Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Virtu4l
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2014, 00:08

Principatus je napisao/la:Ode mi srce od ovakvih utakmica, pa da umrem mlad i nevin. :mrgreen:
Ne brini, ne može tebi ništa biti bez malja :tralala:

U svakom slučaju luda utakmica, ne pamtim da su se naši igrači ovako borili, jbt, Džeko kao navijen, ovo nisam vidio još od Wolfsburga. Trebali smo mu ranije dati kapitensku.
Nerminovic je napisao/la:@Virtu4l
Sta kaze komentator :rol:
Kaže 'iako nije na terenu, momčiluk je uvijek u srcima pravih navijača' :tralala:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 okt 2014, 00:08

JonSnow je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:Momciluci...de malo secera i vode...pozlice vam... :mrgreen:
Dovoljno mi je pogledat našu tabelu i pozlije mi iste sekunde. Meni samo nije jasno čemu se vi radujete?
Raduju se da je Safet izvukao sebe prvenstveno, a ne shvataju da bilo kakav naredni kiks protiv Velsa ili Israela nas direktno vodi na cetvrto mjesto, dje cemo ostati nakon sto nas Belgija nabije gore.

Dobijes mogucnost da tri mjesta idu na EP, dva od toga direktno, i ti uspijes napraviti nevidjeni haos da navijaci moraju svaku narednu utakmicu strahovati za eventualni totalni debakl i pored toga ostajes zabetoniran na celu reprezentacije. Zaista nevidjeno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 14 okt 2014, 00:08

Principatus je napisao/la:Nije ovaj bod protiv Belgije los. Losa su tri izgubljena boda protiv Kipra zbog forsiranja Susicevih ludih formacija i igraca. Los je bod u Walesu. Lose je sto lik ne stavlja Hajrovica u igru. Sto nam je Pjanic cas krilo, pa bek, nekad playmaker, pa Ibisevic krilo, pa bek, pa Dzeko. Ludilo na terenu. Haos. Nemamo koncepta, danas nas je nosila srcanost i individualni kvalitet protiv Belgije i sreca koja prati hrabre.

Ode mi srce od ovakvih utakmica, pa da umrem mlad i nevin. :mrgreen:
Postao/la Juventinisimo dana 13 okt 2014, 20:02

Vec se ogradjujete sa individualnim potezima,srecom i sta ja znam...pametno momciluci,jako pametno.. ;)
Pogrijesiti jednostavno ne mozete... :thumbup:
Vec sam vam upisao pobjedu nakon utakmice....zasluzili ste je... :mrgreen:
Samom sebi... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :urnebes:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2014, 00:10

DonCorleone je napisao/la:nakon sto nas Belgija nabije gore
Zar nas večeras nije trebala nabiti, a Pape postati bivši :wave:
Voli te tvoje Sarajevo.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 okt 2014, 00:11

E moj fifi.hahaha koja si ti budaletina.teleceg mozga.koda te ovaj virtuelni pravio haha
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 14 okt 2014, 00:11

Virtu4l je napisao/la:
Pape bi svakako trebao biti bivši jer koliko ja znam cilj mu je bio 4 boda al po onom tulavom kezu na kraju utakmice vidim da mu je bilo kakav pomisao o odlasku isparila.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 14 okt 2014, 00:12

Ustvari,ne znam koji k i pisem i nerviram se bezveze.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 14 okt 2014, 00:12

Safete ne zaslužujemo te !!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 14 okt 2014, 00:13

U anketi samo nije ponuđeno 2 boda. :rol: :rol:

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 14 okt 2014, 00:14

Djubre !
Smece nitkove imas pravo da ostanes na funkcinji, kao ,i svi smetljari koji unistavaju ovu jadnu drzavu !
Ostani . djubre neprijateljsko
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 okt 2014, 00:14

Virtu4l je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Ode mi srce od ovakvih utakmica, pa da umrem mlad i nevin. :mrgreen:
Ne brini, ne može tebi ništa biti bez malja :tralala:

U svakom slučaju luda utakmica, ne pamtim da su se naši igrači ovako borili, jbt, Džeko kao navijen, ovo nisam vidio još od Wolfsburga. Trebali smo mu ranije dati kapitensku.
Nerminovic je napisao/la:@Virtu4l
Sta kaze komentator :rol:
Kaže 'iako nije na terenu, momčiluk je uvijek u srcima pravih navijača' :tralala:
Komentator sluzbeno clan Momcilucks :tokralju: :salut:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 14 okt 2014, 00:16

wienultras je napisao/la:E moj fifi.hahaha koja si ti budaletina.teleceg mozga.koda te ovaj virtuelni pravio haha
Kad ponestane "argumenata i provala" onda se pocnes gadjati kamenjem, hebo li te jarac da te hebo.. :mrgreen:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 14 okt 2014, 00:17

