nadam se da ce Bayernu zafaliti ubrzo igrac njegovog kalibra.

Slazem se ja s tobom sta je najbolje za njegovu karijeru, samo mi nije jasno kako mediji vec navode da je on od ljeta novi igrac Twentea, a do ljeta se moze svasta izdesavat...
Kad vec pominjes Bundesligu, ja sam vise za Dortmund. Oni svakako forsiraju mlade igrace, a izmedju ostalog, ljetos su se i oni raspitivali za Filipa...

Kad vec pominjes Bundesligu, ja sam vise za Dortmund. Oni svakako forsiraju mlade igrace, a izmedju ostalog, ljetos su se i oni raspitivali za Filipa...

Tek sada vidim da je Vitesse dao garancije da ce Nenad Gavric preci kod njih na leto.
Gledali su ga i Real i Roma,ali niko od njih nije mogao da da garancije da ce ga uzeti na leto,sto se Gavricu i menadzeru nije svidelo.Odlican potez.

Gledali su ga i Real i Roma,ali niko od njih nije mogao da da garancije da ce ga uzeti na leto,sto se Gavricu i menadzeru nije svidelo.Odlican potez.
@marconato...da ti ovdje odgovorim
ipak je holandska liga trenutno nešto slabija od portugalske,ruske,ukrajinske..ili bar podjednaka...
što se tiče tadića, vidjet ćemo kako će se snaći u jačoj ligi....vrijeme mu je da krene....nije više tako mlad...on je koliko sam shvatio nekakav povučeni napadač ili krilo....
sve u svemu srbija u vezi nema igrača koji je bolji od nekog hrvatskog...nije imala ni prije,a sada ima dosta mladih i ne previše dokazanih igrača ....modrić,rakitić,badelj su kreatvici koji su dobri u defenzivi......dolazi kovačić...kao razbijači tu je su iskusni vukojevic i nova snaga radosević...naravno perisić kao krilo..ili srna...
što se tiče bih,ipak ne pratim previše njihove igrače,pa neka ti neki bošnjo odgovori
ipak je holandska liga trenutno nešto slabija od portugalske,ruske,ukrajinske..ili bar podjednaka...
što se tiče tadića, vidjet ćemo kako će se snaći u jačoj ligi....vrijeme mu je da krene....nije više tako mlad...on je koliko sam shvatio nekakav povučeni napadač ili krilo....
sve u svemu srbija u vezi nema igrača koji je bolji od nekog hrvatskog...nije imala ni prije,a sada ima dosta mladih i ne previše dokazanih igrača ....modrić,rakitić,badelj su kreatvici koji su dobri u defenzivi......dolazi kovačić...kao razbijači tu je su iskusni vukojevic i nova snaga radosević...naravno perisić kao krilo..ili srna...
što se tiče bih,ipak ne pratim previše njihove igrače,pa neka ti neki bošnjo odgovori
Da ti budem iskren, nisam ja previse ni poredio Srpske i Hrvatske igrace! Tamo je pocela prica kako BiH ima najbolje igrace na ovim prostorima, a zatim im djecko izbaci listu na kojoj pise da Srbija ima 31. igraca u ligama petice, a BiH 10.
Niko ne bjezi od cinjenice da Srbija trenutno nema Dzeku ili Pjanica, ali ispade da je jedan Matic iza Zahirovica, Medunjanina...ili da je Kuzmanovic (koji igra u boljem klubu od svakog zadnjeg veznog iz BiH) 'otpadak' je krajnje neozbiljno!
Reprezentacija nije 7-8 igraca, nego 23...
Niko ne bjezi od cinjenice da Srbija trenutno nema Dzeku ili Pjanica, ali ispade da je jedan Matic iza Zahirovica, Medunjanina...ili da je Kuzmanovic (koji igra u boljem klubu od svakog zadnjeg veznog iz BiH) 'otpadak' je krajnje neozbiljno!

ti si napisao da srbija ima najbolje igrače, pa kako? vezni red bolji je i naš a da ne govorim za hrvatski, tako i napad... na golu je begović uz handanoviča najbolji u regionu. odbrana vam je najbolja i to je tomarconato je napisao/la:Da ti budem iskren, nisam ja previse ni poredio Srpske i Hrvatske igrace! Tamo je pocela prica kako BiH ima najbolje igrace na ovim prostorima, a zatim im djecko izbaci listu na kojoj pise da Srbija ima 31. igraca u ligama petice, a BiH 10.
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Nisam ja napisao da ima najbolje, nego da ima najveci izbor igraca sirom evrope! Napad skripi, ali nije veza toliko losa kao sto ti zelis da je predstavis...
Matic - Benfica
Kuzmanovic - Inter
Ignjovski - Werder
Radovanovic - Siena
Krsticic - Sampdoria
Ljajic - Fiorentina
Djuricic - Heerenveen
Tadic - Twente
Tosic - CSKA
Jankovic - Genoa
Krasic - Fenerbahce
Stevanovic - Torino
Kacar - HSV
Fejsa - Olimpiakos
...
a vecina njih nama vise od 25 god.
Matic - Benfica
Kuzmanovic - Inter
Ignjovski - Werder
Radovanovic - Siena
Krsticic - Sampdoria
Ljajic - Fiorentina
Djuricic - Heerenveen
Tadic - Twente
Tosic - CSKA
Jankovic - Genoa
Krasic - Fenerbahce
Stevanovic - Torino
Kacar - HSV
Fejsa - Olimpiakos
...
a vecina njih nama vise od 25 god.
Tadic strijelac protiv Utrechta...Dobra partija Kuzmanovica za sada! 
P.S. Tadic ponovo strijelac, ovog puta iz penala...a cini mi se da je i Kuzmanovic upisao asistenciju.

P.S. Tadic ponovo strijelac, ovog puta iz penala...a cini mi se da je i Kuzmanovic upisao asistenciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.