Boston Celtics

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

IlCapitano
Kontakt:

Re: Boston Celtics

Post Postao/la IlCapitano » 25 feb 2015, 14:42

rio_Ferdy88 je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:A Rondo playoff serija i prstena koliko ovaj nece za citav zivot. Koja je poenta? :roll:
Da Rondo šuta slobodna katastrofalno loše, a ove sezone posebno, koja bi druga bila :mrgreen:

Ili ste vi Rondofanboysi još butthurt što vam je Danny trejdao ljubimca :tralala:
Ok.

Rondo ima više triple doublea za Celticse ove sezone nego Thomas u čitavoj karijeri. Thomas ima više tehničkih za Celticse nego Rondo u zadnje 3 godine. :zviz: Gluposti.

Znači ja sam fanboy jer nisam automatski zamrzio čovjeka koji je toliko dao Celticsima? Što ga i dalje pratim i gledam? Onda sam i Pierce-KG-Green fanboy. Ako je to definicija, onda jesam. Ali pošto nije, žao mi je.

Naporan si sa istim glupostima. Ako je to kriterij onda su svi na svijetu fanboyi nekog igrača jer svi drkaju na Jamesa, Hardena, Currya, KD-a, prate druge utakmice osim svojih timova, itd.

Ako je ko 'butthurt' onda si to ti što nismo svi automatski zamrzili Ronda jer eto više ne igra za Boston. :oops:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 feb 2015, 15:17

Ja ne mrzim Ronda (niti bilo kojeg drugog Kelta), ne znam otkud ti to, očito si pomiješao lončiće jer sam bio protiv toga da mu se da max ugovor. Ali isto tako mi je svjedno šta će biti sa njim pošto on nije više član kluba (za razliku od vas nekolicine ovdje), a ne pratim košarku radi nekog igrača niti sam kad pratio, nego radi tima, a to su uvijek bili Celticsi.

Fanboyevi pojedinih igrača za mene nikad neće biti pravi navijači i ljubitelji ovog sporta, koliko god se trudili, jer se jedino za tim može navijati.

I opusti se, nisam mislio ništa loše, ne znam čemu takva reakcija :roll:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 25 feb 2015, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 25 feb 2015, 15:22

Ti si ozbiljno pomiješao šta znači biti fanboy. Imamo primjer ovdje na forumu sa ovim novopečenim navijačima Cavsa.

Ja i dalje navijam za Celticse. I dalje gledam svaku utakmicu koju mogu. To što pratim Ronda, Piercea i KG-a, nekad i Greena, to je tvoj problem, to nije fanboy-izam. :oops:

EDIT: Opušten sam ja, samo me nervira ta tvoja demagogija. Skoro svi postovi o Bostonu od trejda su ti kako su svi osim tebe fanboyi jer i dalje prate Ronda i navijaju za njega. A najgluplja stvar od svega mi je da neko nekom pametuje je li ili nije pravi navijač. Ako ćemo se toga igrati, za mene nije pravi navijač onaj koji je više zabrinut oko navijanja drugih od navijanja za svoju ekipu.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 feb 2015, 15:28

Nije moj problem, već tvoj jer na svakom koraku braniš i reaguješ ovako kako reaguješ čim ti neko spomene Ronda u nekom lošem kontekstu, kao adriano za Irvinga ili alem za Hardena :mrgreen:

Meni je apsolutno svejedno šta će biti sa njim, hvala mu za sve ono što je uradio dok je bio u klubu, a ovo poslije me plaho ne zanima (dok ti kako vidim navijaš za Mavse :mrgreen: halali). Zanimaju me samo moji Celticsi i igrači koji su sad tu, a Thomas je jedan od njih :salut:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 feb 2015, 15:46

Ja bih volio bas zbog njega da Mavsi naprave nesto u PO.. Kao i zbog toga sto su dosta potcijenjeni na ovom forumu, kao i GSW. Ljudi su na korak od 3-4 mjesta zapada, a i dalje ih prozivaju kako su najslabija ekipa u PO.

