Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

MElloo
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la MElloo » 24 dec 2009, 20:23

Real Madrid bi na zimu od Shakhtara mogao zatražiti Razvana Rata.

28-godišnji lijevi bek Shakhtara iz Donetska se našao na meti Real Madrida. Navodno ovaj rumun ima kvalitete koje bi mogle pridonijeti Realu u nastavku sezone, a njegovo dovođenje bi moglo značiti da će Ramos igrati stopera dok bi Arbeloa mogao preći na mjesto desnog beka.

Razvan Rat bi mogao preći u Real Madrid u januarskom prelaznom roku za zasad nepoznatu svotu novca. Real bi mu ponudio trogodišniji ugovor, te Rat ne bi trebao imati puno veća primanja nego u Shakhtaru gdje je trenutno jedan od najboljih igrača.

sta mislite o ovom rumunu :D :D :D jeste zivi realovci :?: :?: :!:

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 24 dec 2009, 23:01

Ma obicna spekulacija, kao i sve ostalo ovih par dana. Mislim da je u ovom mjesecu najmanje 50 stopera i lijevih bekova povezano s prelaskom u Real, a kako sad stvari stoje bice ih jos vise.

Ja bih najradije da dovedu nekog lijevog beka, ali nekog ko je vec provjeren, nego stopera
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 24 dec 2009, 23:09

Pipita je napisao/la:Ma obicna spekulacija, kao i sve ostalo ovih par dana. Mislim da je u ovom mjesecu najmanje 50 stopera i lijevih bekova povezano s prelaskom u Real, a kako sad stvari stoje bice ih jos vise.

Ja bih najradije da dovedu nekog lijevog beka, ali nekog ko je vec provjeren, nego stopera
ja bi asli colea
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 24 dec 2009, 23:14

I ja bi buraz, samo postoje cetiri problema. Prvi problem je taj sto je Ashley Cole pod bogatim ugovorom s Chelseajem i on je najplaceniji branic danasnjice. Drugi problem je taj sto ga Chelsea ne zeli pustiti. Treci problem je taj sto ne moze igrati Ligu Prvaka. Cetvrti problem su ona Perezova pravila.. tacnije, igrac mora biti jeftin, mora pristati na trogodisnji ugovor i mora biti jedan od onih koji nece imati problema igranja u Ligi Prvaka :|
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 24 dec 2009, 23:15

tax je napisao/la:
Pipita je napisao/la:Ma obicna spekulacija, kao i sve ostalo ovih par dana. Mislim da je u ovom mjesecu najmanje 50 stopera i lijevih bekova povezano s prelaskom u Real, a kako sad stvari stoje bice ih jos vise.

ja bi asli colea
ja bi evru,clichya,al teško ša mislite o ivanoviću ne bi loš bio
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 24 dec 2009, 23:16

tax je napisao/la:

ja bi asli colea
Obrati se Djeda Mrazu :D
#divovi

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 24 dec 2009, 23:17

Pipita je napisao/la:I ja bi buraz, samo postoje cetiri problema. Prvi problem je taj sto je Ashley Cole pod bogatim ugovorom s Chelseajem i on je najplaceniji branic danasnjice. Drugi problem je taj sto ga Chelsea ne zeli pustiti. Treci problem je taj sto ne moze igrati Ligu Prvaka. Cetvrti problem su ona Perezova pravila.. tacnije, igrac mora biti jeftin, mora pristati na trogodisnji ugovor i mora biti jedan od onih koji nece imati problema igranja u Ligi Prvaka :|
vidis ali cole je strasan a perez ima para i mmoze poslati diaru tamo taman im fali zadji vezni
a zar nema pravilo da se moze registrovati jedan igrac koji je igro ls ko diara prosle godine
diara m.+20 miliona=cole
marsej mali tim

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 24 dec 2009, 23:20

moustapha je napisao/la:
tax je napisao/la:

ja bi asli colea
Obrati se Djeda Mrazu :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 24 dec 2009, 23:26

tax je napisao/la:
Pipita je napisao/la:I ja bi buraz, samo postoje cetiri problema. Prvi problem je taj sto je Ashley Cole pod bogatim ugovorom s Chelseajem i on je najplaceniji branic danasnjice. Drugi problem je taj sto ga Chelsea ne zeli pustiti. Treci problem je taj sto ne moze igrati Ligu Prvaka. Cetvrti problem su ona Perezova pravila.. tacnije, igrac mora biti jeftin, mora pristati na trogodisnji ugovor i mora biti jedan od onih koji nece imati problema igranja u Ligi Prvaka :|
vidis ali cole je strasan a perez ima para i mmoze poslati diaru tamo taman im fali zadji vezni
a zar nema pravilo da se moze registrovati jedan igrac koji je igro ls ko diara prosle godine
diara m.+20 miliona=cole
Pa sad i u tome se moze naci problem. Real Madrid ima deficit od gotovo 190 miliona u ljetnom transferu. To je vrlo tesko pokriti. Vecina ce reci pa sta, ima tu komercijala i ostala zarada, ali treba naplacati sve ove igrace u klubu. Kao sto ti rekoh, Perez zeli jeftinog igraca, a Coleu bi morao davati PUNO MILIONA godisnje a dati 20 miliona i Diarru bi bilo apsurdno, te uz to malo za Chelsea. Real moze na Diarri profitirati, znaci dobiti nekih 7-8 miliona mozda od Citya koji je pokazao interes, ali i to je zarada, s obzirom da su na velikom gubitku. Samim tim, kad bi nudili Diarru i 20 miliona, mi bi bili na velikom gubitku, ali sva sreca, to Chelsea ionako ne bi prihvatio.