Da nam je ko ponudio prije tekme 1:1, objeručke bi prihvatili. Malo mi je žao drugog poluvremena iz više razloga. Prvi je primljeni gol. Cijelo vrijeme sam jaranima govorio kako možemo primiti gol samo iz neke frljoke, jer belgijanci kad gube teško nadoknađuju. Njihov sistem igre naravno ima prednosti i mane. Imaju fantastične krilne igrače i odlični su u kontri, međutim ovoj ekipi fali jedan igrač sa zadnji pasom, tipa Ozil ili neko drugi. Nisu nam ništa mogli na postavljeni blok. Duplirali smo bokove. Hazarda u sredini je čekao Bešić, na skokovima smo imali Šunjića i Begovića, tako da zaista mislim da nam ne bi dali gol, ali otom potom. Druga stvar koje mi je žao jesu neiskorištene šanse Pjanića i Džeke, pogotovo drugog navedenog. Igrač njegovog kalibra ono mora zabiti u stranu bez obzira ko stoji na golu. Treća stvar je ta što smo zadnjih 20 minuta pali uslijed istrošenosti od utakmice sa Walesom. Četvrta stvar je ta što Sušić nije ubacio Hajrovića umjesto Ibiševića tamo u 70. minuti kada je ubacivao i Višću. Vedi ionako fali utakmica, a time bi dobili dva prodorna krila, gdje bi Džeko dijelio lopte. Ipak, remi je najrealniji ishod.
Igračima nemam šta prigovoriti, svi su odigrali srčano, borbeno, neki iznad svojih mogućnosti. Ipak, cijelo vrijeme smo gubili te "ničije lopte" na sredini. Falio nam je veznjak viška u sredini, pogotovo u drugom poluvremenu. Naša sreća je bila što smo prvi poveli, da je bilo suprotno ne bi se mogli vratiti. Idemo u Izrael po pobjedu :bih:
Mes Que Un Club

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 14 okt 2014, 00:18

Virtu4l je napisao/la:
Pjanic ga spasio :rol: .

Ma da bi trebao biti bivsi, naveo sam dovolno razloga zasto, samo ne mogu da slavim njegov odlazak jos, jer se bojim da ima ljudi koji o njegovoj sudbini odlucuju, i koji su zadovoljni sa ovim ishodom kao i on sam.

Sigurno da je u normalnim okruzenjima ovakav ishod dovoljan da mu se uruci otkaz, jer je EP vise nego upitno!
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 14 okt 2014, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2014, 00:19

hogarstrasni je napisao/la:Smece nitkove imas pravo da ostanes na funkcinji,
I Željka zamalo da ostane :rol: :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 14 okt 2014, 00:19

Jedini selektor koji je sa prvim nositeljem na petom mjestu nakon 3 kola. Naravno da mi treba šećera i vode

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 14 okt 2014, 00:19

Cemu se proklet narod u ovoj drzavi raduje. Pa da smo samo pobjedili Kipar kod kuce, jadan kipar koji 7 godnia nije pobjedio u gostima i to zadnja pobjeda je bila protiv San Marina, imali bi 3 boda. O ove dvije utakmice i da nepricam. Pa Israel i Vels su vec dobili Kipar u nasoj grupi znaci ispred nas su. A mi ovako imamo 2 boda iz 3 utakmice, a ovdje se iz nekog inata slavi, :puke: bas u onom stilu provokacija. Posjeca me na provokacije iz RS na gotovo svemu sto mogu. Zar to dobro u grupi stojimo? Nas selektor nakon svake utakmice izjavi koliko jos bodova maksimalno mozemo uzeti a ni u jednoj odigranoj utakmici nismu uzeli maksimum.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 okt 2014, 00:23

Ma jok bolan.upravu si ti imali su eto osam stopostotnih sansi.nema problema.posto svaki udarac u okvir racunas tako.od osam sansi iz samo tri su mogli postici pogodak...i samo tri su bile izrazito opane za begovica ostalo je rjesio bez problema.al nekontas ti to.bitno je dizat belgiju pljuvat po nasima i spomenut bec.bec je jako bitan faktor u nasoj selekciji haha
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2014, 00:36

ficobahtic je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
ficobahtic je napisao/la:Hebo to, losa ti je ta statistika...U Becu na tv-u su bila samo tri, nije frajer corav jbt... :urnebes: :urnebes:
Ništa je to, da vidiš kakvu su im statistiku servirali na SP. Nema u Beču zajebancije :mrgreen:
U Becu su tek sutradan poslije velikog slavlja saznali da smo izgubili od Nigerije.. :rol: :mrgreen:
Jest javio im Chuck Norris.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 okt 2014, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 okt 2014, 00:36

Moras biti DEBIL poput Safeta Susica pa da budes zadovoljan trenutnim stanjem; umjesto da obezbijedimo plasman na EP 2 kola prije kraja mi cemo strepiti do zadnje minute gdje ce nam za plasman trebati pobjeda u posljednjem kolu protiv Kipra u gostima.

Mi smo morali imati nakon 3 kola minimum 7 bodova, u najgorem slucaju 6...sve ispod je poraz u svakom smislu.
slaviti remi protiv Walesa je imbecilno...tamo se moralo pobijediti, pogotovo nakon kiksa u prvom kolu.

Ja se osjecam gore sada nego nakon poraza od Nigerije...
Kad li ce vise doci dan da Susic ode s klupe reprezeentacije, da ne gledam ove netakticke zamisli velikog strucnjaka, i kojekakve Tinceke, Vrsajevice, i sl., koji ne bi ni bili pozvani u repku kada bi na kormilo sjeo novi pravi strucnjak.

I opet samo 1 izmjena...za ne povjerovati. Pa Hajrovic bi se makar sastavio s loptom, za razliku od Vedada.

Ako Susic ne poslusa glas navijaca i novinara (kao protiv obale, meksika, argentine) i izvede opet istu ili neku svoju najnoviju postavku nema sanse da pobijedimo Izraela u gostima.

Mi imamo ekipu za 10/12 bodova iz prva 4 kola, pa cak i 12/12, ali zahvaljujuci Susicu i njegovim idiotskim taktikama, kao i (ne)pozivanjima pojedinih igraca, ostali smo na pisljivih 2 b...i opet se nadju neke bosnje ZADOVOLJNI.
Jadna nam majka.................

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Rule_hz i 21 gost.