tax je napisao/la:Pipita je napisao/la:I ja bi buraz, samo postoje cetiri problema. Prvi problem je taj sto je Ashley Cole pod bogatim ugovorom s Chelseajem i on je najplaceniji branic danasnjice. Drugi problem je taj sto ga Chelsea ne zeli pustiti. Treci problem je taj sto ne moze igrati Ligu Prvaka. Cetvrti problem su ona Perezova pravila.. tacnije, igrac mora biti jeftin, mora pristati na trogodisnji ugovor i mora biti jedan od onih koji nece imati problema igranja u Ligi Prvaka

vidis ali cole je strasan a perez ima para i mmoze poslati diaru tamo taman im fali zadji vezni
a zar nema pravilo da se moze registrovati jedan igrac koji je igro ls ko diara prosle godine
diara m.+20 miliona=cole
Pa sad i u tome se moze naci problem. Real Madrid ima deficit od gotovo 190 miliona u ljetnom transferu. To je vrlo tesko pokriti. Vecina ce reci pa sta, ima tu komercijala i ostala zarada, ali treba naplacati sve ove igrace u klubu. Kao sto ti rekoh, Perez zeli jeftinog igraca, a Coleu bi morao davati PUNO MILIONA godisnje a dati 20 miliona i Diarru bi bilo apsurdno, te uz to malo za Chelsea. Real moze na Diarri profitirati, znaci dobiti nekih 7-8 miliona mozda od Citya koji je pokazao interes, ali i to je zarada, s obzirom da su na velikom gubitku. Samim tim, kad bi nudili Diarru i 20 miliona, mi bi bili na velikom gubitku, ali sva sreca, to Chelsea ionako ne bi prihvatio.
Diarra je prosle sezone registrovan kad je Real odlucio da nece registrovati Huntelaara, a to su celnici Reala, mislim na Calderona i Mijatovica, saznali tek iz Marcinog izvjestaja i nisu znali za ta pravila. Samo je razlika u tome sto je Diarra igra Kup UEFA a ne Ligu Prvaka, pa sad sam gotovo 90% siguran da se ne moze registrovati ni jedan igrac koji je te sezone igrao Ligu Prvaka. Kad nije 100%, onda znaci da nisam siguran