Diarra je prosle sezone registrovan kad je Real odlucio da nece registrovati Huntelaara, a to su celnici Reala, mislim na Calderona i Mijatovica, saznali tek iz Marcinog izvjestaja i nisu znali za ta pravila. Samo je razlika u tome sto je Diarra igra Kup UEFA a ne Ligu Prvaka, pa sad sam gotovo 90% siguran da se ne moze registrovati ni jedan igrac koji je te sezone igrao Ligu Prvaka. Kad nije 100%, onda znaci da nisam siguran :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 24 dec 2009, 23:28

uzmite bavarcima Lahma :) idealan kandidat , osim sto ne moze igrati u LP :) al imate vi prodornog i odlicnog Arbelou :P hah , pa i nemate nekog velikog izbora oko lijevog boka , da je jeftino i kvalitetno , a da moze u CL , mozda Monreal iz Osasune najbolji kandidat ,...
Mozda nekih 10-12mil , al je jedan od boljih lijevih bocnih u LFP ;)

btw. siguran sam da Chelsea sigurno nece kupiti Diarru jer je afrikanac , ako se ne varam iz Malija ? :$
Zadnja izmjena: Furymaker, dana/u 24 dec 2009, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 24 dec 2009, 23:30

sasa papac
schafer
beck
rat
corluka
srna
taiwio
marsej mali tim

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 24 dec 2009, 23:30

ne moze se registrovati ni jedan igrac koji je u toj sezoni vec nastupio u LP za drugi klub. da moze Barca bi registovala Chigrinskog, al ne moze.

moze samo jedan igrac koji je igaro u kup uefa.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 24 dec 2009, 23:31

Furymaker je napisao/la:uzmite bavarcima Lahma :) idealan kandidat , osim sto ne moze igrati u LP :) al imate vi prodornog i odlicnog Arbelou :P hah , pa i nemate nekog velikog izbora oko lijevog boka , da je jeftino i kvalitetno , a da moze u PL , mozda Monreal iz Osasune najbolji kandidat ,...
Mozda nekih 10-12mil , al je jedan od boljih lijevih bocnih u LFP ;)
Nije problem dati normalnu svotu za igraca, problem je pronaci dobrog lijevog beka za pristupacnu cijenu, a takvih je vrlo malo. Ja sam siguran da bi Bayern pretjerao kod Lahmove otkupne cijene, ali ne znam zasto, najvise se na njega pale navijaci Barce :roll:

Imas pravo.. tesko je naci jeftino a kvalitetno i jos uz to sve da moze igrati Ligu Prvaka...Za Monreala znam, ali mislim da on ne brijedi 10-12 miliona. Vidjecemo sta kaze transfermarkt

Edit: vrijednost procijenjena na €6 mil
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 24 dec 2009, 23:32

tax je napisao/la:sasa papac
schafer
beck
rat
corluka
srna
taiwio
ni jedan od navedenih mi se ne svidja,mozda Papac :lol:

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 24 dec 2009, 23:33

zaboravi mozda bi mogao capdevila
marsej mali tim

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 24 dec 2009, 23:35

Rafinha

capdevilla ? katalonac ?

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 24 dec 2009, 23:36

tax je napisao/la:sasa papac
schafer
beck
rat
corluka
srna
taiwio
Sasa Papac? :mrgreen:
Schafer je igrao Ligu Prvaka
Beck, ako mislis onaj iz Hoffenheima, on je desni bek
Corluka i Rat nemaju kvalitet koji nam treba
Srna je desni bek
Taiwio igrao Ligu Prvaka

Wolverine je napisao/la:ne moze se registrovati ni jedan igrac koji je u toj sezoni vec nastupio u LP za drugi klub. da moze Barca bi registovala Chigrinskog, al ne moze.

moze samo jedan igrac koji je igaro u kup uefa.
znaci imao sam pravo...samo nisam bio siguran u to sto govorim
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 24 dec 2009, 23:37

tax je napisao/la:zaboravi mozda bi mogao capdevila
dobar,koliko on ima god. :?

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 24 dec 2009, 23:37

JameS je napisao/la:
tax je napisao/la:zaboravi mozda bi mogao capdevila
dobar,koliko on ima god. :?
31 ljeto :D

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 24 dec 2009, 23:38

Ja znam Barca ga htjela kupiti ako onaj Filipe ne prodje , Osasuna trazila 12mil i ovi odustali , ...
Al to je bilo neposredno nakon sto je perez dao sitne milioncice za C.Ronalda pa je i Mamic u Zagrebu podivljao i trazio za Mandzukica 12mil eura :) A koliko sam upucen u LFP Monreal je jedan od boljih lijevih bokova a i poprilicno jeftin , 25 godina , al sigurno ima vani i boljih rjesenja od Monreala :) ( mislim na EPL , Lique 1 , Serie A , ... )
Sto se tice Capdeville on je igrao kup uefa , a ne vjerujem da bi ga Villarreal pustio , a i ima 30-ak godina.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.