Nije tako. Ali je sigurno korak unazad.MrShadow je napisao/la:Ako izgubimo, mozemo se pozdraviti sa EP2012 ....
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Koliko je samo puta Baho spomenuo sreću, dobro je kako je moglo biti.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ja strucnjak je.bo te ovo mu kriv komentator, ovome reklame ,onom susic iako niko nije ponudio konkretan razlog koja je to greska covjeka al et kad svi mu je.bu sto nebi i ti
mislim cinjenica jest 1 poluvrijeme odavno odbrana nije losije odigrala suplji ko sir,djeko odsjecen,miske ko da na terminu igra,hasagic ukopan na liniji al je zato spasio onaj go kad je precka bila,ovo ostalo bez nekog posbnog komentara, i ovi sto govore da je trebao ibisevica ubacit umjesto ibricica od pocetka pa kolko bi onda primili komada,jos jedna stvar kad se pritisne odbrana rumuna odma im panika hvata al djaba kad nasi nisu primirisali golu ,ovo ako X izvucemo ko 3 bobe ce biti 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- ibrakadabra
- Kontakt:
Kad smo mi gdje otisliMrShadow je napisao/la:Ako izgubimo, mozemo se pozdraviti sa EP2012 ....
Ne može on sam, valjda je to jasno. Uvijek su dvojica na njemu, a treći čeka kao zapeta puška...Cartman je napisao/la:Prije ce bit da je Dzeko bosanski Lazar Popovic nego Pjanic Juninho.Portillo je napisao/la:"Ajmo Bosanski Juninho"
Šta kažete, ne treba nam Ibišević?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cim smo zaposlili Susica mi smo se oprostili od EP2012.MrShadow je napisao/la:Ako izgubimo, mozemo se pozdraviti sa EP2012 ....
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Jest Safet je kriv sto ovi nece da potrce na terenu 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Nije mi samo jasno zar onaj guzlo u napadu mora biti uvijek 5 metara u offside-u.
Kod onog naseg gola samo da se nije tu naso Miske bi sve zavrsio. Ovako hajd da cekamo da se vrati iz offsidea.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Cime smo zasluzili da nam igraci igraju ko pi*ke ?? Samo da mi je znati... digli se nest, umjesto da se srcano bore...
ŽALOSTNO!
ŽALOSTNO!
Go Gunners!
Ajde ba pa ima jos vremena,ove promjene u savezu obuhvataju puno toga..
Pogledajte Hr gubi u Splitu od slabasne Gruzije
Pogledajte Hr gubi u Splitu od slabasne Gruzije
- NoName
- Kontakt:
Šta se ima očekivati kada u srednjem redu igraju Medunjanin, Ibričić, Pjanić i Misimović a idemo na kontre? Više je imao Hasagić preciznih dodavanja nego taj kompletan vezni red. Hasagić rupa, selektora neću spominjati niti pljuvati, neka pogleda ovo poluvrijeme kada se vrati i nek on sebi lijepo otvori kafanu ili čevabdžinicu, kako to rade penzionisani fudbaleri, on za ovog posla nije.
Rumunima čist gol poništen, prečka, stativa, 2 stopostotne i 2:0. Ne zaboravite da u Rumuniji igraju uglavnom neki dečki iz domaće lige, a kod nas sve neke zvijezde. Samo, do igrača nije.
Rumunima čist gol poništen, prečka, stativa, 2 stopostotne i 2:0. Ne zaboravite da u Rumuniji igraju uglavnom neki dečki iz domaće lige, a kod nas sve neke zvijezde. Samo, do igrača nije.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Barca u srcu
- Kontakt:
Ma kakav X, ovo ako ostane ovako, dobro je.adnanhz je napisao/la:Ja strucnjak je.bo te ovo mu kriv komentator, ovome reklame ,onom susic iako niko nije ponudio konkretan razlog koja je to greska covjeka al et kad svi mu je.bu sto nebi i timislim cinjenica jest 1 poluvrijeme odavno odbrana nije losije odigrala suplji ko sir,djeko odsjecen,miske ko da na terminu igra,hasagic ukopan na liniji al je zato spasio onaj go kad je precka bila,ovo ostalo bez nekog posbnog komentara, i ovi sto govore da je trebao ibisevica ubacit umjesto ibricica od pocetka pa kolko bi onda primili komada,jos jedna stvar kad se pritisne odbrana rumuna odma im panika hvata al djaba kad nasi nisu primirisali golu ,ovo ako X izvucemo ko 3 bobe ce biti
[youtube][/youtube]

ja bi samo volio da ubaci Besica, da ih stisnemo malo...... A svejedno smo pusiona.. Zivo me J**+, sta ce im biti opravdanje za ovako losu igru...
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Dobro strucnjace,tebe cemo za selektora ti si boljiDonnie Darko je napisao/la:
problem je sto strucnjak ne zna ekipe postavit.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
ibrakadabra je napisao/la:SUŠIČU za početak preuzmi zvijezdu iz gradačca ako te budu htjeli
hahahaahhaaa ajde molim te objasnimi kakve veze ima zvijezda sa susicem a za tebe samo jedno pitanje za koga navijas u nasoj bh ligi
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
kao i obicno, dobijemo jednu utakmicu pa se dignemo, mislimo da smo Bogovi a onda nas namlate.... jbg tako je to ne mislim da mozemo nesto dobro napravit u 2. poluvremenu.....
Hajde da sacekamo kraj tekme , pa cemo onda kritikovati i Papeta i ekipu . 
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Nisu su dzabe kvote otisla u nebesa na bih heheheh
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.