NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
http://sportska-tv.com/kiwi-03/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.balkansport.info/showthread. ... kanSport-4" onclick="window.open(this.href);return false;bear grylls je napisao/la:mozel neko dobar stream postavit ubi me ovaj.
samo se moras registrovati...
sta grin radi ahahaha pa jel moguce xD
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Vala ni Tony nije nista bolji vcrs 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kakva je ovo retardirana odbrana na LeBronu?
- ArthurBishop
- Kontakt:
Izazivaju mu šut, zasad ih kažnjava.Steph je napisao/la:Kakva je ovo retardirana odbrana na LeBronu?
Željezničar za život cijeli!
Bit ce ovo gutavo izgleda do kraja.
Jest, ako se odbrambeni kreće. Ako skoći vertikalno, nema faula.LBJ MVP je napisao/la:Pa tako se inače u košarci i dobija faul kada si niži igrač u reketu.Na vrijeme se uvališ,fino se zagradiš i glupan koji je već vidio bananu napravi faul.Parkerovi ulazi su mahom takvi da skoći u odbrambenog igrača i da se gradi tijelom prilikom polaganja.
Odlična utakmica. Lenard igra stvarno odlično. James i Wade također.
SAS prilično lagano dolaze do poena, dobra ofanzivna igra i kriminalna odbrana reketa od strane Heata. Ako to malo ne poprave, skupo će ih koštati kad se utakmica bude lomila.
Zadnja izmjena: work, dana/u 21 jun 2013, 04:58, ukupno mijenjano 1 put.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ti mora da gledas tek veceras ovu seriju?Steph je napisao/la:Kakva je ovo retardirana odbrana na LeBronu?
za mene je briljantna, jedan igrač ne može pobijediti ekipu šutajući sam 2 četvrtineSteph je napisao/la:Kakva je ovo retardirana odbrana na LeBronu?
Ako se Parker probudi u potpunosti u 4\4 Spursi uzimaju ovo.
Pitaj Curryja(da se zadržimo u bliskoj prošlosti), može li ili ne može. Sve zavisi koga puštaš i koliko je raspoložen.sombrero je napisao/la:za mene je briljantna, jedan igrač ne može pobijediti ekipu šutajući sam 2 četvrtineSteph je napisao/la:Kakva je ovo retardirana odbrana na LeBronu?
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
U ovakvoj tekmi ostavljati onoliko šuteva a POGAĐA je debilno al' eto.NEZALAGANJE je napisao/la:Ti mora da gledas tek veceras ovu seriju?Steph je napisao/la:Kakva je ovo retardirana odbrana na LeBronu?
Haj' barem nema prolaza u reket

Chalmers 

Taktika pusti ga neka zabija sve, pa će se naložiti u 4\4 i promašiti odlučujući šut 

Pa dokle vise ovo sve im **** ulazi

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- bear grylls
- Kontakt:
E jos jedna cetvrtina vec zivci rade valja izgurat sad ovo.
a nemoj me zezat da je i ovo uslo xD
hit you with so many rights you gonna beg for a left
- Unknown Genius
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.