Mozda sam laik, ali nema sanse da bi ovogodisnji Rondo uveo Boston u PO, dok Thomas to moze. Ne znam kakav je Thomas u svlacionici, da li pravi probleme i slicno.. ali cini mi se da je i on dosta potcijenjen. Svi ovdje pisu kako ga niko nece, a momak je npr. prosle sezone imao sezonu 20-6-3 uz dobre procente. Siguran sam da bi on mogao biti u svakom konkurentu za prsten odlican sesti covjek, pa tako ne vidim poentu rezonovanja kako on nikada nece biti sampion i slicno.. Nikada se ne zna sta buducnost nosi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 feb 2015, 15:51

Thomas je savršen za 6og čovjeka, samo je problem što on želi mjesto startera, mislim da je velikim dijelom zbog toga i trejdan iz Sunsa.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 25 feb 2015, 19:19

rio_Ferdy88 je napisao/la:Thomas je savršen za 6og čovjeka, samo je problem što on želi mjesto startera, mislim da je velikim dijelom zbog toga i trejdan iz Sunsa.
Jedan od razloga. Iako ga ne krivim za to, jer su mu obećali da će biti starter kad su ga potpisivali.

Još jedan od većih razloga je što je dodatno kočio ionako jedva postojeći protok lopte i gledao samo kako će sebi stvoriti bolju situaciju za šut. Koliko je samo Dragić puta bio sam u korneru a ovaj ga samo izignorisao.

A glavni razlog je vjerovatno taj što ga je 90% saigrača i navijača željelo van Phoenixa. Nije džaba gledao prema klupi Sunsa neku noć.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 feb 2015, 01:49

Smart 10 poena za 5 minuta, 2-2 za tri. :clap:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 feb 2015, 03:23

Thomas :mrgreen:

Jerebko :tokralju: :urnebes:

Aaaaaaaaaaaa koje ludilo u Gardenu jbt, k'o da je 7. utakmica :tokralju: :tokralju:

Bradley prikucava :tokralju: Crowder izigrava Allena :tokralju:

Izdržite minutu samo još :clap:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 feb 2015, 03:43

I opet Bradley :tokralju:

Gotovo je ovo, fenomenalna pobjeda. Gubili 16 razlike na kraju 3/4 i kako su se samo borili i izborili. Thomas, Bradley, Crowder, Jerebko :bow:

Stevens napokon pokazuje zašto je doveden i kakva je čuda činio sa Butlerom. Odlično vodi ovu mladu ekipu napokon :clap:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 28 feb 2015, 14:31

slika

Bit će teško sad kad se Indiani vrati George, ali onakvom borbom od sinoć sve je moguće :clap:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 mar 2015, 00:35

Kakva 1/4. :tokralju: :tokralju: 38 poena. :clap:

Skidam kapu Stevensu :bow:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 02 mar 2015, 00:39

A Thomas 13 poena za 5 minuta..

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 mar 2015, 00:43

Šta je ovo jbt, 20 razlike nakon manje od 20 minuta :tokralju:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 02 mar 2015, 00:45

26 tacnije :bow: :bow:

Ovo nije humano. Odbrana odlicna, a u tranziciji sve ubacuju.. Zao mi je sto necu gledati drugo poluvrijeme jer cu morati ici spavati, ali ako se ovako nastavi, dobice GSW jedno 75 poena za poluvrijeme.. minimum :D

Treba navijati za Orlando i 76erse da dobiju veceras :)

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 02 mar 2015, 00:46

evo i ja sada gledam. vidim da je isaiah u elementu...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 mar 2015, 00:47

Šta im počinismo, Ajzaja :tokralju:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 mar 2015, 01:01

Vratili su se malo, ali idemo na poluvrijeme sa 16 razlike :clap:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 02 mar 2015, 01:21

Kako sam znao da će se ovo desiti? :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 mar 2015, 01:23

IlCapitano je napisao/la:Kako sam znao da će se ovo desiti? :mrgreen:
Curry nas uništava :tokralju:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Boston Celtics”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.