Ovo je nevjerovatno.
Zenske selekcije
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Re: Zenske selekcije
Marica igra za nas jer je to realno i onako kako bi trebalo. Messi je Srbin ali ne igra za nebeski narod, to je nerealno i on mrzi Srbiju jer samo iz toga razloga nerealno ne igra za Srbiju. Hvala Bogu pa imaju ljudi kao Goretza da nas napomenu sta slicni kao on misli o drugim BH narodima i kako bi se trebalo realno zavrsiti s njima jer realno ne trebaju da postoje, blago majci sto te ima.
JJ je samo pokazala da je broj 1 u svijetu, mada nerealno posto nije iz Srbije. Budi ti nama Goretza ziv i zdrav dugo godina i slavio nase uspjehe jer ce ih biti aBd sa svim nasim Srpkinjama koje igraju punim srcem za svoju zemlju. Ponizavajuce je da ima RS nije dao ni marku, to je trebalo da bude nesto na sta ce drugi da reaguju, a ne to ko za koga igra, bijedno. Moderatori, izbrisite ove provokatorske postove, mozete i ovaj moj odgovor, nije problem i reagujte na ove provikacije na vrijeme, a ne da se krene u nacionalna prepucavanja ciji k*rac je duzi.
JJ je samo pokazala da je broj 1 u svijetu, mada nerealno posto nije iz Srbije. Budi ti nama Goretza ziv i zdrav dugo godina i slavio nase uspjehe jer ce ih biti aBd sa svim nasim Srpkinjama koje igraju punim srcem za svoju zemlju. Ponizavajuce je da ima RS nije dao ni marku, to je trebalo da bude nesto na sta ce drugi da reaguju, a ne to ko za koga igra, bijedno. Moderatori, izbrisite ove provokatorske postove, mozete i ovaj moj odgovor, nije problem i reagujte na ove provikacije na vrijeme, a ne da se krene u nacionalna prepucavanja ciji k*rac je duzi.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šteta što ona iz čikaga nije promašila te večeri, u obe serije po 28 skupila 

nema potpisa
-
- Kontakt:
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Igraju Eurocup, dobar izbor za nju i ocekivao sam napredak nakon onako odlicno odigranog prvenstva
-
- Kontakt:
Da,naravno igraju brzu košarku i najjača su ekipa u Ukrajini.Klubovima iz Turske i Mađarske zabili su po 80 + poena prosle godine u Eurokupu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- legenda reala
- Kontakt:
super jos jedna igračica u ozbiljnom klubu treba nam to za jacanje ekipe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Poklon od Melise ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Kako znas

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Necu da ti kazem

Sloboda je moja nacija
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo kao što rekoh prije mjesec, 50.000 KM od Sarajeva za košarkašice.MortemHz je napisao/la: ↑26 jun 2021, 17:34Mislim da će Kanton Sarajevo i Vlada Federacije doznačiti određena sredstva za u sljedećem mjesecu za ove predivne djevojke.Swanfilter je napisao/la: ↑26 jun 2021, 15:37Komsic je od strane Mirze spomenut pozitivno sto se pomoci tice ...RoninX je napisao/la: ↑26 jun 2021, 15:32Marica![]()
![]()
![]()
da cura iz Bijeljine posveti ovako emotivan govor voljenoj domovini kako je ona naziva, treba imati petlju i karakter. u Bijeljini i vremensku prognozu gledaju za Srbiju a ne za zemlju gdje zive.
fakkat bi volio da ove cure bude primjereno novcano nagradjene. valjda ima jakih privrednika koji vole ovu zemlju, ako je vec uhljupi poput komsica ili dusmani poput sda i oba UZP projekta samo muzu za sopstveni interes... opet ce ona hdz talibanka vise para izdvojiti za kosidbu na Kupresu, nego za ove djevojke koje su ponos drzave
Postoji entiteska vlast gdje UZP moze blokirati, al i Kanton Sa ima budzet cijele RS, moze se naci koja marka za njih, plus biznis pojedinci.
Para se kod nas ima, al se bacaju na limuzine dok se mi jednom u nekoliko godina razveselimo ovakvim rezultatima. I dok je tako, samo ponekad bljesak ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Grad ovaj put.
https://www.eurobasket.com/Bosnia/news/ ... an?Women=1
https://www.eurobasket.com/Bosnia/news/ ... er?Women=1
https://www.eurobasket.com/Bosnia/news/ ... on?Women=1
https://www.eurobasket.com/Bosnia/news/ ... vi?Women=1
https://www.eurobasket.com/Bosnia/news/ ... er?Women=1
https://www.eurobasket.com/Bosnia/news/ ... on?Women=1
https://www.eurobasket.com/Bosnia/news/ ... vi?Women=1
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Da su svi ostali kantoni skupa, njih 9 sveukupno samo 10% podrzali koliko je Kanton Sarajevo sam podrzao ne samo kosarkase nego i ostale sportiste u ovoj drzavi bi itekako sport bio na visem nivou... a da ne govorimo o tome da mozda i najmanje podržavaju sportiste iz Kantona Sarajeva sto im je valjda prvobitna namjena jer npr treba pitati ovog momka sto je 5. zavrsio na OI koliko je on dobio novca a koliko je "puknuto" u Lanu Pudar i neka je i treba finansirati i dalje talentovanu djecu sirom BiH ali neka malo i ostali kantoni, entiteti daju a ne da cekaju da Kanton Sarajevo izdvoji nekoliko miliona maraka za finansiranje sporta van KS a da ostali hlade mu.da.... malo je bezobrazno imputirati nesto KS I Ministarstvu za sport i kulturu KS kada oni jedini prakticno finansiraju sport u citavoj drzavi...
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.