Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo

Interisti su jajare, kreteni, debili, seronje, moroni (you name it) i kukaviceterabajt je napisao/la:Sta pise ovo.
Ne razumijem zasto su retardirani, to sto nisu na nivou Balkana i Juzne Amerike odmah su retardirani, u vezi parole ovo im je policija uzela jer su htjeli da privedu ovog lika sto je baklju zapalio, izgled tribine ne znam sta je prenagurano, vidi se da im je kop krcat, u prvim redovima ozbiljni momci koji navijaju cijelo vrijeme kao i svi ostali, tribina im je takva tipicna engleska da nemaju gdje da stave zastave, trans i ostalo, sto se tice pjesama vecina grupa kopira ili uz neke male izmjene pjeva od drugih grupa ili melodije pronalaze u pjesmama, pa skoro cijela grcka i ovi iz srbije imaju bar po jednu pjesmu na osnovu horto magiko, po meni su dobri pogotovo uzimajuci u obzir u kojem dijelu svijeta zive....diego_TM je napisao/la:
Koliko retardacije na jednom klipuPrvo im redar hladno uze parolu (mogli su bar isjeci taj dio) onda ono satro uljetanje u teren... Sad mi recite je li do mene sto nisam na to navikao ili??? Sto se pjesama tice uglavnom kopije nekih poznatijih pjesama (horto magiko npr) ali dobro solidno, a izgled tribine ponovo sve nekako prenagurano pogotovo na pocetku klipa i nimalo organizovano. Volio bi i misljenja vas ostalih?

Vec ima par godina izmedu nas u Ultrasa iz Dynama su prijateljski odnosi, oni su ovdje svaki derbi, evropsku utakmicu i u Banja Luci su bili par puta, bili su sa nama i u Ceskoj i Sofiji, i mi smo njima isli par puta, ova parola je kad su par nasih momaka osudili za one nerede u Listici...nije dozvoljeno pricati o nasim grupama iz Bosne i regiona, pa ako te jos sta zanima javi na p.p.....Gorki je napisao/la:sonik24 je napisao/la:zanimljivo
čumu ova parola?
Dobro poznati Cavese bar šibicarima koji su boravili u seria BJTS je napisao/la:jako ovo pravo![]()
ovi talijani su neka beton liga, al' respect za njih, dobri su![]()
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.