KO DODJE DA SIRI SOVINISTICKI SMRAD SRAVNIT CEMO GA SA ZEMLJOM.
Davno receno i dokazano milion puta
Dva veoma teska ispita za nase grupe u samo 10 dana,kod vas je situacija koliko-toliko bolja jer nemate pretjerano puno turbulencija unutar grupe.Spremaju se momci ali iskreno bas ozbiljna dva ispita.Alpasinac je napisao/la:KO GOD U SARAJEVO DODJE SA PRIJATELJSKIM NAMJERAMA DOCEKAT CEMO IH KAO BRACU
KO DODJE DA SIRI SOVINISTICKI SMRAD SRAVNIT CEMO GA SA ZEMLJOM.
Davno receno i dokazano milion puta
ma i MUP je obaviješten sigurno, ne vjerujem da će dozvoliti veći belajbistrikboy je napisao/la:Uplaceno je sve,ocekuju ih gore u hotelu.40 uplatnica do sada stiglo.hodža je napisao/la:mogle bi Denisove kafane izvuću deblji kraj ako je to istina![]()
nije astra vec onaj motel iznad ili sta je vec.AdiFKS je napisao/la:Astra?
nemam blage kako se znam onu radnicu pa mi reklaAdiFKS je napisao/la:Gje je bila banka u prizemlju, kako se zove?
Daj Boze da ne bude vecih belaja mada ja sam siguran da su dosli da se dokazu i u Sarajevu i da ce biti svega.Alpasinac je napisao/la:Cisto sumnjam da je neiskustvo ako je istina da ce biti tu smjesteni. Znaci svjesno dolaze da pokazu muda.
Nikakav problem. Samo su se zajebali. Ovo je Balkan. Izvuce deblji kraj definitivno.
Istog sam misljenja. Znam da su govorili da jedva cekaju "okrsaj" sa nekom ozbiljnom balkanskom grupom.Manuel je napisao/la:Daj Boze da ne bude vecih belaja mada ja sam siguran da su dosli da se dokazu i u Sarajevu i da ce biti svega.Alpasinac je napisao/la:Cisto sumnjam da je neiskustvo ako je istina da ce biti tu smjesteni. Znaci svjesno dolaze da pokazu muda.
Nikakav problem. Samo su se zajebali. Ovo je Balkan. Izvuce deblji kraj definitivno.
Nek pokusaju, znamo svi epilog ako se krenu qrcit po Seheru.Manuel je napisao/la:Daj Boze da ne bude vecih belaja mada ja sam siguran da su dosli da se dokazu i u Sarajevu i da ce biti svega.Alpasinac je napisao/la:Cisto sumnjam da je neiskustvo ako je istina da ce biti tu smjesteni. Znaci svjesno dolaze da pokazu muda.
pa bola seviljini ultrasi oduzeli transove slaskovim ultrasima kad su igrali medjusobno...i dan danas kad sevilja kuci igra dolaze slaskovi ultrasi da im se osvete...sa lehovim navijacima ce doc i bratska grupa cracovije navijaci..popularne ubice satarama ...bit ce i srba sa njima...simon je napisao/la:Svaki klub u poljskoj ima slicne navijace kao Lech, ako se dobro sjecam prije 2-3 godine bila je frka izmedzu navijaca nekog poljskog kluba i Varvara te su poljaci u Crnoj Gori napali muriju koja je i dobila batine a Varvari su prebili nekog njihovog predstavnika.
Tako da su velike sanse da ce i ovi pokusati praviti nerede, a mi smo tu da na adekvatan nacin odgovorimo
Pogotovo nakon ovog sranja s Vucicem, o svemu ce se pricati samo najmanje o fudbalu.. Definitivno sam uvjeren u to...pravnik1981 je napisao/la:pa bola seviljini ultrasi oduzeli transove slaskovim ultrasima kad su igrali medjusobno...i dan danas kad sevilja kuci igra dolaze slaskovi ultrasi da im se osvete...sa lehovim navijacima ce doc i bratska grupa cracovije navijaci..popularne ubice satarama ...bit ce i srba sa njima...simon je napisao/la:Svaki klub u poljskoj ima slicne navijace kao Lech, ako se dobro sjecam prije 2-3 godine bila je frka izmedzu navijaca nekog poljskog kluba i Varvara te su poljaci u Crnoj Gori napali muriju koja je i dobila batine a Varvari su prebili nekog njihovog predstavnika.
Tako da su velike sanse da ce i ovi pokusati praviti nerede, a mi smo tu da na adekvatan nacin odgovorimo

Ajzea je napisao/la:
Ima li ko da bi u tal, ljetno sniženje na piku
Jos ako je dizelAjzea je napisao/la:
Ima li ko da bi u tal, ljetno sniženje na piku
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 21 gost.